Allah razı olsun inşaallahALLAh şifa versin inşallah.
Geçmiş olsun canım.Bi değişiklik yok sevki bekliyoruz hala kocaelideki hastane sabah yer yok dedi araya birilerini soktuk bakalım. En azından nöbet geçirmiyor iki gündür ama kendine de gelemiyor kuzum. Oksijen desteği ve serumla besleme devam ediyor.
Sağolasın canımGeçmiş olsun canım.
Tavsiyem emzirdikten sonra sütünü sağıp vermeye çalışman cnm. Hem bebeğin emmeye alışır çenesi güçlenir hem de doyduğunu anlarsın. Emebiliyorken önce emzirin sağlıkla büyüsün kuzun cnmKızlar merhaba ben bebeğime doğduğundan beri 2 haftadır sütümü sağıp veriyorum arada da emziriyorum sarılık riski olduğu için sağıp vermek kaç cc içtiğini görmek içimi rahatlatıyordu ama artık yorucu olmaya basladı tamamen memeye gecmek istihorum ama ne kadar içtiğini görmyeincede doymadı mı acaba kuşkusu oluyor. İnternette en az 20 dk emmesi gerek doyması için diyor ama oğlum en fazla 15 dk kalıyor genelde 10 dkada uyuyakalıyor ne kadar uyarsamda emmeye devm etmiyor. Sizler 20 dk veya daha fazla emzirebiliyor musunuz?
Emzirmenin süreli olmasına inanmıyorum. Bı memeyi veriyorum. Kendi bırakıyor . Dinleniyor . Gazını çıkarıyorum o ara . Diğer memeyi de teklif ediyorum. Bazen alıyor bazen almıyor. Şuana kadar maşallah kilo alımı iyi gidiyor. Diğer türlü strese sokar seni. Aç olsa kuş gibi ağzını açıp aranır yumruklarını sıkar ağlar emin ol anlarsın. İçtikten sonra rahatlayıp uyuyorsa doymusturKızlar merhaba ben bebeğime doğduğundan beri 2 haftadır sütümü sağıp veriyorum arada da emziriyorum sarılık riski olduğu için sağıp vermek kaç cc içtiğini görmek içimi rahatlatıyordu ama artık yorucu olmaya basladı tamamen memeye gecmek istihorum ama ne kadar içtiğini görmyeincede doymadı mı acaba kuşkusu oluyor. İnternette en az 20 dk emmesi gerek doyması için diyor ama oğlum en fazla 15 dk kalıyor genelde 10 dkada uyuyakalıyor ne kadar uyarsamda emmeye devm etmiyor. Sizler 20 dk veya daha fazla emzirebiliyor musunuz?
Canimmm inşallah toparlayacak ve evine dönecek. Bizde aynı yoldan geçtik 10 gün sonra evine geldi kızım. Yavruna güven çok güçlü onlar emin ol. Senin enerjin ona yansıyor.Bi değişiklik yok sevki bekliyoruz hala kocaelideki hastane sabah yer yok dedi araya birilerini soktuk bakalım. En azından nöbet geçirmiyor iki gündür ama kendine de gelemiyor kuzum. Oksijen desteği ve serumla besleme devam ediyor.
40 gün sonraki mi adet kanaması olcak.40 gün boyunca gelen kanamalar doğum kanaması diyorlar ama .
Bende aynı dertten muzdaribim bugun çekip verdim emin olmak için biberondan 140cc içti bana çok geldi memeden o kadar emiyormu bilmiyorum doktor kontrolüne gitmeden içimiz rahat etmicek bence.Kızlar merhaba ben bebeğime doğduğundan beri 2 haftadır sütümü sağıp veriyorum arada da emziriyorum sarılık riski olduğu için sağıp vermek kaç cc içtiğini görmek içimi rahatlatıyordu ama artık yorucu olmaya basladı tamamen memeye gecmek istihorum ama ne kadar içtiğini görmyeincede doymadı mı acaba kuşkusu oluyor. İnternette en az 20 dk emmesi gerek doyması için diyor ama oğlum en fazla 15 dk kalıyor genelde 10 dkada uyuyakalıyor ne kadar uyarsamda emmeye devm etmiyor. Sizler 20 dk veya daha fazla emzirebiliyor musunuz?
Ne demek canım bende sonuncuyu sezeryan yaptm tüpleri bağlattm 8 gün oldu daha yenı tam ayaklandım hele oturup kalkmak yatıp kalkmk zulumdü banaDetaylı yazmışsın hakkını helal et çok teşekkür ederim
Peki süt meselesi nasıl oluyor bazıları sezaryende hemen süt gelmiyor demiş
Biz 25 Hazirancilar hep 40. Haftamızı doldurcaz sanırımBenim de ilk dogumum olacak insalhbenim ablam da 40 haftada dogum yapmisti. Bir de erkek olunca daha gec geliyormus sanirim. Saglikla gelsinler insallah
70 squat maşallah. Kaç setten yapıyorsun?Öylemiymiş canım demekki senin evet bir anda başlıcak. Bende 30-40 dk yürüyüş , 70 adet squat, perine masajı yapıyorum. Onun dışında bişey yapmıyorum .
