2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benim de sütün nasıl neler yapıyorsun çoğalması için
Hastahanede bana harveys mom ma ddiye1sise süt arttirici vermislerdi gunde 3 kere onu iciyorum yaralardan cnm acisada emziyorum bol bol hoşaf iciyorum bol su
Doktorumda Galactago neo diye bir damla yazmis süt arttirici elimdeki bitince ona basliyacagm eşim almış hemen almasaydi kullanmazdim

Benm sutumgelmedi hastahanede hipp verdiler bebek begendi evede gelirken aldm

Perine masaji ilk defa duyuyorum canim nasil yapiliyor ve ne ise yariyormus
Doğumda bebeğin başı rahat çıksın diye kesi yapılmaması için yapılan masaj kesi yapılmadığı içinde dikiş atılmıyor . Perine bölgesini esnetmek için yapılıyor . Nette yapılışı var buradan anlatsam çok anlaşılmaz canım.

Baktim canim evet ben de baslayim yapmaya. Yag olarak ne kullaniyorsun?

Bugün benim de kontrol vardı iki hafta önce plesanta yaşlanmaya başlamış 2800 kg kilosu küveze girebilir demişti doktor bugün 3100 kg olmuş çok şükür küvez falan demedi . Nst de sancı çıkmadı 20 40 arası gidip gelmş nst iyi dedi doktor salı günü yine çagırdı nst için bakalım şu anlık gelmeye niyeti yok galiba kızımın

Hipp aldık sevdi oğlum

Emzirirken ikisini de çıkarın, sağ göğsü emzirirken sol kolunuz ile sol göğüs ucuna baskı yapın, süt gelmez. Göğüs pedi koyup kolunuzla baskı yaparsanız sağ iyi olur

Senin doğuma dair bir belirtin var galiba ümitlisin maşallah.
Yok canım hiçbir belirtim zorla belirti arıyorum ama gerçekten hiçbir şey yok gayet diğer insanlar gibi hayatıma devam ediyorum
Yaa benimki de yukarıda hâlâ. Karnım hiç düşmedi. Bugün doktor kontrolde ay sonuna kadar bekleriz dedi. Ben neler hesapliyordum ne oldu kendi gününde bile gelmeyecek bu yavrucak bu gidişle
Henüz bende hiç bir hareket yok kızlar:) bugün klasik bir güne devam ettim valla uygulamada kalan günüm 8 ama üstüne hep 7 de ben koyuyorum şu anda:)
Var mı arttıran ben de hiç böyle hayal etmiyordum erken gelir diyordum şimdi üstüne gün ekliyoruz.. Sürekli önden gidiyordu her şeyi çünkü. Gerçi önden gitmesi ile erken doğmasının bi alakası yok diye okumuştum her yerde. Gerçekten yokmuş

Ya ben doğum edeli 4 gün oldu bebeğim Yeni doğan ünitesi aldilar hızlı nefes aldığı için ama sütümü evde saydığım için hep iki gogsum yarım biboran kadar oluyor az mı acep
Yok canım çok iyi daha yeni doğmuş 4 gün için çok iyi :)

Kızlar selam bende pazartesi doğum yaptım. Sezaryen çok zor geçti, epiduralı tolere edemedim, sürekli tansiyonum düştü en sonunda uyuttular. Bebiş iyi çok şükür ama ben 5 gündür hiç uyuyamadım. İlk 3 gün memeden inmedi şimdi de emmiyor. Sinirlerim çok bozuk.Ne yapacağımı şaşırdım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıkla büyütelim inşallah

Kızınıza ertesi gün hapı kullanıp mı hamile kaldınız ?

İnşallah sürpriz yaparlar bebişler ay sonuna kadar çok beklemiş olursun gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…