- 16 Mayıs 2013
- 178
- 195
- 303
Bakalım aramızda bir gün var. Benimde baya sarı akıntım ve yalancı sancılarım var. Korkma sonucu güzel olcak canımYarın 39 oluyorum demin lavaboya gittiğimde kahverengi bir akıntı gelmşti ama çok az gelmş ondan beridir de hafif agrılar var ama yalancı sancılar galiba sadece kasıklarm agrıyor karnım sertleşiyor bugün çok bide kalça agrım var bakalım ne olacak azıcık tırstım
Sağolasın canım bizde hala tam bilmiyoruz. Yenidoğan refleksleri sıkıntılıydı doğduğunda birde şekeri düşüp havale nöbetleri geçirdi takipte şuan. İnş önemli birşeyi yoktur diye doktorları bekliyoruz anca pazartesiden beri yoğun bakımdaCanım sen doğum yapmışsın ben çok takip edemiorum buaralar, nesi var mis kokulunun cok ama geçmiş olsn
Ben kilo alsin ozellikle her gun mutlaka bir bardak süt bir haslanmis yumurta ve bir avuc kabak cekirdegi yiyorum. Ama dedigini de dusunmeden edemiyorum acaba kessem mi normal doguramazsam diye de korkuyorumMaşallah sizinkilerin de kilosu iyiymiş. Doğuma kadar çok fazla da almasalar artık iyi olur. Her an sezeryan dönecek diye korkuyorum. Tabi hayırlısı ne şekilde olursa
Kizlar siz niye kan sulandirici kullaniyorsunuz?Benimde en son salı günü kontrolüm vardı işte dr.1 hafta bekleriz gelmezse 1 hafta daha bekleriz olmadı suni sancı dedi yarın 40+0 olucam işte 10 gün süremiz kalıyor kendisi geldi geldi gelmedi suni sancıyla getirtcek beyfendiyikan sulandırıcıyıda 1 gün önceden falan keseriz demişti ama vakit yaklaşınca tekrar sorarım bi inş. sonrası içinde henüz birşey demedi cnm
Canım hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsinEvet hanımlar Allah nasip ederse çarşamba günü yatışım yapılacak perşembe günüde sezeryan doğumla bebeğime kavuşucam inşallah.
Aklımızda kalmasın diye başka doktora da gittik orda ölçüm olarak daha önde çıktı oda riskleri tekrarladı ve karar size kalmış dedi. Sağlık her şeyden önemli o yüzden zorlamanın anlamı yok. İnşallah kolaylıkla atlatırız.Ben ve bekleyen herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah. ❤
Sağolasın cnm. Biz de dün kocaeli araştırma hastanesine yatışını yaptırdık nihayet. Öğlen aldığımız bilgiye göre tüm çocuk doktorları muayene etmiş. Nöroloji, kalp, cerrah ne varsa. Tahlilleri yapılmış geniş kapsamlı e nabızdan takip ettik bizde. Bir çoğu sınırda değerleri düşük yüksek olanda çok. Araştırılıyor daha henüz bakalım sonuçlar neyi gösterecek bilmiyoruz bizde. Ağızdan ve damar yoluyla beslenmeye devam ediyor. Nakil sırasında şekeri tekrar düşmüş 7ye kadar ki en az 75 falan olmalıymış. Onu dengede tutmaya çalışıyorlar hala. Takibe devam ediyoruz dedi hemşireler haftaiçi hergün bilgi alabileceğiz pazartesi artık gelişme olursa öğreneceğiz bakalım. İnşaallah hayırlı haberler alırız diye duadayız bizde anca
İnşallah iyi olacak ve kavuşacaksınız hayırlısıyla canım bebeğinin ismi ne ismiyle dua edelimSağolasın canım bizde hala tam bilmiyoruz. Yenidoğan refleksleri sıkıntılıydı doğduğunda birde şekeri düşüp havale nöbetleri geçirdi takipte şuan. İnş önemli birşeyi yoktur diye doktorları bekliyoruz anca pazartesiden beri yoğun bakımda
Bende bugün aldım kucağına şükür bugün doğum yapalı 5 gün oldu inşallah evimize alıp gelirizCanım ben bugün çok şükür ilk defa kucağıma aldım oğlumu 1 defa emzirmeme izin verdilersabah tam sütümü sağmıştım aradılar gelip emzirebilirsin diye boş gittim boş emdi ama emdi yani, sinirlendi biraz tabi süt gelmiyo diye doktor salı ya da çarşamba günü taburcu ederiz diyor inşallah Allahın izniyle ben de iyice iyileşmiş olurum inşallah sağ salim getiririz eve
