2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ya inşallah sağlıkla sıkıntısız gelirler. Artık ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım valla.‍♀

Benim de bir kaç gün önce aynı şey olmuştu canım evet onlar yalancı sancılar.

Seninki seni heycanlandırıyo baya ama gerçek sancı yatınca geçmeyen sancıymış,seninki yalancı sancı olmuş herhalde canım

Evet gelmişti ama geceleri yalancı sancılar oluyor o kadar
yaa bekle bekle zor valla.
Seninki seni heycanlandırıyo baya ama gerçek sancı yatınca geçmeyen sancıymış,seninki yalancı sancı olmuş herhalde canım
Oyun oynuyor resmen benimle. Geçmedi zaten uykumdan uyandırdı saatlerce uyumaya çalıştım tam dalıcam sancı girdi. En son baya yorgun olduğum için uyudum ama uykumda bile rahatsız hissediyordum sonra bir uyandım hiç bir şey yok.‍♀ şuan bel ve bacaklarımda ağrı var sadece bu ağrı bir haftadır vardı zaten.

Merhaba arkadaşlar ben de oğlumu dün öğle saatlerinde kucağıma aldım şükürEmme sezaryen süreci alışma evresindeyiz hepinize kolaylıklar
Gözünüzaydın olsun,Rabbim hayırlı,sağlıklı evlatlar eylesin..Bol bol sütünüz olsun inş..

Canım çay falan içiyor musun doğum kolaylaştırıcı,ben ahududu yaprağı çayından başka hangi çay içilir bilmiyorum,ahududu yaprağı çayıda zor bulunuyor başka hangi çaylar var biliyor musun ?

Canım internette baktığımda adaçayı rezene papatya diyor. Adaçayı buradaki arkadaşlarada doktorları önermişti rezenede süt yaptığı için ben ikisinide içiyorum. Adaçayını daha çok duydum.

ALLAh şifa versin inşallah.

bügünde ıntegramda e bebeğin emzirme ile ilgili canlı yayını vardı. kayıt edeceğiz dediler.
doğumdan önce bu tür çayları içmememizi söylediler. Adaçayı için demiyorum

Gözünüz aydın. Çabucak toparlanır siniz inşallah ,

Gözünüz aydın geçmiş olsun kızlar sağlıkla çıkın evinize gidin inşallah

Gözünüzaydın olsun,Rabbim hayırlı,sağlıklı evlatlar eylesin..Bol bol sütünüz olsun inş..
Cok tesekkur ederim anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…