2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar günaydın , bir haftadır kanamam durmuştu bugün tekrar başladı acaba adet mi oldum yoksa doğum kanamaları mı devam ediyor nasıl anlicam
Doğum sonra 40 gün kanama olur cnm , normal. Adetin lohusalıktan sonra başlar. Ama kaç ay sonra başlar belli olmuo

Doğum yapan kızlar bir sorum olacak sizlere emzirirken bebegimin genzine süt kaçıyor boğazını alıyor çok korkuyorum elim Ayağım karışıyor sizlerdede oldumu yada başına gelen varmı
Emzirme sırasında , konuşursan , bişey yersen olur . az kaldırıp devam edıyrm ben emzirmeye

Ne dedi canım doktorun
Malesef korktuğum başıma geldi canım. 4 kiloyu bulmuş ben bu şekilde riks alamam suni bile versek kanala sıkışır omzu çıkar o yüzden sezeryan diyorum dedi. idrar aldı sonuçlarına göre gün verecekmiş.

Canım gözünüz aydın hamza bey teşrif etmş, sağlıkla analı babalı büyütmek nasip olsn inş Nası oldu doğum ben oraları takip edemedm? Şimdi nasılsınız?
Normal oldu canım :) 10 cm açıklıkla hastaneye yatış yaptım yarım saat sonra doğdu zaten cumartesi 04.11 de

siz nasılsınız ?

@MrvCn severb Kız lar çok geçmiş olsun her aklıma geldiğinde sizin için dua ediyorum son durumları ne bebişlerinizin
Canım ben bugün çok şükür ilk defa kucağıma aldım oğlumu 1 defa emzirmeme izin verdiler sabah tam sütümü sağmıştım aradılar gelip emzirebilirsin diye boş gittim boş emdi ama emdi yani, sinirlendi biraz tabi süt gelmiyo diye doktor salı ya da çarşamba günü taburcu ederiz diyor inşallah Allahın izniyle ben de iyice iyileşmiş olurum inşallah sağ salim getiririz eve

Canım hiç moralini bozma korkma da doktorun en iyisini yapıyor bak benim oğlum sıkıştı omzundaki kemiği çatladı belki böylesi daha hayırlıdır sizin için

Reactions: H E
Haniar lohusayken anne sac kesebilir mi saclarim bağımsızlıklarını ilan ettiler bas edemiyorum cok uzun
Gebeyken saçlarımı boyattım lohusayken de kısacık kestirdim kendime zaman ayiramayinca. Yine kestirecegim zaman kolluyorum. Batıl inanışlara bakarsak oooo 40cikmadan evden çıkmamak lazım eee öylede olmuyor

Önemli olan sağlıklı kucağına almak tabii ki ama Ultrason sonuçları artı eksi 300-500 gram oynar belki çok daha düşük çıkacak kesinlik yok ki. Bir de 3900 kusurlerde doğuranlar var 50-60 gr mi zorlastiriyor bilemedim doğrusu

Az kaldi canım benim , ne güzel günden güne durumu iyiye gidiyormuş hadi gözünüz aydın

Olsun canım risk almaktansa boşver sezeryan iyidir. Maşallah tombiğe bak sen 4 kilo olmuş nasıl sevilir doğunca

canım ben kullanıyorum ama kıraz yemıyorumdogumumda sezeryan olacak muhtemelen doktor bır ıkı oncesınde keserız dedı ama sonrasın da bısure kullanacam sen nasıl bı yol ızleyeceksın??

38+1’de yani Cumartesi gunu 3500kg idi. Pazartesi gunu tekrar kontrol var bakalim ne kadar olmus sipa. Tabi insallahh pazartesi gunune kadar dogurmam allahim insallah amin (doktor pazar gunune kadar yurtdisinda )
Aynı hemen hemen 3540 kg olmuştu, çatı uygun dedi doktor ama gelse keşke:)
Maşallah sizinkilerin de kilosu iyiymiş. Doğuma kadar çok fazla da almasalar artık iyi olur. Her an sezeryan dönecek diye korkuyorum. Tabi hayırlısı ne şekilde olursa

Mnkpnda canım bak en son ben galiba dedin dediin şimdi bizden önce alacaksın kucagına olsun sağlıcakla al da önemli degil sezaryen ya da normal hayırlısı öyle demek ki.

canım ben kullanıyorum ama kıraz yemıyorumdogumumda sezeryan olacak muhtemelen doktor bır ıkı oncesınde keserız dedı ama sonrasın da bısure kullanacam sen nasıl bı yol ızleyeceksın??
Benimde en son salı günü kontrolüm vardı işte dr.1 hafta bekleriz gelmezse 1 hafta daha bekleriz olmadı suni sancı dedi yarın 40+0 olucam işte 10 gün süremiz kalıyor kendisi geldi geldi gelmedi suni sancıyla getirtcek beyfendiyi kan sulandırıcıyıda 1 gün önceden falan keseriz demişti ama vakit yaklaşınca tekrar sorarım bi inş. sonrası içinde henüz birşey demedi cnm

Canım YouTube’dan izleyerek püf noktaları öğrenebilirsin. Hastanede hemşire göstermişti bize. Ben gündüz tv izlerken bebek hep üstümde olurdu. Benim sıcağımla sancısı dinerdi hem de kalp sesimi duyunca rahatlayıp uyurdu. Koala gibi yaşadık bir süre tüm resimlerde öyleyiz hatta paylaşayım

Eklentiler

• 05B342BF-24E3-46A6-A333-9977AD14C20B.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 85
Canım hiç moralini bozma korkma da doktorun en iyisini yapıyor bak benim oğlum sıkıştı omzundaki kemiği çatladı belki böylesi daha hayırlıdır sizin için
aynen öyle risk almayı ben de hiç istemiyorum. elimden gelen her şeyi yaptım normal olması için ama nasip böyleymiş.
İnan bilmiyorum neye göre olmaz diyor. Ama o ben risk alamam dedikten sonra ben alırım her şeye razıyım demek de olmuyor. Ya bir sıkıntı çıkarsa sorun yaşarsam gerçekten diye düşünmeden edemiyorum.
Olsun canım risk almaktansa boşver sezeryan iyidir. Maşallah tombiğe bak sen 4 kilo olmuş nasıl sevilir doğ
Bir doğsun hele poposuna vura vura sevicem zaten.
Mnkpnda canım bak en son ben galiba dedin dediin şimdi bizden önce alacaksın kucagına olsun sağlıcakla al da önemli degil sezaryen ya da normal hayırlısı öyle demek ki.
Ne zamana gün verecek belli değil hala canım. Aynen nasipde normal yokmuş. Eşim diyor özele gidelim orada normal doğur diye ama onunda garantisi yok ki son anda yine sezeryana dönme ihtimalim var o yüzden istemedim. Allah razı olsun eşim çok destek oldu. Normalde o çok karşıydı moralim bozuk çıkınca randevudan beni teselli eden o oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…