2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ebruzerm @Huysuzd kızlar sizde ruhsal olarak rahatlarsınız inşallah. Lohusa psikolajisi harbiden çok zor. Mis kokulu bebeklerle pamuklara sarılmanız lazım sizin.❤
Sukur cnm benimki oyle kotu degil sadece ara ara duygusallasiyorum ama sukur iyiyim kizlarimla valit geciriyorum
Gececek cnm inanki gececek
Kaç günde ulaştı ?

İyi olsunda canım. Elbet birgün yanına gelecek. Yeterki iyi olsun kızın sende o yokken toparlanmaya çalış iyice.
Bugun 10. Gunu dogum kilosundan biraz daha cok olmus kilosu sukur

Sukur cnm benimki oyle kotu degil sadece ara ara duygusallasiyorum ama sukur iyiyim kizlarimla valit geciriyorum

Gececek cnm inanki gececek

Bugun 10. Gunu dogum kilosundan biraz daha cok olmus kilosu sukur
Anladım canm. 3.gunu bizimki de doğum kilosundan 25 gram fazlaydı da . Merak ettim normal mi diye. Doktor şişliği inmiş birde almıştır dedi de. Sütüm yetiyor mu diye endişe ediyorum illa

Canım ben normal doğum yaptım sezaryen değil 4 tane büyük kesiğim 12-13 tane de iç kısımda yırtılmam var onların dikişleri
Ah canım ya ne çok atılmış
Neyseki çok şükür geçmeye başlamış ,

benım 2 tane olduğu halde otururken korka korka oruruyorum

Anladım canm. 3.gunu bizimki de doğum kilosundan 25 gram fazlaydı da . Merak ettim normal mi diye. Doktor şişliği inmiş birde almıştır dedi de. Sütüm yetiyor mu diye endişe ediyorum illa
Doyuyorsa yetiyordur cnm :) ben sut ve mama takviyesi veriyorum sutum bu sefer okadar fazla degil 2 saatte bi 60 ml icmek istiyor yetmiyor benim o nedenle sira sira veriyorum

Doyuyorsa yetiyordur cnm :) ben sut ve mama takviyesi veriyorum sutum bu sefer okadar fazla degil 2 saatte bi 60 ml icmek istiyor yetmiyor benim o nedenle sira sira veriyorum
3 gün verdim doktor sütun yeter dedi de kızımda kilo sorunu yaşamıştım korkuyorum yine yaşarım diye

Amin canim insallah,,cumlemizin evladi anali banali büyüsün insallah

Ayni durum bende de var canim kan sulandirici kullaniyorum artik bıkkınlık geldi ama diyorum az kaldi biraz daha sabir..

Saricicek97 son 2 hafta filandı sanırım bende diyeti esnetmiştim bayağı
Benimde esnedi birazşeker,patates,pirinç falan tüketmiyorum ama geçen hastaneye giderken apar topar çıktık simit poaça falan yedim aylar sonra,azcık azcık karpuz kaçırıyorum o şekilde,ölçümleri yazmayı da bıraktım valla,kaçamaklarla,arada kontrol ederek arada etmeyerek devam ediyoruz bakalım,bebişte düzeldi ya elh birazda ondan gevşedim yani,inş doğumdan sonra acısını çıkarmam

Ayni durum bende de var canim kan sulandirici kullaniyorum artik bıkkınlık geldi ama diyorum az kaldi biraz daha sabir..
Evet..yine bir tane sıkıntı olsa hadi neyse ama gebelikte çıkan bütün sorunlar var bende,neyse bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli olsunda inş,yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik az kaldı inş..

Anladim canim kaybin icin uzuldum Allah simdiki bebegini saglikla kucagina nasip etsin

Daha yeni başladım bugün ama içinde su ağacı çıkacak diye korkuyorum

Şuan ne yapıyorsun canım normale döndün mü diyete devam mı ?
Ay yok nerde diyet full kaçamak

Maşallah sizinkilerin de kilosu iyiymiş. Doğuma kadar çok fazla da almasalar artık iyi olur. Her an sezeryan dönecek diye korkuyorum. Tabi hayırlısı ne şekilde olursa
Kızlar bugün sabah 7.30 gibi regl tipi sancılarım basladı 9.00 gibi duşa girdim 10 dk aralıklarla gelmeye başlayınca doktorumu aradım hastaneye git açılma varsa haberleşelim dedi. 1 cm açılmam vardı ama sancım cok fazlaydı, bekleyelim dediler sonra git gide arttı 14.30 yatısım yapıldı saat 5 de saha 3 cm anca olmuştu. Suni sancı takıldı o an ne basladıysa basladı ardı ardına sancılarım gelmeye başladı 8.30 a kadar bekleyeceğiz sonra bebek yorulacak dediler. O arada suyumu da patlattılar sancılar ard arda 1.5 2 dk da bir gelmeye basladı. Doktorum saat 7 gibi baktı 6.5 cm acılmam vardı birazdan dogumhanehe gidiyoruz dediler. Artık pek kendimde değildim oraları hiç anlatmim:) Dogumhaneye geldik ve 15 dk içinde 3 ıkınmayla bebeğimle kavuştuk. Şu anda kucağımda kızlar cok sükür darısı hepimizin başına

Oo geliyor gelmekte olan. Önce cok hafif başlıyor artmayacakmış gibi geliyor sonra gayet artışa geçiyor

Ay maşalllah gözünüzaydın

Evet..yine bir tane sıkıntı olsa hadi neyse ama gebelikte çıkan bütün sorunlar var bende,neyse bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli olsunda inş,yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik az kaldı inş..
Aynen az kaldı bunca ayı devirdik çok şükür sağ salim kucaklarımıza alalim da inş bende cok sorun yaşadım ve hâla risk altindayim sezeryanim inş bizde sağ salim dogumumuzu yapariz

Ay gözünaydın canım maşAllah Allahım hepimize kolay rahat bir doğum nasip etsin inşAllaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…