2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bakalım aramızda bir gün var. Benimde baya sarı akıntım ve yalancı sancılarım var. Korkma sonucu güzel olcak canım

Canım sen doğum yapmışsın ben çok takip edemiorum buaralar, nesi var mis kokulunun cok ama geçmiş olsn
Sağolasın canım bizde hala tam bilmiyoruz. Yenidoğan refleksleri sıkıntılıydı doğduğunda birde şekeri düşüp havale nöbetleri geçirdi takipte şuan. İnş önemli birşeyi yoktur diye doktorları bekliyoruz anca pazartesiden beri yoğun bakımda

Maşallah sizinkilerin de kilosu iyiymiş. Doğuma kadar çok fazla da almasalar artık iyi olur. Her an sezeryan dönecek diye korkuyorum. Tabi hayırlısı ne şekilde olursa
Ben kilo alsin ozellikle her gun mutlaka bir bardak süt bir haslanmis yumurta ve bir avuc kabak cekirdegi yiyorum. Ama dedigini de dusunmeden edemiyorum acaba kessem mi normal doguramazsam diye de korkuyorum

Kizlar siz niye kan sulandirici kullaniyorsunuz?

Canım hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin

İnşallah iyi olacak ve kavuşacaksınız hayırlısıyla canım bebeğinin ismi ne ismiyle dua edelim

Bende bugün aldım kucağına şükür bugün doğum yapalı 5 gün oldu inşallah evimize alıp geliriz

Canım hayırlısı olsun inşallah sağlıkla gelsin

İnşallah iyi olacak ve kavuşacaksınız hayırlısıyla canım bebeğinin ismi ne ismiyle dua edelim
Zeynep Mira canım tüm dua edenlerden Allah razı olsun en az bir haftada burada kalır dediler nasıl dayanacağız bilmem

Kızlar benim gibi merak edenler vardır diye yazmak istedim benim ayaklarım ellerim ve bacaklarımdaki ödemler doğumdan 1 hafta sonra falan indi bol bol su içtim diyemicem günde 2 litreden fazla su içmemişimdir günde 2 defa da rezene içtim sütüm çoğalsın diye bugün de iç dikişlerim kaşınmaya başladı iyileşiyor heralde

Peki rezene yi sıcak sıcak mi içiyorsun ben ılık halde dikiyorum kafama ben bide bugün ezcane den süt çoğaltıcı damla aldım canım suyun içine damlatiyorum içiyorum
Günde kaç kez sagiyorsun sen

Neden sezaryen olcakmışsın cnm. Kaçırdım galiba ben orayı

Peki rezene yi sıcak sıcak mi içiyorsun ben ılık halde dikiyorum kafama ben bide bugün ezcane den süt çoğaltıcı damla aldım canım suyun içine damlatiyorum içiyorum
Günde kaç kez sagiyorsun sen
Sıcak sıcak yudumluyorum canım bi de 3 tane şeker atıyorum içine günde taş çatlasın 4 defa sağabiliyorum onda da az geliyor açıkçası çevremdeki herkes oğlun emdikce çoğalır diyo onu bekliyorum ben de belki emzirdikce çoğalır diye ama böyle devam ederse ben de alternatif çözümler aramaya başlıcam heralde damla işe yarıyor mu?

MrvCn cnm dualarimdasiniz Rabbim bir an önce Zeynep Mira bebegimizin sifasini versin insallah. Cok zordur tahmin edebiliyorum ve nedenini hala bilememeleri de insani uzuyor insallah bir an önce hayirli haberler duyarsiniz canim

Canım allah sabır verir inşallah sen kendini salma yeter ki göz açıp kapayıncaya kadar kavuşursunuz inşallah
Sende cok zor gunler gecirdin senin icinde ayri uzuluyorum insallah bebegine bir an once kavusursun cnm sende

Neden sezaryen olcakmışsın cnm. Kaçırdım galiba ben orayı
İri bebek olduğu için normal doğum riskli oluyormuş. 2 doktora daha gittik onlarda olabileceği söylenen sıkıntıları onayladılar. şuan kilosu 4187 gr görünüyor bunun 500 gr fazla yada azıda olabilir ama fazla olması ihtimalini göze alarak kanalda sıkışır başı çıkar omzu kalır omzunu çıkarmak zorunda kalırız sıkıştığı için nefessiz kalır bir anormallikle doğar belki doğum sonrası fizik tedavi bile görme durumunuz olabilir biz bu riske giremeyiz o yüzden sezeryan diyoruz dediler. Sağlıklı olması benimde ilk önceliğim olmuyorsa zorlamamak lazım üzülsemde kabullendim sezeryanı mecburen.

severb canım senin bebeğinde 4 kilo üstü doğmuştu ulturasonla arada fark var mıydı. Kaç denmişti kaç doğdu mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…