Maşallah size canım. Sağlıkla büyüsün bol bol sütün olsun inşallah.❤Kızlar bugün sabah 7.30 gibi regl tipi sancılarım basladı 9.00 gibi duşa girdim 10 dk aralıklarla gelmeye başlayınca doktorumu aradım hastaneye git açılma varsa haberleşelim dedi. 1 cm açılmam vardı ama sancım cok fazlaydı, bekleyelim dediler sonra git gide arttı 14.30 yatısım yapıldı saat 5 de saha 3 cm anca olmuştu. Suni sancı takıldı o an ne basladıysa basladı ardı ardına sancılarım gelmeye başladı 8.30 a kadar bekleyeceğiz sonra bebek yorulacak dediler. O arada suyumu da patlattılar sancılar ard arda 1.5 2 dk da bir gelmeye basladı. Doktorum saat 7 gibi baktı 6.5 cm acılmam vardı birazdan dogumhanehe gidiyoruz dediler. Artık pek kendimde değildim oraları hiç anlatmim:) Dogumhaneye geldik ve 15 dk içinde 3 ıkınmayla bebeğimle kavuştuk. Şu anda kucağımda kızlar cok sükür darısı hepimizin başına
Maşallah size gözün aydın canım analı babalı büyüsün kuzucukKızlar bugün sabah 7.30 gibi regl tipi sancılarım basladı 9.00 gibi duşa girdim 10 dk aralıklarla gelmeye başlayınca doktorumu aradım hastaneye git açılma varsa haberleşelim dedi. 1 cm açılmam vardı ama sancım cok fazlaydı, bekleyelim dediler sonra git gide arttı 14.30 yatısım yapıldı saat 5 de saha 3 cm anca olmuştu. Suni sancı takıldı o an ne basladıysa basladı ardı ardına sancılarım gelmeye başladı 8.30 a kadar bekleyeceğiz sonra bebek yorulacak dediler. O arada suyumu da patlattılar sancılar ard arda 1.5 2 dk da bir gelmeye basladı. Doktorum saat 7 gibi baktı 6.5 cm acılmam vardı birazdan dogumhanehe gidiyoruz dediler. Artık pek kendimde değildim oraları hiç anlatmim:) Dogumhaneye geldik ve 15 dk içinde 3 ıkınmayla bebeğimle kavuştuk. Şu anda kucağımda kızlar cok sükür darısı hepimizin başına
Mama takviyesi yapmıyor musun canım. Daha çok yeni doğum yapmışsın sütün zamanla artacak inşallah bu sırada sütün tamamiyle yetene kadar mama takviyesi yapmak mecburi oluyor. Yoksa Allah korusun sarılık olur.Ben 2 gün oldu doğum yapalı kızlar ama bebeğim doymuyor
Gözünaydın olsun cnm maşallahKızlar bugün sabah 7.30 gibi regl tipi sancılarım basladı 9.00 gibi duşa girdim 10 dk aralıklarla gelmeye başlayınca doktorumu aradım hastaneye git açılma varsa haberleşelim dedi. 1 cm açılmam vardı ama sancım cok fazlaydı, bekleyelim dediler sonra git gide arttı 14.30 yatısım yapıldı saat 5 de saha 3 cm anca olmuştu. Suni sancı takıldı o an ne basladıysa basladı ardı ardına sancılarım gelmeye başladı 8.30 a kadar bekleyeceğiz sonra bebek yorulacak dediler. O arada suyumu da patlattılar sancılar ard arda 1.5 2 dk da bir gelmeye basladı. Doktorum saat 7 gibi baktı 6.5 cm acılmam vardı birazdan dogumhanehe gidiyoruz dediler. Artık pek kendimde değildim oraları hiç anlatmim:) Dogumhaneye geldik ve 15 dk içinde 3 ıkınmayla bebeğimle kavuştuk. Şu anda kucağımda kızlar cok sükür darısı hepimizin başına
