Doğum sonra 40 gün kanama olur cnm , normal. Adetin lohusalıktan sonra başlar. Ama kaç ay sonra başlar belli olmuoKızlar günaydın , bir haftadır kanamam durmuştu bugün tekrar başladı acaba adet mi oldum yoksa doğum kanamaları mı devam ediyor nasıl anlicam
JiletleVücud temizligi diyince cnm bu alti nasil temizliyorsunuz
Teşekkür ederim deneyim inşallah üst baş kalmıyo yaEmzirirken ikisini de çıkarın, sağ göğsü emzirirken sol kolunuz ile sol göğüs ucuna baskı yapın, süt gelmez. Göğüs pedi koyup kolunuzla baskı yaparsanız sağ iyi olur
Emzirme sırasında , konuşursan , bişey yersen olur . az kaldırıp devam edıyrm ben emzirmeyeDoğum yapan kızlar bir sorum olacak sizlere emzirirken bebegimin genzine süt kaçıyor boğazını alıyor çok korkuyorum elim Ayağım karışıyor sizlerdede oldumu yada başına gelen varmı
Ne dedi canım doktorunHayırlı sabahlar kızlar.
Konturole gidiyorum kalbim ağzımda atıyor resmen. Sancım falan yok turp gibiyim.
Malesef korktuğum başıma geldi canım. 4 kiloyu bulmuş ben bu şekilde riks alamam suni bile versek kanala sıkışır omzu çıkar o yüzden sezeryan diyorum dedi. idrar aldı sonuçlarına göre gün verecekmiş.Ne dedi canım doktorun
Normal oldu canım :) 10 cm açıklıkla hastaneye yatış yaptım yarım saat sonra doğdu zaten cumartesi 04.11 deCanım gözünüz aydın hamza bey teşrif etmş, sağlıkla analı babalı büyütmek nasip olsn inşNası oldu doğum ben oraları takip edemedm? Şimdi nasılsınız?
Canım ben bugün çok şükür ilk defa kucağıma aldım oğlumu 1 defa emzirmeme izin verdiler
Canım hiç moralini bozma korkma da doktorun en iyisini yapıyor bak benim oğlum sıkıştı omzundaki kemiği çatladı belki böylesi daha hayırlıdır sizin içinMalesef korktuğum başıma geldi canım. 4 kiloyu bulmuş ben bu şekilde riks alamam suni bile versek kanala sıkışır omzu çıkar o yüzden sezeryan diyorum dedi. idrar aldı sonuçlarına göre gün verecekmiş.
Gebeyken saçlarımı boyattım lohusayken de kısacık kestirdim kendime zaman ayiramayinca. Yine kestirecegim zaman kolluyorum. Batıl inanışlara bakarsak oooo 40cikmadan evden çıkmamak lazım eee öylede olmuyorHaniar lohusayken anne sac kesebilir mi saclarim bağımsızlıklarını ilan ettiler bas edemiyorum cok uzun
Önemli olan sağlıklı kucağına almak tabii ki ama Ultrason sonuçları artı eksi 300-500 gram oynar belki çok daha düşük çıkacak kesinlik yok ki. Bir de 3900 kusurlerde doğuranlar var 50-60 gr mi zorlastiriyor bilemedim doğrusuMalesef korktuğum başıma geldi canım. 4 kiloyu bulmuş ben bu şekilde riks alamam suni bile versek kanala sıkışır omzu çıkar o yüzden sezeryan diyorum dedi. idrar aldı sonuçlarına göre gün verecekmiş.
Az kaldi canım benim , ne güzel günden güne durumu iyiye gidiyormuş hadi gözünüz aydınCanım ben bugün çok şükür ilk defa kucağıma aldım oğlumu 1 defa emzirmeme izin verdilersabah tam sütümü sağmıştım aradılar gelip emzirebilirsin diye boş gittim boş emdi ama emdi yani, sinirlendi biraz tabi süt gelmiyo diye doktor salı ya da çarşamba günü taburcu ederiz diyor inşallah Allahın izniyle ben de iyice iyileşmiş olurum inşallah sağ salim getiririz eve
Olsun canım risk almaktansa boşver sezeryan iyidir. Maşallah tombiğe bak sen 4 kilo olmuş nasıl sevilir doğuncaMalesef korktuğum başıma geldi canım. 4 kiloyu bulmuş ben bu şekilde riks alamam suni bile versek kanala sıkışır omzu çıkar o yüzden sezeryan diyorum dedi. idrar aldı sonuçlarına göre gün verecekmiş.
