2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Hanimlar bebek uyuya kalınca gazını çıkartmayı nasil yapiyorsunuz çünkü uyaniyor geri

Bir hafta önce 3250 dedi doktorum. Ama eşim şaşırınca tam emin olamayız dedi. İlk oğlum 3220 doğmuştu 40+2de bu oğlum da ayni kiloda doğar diye düşünüyorum çünkü hep geriden geldi haftasına göre Aslında son adet tarihine göre 40 hafta doluyor yarın ama bir hafta geç döllenme olmuş.

Canım sen pazartesi dememiş miydin? Suyun sancın falan mı geldi?Gözünaydın olsun ,Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat etsin inşallah
Amin canim cok cok tesekkur ederim. Evet pazartesiydi, dun aksam biraz,agrim oldu, sabahta adet sancisi gibi ağrım oldu. Doktorum alttan kontrol etti, baski var dedi. Sezaryenle oldu dogumum. Toparlanmaya calisiyorum simdi.

Ay maşallah nasıl oldu normal mi sezeryan mı canım. Kendi mi başladı seninle günümüz aynı heveslendim şimdi.
Sağlıkla büyüsün bol bol sütün olsun inşallah.❤
Amin canim cok sagol. Agrilarim basladi dun aksamdan, sabahta vajinal bakti doktorum, sanci cikmadi cocukta ama baski yapiyor dedi. 3 saat sonra kollarimdaydi Aybars im. Darisi basiniza,canim

38+1’de yani Cumartesi gunu 3500kg idi. Pazartesi gunu tekrar kontrol var bakalim ne kadar olmus sipa. Tabi insallahh pazartesi gunune kadar dogurmam allahim insallah amin (doktor pazar gunune kadar yurtdisinda )

Doğum yapan kızlar bir sorum olacak sizlere emzirirken bebegimin genzine süt kaçıyor boğazını alıyor çok korkuyorum elim Ayağım karışıyor sizlerdede oldumu yada başına gelen varmı

Daha bebeğim yanıma almadım ama diğerleri biliyorum yavaş ca gaz çıkart çünkü bu seferde gaz dan uyanır
En kısa sürede sag saglim bebisi eve getirirsin insallah cnm tesekkur ederim gaz sancisi ile az once tanistim hastaheneye gitmek icin bile hazirlandim cok kötü oluyor bebis gazdan

En çok lohusalıktan korkuyorum ya Allah sabır versin.

Doğum yapan kızlar bir sorum olacak sizlere emzirirken bebegimin genzine süt kaçıyor boğazını alıyor çok korkuyorum elim Ayağım karışıyor sizlerdede oldumu yada başına gelen varmı
2 kere oldu banada hemen diklestirdim annem emzirirken konuşma diyor ondan olur diyor

Hanimlar bebek uyuya kalınca gazını çıkartmayı nasil yapiyorsunuz çünkü uyaniyor geri
Kızım uyurken hiç gaz çıkarmadı canım. Çok uğraştığımı bilirim. Uyanınca alttan çıkarıyordu sırtına vurmak yerine yukarı doğru sıvazlayabilirsin, belki çıkarır

Sütün birden tazyikli geliyor olabilir. Bebek hepsini birden yutamaz, boğazına kaçar. Bu durumda başta biraz sağıp sonra bebeğin emzirildiğini duymuştum

Yoğun bakımdaki hemşireler mamadan sonra bebekleri oturur pozisyona alıp sırtlarına iki pıt pıt vurunca cikariyorlardi. Ben de öyle yapmaya çalışıyorum ise yarıyor.

Canim korkma oksurup çıkarmaya çalışıyorsa korkma demişti hemşireler. İlk emince nefes almadan içiyor zilli kaç kere kaçtı artık alıştım hemen eğip sırtına vuruyorum zaten o esnada oksurunce çıkarıyor. Panik yapma canım sakin kalıp müdahale etmen lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…