2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ebruzerm Huysuzd kızlar sizde ruhsal olarak rahatlarsınız inşallah. Lohusa psikolajisi harbiden çok zor. Mis kokulu bebeklerle pamuklara sarılmanız lazım sizin.❤

Ben kilo alsin ozellikle her gun mutlaka bir bardak süt bir haslanmis yumurta ve bir avuc kabak cekirdegi yiyorum. Ama dedigini de dusunmeden edemiyorum acaba kessem mi normal doguramazsam diye de korkuyorum
Bizimkiler kilo alacağı kadar almış bundan sonra bence o kadar dikkat etmesen de olur. Ben de her gün haşlanmış yumurta mutlaka yiyordum son zamanlarda artık çok dikkat etmiyorum.

severb canım senin bebeğinde 4 kilo üstü doğmuştu ulturasonla arada fark var mıydı. Kaç denmişti kaç doğdu mesela.
Canım ben 20 mayısta kontrole gitmiştim o zaman 3200dü kilosu, suyum geldiğinde o gün kontrole gidecektim ben gidemedim doğuma aldılar be ultrasonla bakmadılar ebe çatala alınca artık ıkınmaya başlıcaktim bebeğin kaç kilo dedi 20 gün önce 3200dü dedim tamam dedi o kadar bilmeden aldılar doğuma

Zeynep Mira insallah en kısa sürede sağlığına kavuşur Allah yardımcin olsun cnm

Canım allah sabır verir inşallah sen kendini salma yeter ki göz açıp kapayıncaya kadar kavuşursunuz inşallah

MrvCn cnm dualarimdasiniz Rabbim bir an önce Zeynep Mira bebegimizin sifasini versin insallah. Cok zordur tahmin edebiliyorum ve nedenini hala bilememeleri de insani uzuyor insallah bir an önce hayirli haberler duyarsiniz canim

Amin canlar çok sağolun❤ severb cnm sende çabucak kavuş inşaallah yavruna

Anladım canım. Süpriz yapmış size bebeğin.

Bu saatlerde içim çok sıkılıyor acayip bir hüzün basıyor
Sürekli kendi kendime moral vermeye çalışıyorum
Çok ağlayasım var
En çok ta büyük kızıma üzülüyorum düzgün vakit geçiremiyoruz
Tek çocukla hayat gerçekten çok kolaymış
Şu an arada sıkışmış gibi hissediyorum kendimi

Canım senin sezaryenin üstünden 9 gün mü geçti? Benim 11 gün oldu ama hala kaşınma falan yok. Birde dikişlerimin bazı yerleri ten rengini alırken bazı yerleri hala kızarık, iyileşmemiş yani? Seninki nasıl çabuk iyileşti öyle ?

Canım ben normal doğum yaptım sezaryen değil 4 tane büyük kesiğim 12-13 tane de iç kısımda yırtılmam var onların dikişleri

Anladım cnm. Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inş. Sezaryen sonrası biraz zor geçiyo ama inş en kısa sürede toparlanırsın

Canım ben normal doğum yaptım sezaryen değil 4 tane büyük kesiğim 12-13 tane de iç kısımda yırtılmam var onların dikişleri
Bende sezaryen sandım iyi bari geçmeye başlamış, bunada şükür darısı bana

Hayırlısı olsun inş. canım,valla başından beridir hergün eşim yapıyor bana karnım büyüyene kadar karından yaptı daha sonra kola geçtik,zaten koluma kendim vuramam ki o yüzden o vuruyor iyi oluyor,ben iğneden değil hepsinden sıkılmaya başladım artık kan sulandırıcı için ayrı tiroid için ayrı günlük vitaminler ayrı kan hapı ayrı hele kan hapını ayarlamak bir dert ,gebelik şekerinden dolayı diyet ayrı sıkıyor artık hayırlısı ile bebişimi kucağıma alıp hepsinden kurtulmak istiyorummm..

Kizlar siz niye kan sulandirici kullaniyorsunuz?
Kan pıhtılaşma sorunu olduğu için,kan pıhtılaşma olduğu zaman besinler bebeğe iletilmiyor bu da düşüklere,ilk haftalarda kalp atımının durmasına sebep oluyor,bebek gelişmiyor,benim bundan önce bir kaybım oldu kalbi durduğu için kürtajla almak zorunda kaldılar,genetik test yapıldı pıhtılaşma sorunu çıktı gebeliğin başından beridir kan sulandırıcı kullanıyorum günlük..

Anladım cnm. Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inş. Sezaryen sonrası biraz zor geçiyo ama inş en kısa sürede toparlanırsın
İnşallah canım hem korkuyorum hem heyecanlanıyorum bakalım.

Sukur bugun doktor kontrolumuz vardi bebisim dogum kilosuna ulasmis
Kaç günde ulaştı ?
Zeynep Mira canım tüm dua edenlerden Allah razı olsun en az bir haftada burada kalır dediler nasıl dayanacağız bilmem
İyi olsunda canım. Elbet birgün yanına gelecek. Yeterki iyi olsun kızın sende o yokken toparlanmaya çalış iyice.

bende de şeker yüklemesınde 1.saat sınırda çıkmıştı ben de dıyet yaptım aclık-tokluk bakıldı sonra ıyı cıktı degerım bebegın olculerı de normal iri olmayınca son zamanlar dıyetı bıraktım vallahıdedıgın gıbı demır ilacı ayrı vıtamınler ayrı derken bıde iğnebenım bebegım tup bebek bana genetık testlerini oyuzden yapmıslardı heterozıgot cıktı onemlı genler kullanacaksın dedıler sonuna kadar mecbur ondan kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…