canım ben kullanıyorum ama kıraz yemıyorumKan sulandırıcı iğne kullanan arkadaşlar,kiraz yememeye dikkat ediyor musunuz ya,ben yaklaşık 2 haftadır günlük olmasa da 20,25 kiraz yiyordum bir tabak yani ama bugün bıraktım çünkü kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum,bu kirazın etkisi vücudumdan ne zaman gider ki doğumda sıkıntı olmasın sonra ne zaman doğuracağım belli değil biri beni rahatlatsın
Sağol canım teşekkür ederimAz kaldi canım benim , ne güzel günden güne durumu iyiye gidiyormuş hadi gözünüz aydın
38+1’de yani Cumartesi gunu 3500kg idi. Pazartesi gunu tekrar kontrol var bakalim ne kadar olmus sipa. Tabi insallahh pazartesi gunune kadar dogurmam allahim insallah amin(doktor pazar gunune kadar yurtdisinda )
Maşallah sizinkilerin de kilosu iyiymiş. Doğuma kadar çok fazla da almasalar artık iyi olur. Her an sezeryan dönecek diye korkuyorum. Tabi hayırlısı ne şekilde olursaAynı hemen hemen 3540 kg olmuştu, çatı uygun dedi doktor ama gelse keşke:)
Benimde en son salı günü kontrolüm vardı işte dr.1 hafta bekleriz gelmezse 1 hafta daha bekleriz olmadı suni sancı dedi yarın 40+0 olucam işte 10 gün süremiz kalıyor kendisi geldi geldi gelmedi suni sancıyla getirtcek beyfendiyicanım ben kullanıyorum ama kıraz yemıyorumdogumumda sezeryan olacak muhtemelen doktor bır ıkı oncesınde keserız dedı ama sonrasın da bısure kullanacam sen nasıl bı yol ızleyeceksın??
Canım YouTube’dan izleyerek püf noktaları öğrenebilirsin. Hastanede hemşire göstermişti bize. Ben gündüz tv izlerken bebek hep üstümde olurdu. Benim sıcağımla sancısı dinerdi hem de kalp sesimi duyunca rahatlayıp uyurdu. Koala gibi yaşadık bir süreAlttan genelde cikariyor ama ağızdan fazla yapmiyor yada ben daha beceremiyorum kucağıma almaya korkuyorum hala
Evet bu gece onu yasadim yavrum 1 saate yakin agladi alttan cikarinca rahatladi
Benimde gaz cikartmayi öğrenmem lazim korkuyorum birsey olacak diye sirtini oksuyorum ama cogu zaman cıkmıyor gaz
BBenimgündüzümde gecemde ayni oldu cok nadir kesintisiz 2 saat uyumasi yarim saatte bir uyaniyor
aynen öyle risk almayı ben de hiç istemiyorum. elimden gelen her şeyi yaptım normal olması için ama nasip böyleymiş.Canım hiç moralini bozma korkma da doktorun en iyisini yapıyor bak benim oğlum sıkıştı omzundaki kemiği çatladı belki böylesi daha hayırlıdır sizin için
İnan bilmiyorum neye göre olmaz diyor. Ama o ben risk alamam dedikten sonra ben alırım her şeye razıyım demek de olmuyor. Ya bir sıkıntı çıkarsa sorun yaşarsam gerçekten diye düşünmeden edemiyorum.Önemli olan sağlıklı kucağına almak tabii ki ama Ultrason sonuçları artı eksi 300-500 gram oynar belki çok daha düşük çıkacak kesinlik yok ki. Bir de 3900 kusurlerde doğuranlar var 50-60 gr mi zorlastiriyor bilemedim doğrusu
Bir doğsun hele poposuna vura vura sevicem zaten.Olsun canım risk almaktansa boşver sezeryan iyidir. Maşallah tombiğe bak sen 4 kilo olmuş nasıl sevilir doğ
Ne zamana gün verecek belli değil hala canım. Aynen nasipde normal yokmuş. Eşim diyor özele gidelim orada normal doğur diye ama onunda garantisi yok ki son anda yine sezeryana dönme ihtimalim var o yüzden istemedim. Allah razı olsun eşim çok destek oldu. Normalde o çok karşıydı moralim bozuk çıkınca randevudan beni teselli eden o oldu.Mnkpnda canım bak en son ben galiba dedin dediin şimdi bizden önce alacaksın kucagına olsun sağlıcakla al da önemli degil sezaryen ya da normal hayırlısı öyle demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?