Gözünaydın olsun canım maşallahKızlar bugün sabah 7.30 gibi regl tipi sancılarım basladı 9.00 gibi duşa girdim 10 dk aralıklarla gelmeye başlayınca doktorumu aradım hastaneye git açılma varsa haberleşelim dedi. 1 cm açılmam vardı ama sancım cok fazlaydı, bekleyelim dediler sonra git gide arttı 14.30 yatısım yapıldı saat 5 de saha 3 cm anca olmuştu. Suni sancı takıldı o an ne basladıysa basladı ardı ardına sancılarım gelmeye başladı 8.30 a kadar bekleyeceğiz sonra bebek yorulacak dediler. O arada suyumu da patlattılar sancılar ard arda 1.5 2 dk da bir gelmeye basladı. Doktorum saat 7 gibi baktı 6.5 cm acılmam vardı birazdan dogumhanehe gidiyoruz dediler. Artık pek kendimde değildim oraları hiç anlatmim:) Dogumhaneye geldik ve 15 dk içinde 3 ıkınmayla bebeğimle kavuştuk. Şu anda kucağımda kızlar cok sükür darısı hepimizin başına
Sütün cogalana kadar mama takviyesi yapmak zorundasin cnm yoksa sarilik olur ve surekli aglar doymadigi icin ...Ben 2 gün oldu doğum yapalı kızlar ama bebeğim doymuyor
Ayyy çok sevindim canım sancı kısmı biraz zor olmuş ama normal doğumla kucağına almışsın ne güzelKızlar bugün sabah 7.30 gibi regl tipi sancılarım basladı 9.00 gibi duşa girdim 10 dk aralıklarla gelmeye başlayınca doktorumu aradım hastaneye git açılma varsa haberleşelim dedi. 1 cm açılmam vardı ama sancım cok fazlaydı, bekleyelim dediler sonra git gide arttı 14.30 yatısım yapıldı saat 5 de saha 3 cm anca olmuştu. Suni sancı takıldı o an ne basladıysa basladı ardı ardına sancılarım gelmeye başladı 8.30 a kadar bekleyeceğiz sonra bebek yorulacak dediler. O arada suyumu da patlattılar sancılar ard arda 1.5 2 dk da bir gelmeye basladı. Doktorum saat 7 gibi baktı 6.5 cm acılmam vardı birazdan dogumhanehe gidiyoruz dediler. Artık pek kendimde değildim oraları hiç anlatmim:) Dogumhaneye geldik ve 15 dk içinde 3 ıkınmayla bebeğimle kavuştuk. Şu anda kucağımda kızlar cok sükür darısı hepimizin başına
Canım hayırlı olsun allah uzun mutlu ömür versinKızlar bugün sabah 7.30 gibi regl tipi sancılarım basladı 9.00 gibi duşa girdim 10 dk aralıklarla gelmeye başlayınca doktorumu aradım hastaneye git açılma varsa haberleşelim dedi. 1 cm açılmam vardı ama sancım cok fazlaydı, bekleyelim dediler sonra git gide arttı 14.30 yatısım yapıldı saat 5 de saha 3 cm anca olmuştu. Suni sancı takıldı o an ne basladıysa basladı ardı ardına sancılarım gelmeye başladı 8.30 a kadar bekleyeceğiz sonra bebek yorulacak dediler. O arada suyumu da patlattılar sancılar ard arda 1.5 2 dk da bir gelmeye basladı. Doktorum saat 7 gibi baktı 6.5 cm acılmam vardı birazdan dogumhanehe gidiyoruz dediler. Artık pek kendimde değildim oraları hiç anlatmim:) Dogumhaneye geldik ve 15 dk içinde 3 ıkınmayla bebeğimle kavuştuk. Şu anda kucağımda kızlar cok sükür darısı hepimizin başına
Ah memeler fora cidden kendimi süt tankeri gibi hissediyorumKızlar ben bugün hastanede kalicam biraz önce emzirdim 1 saatten fazla hemşire aldı biraz uyusun bi daha getiricem emzirmeye dedi bekliyorum artık burda bakalım obur doymuyo bizimki memeyi bırakınca ağlamaya başlıyo hemen anlaşılan memeler fora dolaşıcaz artık evin içinde
