Ya inşallah sağlıkla sıkıntısız gelirler. Artık ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım valla.Bu dediğini bende yaşadım geçen hafta uykumdan uyandırdı ağladım bile kesin geliyor bebeğim derken birden kesildi ve geri uyuya kaldım. Sanırım yalancı sancı ondan sonra kontrole gittiğimde ne açılmam vardı ne bebek aşağı inmişti doktor artık yavaş yavaş hazırlanıyor demişti sadece.
40 gün boyunca gelen kanamalar doğum kanaması diyorlar ama .Kızlar günaydın , bir haftadır kanamam durmuştu bugün tekrar başladı acaba adet mi oldum yoksa doğum kanamaları mı devam ediyor nasıl anlicam
Benim de bir kaç gün önce aynı şey olmuştu canım evet onlar yalancı sancılar.kızlar dün gece uykumdan uyandıran bir sancıyla geçti 3 den 7 ye kadar ara ara sancı çektim harbiden doğucam zannettim sonra çok yorulduğum için uyudum biden kesildi sancım şaka gibi. Yalancı sancılardan baya farklıydı ilk defa karnım taş kesilip bel ve kasıktan ağrı çektim ama demek ki gerçek sancı buda değil
Sen ne durumdasın. Nişanın gelmişti dimi.Benim de bir kaç gün önce aynı şey olmuştu canım evet onlar yalancı sancılar.
Evet gelmişti ama geceleri yalancı sancılar oluyor o kadarSen ne durumdasın. Nişanın gelmişti dimi.
Seninki seni heycanlandırıyo bayakızlar dün gece uykumdan uyandıran bir sancıyla geçti 3 den 7 ye kadar ara ara sancı çektim harbiden doğucam zannettim sonra çok yorulduğum için uyudum biden kesildi sancım şaka gibi. Yalancı sancılardan baya farklıydı ilk defa karnım taş kesilip bel ve kasıktan ağrı çektim ama demek ki gerçek sancı buda değil
yaa bekle bekle zor valla.Evet gelmişti ama geceleri yalancı sancılar oluyor o kadar
Oyun oynuyor resmen benimle. Geçmedi zaten uykumdan uyandırdı saatlerce uyumaya çalıştım tam dalıcam sancı girdi. En son baya yorgun olduğum için uyudum ama uykumda bile rahatsız hissediyordum sonra bir uyandım hiç bir şey yok.Seninki seni heycanlandırıyo bayaama gerçek sancı yatınca geçmeyen sancıymış,seninki yalancı sancı olmuş herhalde canım
Merhaba anneler ben dün sabah suni sancı icin hastaneye yattım. Önceki dogumum sıkıntılı oldugu icin cok korkuyordum. Ama hem doktor hem ebeler cok ilgililerdi çok sükür iyi bir dogum olacak derken bebegin kalp atısı yavasladı, düzelmedi. Acil sezeryana aldılar. 2700gr dogdu. Emmeyi pek beceremiyor uykudan uyanamiyor. Bende hem dogum sancisi hem sezeryan acisi cektigim icin tam toparlanamadim. Insallah eve gecince süt sagıp verecegim.
Gecmise tam bakamadım doguran varsa hayirli olsun. Hastanedeki bebislerde cabucak iyilesip cıksın insallah
Gözünüzaydın olsun,Rabbim hayırlı,sağlıklı evlatlar eylesin..Bol bol sütünüz olsun inş..Merhaba arkadaşlar ben de oğlumu dün öğle saatlerinde kucağıma aldım şükürEmme sezaryen süreci alışma evresindeyiz hepinize kolaylıklar
Canım çay falan içiyor musun doğum kolaylaştırıcı,ben ahududu yaprağı çayından başka hangi çay içilir bilmiyorum,ahududu yaprağı çayıda zor bulunuyor başka hangi çaylar var biliyor musun ?yaa bekle bekle zor valla.
Oyun oynuyor resmen benimle. Geçmedi zaten uykumdan uyandırdı saatlerce uyumaya çalıştım tam dalıcam sancı girdi. En son baya yorgun olduğum için uyudum ama uykumda bile rahatsız hissediyordum sonra bir uyandım hiç bir şey yok.♀ şuan bel ve bacaklarımda ağrı var sadece bu ağrı bir haftadır vardı zaten.
Canım internette baktığımda adaçayı rezene papatya diyor. Adaçayı buradaki arkadaşlarada doktorları önermişti rezenede süt yaptığı için ben ikisinide içiyorum. Adaçayını daha çok duydum.Canım çay falan içiyor musun doğum kolaylaştırıcı,ben ahududu yaprağı çayından başka hangi çay içilir bilmiyorum,ahududu yaprağı çayıda zor bulunuyor başka hangi çaylar var biliyor musun ?
evet hemde nişandan sonra bu kadar umutluyken çok zor.yaa bekle bekle zor valla.
Az kaldı canım 1 haftaya gelir en geç merak etmeEvet gelmişti ama geceleri yalancı sancılar oluyor o kadar
Evet canım az kaldı çok sabırsızlanmadan beklicem.Az kaldı canım 1 haftaya gelir en geç merak etme
Bi değişiklik yok sevki bekliyoruz hala kocaelideki hastane sabah yer yok dedi araya birilerini soktuk bakalım. En azından nöbet geçirmiyor iki gündür ama kendine de gelemiyor kuzum. Oksijen desteği ve serumla besleme devam ediyor.MrvCn canm naptınız ? Haber varmı kızından
Bi değişiklik yok sevki bekliyoruz hala kocaelideki hastane sabah yer yok dedi araya birilerini soktuk bakalım. En azından nöbet geçirmiyor iki gündür ama kendine de gelemiyor kuzum. Oksijen desteği ve serumla besleme devam ediyor.
Canım internette baktığımda adaçayı rezene papatya diyor. Adaçayı buradaki arkadaşlarada doktorları önermişti rezenede süt yaptığı için ben ikisinide içiyorum. Adaçayını daha çok duydum.
Gözünüz aydın. Çabucak toparlanır siniz inşallah ,
Gözünüz aydın geçmiş olsun kızlar sağlıkla çıkın evinize gidin inşallah
Geçip gidecek sen ve bebeğin iyi olacaksınız inşallah canım. ❤ gözün aydın sağlıkla büyüsün bol bol sütün olsun inşallah.
Gözün aydın canım. Sağlıkla büyüsün bol bol sütün olsun inşallah. ❤
Değerleri normalse merak etme uyuyor diye beslemeyi atlamayın yeter. Küçük doğanlar uykucu galiba hep sağlıkla çıkmak nasip olsun sizede cnm.
Gözünaydın cnm sağlıkla sıhhatle büyütmek nasip olsun inş hepinize
Cok tesekkur ederim annelerGözünüzaydın olsun,Rabbim hayırlı,sağlıklı evlatlar eylesin..Bol bol sütünüz olsun inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?