Sukur cnm benimki oyle kotu degil sadece ara ara duygusallasiyorum ama sukur iyiyim kizlarimla valit geciriyorum
Gececek cnm inanki gececekBu saatlerde içim çok sıkılıyor acayip bir hüzün basıyor
Sürekli kendi kendime moral vermeye çalışıyorum
Çok ağlayasım var
En çok ta büyük kızıma üzülüyorum düzgün vakit geçiremiyoruz
Tek çocukla hayat gerçekten çok kolaymış
Şu an arada sıkışmış gibi hissediyorum kendimi
Bugun 10. Gunu dogum kilosundan biraz daha cok olmus kilosu sukurKaç günde ulaştı ?
İyi olsunda canım. Elbet birgün yanına gelecek. Yeterki iyi olsun kızınsende o yokken toparlanmaya çalış iyice.
Anladım canm. 3.gunu bizimki de doğum kilosundan 25 gram fazlaydı da . Merak ettim normal mi diye. Doktor şişliği inmiş birde almıştır dedi de. Sütüm yetiyor mu diye endişe ediyorum illaSukur cnm benimki oyle kotu degil sadece ara ara duygusallasiyorum ama sukur iyiyim kizlarimla valit geciriyorum
Gececek cnm inanki gececek
Bugun 10. Gunu dogum kilosundan biraz daha cok olmus kilosu sukur
Ah canım ya ne çok atılmışCanım ben normal doğum yaptım sezaryen değil 4 tane büyük kesiğim 12-13 tane de iç kısımda yırtılmam var onların dikişleri
Doyuyorsa yetiyordur cnm :) ben sut ve mama takviyesi veriyorum sutum bu sefer okadar fazla degil 2 saatte bi 60 ml icmek istiyor yetmiyor benim o nedenle sira sira veriyorumAnladım canm. 3.gunu bizimki de doğum kilosundan 25 gram fazlaydı da . Merak ettim normal mi diye. Doktor şişliği inmiş birde almıştır dedi de. Sütüm yetiyor mu diye endişe ediyorum illa
3 gün verdim doktor sütun yeter dedi de kızımda kilo sorunu yaşamıştım korkuyorum yine yaşarım diyeDoyuyorsa yetiyordur cnm :) ben sut ve mama takviyesi veriyorum sutum bu sefer okadar fazla degil 2 saatte bi 60 ml icmek istiyor yetmiyor benim o nedenle sira sira veriyorum
Anliyorum.cnm korkunu ama inan doymazsa hissedersin bebek huzursuz olur aglar uyumaz emzigi ceker istahli istahli3 gün verdim doktor sütun yeter dedi de kızımda kilo sorunu yaşamıştım korkuyorum yine yaşarım diye
Amin canim insallah,,cumlemizin evladi anali banali büyüsün insallah40 gün içinde olan lohusalık tan cnm
İlk çocuğum 8 aylıkken ilk adetim olmuştu
Gözün aydın canım analı babalı büyüsün yavrun
Geçmiş olsun canım gözün aydın analı babalı büyüsün kolaylıklar diliyorum
Bazen çıkarmadan yatırıyorum
Olmaz mı yan çeviriyorum öksürüyor o anda zaten
Ayni durum bende de var canim kan sulandirici kullaniyorum artik bıkkınlık geldi ama diyorum az kaldi biraz daha sabir..Kan pıhtılaşma sorunu olduğu için,kan pıhtılaşma olduğu zaman besinler bebeğe iletilmiyor bu da düşüklere,ilk haftalarda kalp atımının durmasına sebep oluyor,bebek gelişmiyor,benim bundan önce bir kaybım oldu kalbi durduğu için kürtajla almak zorunda kaldılar,genetik test yapıldı pıhtılaşma sorunu çıktı gebeliğin başından beridir kan sulandırıcı kullanıyorum günlük..
Sayısı önemli değil ki canım hepsi aynı dikiş korkman normal ben daha bugün anca yamulmadan oturabildim işteAh canım ya ne çok atılmış
Neyseki çok şükür geçmeye başlamış ,
benım 2 tane olduğu halde otururken korka korka oruruyorum
Benimde esnedi biraz
Evet..yine bir tane sıkıntı olsa hadi neyse ama gebelikte çıkan bütün sorunlar var bende,neyse bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli olsunda inş,yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik az kaldı inş..Ayni durum bende de var canim kan sulandirici kullaniyorum artik bıkkınlık geldi ama diyorum az kaldi biraz daha sabir..
Şuan ne yapıyorsun canım normale döndün mü diyete devam mı ?
Anladim canim kaybin icin uzuldum Allah simdiki bebegini saglikla kucagina nasip etsinKan pıhtılaşma sorunu olduğu için,kan pıhtılaşma olduğu zaman besinler bebeğe iletilmiyor bu da düşüklere,ilk haftalarda kalp atımının durmasına sebep oluyor,bebek gelişmiyor,benim bundan önce bir kaybım oldu kalbi durduğu için kürtajla almak zorunda kaldılar,genetik test yapıldı pıhtılaşma sorunu çıktı gebeliğin başından beridir kan sulandırıcı kullanıyorum günlük..
