Hastahanede bana harveys mom ma ddiye1sise süt arttirici vermislerdi gunde 3 kere onu iciyorum yaralardan cnm acisada emziyorum bol bol hoşaf iciyorum bol suBenim de sütün nasıl neler yapıyorsun çoğalması için
Benm sutumgelmedi hastahanede hipp verdiler bebek begendi evede gelirken aldmKızlar bebekler için hangi mamayı kullanıyorsunuz. Şehir hastanesinde doğum yapan arkadaşlarım bize mama verdiler dedikleri için ben almadım. Hastaneden sonra evde de vermem gerekirse ne alsam daha iyi olur. hip doğal ama genelde bebekler sevmiyormuş diye duydum.♀
Doğumda bebeğin başı rahat çıksın diye kesi yapılmaması için yapılan masaj kesi yapılmadığı içinde dikiş atılmıyor . Perine bölgesini esnetmek için yapılıyor . Nette yapılışı var buradan anlatsam çok anlaşılmaz canım.Perine masaji ilk defa duyuyorum canim nasil yapiliyor ve ne ise yariyormus
ya be güzel teşekkür ederim canım.Benm sutumgelmedi hastahanede hipp verdiler bebek begendi evede gelirken aldm
Baktim canim evet ben de baslayim yapmaya. Yag olarak ne kullaniyorsun?Doğumda bebeğin başı rahat çıksın diye kesi yapılmaması için yapılan masaj kesi yapılmadığı içinde dikiş atılmıyor . Perine bölgesini esnetmek için yapılıyor . Nette yapılışı var buradan anlatsam çok anlaşılmaz canım.
Hipp aldık sevdi oğlumKızlar bebekler için hangi mamayı kullanıyorsunuz. Şehir hastanesinde doğum yapan arkadaşlarım bize mama verdiler dedikleri için ben almadım. Hastaneden sonra evde de vermem gerekirse ne alsam daha iyi olur. hip doğal ama genelde bebekler sevmiyormuş diye duydum.♀
Zeytinyağı kullanıyorum canım. Badem yağı ve Hindistan cevizi yağı da kullanılabilirmiş.Baktim canim evet ben de baslayim yapmaya. Yag olarak ne kullaniyorsun?
Emzirirken ikisini de çıkarın, sağ göğsü emzirirken sol kolunuz ile sol göğüs ucuna baskı yapın, süt gelmez. Göğüs pedi koyup kolunuzla baskı yaparsanız sağ iyi olurMerhaba anneler , ben gümüş kapak aldım göğsüm çok felaket durumda . nasıl kullanmalıyım , emzirirken diğerını de çıkarmalı mıyım . çünkü emzirme sırasında benim sütüm geliyo dıgerınden . bide sütüm akınca sürekli temizleme mi yapmalıyım
Hipp aldık sevdi oğlum
Hipi kullananlar olunca seviniyorum ya. ilk onu almaya niyetlenmiştim bir kaç kişi bebeğim sevmedi diyince sma ya bakıyordum şimdi
Yok canım hiçbir belirtim zorla belirti arıyorum ama gerçekten hiçbir şey yok gayet diğer insanlar gibi hayatıma devam ediyorumSenin doğuma dair bir belirtin var galiba ümitlisin maşallah.
Yaa benimki de yukarıda hâlâ. Karnım hiç düşmedi. Bugün doktor kontrolde ay sonuna kadar bekleriz dedi. Ben neler hesapliyordum ne oldu20 -20-30 3 set şeklinde yapıyorum canım. Bazen daha fazla set şeklinde yapıyorum . En son ben doğurcam gibi geliyor nedense yukarda daha yolu bulamadı nerden geleceğini bilmiyor miniğim kaburgalarımı tekmeliyor sürekli
Var mı arttıranHenüz bende hiç bir hareket yok kızlar:) bugün klasik bir güne devam ettim valla uygulamada kalan günüm 8 ama üstüne hep 7 de ben koyuyorum şu anda:)
Yok canım çok iyi daha yeni doğmuş 4 gün için çok iyi :)Ya ben doğum edeli 4 gün oldu bebeğim Yeni doğan ünitesi aldilar hızlı nefes aldığı için ama sütümü evde saydığım için hep iki gogsum yarım biboran kadar oluyor az mı acep
Kızınıza ertesi gün hapı kullanıp mı hamile kaldınız ?Merhaba. Nişanınız mı gelmiş doğum yaptınız mı merak ettim. Akıntının rengi neydi bende 38 haftalık hamileyim şeffaf sümüksü aynı yumurta akı gibi akıntı geldi nişan mı merak ediyorum. İlk gebeliğimde kan gelmişti su gibi bi kaç damla. Bunda böyle bişey oldu ama merak ediyorum
İnşallah sürpriz yaparlar bebişler ay sonuna kadar çok beklemiş olursun gerçektenYok canım hiçbir belirtim zorla belirti arıyorum ama gerçekten hiçbir şey yok gayet diğer insanlar gibi hayatıma devam ediyorum
Yaa benimki de yukarıda hâlâ. Karnım hiç düşmedi. Bugün doktor kontrolde ay sonuna kadar bekleriz dedi. Ben neler hesapliyordum ne oldukendi gününde bile gelmeyecek bu yavrucak bu gidişle
Var mı arttıranben de hiç böyle hayal etmiyordum erken gelir diyordum şimdi üstüne gün ekliyoruz.. Sürekli önden gidiyordu her şeyi çünkü. Gerçi önden gitmesi ile erken doğmasının bi alakası yok diye okumuştum her yerde. Gerçekten yokmuş
İnşallah yaYok canım çok iyi daha yeni doğmuş 4 gün için çok iyi :)
Benim 3400 dü en son canım .nervouscookie N NilPerisi C cerendeniz Violett90
Bu arada bebisler kaç kg da kızlar ? Benimkinin hep öndeydi zaten. Bugünkü kontrolde de 3500 çıktıbu tosbik bey inşallah doğumda annesini zorlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?