Sancıların varmış ne güzel ben de bir şey yok. Yavaş yavaş hissettiriyor demek. İnşallah yakındır doğum.Benim de aynı günCuma günü kontrolüm var açıklığa da bakacak doktorum. Batma gibi birseyler hissediyorum ve az da olsa yalancı sancılar var bakalım ne diyecek
Ayy çok teşekkür ederim Rabbim bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahNe demek canım bende sonuncuyu sezeryan yaptm tüpleri bağlattm 8 gün oldu daha yenı tam ayaklandım hele oturup kalkmak yatıp kalkmk zulumdü banaAnne sütüde süt yapıcı şeler yıyıp ıcecksin suyu bol tüket meyvesuyunuda bol tüket gerckden süt yapıyor oda
Ben pazartesi gunune kadar dogurmayim doktor yurtdisindaBiz 25 Hazirancilar hep 40. Haftamızı doldurcaz sanırım
70 squat maşallah. Kaç setten yapıyorsun?
Perine masajını ben de yaparım diyordum ama hiç beceremedim bıraktım ben de. Olmuyor sanki
Sancıların varmış ne güzel ben de bir şey yok. Yavaş yavaş hissettiriyor demek. İnşallah yakındır doğum.
Bakalım bu 25 Haziranci gruptan kim önce doğuracaknervouscookie N NilPerisi C cerendeniz Violett90
Canım bu emzirme işini cc olarak ya da dakika olarak hesaplamaya çalışırsan işin içinden çıkamaz, tam tersi daha çok stres olursun. Bebeğini doğru okumayı ve anlamanı öneririm. Doğru okursan aslında kendileri zaten ne yapmak istediklerini söylüyolar. İlk zamanlar zaten “patron bebek”!... Baktın ağzı ile aranıyor, ağlıyor, acıkmış yada sadece emmek istediği için ağlıyor. Ver memeni. Bebek zaten tatmin olduğu ve doymuş olduğu zaman kendi memeni bırakıp, başını geri çekiyor. O zaman da gazını çıkar. Altını açıcaksan altını aç, yatırıcaksan yatır. Doğal akışına bırak yani !... Bebeğin isteğine göre hareket et. Cc ile beslemek yada dakika hesabı beslemek bana mantıklı Ve kolay gelmiyor.Kızlar merhaba ben bebeğime doğduğundan beri 2 haftadır sütümü sağıp veriyorum arada da emziriyorum sarılık riski olduğu için sağıp vermek kaç cc içtiğini görmek içimi rahatlatıyordu ama artık yorucu olmaya basladı tamamen memeye gecmek istihorum ama ne kadar içtiğini görmyeincede doymadı mı acaba kuşkusu oluyor. İnternette en az 20 dk emmesi gerek doyması için diyor ama oğlum en fazla 15 dk kalıyor genelde 10 dkada uyuyakalıyor ne kadar uyarsamda emmeye devm etmiyor. Sizler 20 dk veya daha fazla emzirebiliyor musunuz?
Allahım Şafi ismiyle bian önce şifa versin inşallahBi değişiklik yok sevki bekliyoruz hala kocaelideki hastane sabah yer yok dedi araya birilerini soktuk bakalım. En azından nöbet geçirmiyor iki gündür ama kendine de gelemiyor kuzum. Oksijen desteği ve serumla besleme devam ediyor.
Tamam sen izinlisinBen pazartesi gunune kadar dogurmayim doktor yurtdisinda
Senin doğuma dair bir belirtin var galiba ümitlisin maşallah.Tamam sen izinlisin
20 -20-30 3 set şeklinde yapıyorum canım. Bazen daha fazla set şeklinde yapıyorum . En son ben doğurcam gibi geliyor nedense yukarda daha yolu bulamadı nerden geleceğini bilmiyor miniğim kaburgalarımı tekmeliyor sürekliBiz 25 Hazirancilar hep 40. Haftamızı doldurcaz sanırım
70 squat maşallah. Kaç setten yapıyorsun?
Perine masajını ben de yaparım diyordum ama hiç beceremedim bıraktım ben de. Olmuyor sanki
Sancıların varmış ne güzel ben de bir şey yok. Yavaş yavaş hissettiriyor demek. İnşallah yakındır doğum.
Bakalım bu 25 Haziranci gruptan kim önce doğuracaknervouscookie N NilPerisi C cerendeniz Violett90
Perine masajını da canım önce bir parmakla yaptım sonra iki yavaş yavaş yapınca alıştım. Çatı muayenesinde hiç canım acımadı onun yararı vardır.20 -20-30 3 set şeklinde yapıyorum canım. Bazen daha fazla set şeklinde yapıyorum . En son ben doğurcam gibi geliyor nedense yukarda daha yolu bulamadı nerden geleceğini bilmiyor miniğim kaburgalarımı tekmeliyor sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?