Zeynep Mira canım tüm dua edenlerden Allah razı olsunCanım hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin
İnşallah iyi olacak ve kavuşacaksınız hayırlısıyla canım bebeğinin ismi ne ismiyle dua edelim
Benim de 9 gün olmuştu canım çok şükür bi kere aldım ya kucağıma gözüm arkada kalmaz artıkBende bugün aldım kucağına şükür bugün doğum yapalı 5 gün oldu inşallah evimize alıp geliriz
Peki rezene yi sıcak sıcak mi içiyorsun ben ılık halde dikiyorum kafama ben bide bugün ezcane den süt çoğaltıcı damla aldım canım suyun içine damlatiyorum içiyorumKızlar benim gibi merak edenler vardır diye yazmak istedim benim ayaklarım ellerim ve bacaklarımdaki ödemler doğumdan 1 hafta sonra falan indi bol bol su içtim diyemicem günde 2 litreden fazla su içmemişimdir günde 2 defa da rezene içtim sütüm çoğalsın diye bugün de iç dikişlerim kaşınmaya başladı iyileşiyor heralde
Neden sezaryen olcakmışsın cnm. Kaçırdım galiba ben orayıEvet hanımlar Allah nasip ederse çarşamba günü yatışım yapılacak perşembe günüde sezeryan doğumla bebeğime kavuşucam inşallah.
Aklımızda kalmasın diye başka doktora da gittik orda ölçüm olarak daha önde çıktı oda riskleri tekrarladı ve karar size kalmış dedi. Sağlık her şeyden önemli o yüzden zorlamanın anlamı yok. İnşallah kolaylıkla atlatırız.Ben ve bekleyen herkes sağlıkla kucağına alsın inşallah. ❤
Sıcak sıcak yudumluyorum canım bi de 3 tane şeker atıyorum içine günde taş çatlasın 4 defa sağabiliyorum onda da az geliyor açıkçası çevremdeki herkes oğlun emdikce çoğalır diyo onu bekliyorum ben de belki emzirdikce çoğalır diye ama böyle devam ederse ben de alternatif çözümler aramaya başlıcam heralde damla işe yarıyor mu?Peki rezene yi sıcak sıcak mi içiyorsun ben ılık halde dikiyorum kafama ben bide bugün ezcane den süt çoğaltıcı damla aldım canım suyun içine damlatiyorum içiyorum
Günde kaç kez sagiyorsun sen
Zeynep Mira insallah en kısa sürede sağlığına kavuşur Allah yardımcin olsun cnmZeynep Mira canım tüm dua edenlerden Allah razı olsunen az bir haftada burada kalır dediler nasıl dayanacağız bilmem
Canım allah sabır verir inşallah sen kendini salma yeter ki göz açıp kapayıncaya kadar kavuşursunuz inşallahZeynep Mira canım tüm dua edenlerden Allah razı olsunen az bir haftada burada kalır dediler nasıl dayanacağız bilmem
Sende cok zor gunler gecirdin senin icinde ayri uzuluyorum insallah bebegine bir an once kavusursun cnm sendeCanım allah sabır verir inşallah sen kendini salma yeter ki göz açıp kapayıncaya kadar kavuşursunuz inşallah
İri bebek olduğu için normal doğum riskli oluyormuş. 2 doktora daha gittik onlarda olabileceği söylenen sıkıntıları onayladılar. şuan kilosu 4187 gr görünüyor bunun 500 gr fazla yada azıda olabilir ama fazla olması ihtimalini göze alarak kanalda sıkışır başı çıkar omzu kalır omzunu çıkarmak zorunda kalırız sıkıştığı için nefessiz kalır bir anormallikle doğar belki doğum sonrası fizik tedavi bile görme durumunuz olabilir biz bu riske giremeyiz o yüzden sezeryan diyoruz dediler. Sağlıklı olması benimde ilk önceliğim olmuyorsa zorlamamak lazım üzülsemde kabullendim sezeryanı mecburen.Neden sezaryen olcakmışsın cnm. Kaçırdım galiba ben orayı
Insallah canım çok sağolSende cok zor gunler gecirdin senin icinde ayri uzuluyorum insallah bebegine bir an once kavusursun cnm sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?