Bizimkiler kilo alacağı kadar almış bundan sonra bence o kadar dikkat etmesen de olur. Ben de her gün haşlanmış yumurta mutlaka yiyordum son zamanlarda artık çok dikkat etmiyorum.Ben kilo alsin ozellikle her gun mutlaka bir bardak süt bir haslanmis yumurta ve bir avuc kabak cekirdegi yiyorum. Ama dedigini de dusunmeden edemiyorum acaba kessem mi normal doguramazsam diye de korkuyorum
Canım ben 20 mayısta kontrole gitmiştim o zaman 3200dü kilosu, suyum geldiğinde o gün kontrole gidecektim ben gidemedim doğuma aldılar be ultrasonla bakmadılar ebe çatala alınca artık ıkınmaya başlıcaktim bebeğin kaç kilo dedi 20 gün önce 3200dü dedim tamam dedi o kadar bilmeden aldılar doğumaseverb canım senin bebeğinde 4 kilo üstü doğmuştu ulturasonla arada fark var mıydı. Kaç denmişti kaç doğdu mesela.
Zeynep Mira insallah en kısa sürede sağlığına kavuşur Allah yardımcin olsun cnm
Canım allah sabır verir inşallah sen kendini salma yeter ki göz açıp kapayıncaya kadar kavuşursunuz inşallah
MrvCn cnm dualarimdasiniz Rabbim bir an önce Zeynep Mira bebegimizin sifasini versin insallah. Cok zordur tahmin edebiliyorum ve nedenini hala bilememeleri de insani uzuyor insallah bir an önce hayirli haberler duyarsiniz canim
Amin canlar çok sağolun❤MrvCn severb @Kevser erva kızlar inşallah en kısa zamanda bebeklerinizi eve getirirsiniz. Allah yardımcınız olsun. Zor zamanlar çabucak geçsin bebekleriniz biran önce sağlığına kavuşsun inşallah. ❤
Anladım canım. Süpriz yapmış size bebeğin.Canım ben 20 mayısta kontrole gitmiştim o zaman 3200dü kilosu, suyum geldiğinde o gün kontrole gidecektim ben gidemedim doğuma aldılar be ultrasonla bakmadılar ebe çatala alınca artık ıkınmaya başlıcaktim bebeğin kaç kilo dedi 20 gün önce 3200dü dedim tamam dedi o kadar bilmeden aldılar doğuma
Sorma 20 günde 1 kilo almış maşallahAnladım canım. Süpriz yapmış size bebeğin.
Canım senin sezaryenin üstünden 9 gün mü geçti? Benim 11 gün oldu ama hala kaşınma falan yok. Birde dikişlerimin bazı yerleri ten rengini alırken bazı yerleri hala kızarık, iyileşmemiş yani? Seninki nasıl çabuk iyileşti öyle ?Kızlar benim gibi merak edenler vardır diye yazmak istedim benim ayaklarım ellerim ve bacaklarımdaki ödemler doğumdan 1 hafta sonra falan indi bol bol su içtim diyemicem günde 2 litreden fazla su içmemişimdir günde 2 defa da rezene içtim sütüm çoğalsın diye bugün de iç dikişlerim kaşınmaya başladı iyileşiyor heralde
Canım ben normal doğum yaptım sezaryen değil 4 tane büyük kesiğim 12-13 tane de iç kısımda yırtılmam var onların dikişleriCanım senin sezaryenin üstünden 9 gün mü geçti? Benim 11 gün oldu ama hala kaşınma falan yok. Birde dikişlerimin bazı yerleri ten rengini alırken bazı yerleri hala kızarık, iyileşmemiş yani? Seninki nasıl çabuk iyileşti öyle ?
