- 27 Nisan 2014
- 766
- 1.538
- 313
Yok hayır meme reddi yapmıyor benım bebiş ama bazı bebekler mamayı ister memek ıstemez memeyi ister mama ıstemz kızımda emdi biberon almadı mesela bunda da emziriyorum ardından benım süt bıraz yetersiz geldiği için gunde 5 6 kere mama takvıyesı yapıyorum ama emzırdıkden sonrasanki şekerli olduğunu duymuştum bu yüzden meme reddine sebep oluyor falan demişlerdi var mı öyle bir durum canım.
Maşallah canım kuvoze girmemiş bebeğin dikkat et ona canımKızlar herkese iyi geceler ben şu arada sizi sessiz sessiz dikizleyip kaçan daha sonra bi arkadaşa cevap yazıp sizi izlediğini itiraf eden ama mümkün sırf sizi rahatsız etmemek adına böyle davrandığını söyleyen temmuz annelerindenim şimdi yine baktım sizlere maşallah birsürü doğum yapan olmuş Allahım hayırlı ömürler versin annelerede çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün doğumu bekliyenlerede hayırlı doğumlar nasip etsin vaktince bende 31 mayıs gecesi 35+2 günlükken doğum yaptım bebeğim 1770gr doğdu ama çok şükür iyiyiz küvöze girmedik evimizdeyiz bi güzel dileklerimi sunup çıkarım dedim ama siz hayla güzel bilgiler paylaşıyorsunuz gaz vs herşey var ben sizidikizlemeye devam edicem onu anladım
Canım sen doğum yapmışsın ben çok takip edemiorum buaralar, nesi var mis kokulunun cok ama geçmiş olsnBebeğimin değerleri normal düzeydeymiş dün nöbette geçirmemiş ama hala çok cansız diyor doktor. Kalp atış hızı bile yüksekmiş hala kuvveti gelmiyormuş şuanki durumuna göre farklı olmalıymış. Sevk yazdı hastaneleri arıyor doktor hangisi kabul ederse hazır olun yola çıkmaya dedi. Metabolik bir sorunu olabilirmiş görünürde br sorun bulamıyorlar çünkübir an önce kendine gelsin diye dua etmekten başka çaremiz yok. Sütte getirmeyin dedi serumla ilaçla besleyeceklermiş sevk olana kada
Gözünüz aydın canım sağlıkla büyütünKızlar doğumum 19.51 itibariyle gerçekleşti çok şükür, darısı bekleyenlere olsun
Suni sancı diye yatmıştım ama kendi sancım geldi
Canım gözünüz aydın hamza bey teşrif etmş, sağlıkla analı babalı büyütmek nasip olsn inşMerhaba kızlar, doğumdan sonra pek uğrayamadım. Doğum yapan arkadaşları gözleri aydın
biz bugün hem benım hem Hamza’nın kontrollerine gittik..
Bende herşey ço güzel sadece çok fazla kasılmam oluyordu , oda normal hatta olması gereken bişeymiş 10 gün içinde geçer azalarak geçer dedi .
Hamza beye gelirsek 2 gün doğru düzgün ememedi zaten memeyi tutamadı tutsa da hemen uyuyakaldı o yüzden 200 gram kayıp yaşamış , sarılık değeride 8 çıktı , o yüzden 3 gün sonra tekrar kontrole gidicez..
İşitme ve göz muayenesini olamamıştı haftasonu doğum olduğu için onları oldu hepsi güzel çok şükğr .
sizlerde ne var ne yok ? Nasıl gidiyor yeni hayatınız
Benim bebisim gunduzleri cok guzel uyuyor ama geceleri bende nöbetteyimEn kısa sürede sag saglim bebisi eve getirirsin insallah cnm tesekkur ederim gaz sancisi ile az once tanistim hastaheneye gitmek icin bile hazirlandim cok kötü oluyor bebis gazdan
Alttan genelde cikariyor ama ağızdan fazla yapmiyor yada ben daha beceremiyorum kucağıma almaya korkuyorum halaKızım uyurken hiç gaz çıkarmadı canım. Çok uğraştığımı bilirim. Uyanınca alttan çıkarıyordusırtına vurmak yerine yukarı doğru sıvazlayabilirsin, belki çıkarır
Evet bu gece onu yasadim yavrum 1 saate yakin agladi alttan cikarinca rahatladiMutlaka çıkarmaya çalışıyorum , bağırsaklara inince gazını çıkartmak daha zor . Daha sonra uykusu bolunmuyor en azından
Benimde gaz cikartmayi öğrenmem lazim korkuyorum birsey olacak diye sirtini oksuyorum ama cogu zaman cıkmıyor gazYoğun bakımdaki hemşireler mamadan sonra bebekleri oturur pozisyona alıp sırtlarına iki pıt pıt vurunca cikariyorlardi. Ben de öyle yapmaya çalışıyorum ise yarıyor.
