2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar merhaba ben bebeğime doğduğundan beri 2 haftadır sütümü sağıp veriyorum arada da emziriyorum sarılık riski olduğu için sağıp vermek kaç cc içtiğini görmek içimi rahatlatıyordu ama artık yorucu olmaya basladı tamamen memeye gecmek istihorum ama ne kadar içtiğini görmyeincede doymadı mı acaba kuşkusu oluyor. İnternette en az 20 dk emmesi gerek doyması için diyor ama oğlum en fazla 15 dk kalıyor genelde 10 dkada uyuyakalıyor ne kadar uyarsamda emmeye devm etmiyor. Sizler 20 dk veya daha fazla emzirebiliyor musunuz?

Geçmiş olsun canım.
Sağolasın canım
Tavsiyem emzirdikten sonra sütünü sağıp vermeye çalışman cnm. Hem bebeğin emmeye alışır çenesi güçlenir hem de doyduğunu anlarsın. Emebiliyorken önce emzirin sağlıkla büyüsün kuzun cnm

Emzirmenin süreli olmasına inanmıyorum. Bı memeyi veriyorum. Kendi bırakıyor . Dinleniyor . Gazını çıkarıyorum o ara . Diğer memeyi de teklif ediyorum. Bazen alıyor bazen almıyor. Şuana kadar maşallah kilo alımı iyi gidiyor. Diğer türlü strese sokar seni. Aç olsa kuş gibi ağzını açıp aranır yumruklarını sıkar ağlar emin ol anlarsın. İçtikten sonra rahatlayıp uyuyorsa doymustur

Canimmm inşallah toparlayacak ve evine dönecek. Bizde aynı yoldan geçtik 10 gün sonra evine geldi kızım. Yavruna güven çok güçlü onlar emin ol. Senin enerjin ona yansıyor.

Bende aynı dertten muzdaribim bugun çekip verdim emin olmak için biberondan 140cc içti bana çok geldi memeden o kadar emiyormu bilmiyorum doktor kontrolüne gitmeden içimiz rahat etmicek bence.

Detaylı yazmışsın hakkını helal et çok teşekkür ederim
Peki süt meselesi nasıl oluyor bazıları sezaryende hemen süt gelmiyor demiş
Ne demek canım bende sonuncuyu sezeryan yaptm tüpleri bağlattm 8 gün oldu daha yenı tam ayaklandım hele oturup kalkmak yatıp kalkmk zulumdü bana Anne sütüde süt yapıcı şeler yıyıp ıcecksin suyu bol tüket meyvesuyunuda bol tüket gerckden süt yapıyor oda

Benim de ilk dogumum olacak insalh benim ablam da 40 haftada dogum yapmisti. Bir de erkek olunca daha gec geliyormus sanirim. Saglikla gelsinler insallah
Biz 25 Hazirancilar hep 40. Haftamızı doldurcaz sanırım
Öylemiymiş canım demekki senin evet bir anda başlıcak. Bende 30-40 dk yürüyüş , 70 adet squat, perine masajı yapıyorum. Onun dışında bişey yapmıyorum .
70 squat maşallah. Kaç setten yapıyorsun?
Perine masajını ben de yaparım diyordum ama hiç beceremedim bıraktım ben de. Olmuyor sanki
Benim de aynı gün Cuma günü kontrolüm var açıklığa da bakacak doktorum. Batma gibi birseyler hissediyorum ve az da olsa yalancı sancılar var bakalım ne diyecek
Sancıların varmış ne güzel ben de bir şey yok. Yavaş yavaş hissettiriyor demek. İnşallah yakındır doğum.

Bakalım bu 25 Haziranci gruptan kim önce doğuracak nervouscookie N NilPerisi C cerendeniz Violett90

Ayy çok teşekkür ederim Rabbim bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Ben pazartesi gunune kadar dogurmayim doktor yurtdisinda

Canım bu emzirme işini cc olarak ya da dakika olarak hesaplamaya çalışırsan işin içinden çıkamaz, tam tersi daha çok stres olursun. Bebeğini doğru okumayı ve anlamanı öneririm. Doğru okursan aslında kendileri zaten ne yapmak istediklerini söylüyolar. İlk zamanlar zaten “patron bebek”!... Baktın ağzı ile aranıyor, ağlıyor, acıkmış yada sadece emmek istediği için ağlıyor. Ver memeni. Bebek zaten tatmin olduğu ve doymuş olduğu zaman kendi memeni bırakıp, başını geri çekiyor. O zaman da gazını çıkar. Altını açıcaksan altını aç, yatırıcaksan yatır. Doğal akışına bırak yani !... Bebeğin isteğine göre hareket et. Cc ile beslemek yada dakika hesabı beslemek bana mantıklı Ve kolay gelmiyor.

Ayrıca sadece aç oldukları için değil, kokunu özlediği için, kendini güvende hissetmek istedikleri içinde emmek isteyebilir bebekler.

Son düzenleme:
Allahım Şafi ismiyle bian önce şifa versin inşallah

20 -20-30 3 set şeklinde yapıyorum canım. Bazen daha fazla set şeklinde yapıyorum . En son ben doğurcam gibi geliyor nedense yukarda daha yolu bulamadı nerden geleceğini bilmiyor miniğim kaburgalarımı tekmeliyor sürekli

Perine masajını da canım önce bir parmakla yaptım sonra iki yavaş yavaş yapınca alıştım. Çatı muayenesinde hiç canım acımadı onun yararı vardır.

Selam kızlar kusura bakmayın doğum yapanlara gözaydınlığı dileyemedim biraz yoğun geçiyor günler oğlumla bugün 9 gün olacak doğalı çok şükür göğüs acısı dışında bir sıkıntımız yok,doğum yapanlara Rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin bebeği hastanede olanlarda Allahım tez vakitte evlerini sağlıkla dönmeyi nasip etsin,henüz bebişlerini bekleyenlere Rabbim kolay doğumlar versin minnaklarını kucaklarına almayı nasip etsin yüce Rabbim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…