Anladım cnm. Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inş. Sezaryen sonrası biraz zor geçiyo ama inş en kısa sürede toparlanırsınİri bebek olduğu için normal doğum riskli oluyormuş. 2 doktora daha gittik onlarda olabileceği söylenen sıkıntıları onayladılar. şuan kilosu 4187 gr görünüyor bunun 500 gr fazla yada azıda olabilir ama fazla olması ihtimalini göze alarak kanalda sıkışır başı çıkar omzu kalır omzunu çıkarmak zorunda kalırız sıkıştığı için nefessiz kalır bir anormallikle doğar belki doğum sonrası fizik tedavi bile görme durumunuz olabilir biz bu riske giremeyiz o yüzden sezeryan diyoruz dediler. Sağlıklı olması benimde ilk önceliğim olmuyorsa zorlamamak lazım üzülsemde kabullendim sezeryanı mecburen.
Bende sezaryen sandımCanım ben normal doğum yaptım sezaryen değil 4 tane büyük kesiğim 12-13 tane de iç kısımda yırtılmam var onların dikişleri
Hayırlısı olsun inş. canım,valla başından beridir hergün eşim yapıyor bana karnım büyüyene kadar karından yaptı daha sonra kola geçtik,zaten koluma kendim vuramam ki o yüzden o vuruyor iyi oluyor,ben iğneden değil hepsinden sıkılmaya başladım artık kan sulandırıcı için ayrı tiroid için ayrı günlük vitaminler ayrı kan hapı ayrı hele kan hapını ayarlamak bir dert ,gebelik şekerinden dolayı diyet ayrı sıkıyor artık hayırlısı ile bebişimi kucağıma alıp hepsinden kurtulmak istiyorummm..ben yarın 38+4 oluyorum benım bebek tüp bebek başından berı sezeryan yapma fıkrı vardı kafasında ben normal ıstıyorum ama ısrarda etmem ılk bebegım riske atamıyorumplanlı sezeryan 39 oluyormuş o da salı gunu oluyor benım bakalım ne dıyecek??sabırsızlandıgımdan mı sonuna geldıgımden mı igne yapmaktan da cok sıkıldım zor gelıyor artık o his varmı sende??
Kan pıhtılaşma sorunu olduğu için,kan pıhtılaşma olduğu zaman besinler bebeğe iletilmiyor bu da düşüklere,ilk haftalarda kalp atımının durmasına sebep oluyor,bebek gelişmiyor,benim bundan önce bir kaybım oldu kalbi durduğu için kürtajla almak zorunda kaldılar,genetik test yapıldı pıhtılaşma sorunu çıktı gebeliğin başından beridir kan sulandırıcı kullanıyorum günlük..Kizlar siz niye kan sulandirici kullaniyorsunuz?
İnşallah canım hem korkuyorum hem heyecanlanıyorum bakalım.Anladım cnm. Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inş. Sezaryen sonrası biraz zor geçiyo ama inş en kısa sürede toparlanırsın
Kaç günde ulaştı ?Sukur bugun doktor kontrolumuz vardi bebisim dogum kilosuna ulasmis
İyi olsunda canım. Elbet birgün yanına gelecek. Yeterki iyi olsun kızınZeynep Mira canım tüm dua edenlerden Allah razı olsunen az bir haftada burada kalır dediler nasıl dayanacağız bilmem
bende de şeker yüklemesınde 1.saat sınırda çıkmıştı ben de dıyet yaptım aclık-tokluk bakıldı sonra ıyı cıktı degerım bebegın olculerı de normal iri olmayınca son zamanlar dıyetı bıraktım vallahıHayırlısı olsun inş. canım,valla başından beridir hergün eşim yapıyor bana karnım büyüyene kadar karından yaptı daha sonra kola geçtik,zaten koluma kendim vuramam ki o yüzden o vuruyor iyi oluyor,ben iğneden değil hepsinden sıkılmaya başladım artık kan sulandırıcı için ayrı tiroid için ayrı günlük vitaminler ayrı kan hapı ayrı hele kan hapını ayarlamak bir dert ,gebelik şekerinden dolayı diyet ayrı sıkıyor artık hayırlısı ile bebişimi kucağıma alıp hepsinden kurtulmak istiyorummm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?