BBenimgündüzümde gecemde ayni oldu cok nadir kesintisiz 2 saat uyumasi yarim saatte bir uyaniyorBenim bebisim gunduzleri cok guzel uyuyor ama geceleri bende nöbetteyim
Ayy bende aynı durumdayım, dün sürekli ağladım. Hamdolsun binlerce kez bende hep bunu tekrarlıyorum ama hormonlar fenaBu lohusalik dönemi sagsaglim bi gecsin insallah.. ben asiri duygusalim biri dokunsa oturup aglicam o derece.. ama her defasinda dilimden sukur etmek eksik olmuyor sukur 3 kizimda sagsaglim yanimdalarSadece bu lohusalik dönemini hic sevmiyorummmm
Anladım canım teşekkür ederim.Yok hayır meme reddi yapmıyor benım bebiş ama bazı bebekler mamayı ister memek ıstemez memeyi ister mama ıstemz kızımda emdi biberon almadı mesela bunda da emziriyorum ardından benım süt bıraz yetersiz geldiği için gunde 5 6 kere mama takvıyesı yapıyorum ama emzırdıkden sonra
Allah kolaylık versin inşallahEn kısa sürede sag saglim bebisi eve getirirsin insallah cnm tesekkur ederim gaz sancisi ile az once tanistim hastaheneye gitmek icin bile hazirlandim cok kötü oluyor bebis gazdan
40 gün içinde olan lohusalık tan cnmKızlar günaydın , bir haftadır kanamam durmuştu bugün tekrar başladı acaba adet mi oldum yoksa doğum kanamaları mı devam ediyor nasıl anlicam
İlk çocuğum 8 aylıkken ilk adetim olmuştu40 gün sonraki mi adet kanaması olcak.
?
Gözün aydın canım analı babalı büyüsün yavrunKizlar, ben dogum yaptim. Saat 13.07 de
Cok şükür
Ogluma kavustum.
Darisi dogum yapacak arkadaslarima❤
Geçmiş olsun canım gözün aydın analı babalı büyüsün kolaylıklar diliyorumKızlar selam bende pazartesi doğum yaptım. Sezaryen çok zor geçti, epiduralı tolere edemedim, sürekli tansiyonum düştü en sonunda uyuttular. Bebiş iyi çok şükür ama ben 5 gündür hiç uyuyamadım. İlk 3 gün memeden inmedi şimdi de emmiyor. Sinirlerim çok bozuk.Ne yapacağımı şaşırdım. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Sağlıkla büyütelim inşallah
Bazen çıkarmadan yatırıyorumHanimlar bebek uyuya kalınca gazını çıkartmayı nasil yapiyorsunuz çünkü uyaniyor geri
Olmaz mı yan çeviriyorum öksürüyor o anda zatenDoğum yapan kızlar bir sorum olacak sizlere emzirirken bebegimin genzine süt kaçıyor boğazını alıyor çok korkuyorum elim Ayağım karışıyor sizlerdede oldumu yada başına gelen varmı
Kesilir heralde ya sonuçta vücut temizliği de yapıyoruzHaniar lohusayken anne sac kesebilir mi saclarim bağımsızlıklarını ilan ettiler bas edemiyorum cok uzun
Vücud temizligi diyince cnm bu alti nasil temizliyorsunuzKesilir heralde ya sonuçta vücut temizliği de yapıyoruz
Gececek cnm sonra bu gunleri tebessüm ederek hatirlayacagizAyy bende aynı durumdayım, dün sürekli ağladım. Hamdolsun binlerce kez bende hep bunu tekrarlıyorum ama hormonlar fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?