2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Teşekkür ederim canım

Bende aynı dertten muzdaribim bugun çekip verdim emin olmak için biberondan 140cc içti bana çok geldi memeden o kadar emiyormu bilmiyorum doktor kontrolüne gitmeden içimiz rahat etmicek bence.
Bi süre tek meme deneyip spnra kontrole gitmek gerek dediğin gibi ama ya ac kalorsa diyede korkuyorum

Henüz bende hiç bir hareket yok kızlar:) bugün klasik bir güne devam ettim valla uygulamada kalan günüm 8 ama üstüne hep 7 de ben koyuyorum şu anda:)

Bende aynı dertten muzdaribim bugun çekip verdim emin olmak için biberondan 140cc içti bana çok geldi memeden o kadar emiyormu bilmiyorum doktor kontrolüne gitmeden içimiz rahat etmicek bence.
Ya ben doğum edeli 4 gün oldu bebeğim Yeni doğan ünitesi aldilar hızlı nefes aldığı için ama sütümü evde saydığım için hep iki gogsum yarım biboran kadar oluyor az mı acep

Benim de sütün nasıl neler yapıyorsun çoğalması için

Kizlar, ben dogum yaptim. Saat 13.07 de
Cok şükür
Ogluma kavustum.
Darisi dogum yapacak arkadaslarima❤
Ay maşallah nasıl oldu normal mi sezeryan mı canım. Kendi mi başladı seninle günümüz aynı heveslendim şimdi.
Sağlıkla büyüsün bol bol sütün olsun inşallah.❤

Canım mama takvıyesıde yap bebek kucuk bıraz

Kızlar bebekler için hangi mamayı kullanıyorsunuz. Şehir hastanesinde doğum yapan arkadaşlarım bize mama verdiler dedikleri için ben almadım. Hastaneden sonra evde de vermem gerekirse ne alsam daha iyi olur. hip doğal ama genelde bebekler sevmiyormuş diye duydum.‍♀

Biz aptamil veriyoruz bebeği gayet guzel besliyor

Merhaba anneler , ben gümüş kapak aldım göğsüm çok felaket durumda . nasıl kullanmalıyım , emzirirken diğerını de çıkarmalı mıyım . çünkü emzirme sırasında benim sütüm geliyo dıgerınden . bide sütüm akınca sürekli temizleme mi yapmalıyım

Kan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar,kiraz yememeye dikkat ediyor musunuz ya,ben yaklaşık 2 haftadır günlük olmasa da 20,25 kiraz yiyordum bir tabak yani ama bugün bıraktım çünkü kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum,bu kirazın etkisi vücudumdan ne zaman gider ki doğumda sıkıntı olmasın sonra ne zaman doğuracağım belli değil biri beni rahatlatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…