2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
ben yarın 38+4 oluyorum benım bebek tüp bebek başından berı sezeryan yapma fıkrı vardı kafasında ben normal ıstıyorum ama ısrarda etmem ılk bebegım riske atamıyorumplanlı sezeryan 39 oluyormuş o da salı gunu oluyor benım bakalım ne dıyecek??sabırsızlandıgımdan mı sonuna geldıgımden mı igne yapmaktan da cok sıkıldım zor gelıyor artık o his varmı sende??

Merhaba kızlar.bugün biraz yazacağım.dünden önceki gün doğum yaptım öğle, dün de çıkardılar.biraz daha ağır geçti bu sefer.epidural dedim spinal var dediler yaptılar iğneyi ay uyuşmadım yeterince ben.dr kontrol ettikçe zıplıyorum.genele çevirdiler,uyandım ki çok kötü ağrım bulantım var.odaya geldim bebek iyiydidün çıktık ama dün gece karnım çok kötüydü ağrı kesici almadım belki ondan.sağıma soluma dönemiyorum yatakta kalkamıyorum,hatta yatmayı beceremiyorum ama geçecek inşallah.
Hamilelik boyunca hiç ödemim olmamıştı doğumdan bi çıktım ayaklarım bacaklarım şiş.hormonlardan dedi dr ama bilmiyorum.bu sefer zorlandım yani ama pişman mıyım, hayır.Çok tatlı ya

Sagol canım benim bazen öksürüyor bazende öksürmüyor nefes almak için zorluyor başkasının çocuğuna insan soğuk kanlılık ile müdahile edebiliyor ama kendinin kine gelince panik oluyor dün oldu aglama krizine girdim evdekiler bana gülüyor duyunca asıl sorun doğunca oluyormuş ya bu anneler hiç rahat yüzü görmez onu anladım bi kız büyüttüm ama çok acemi gibi oldum yine

Sagol balım benim inş kısa sürede geçer korkutmazlar bizi

Canım hayırlısı olsun sizin için sağlıkla gelsin Ahmet Asaf
Çok sevindim senin adına tatlım maşallah sarp paşaya
Hamilelikte benimde hiç ödem olmadı ama sezeryan sonrası olması normalmiş şimdi ayak bileklerim ayaklarım şiş hala..

Evet hanımlar Allah nasip ederse çarşamba günü yatışım yapılacak perşembe günüde sezeryan doğumla bebeğime kavuşucam inşallah.
Aklımızda kalmasın diye başka doktora da gittik orda ölçüm olarak daha önde çıktı oda riskleri tekrarladı ve karar size kalmış dedi. Sağlık her şeyden önemli o yüzden zorlamanın anlamı yok. İnşallah kolaylıkla atlatırız. Ben ve bekleyen herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah. ❤

Benim de bebegim iri, ultrasondakinden 300 gram fazla doğdu sezeryan ile. Hatta kafası zor cikti sezeryan da bile. Doktorum iyi ki sezeyana karar vermişiz dedi.
Artı eksi 500 gr oynayabilir azda olabilir fazlada olabilir dedi. Haklısın canım belki sezeryan her açıdan daha iyi olur. İnşallah sağlıkla doğsun başka bir isteğim yok.

Hayırlı olsun canım saglıcakla al kucagına ❤

Merhabalar. 38 hafta 6 günüm . Magnezyum alımını ne zaman bıraktınız veya kullanıyor musunuz hala. Doktor bu hafta magnezyum u bırak dedi.

Yarın 39 oluyorum demin lavaboya gittiğimde kahverengi bir akıntı gelmşti ama çok az gelmş ondan beridir de hafif agrılar var ama yalancı sancılar galiba sadece kasıklarm agrıyor karnım sertleşiyor bugün çok bide kalça agrım var bakalım ne olacak azıcık tırstım

Evet canım sağlık çok önemli sonradan pişman olmaktansa en hayırlısı böylesiymiş. İnşallah canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.

MrvCn @severb Kız lar çok geçmiş olsun her aklıma geldiğinde sizin için dua ediyorum son durumları ne bebişlerinizin
Sağolasın cnm. Biz de dün kocaeli araştırma hastanesine yatışını yaptırdık nihayet. Öğlen aldığımız bilgiye göre tüm çocuk doktorları muayene etmiş. Nöroloji, kalp, cerrah ne varsa. Tahlilleri yapılmış geniş kapsamlı e nabızdan takip ettik bizde. Bir çoğu sınırda değerleri düşük yüksek olanda çok. Araştırılıyor daha henüz bakalım sonuçlar neyi gösterecek bilmiyoruz bizde. Ağızdan ve damar yoluyla beslenmeye devam ediyor. Nakil sırasında şekeri tekrar düşmüş 7ye kadar ki en az 75 falan olmalıymış. Onu dengede tutmaya çalışıyorlar hala. Takibe devam ediyoruz dedi hemşireler haftaiçi hergün bilgi alabileceğiz pazartesi artık gelişme olursa öğreneceğiz bakalım. İnşaallah hayırlı haberler alırız diye duadayız bizde anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…