Tavsiyem emzirdikten sonra sütünü sağıp vermeye çalışman cnm. Hem bebeğin emmeye alışır çenesi güçlenir hem de doyduğunu anlarsın. Emebiliyorken önce emzirin sağlıkla büyüsün kuzun cnm
Bende aynı dertten muzdaribim bugun çekip verdim emin olmak için biberondan 140cc içti bana çok geldi memeden o kadar emiyormu bilmiyorum doktor kontrolüne gitmeden içimiz rahat etmicek bence.
Bende aynı dertten muzdaribim bugun çekip verdim emin olmak için biberondan 140cc içti bana çok geldi memeden o kadar emiyormu bilmiyorum doktor kontrolüne gitmeden içimiz rahat etmicek bence.
Ya ben doğum edeli 4 gün oldu bebeğim Yeni doğan ünitesi aldilar hızlı nefes aldığı için ama sütümü evde saydığım için hep iki gogsum yarım biboran kadar oluyor az mı acep
Merhaba hanimlar bugun kızımla 4. Günümüz cok sukur 3. Günden beri kakasını yapıyor yavas yavas alışmaya çalışıyoruz birbirimize doğumu gerçekleşecek arkadasların Alllah yardımcısı olsun inşallah kendinize iyi bakın :)
Ay maşallah nasıl oldu normal mi sezeryan mı canım. Kendi mi başladı seninle günümüz aynı heveslendim şimdi.
Sağlıkla büyüsün bol bol sütün olsun inşallah.❤
Merhaba hanimlar bugun kızımla 4. Günümüz cok sukur 3. Günden beri kakasını yapıyor yavas yavas alışmaya çalışıyoruz birbirimize doğumu gerçekleşecek arkadasların Alllah yardımcısı olsun inşallah kendinize iyi bakın :)
Merhaba anneler ben dün sabah suni sancı icin hastaneye yattım. Önceki dogumum sıkıntılı oldugu icin cok korkuyordum. Ama hem doktor hem ebeler cok ilgililerdi çok sükür iyi bir dogum olacak derken bebegin kalp atısı yavasladı, düzelmedi. Acil sezeryana aldılar. 2700gr dogdu. Emmeyi pek beceremiyor uykudan uyanamiyor. Bende hem dogum sancisi hem sezeryan acisi cektigim icin tam toparlanamadim. Insallah eve gecince süt sagıp verecegim.
Gecmise tam bakamadım doguran varsa hayirli olsun. Hastanedeki bebislerde cabucak iyilesip cıksın insallah
Kızlar bebekler için hangi mamayı kullanıyorsunuz. Şehir hastanesinde doğum yapan arkadaşlarım bize mama verdiler dedikleri için ben almadım. Hastaneden sonra evde de vermem gerekirse ne alsam daha iyi olur. hip doğal ama genelde bebekler sevmiyormuş diye duydum.♀
Kızlar bebekler için hangi mamayı kullanıyorsunuz. Şehir hastanesinde doğum yapan arkadaşlarım bize mama verdiler dedikleri için ben almadım. Hastaneden sonra evde de vermem gerekirse ne alsam daha iyi olur. hip doğal ama genelde bebekler sevmiyormuş diye duydum.♀
Merhaba anneler , ben gümüş kapak aldım göğsüm çok felaket durumda . nasıl kullanmalıyım , emzirirken diğerını de çıkarmalı mıyım . çünkü emzirme sırasında benim sütüm geliyo dıgerınden . bide sütüm akınca sürekli temizleme mi yapmalıyım
Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar,kiraz yememeye dikkat ediyor musunuz ya,ben yaklaşık 2 haftadır günlük olmasa da 20,25 kiraz yiyordum bir tabak yani ama bugün bıraktım çünkü kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum,bu kirazın etkisi vücudumdan ne zaman gider ki doğumda sıkıntı olmasın sonra ne zaman doğuracağım belli değil biri beni rahatlatsın