Ya kuzum benim ne güzel duygu Allah bağışlasın sağlıkla büyüsün inşallahKızlar bugün sabah 7.30 gibi regl tipi sancılarım basladı 9.00 gibi duşa girdim 10 dk aralıklarla gelmeye başlayınca doktorumu aradım hastaneye git açılma varsa haberleşelim dedi. 1 cm açılmam vardı ama sancım cok fazlaydı, bekleyelim dediler sonra git gide arttı 14.30 yatısım yapıldı saat 5 de saha 3 cm anca olmuştu. Suni sancı takıldı o an ne basladıysa basladı ardı ardına sancılarım gelmeye başladı 8.30 a kadar bekleyeceğiz sonra bebek yorulacak dediler. O arada suyumu da patlattılar sancılar ard arda 1.5 2 dk da bir gelmeye basladı. Doktorum saat 7 gibi baktı 6.5 cm acılmam vardı birazdan dogumhanehe gidiyoruz dediler. Artık pek kendimde değildim oraları hiç anlatmim:) Dogumhaneye geldik ve 15 dk içinde 3 ıkınmayla bebeğimle kavuştuk. Şu anda kucağımda kızlar cok sükür darısı hepimizin başına
Antibiyotik ne kullandınızBen mastit oldum günlerdir acı çekiyorum hem ağlıyorum hem emzirme hem sağma yapıyorum iki kez acillik oldum antibiyotik kullandım ikinci kutuya baslicam bu esnada sigara da içtim hamileyken hiç icmemistim
Bnm bebeğim almadı silikonu büyük geldi sanırım göğüs ucu çıkarıcıyla uçlarını çıkardım öyle verdim hepKızlar buraya hiç bakamadım bebeğim enfeksiyondan ve sarılıktan yoğun bakıma alınmıştı dün taburcu olduk çok şükürEv gibisi yokmuş vallaallahım bebekleri hastanede olanlara tez zamanda şifa versin Biz dün geldik bebeğim 2,5 -3 saatte bir kendisi uyanıyor tek göğsümü 20 dk emip uyuyakalıyor tek sorun bir göğsümü tutarken diğerini hiç almıyor. Sol göğsüm ben sıkınca içeri giriyor ucu sanırım bebekte kavrayamadığıniçin sinirlenip emmek istemiyor ama şimdi de bu göğsüm sürekli akıyor tişörtlerim sırılsıklam sağıyorum sağdıkça çoğalıyor daha çok akıyor kısır bir döngüye girdik silikon göğüs ucu aldırdım bugün bakalım inşallah işe yarar da bu göğsümü de veririm yoksa sütüm kesilecek aranızda kullanıp memnun olan var mı acaba ?
Öyle oluyor aynen heleki çatladıysa göğüs uçları bişey değsin istemiyorsunKızlar ben bugün hastanede kalicam biraz önce emzirdim 1 saatten fazla hemşire aldı biraz uyusun bi daha getiricem emzirmeye dedi bekliyorum artık burda bakalım obur doymuyo bizimki memeyi bırakınca ağlamaya başlıyo hemen anlaşılan memeler fora dolaşıcaz artık evin içinde
Benim ilk çocuğum 4 ay meme ve mama birlikte gitti ne zamanki mamayı kusmaya başladı doktorumuz kestirdi mamayıKızlar 23 günlüğüz hep takviye olarak mama verdim şimdi mamayı azaltıp sadece emzirmeye dönmek istiyorum ama erken mi diyorum doymuyor gibi çoğu zaman biberonla takviye almadan uyumuyor
Hey maşallah evde doğurcakmışssın, sancı gelmedi mi anlamadn mı noldu? Anlattğn bi msj varsa etiketlebilirsin ordan okim bulamadm ben :)Normal oldu canım :) 10 cm açıklıkla hastaneye yatış yaptım yarım saat sonra doğdu zaten cumartesi 04.11 de
siz nasılsınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?