Daha yeni başladım bugün ama içinde su ağacı çıkacak diye korkuyorumSıcak sıcak yudumluyorum canım bi de 3 tane şeker atıyorum içine günde taş çatlasın 4 defa sağabiliyorum onda da az geliyor açıkçası çevremdeki herkes oğlun emdikce çoğalır diyo onu bekliyorum ben de belki emzirdikce çoğalır diye ama böyle devam ederse ben de alternatif çözümler aramaya başlıcam heralde damla işe yarıyor mu?
Benimde esnedi birazşeker,patates,pirinç falan tüketmiyorum ama geçen hastaneye giderken apar topar çıktık simit poaça falan yedim aylar sonra,azcık azcık karpuz kaçırıyorum o şekilde,ölçümleri yazmayı da bıraktım valla,kaçamaklarla,arada kontrol ederek arada etmeyerek devam ediyoruz bakalım,bebişte düzeldi ya elh birazda ondan gevşedim yani,inş doğumdan sonra acısını çıkarmam
Ay yok nerde diyet full kaçamakŞuan ne yapıyorsun canım normale döndün mü diyete devam mı ?
Kızlar bugün sabah 7.30 gibi regl tipi sancılarım basladı 9.00 gibi duşa girdim 10 dk aralıklarla gelmeye başlayınca doktorumu aradım hastaneye git açılma varsa haberleşelim dedi. 1 cm açılmam vardı ama sancım cok fazlaydı, bekleyelim dediler sonra git gide arttı 14.30 yatısım yapıldı saat 5 de saha 3 cm anca olmuştu. Suni sancı takıldı o an ne basladıysa basladı ardı ardına sancılarım gelmeye başladı 8.30 a kadar bekleyeceğiz sonra bebek yorulacak dediler. O arada suyumu da patlattılar sancılar ard arda 1.5 2 dk da bir gelmeye basladı. Doktorum saat 7 gibi baktı 6.5 cm acılmam vardı birazdan dogumhanehe gidiyoruz dediler. Artık pek kendimde değildim oraları hiç anlatmim:) Dogumhaneye geldik ve 15 dk içinde 3 ıkınmayla bebeğimle kavuştuk. Şu anda kucağımda kızlar cok sükür darısı hepimizin başınaMaşallah sizinkilerin de kilosu iyiymiş. Doğuma kadar çok fazla da almasalar artık iyi olur. Her an sezeryan dönecek diye korkuyorum. Tabi hayırlısı ne şekilde olursa
Oo geliyor gelmekte olan. Önce cok hafif başlıyor artmayacakmış gibi geliyor sonra gayet artışa geçiyorYarın 39 oluyorum demin lavaboya gittiğimde kahverengi bir akıntı gelmşti ama çok az gelmş ondan beridir de hafif agrılar var ama yalancı sancılar galiba sadece kasıklarm agrıyor karnım sertleşiyor bugün çok bide kalça agrım var bakalım ne olacak azıcık tırstım
Ay maşalllah gözünüzaydınKızlar bugün sabah 7.30 gibi regl tipi sancılarım basladı 9.00 gibi duşa girdim 10 dk aralıklarla gelmeye başlayınca doktorumu aradım hastaneye git açılma varsa haberleşelim dedi. 1 cm açılmam vardı ama sancım cok fazlaydı, bekleyelim dediler sonra git gide arttı 14.30 yatısım yapıldı saat 5 de saha 3 cm anca olmuştu. Suni sancı takıldı o an ne basladıysa basladı ardı ardına sancılarım gelmeye başladı 8.30 a kadar bekleyeceğiz sonra bebek yorulacak dediler. O arada suyumu da patlattılar sancılar ard arda 1.5 2 dk da bir gelmeye basladı. Doktorum saat 7 gibi baktı 6.5 cm acılmam vardı birazdan dogumhanehe gidiyoruz dediler. Artık pek kendimde değildim oraları hiç anlatmim:) Dogumhaneye geldik ve 15 dk içinde 3 ıkınmayla bebeğimle kavuştuk. Şu anda kucağımda kızlar cok sükür darısı hepimizin başına
Aynen az kaldı bunca ayı devirdik çok şükür sağ salim kucaklarımıza alalim da inş bende cok sorun yaşadım ve hâla risk altindayim sezeryanim inş bizde sağ salim dogumumuzu yaparizEvet..yine bir tane sıkıntı olsa hadi neyse ama gebelikte çıkan bütün sorunlar var bende,neyse bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli olsunda inş,yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik az kaldı inş..
Ay gözünaydın canım maşAllahKızlar bugün sabah 7.30 gibi regl tipi sancılarım basladı 9.00 gibi duşa girdim 10 dk aralıklarla gelmeye başlayınca doktorumu aradım hastaneye git açılma varsa haberleşelim dedi. 1 cm açılmam vardı ama sancım cok fazlaydı, bekleyelim dediler sonra git gide arttı 14.30 yatısım yapıldı saat 5 de saha 3 cm anca olmuştu. Suni sancı takıldı o an ne basladıysa basladı ardı ardına sancılarım gelmeye başladı 8.30 a kadar bekleyeceğiz sonra bebek yorulacak dediler. O arada suyumu da patlattılar sancılar ard arda 1.5 2 dk da bir gelmeye basladı. Doktorum saat 7 gibi baktı 6.5 cm acılmam vardı birazdan dogumhanehe gidiyoruz dediler. Artık pek kendimde değildim oraları hiç anlatmim:) Dogumhaneye geldik ve 15 dk içinde 3 ıkınmayla bebeğimle kavuştuk. Şu anda kucağımda kızlar cok sükür darısı hepimizin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?