2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Maşallah size canım. Sağlıkla büyüsün bol bol sütün olsun inşallah.❤

Maşallah size gözün aydın canım analı babalı büyüsün kuzucuk

Ben 2 gün oldu doğum yapalı kızlar ama bebeğim doymuyor
Mama takviyesi yapmıyor musun canım. Daha çok yeni doğum yapmışsın sütün zamanla artacak inşallah bu sırada sütün tamamiyle yetene kadar mama takviyesi yapmak mecburi oluyor. Yoksa Allah korusun sarılık olur.

Gözünaydın olsun cnm maşallah

Gözünaydın olsun canım maşallah

Ayyy çok sevindim canım sancı kısmı biraz zor olmuş ama normal doğumla kucağına almışsın ne güzel allah analı babalı büyütsün, hayırlı bir evlat olsun inşallah.
Darısı başımıza böyle birden olacak bizimki de demek. Ay heyecanlandım

Canım hayırlı olsun allah uzun mutlu ömür versin

Ah memeler fora cidden kendimi süt tankeri gibi hissediyorum

Ya kuzum benim ne güzel duygu Allah bağışlasın sağlıkla büyüsün inşallah bizim 25 lerden bir kişi eksildiHeyecanlandım bende şimdi

Kızlar 23 günlüğüz hep takviye olarak mama verdim şimdi mamayı azaltıp sadece emzirmeye dönmek istiyorum ama erken mi diyorum doymuyor gibi çoğu zaman biberonla takviye almadan uyumuyor

Kızlar buraya hiç bakamadım bebeğim enfeksiyondan ve sarılıktan yoğun bakıma alınmıştı dün taburcu olduk çok şükür Ev gibisi yokmuş vallaallahım bebekleri hastanede olanlara tez zamanda şifa versin Biz dün geldik bebeğim 2,5 -3 saatte bir kendisi uyanıyor tek göğsümü 20 dk emip uyuyakalıyor tek sorun bir göğsümü tutarken diğerini hiç almıyor. Sol göğsüm ben sıkınca içeri giriyor ucu sanırım bebekte kavrayamadığıniçin sinirlenip emmek istemiyor ama şimdi de bu göğsüm sürekli akıyor tişörtlerim sırılsıklam sağıyorum sağdıkça çoğalıyor daha çok akıyor kısır bir döngüye girdik silikon göğüs ucu aldırdım bugün bakalım inşallah işe yarar da bu göğsümü de veririm yoksa sütüm kesilecek aranızda kullanıp memnun olan var mı acaba ?

Bnm bebeğim almadı silikonu büyük geldi sanırım göğüs ucu çıkarıcıyla uçlarını çıkardım öyle verdim hep

Öyle oluyor aynen heleki çatladıysa göğüs uçları bişey değsin istemiyorsun maşallah sarp a

Kızlar 23 günlüğüz hep takviye olarak mama verdim şimdi mamayı azaltıp sadece emzirmeye dönmek istiyorum ama erken mi diyorum doymuyor gibi çoğu zaman biberonla takviye almadan uyumuyor
Benim ilk çocuğum 4 ay meme ve mama birlikte gitti ne zamanki mamayı kusmaya başladı doktorumuz kestirdi mamayı

Normal oldu canım :) 10 cm açıklıkla hastaneye yatış yaptım yarım saat sonra doğdu zaten cumartesi 04.11 de

siz nasılsınız ?
Hey maşallah evde doğurcakmışssın, sancı gelmedi mi anlamadn mı noldu? Anlattğn bi msj varsa etiketlebilirsin ordan okim bulamadm ben :)
Biz iyi olmaya çalışıoruz klasik yenidoğan süreci işte, hamzayla sen nasılsınız? Doğum tarihi ne gün oldu şimdik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…