2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar herkese iyi geceler ben şu arada sizi sessiz sessiz dikizleyip kaçan daha sonra bi arkadaşa cevap yazıp sizi izlediğini itiraf eden ama mümkün sırf sizi rahatsız etmemek adına böyle davrandığını söyleyen temmuz annelerindenim şimdi yine baktım sizlere maşallah birsürü doğum yapan olmuş Allahım hayırlı ömürler versin annelerede çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün doğumu bekliyenlerede hayırlı doğumlar nasip etsin vaktince bende 31 mayıs gecesi 35+2 günlükken doğum yaptım bebeğim 1770gr doğdu ama çok şükür iyiyiz küvöze girmedik evimizdeyiz bi güzel dileklerimi sunup çıkarım dedim ama siz hayla güzel bilgiler paylaşıyorsunuz gaz vs herşey var ben sizidikizlemeye devam edicem onu anladım

sanki şekerli olduğunu duymuştum bu yüzden meme reddine sebep oluyor falan demişlerdi var mı öyle bir durum canım.
Yok hayır meme reddi yapmıyor benım bebiş ama bazı bebekler mamayı ister memek ıstemez memeyi ister mama ıstemz kızımda emdi biberon almadı mesela bunda da emziriyorum ardından benım süt bıraz yetersiz geldiği için gunde 5 6 kere mama takvıyesı yapıyorum ama emzırdıkden sonra

Maşallah canım kuvoze girmemiş bebeğin dikkat et ona canım

Arkadaşlar bebişlerinize masaj, bağrsak hareketleri vs. yapmayı ihmal etmeyin gercekden cok rahatlatıyor bebeği. gaz sancısına kabızlığa ıyı gelır Internette de var bakabılırsinz

Canım sen doğum yapmışsın ben çok takip edemiorum buaralar, nesi var mis kokulunun cok ama geçmiş olsn

Canım gözünüz aydın hamza bey teşrif etmş, sağlıkla analı babalı büyütmek nasip olsn inş Nası oldu doğum ben oraları takip edemedm? Şimdi nasılsınız?

Reactions: H E
Kızım uyurken hiç gaz çıkarmadı canım. Çok uğraştığımı bilirim. Uyanınca alttan çıkarıyordu sırtına vurmak yerine yukarı doğru sıvazlayabilirsin, belki çıkarır
Alttan genelde cikariyor ama ağızdan fazla yapmiyor yada ben daha beceremiyorum kucağıma almaya korkuyorum hala
Mutlaka çıkarmaya çalışıyorum , bağırsaklara inince gazını çıkartmak daha zor . Daha sonra uykusu bolunmuyor en azından
Evet bu gece onu yasadim yavrum 1 saate yakin agladi alttan cikarinca rahatladi
Yoğun bakımdaki hemşireler mamadan sonra bebekleri oturur pozisyona alıp sırtlarına iki pıt pıt vurunca cikariyorlardi. Ben de öyle yapmaya çalışıyorum ise yarıyor.
Benimde gaz cikartmayi öğrenmem lazim korkuyorum birsey olacak diye sirtini oksuyorum ama cogu zaman cıkmıyor gaz
Benim bebisim gunduzleri cok guzel uyuyor ama geceleri bende nöbetteyim
BBenimgündüzümde gecemde ayni oldu cok nadir kesintisiz 2 saat uyumasi yarim saatte bir uyaniyor

Ayy bende aynı durumdayım, dün sürekli ağladım. Hamdolsun binlerce kez bende hep bunu tekrarlıyorum ama hormonlar fena

Anladım canım teşekkür ederim.

Haniar lohusayken anne sac kesebilir mi saclarim bağımsızlıklarını ilan ettiler bas edemiyorum cok uzun

Kızlar günaydın , bir haftadır kanamam durmuştu bugün tekrar başladı acaba adet mi oldum yoksa doğum kanamaları mı devam ediyor nasıl anlicam
40 gün içinde olan lohusalık tan cnm
40 gün sonraki mi adet kanaması olcak.
?
İlk çocuğum 8 aylıkken ilk adetim olmuştu
Kizlar, ben dogum yaptim. Saat 13.07 de
Cok şükür
Ogluma kavustum.
Darisi dogum yapacak arkadaslarima❤
Gözün aydın canım analı babalı büyüsün yavrun

Geçmiş olsun canım gözün aydın analı babalı büyüsün kolaylıklar diliyorum
Hanimlar bebek uyuya kalınca gazını çıkartmayı nasil yapiyorsunuz çünkü uyaniyor geri
Bazen çıkarmadan yatırıyorum
Doğum yapan kızlar bir sorum olacak sizlere emzirirken bebegimin genzine süt kaçıyor boğazını alıyor çok korkuyorum elim Ayağım karışıyor sizlerdede oldumu yada başına gelen varmı
Olmaz mı yan çeviriyorum öksürüyor o anda zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…