2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Uç çıkarıcı kesinlikle işe yarıyor ama bi anda bırakmayın çıkarırken yara yapıyor ve göğüs uçlarınızı hep benli tutarak yapın o işlemi tavsiyem

Hamza bey iyi çok şükür ilk 2 gün sürekli uyduğu için sarılık değeri 8 çıktı , ama hemen toparladık , dün hastaneye gittik sarılığı bitmiş dedi doktor. Doğumdan sonra 200 gram vermişti onuda geri almış doğum kilomuza geldik geri çok şükür.
Doğum tarihi 12 Haziran oldu :)

Kizlar gogus uclarindan bahsetmissiniz. Yani gogus ucu yok ne demek anlayamadim. Normalde dokunca ucu cikar ya oyle cikmiyor mu sizin? Ucu olup olmadigini nereden anliyoruz? (Ilk gebelik cahilligi)

Kızlar aşılar ne zaman başlıyor.? Sizlerde liste var mı şu aşı şu ayda yapılır diğe ?

Cnm gaz damlası kullanmaya ne zaman başladın ? Nasıl karar verdin? Bi de hangi marka kullanıyosun?

Eklentiler

• 7626F435-D82F-433F-821D-E2155F073C5D.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar beslenme düzeniniz nasıl şimdi benim bebiş 10 günlük oldu bugün 2.5 saatte kendisi kalkıyor ve genelde tek bi göğsümü emip uykuya dalıyor ama en az 15-20 dk sürüyor emmesi diğer göğsümü de öbür beslenme zamanında veriyorum. Ama her iki göğsünüzü de veren varmış benimki uyuyor almak istemiyor birini emdikten sonra doyuyor sanırım. Tecrübeli anneler sizce normal mi yoksa zorla uyandırıp öbürünü de vermeye çalışıyım mı

Kizlar gogus uclarindan bahsetmissiniz. Yani gogus ucu yok ne demek anlayamadim. Normalde dokunca ucu cikar ya oyle cikmiyor mu sizin? Ucu olup olmadigini nereden anliyoruz? (Ilk gebelik cahilligi)
İçine kaçık demek Aynen dokununca çıkıyor ama emzirirken o fayda etmiyor malesef, hep çıkık olması lazım galiba değil mi kızlar benimde ilk gebelik

Cnm gaz damlası kullanmaya ne zaman başladın ? Nasıl karar verdin? Bi de hangi marka kullanıyosun?
1 hafta falan oluyor canım
Çocuk doktoruna kontrole gitmiştik ağlarken bacaklarını çekiyordu doktora bahsettim oda gaz damlası önerdi sap simplex kullanıyoruz
Bizi 1. Ayda kontrole çağırdı doktor hem aşısını yaparız hemde o gün kalça ultrasonu çektirirsiniz dedi

Anladım cnm. Bizim kızında var sanki gaz problemi. Ama dr a da gitmedik daha

Benmki de tek meme sonrası diğerini almıyor. İlk baş ön süt gelir sonra yağlı süt gelirmiş. Doyuyo heralde benmki ilk 3 gün mama da içiyordu emdikten sonra şuan mama yada diğer memeyi almıyor tek göğüs emip uyuyor.

Var bacım oda var ama geri kaçıyor kız alana kadar sağdığımda hele füze gibi oluyorlar sonrası yine fıss ama. Uç ile güzel emiyor ama olmuyor doymuyor diye düşünme

Selam kızlar, ben temmuz annesi olucam inşallah öncelikle bebekleriniz hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün Sezeryan yapan annelere bişey sormak istiyorum.
1- Lavman yaptılar mi ?
2- Sondayi anestezi aldıktan sonra mi taktılar?
3- ebe doğum sonrası karnınıza bastırıp içinizi temizledi mi veya bunu yaparken hala belinizden aşağısı uyuşuk muydu? Bunları aşırı merak ediyorum kızlar.
Şehir hastanesine geçtim ben artık özelden. Bu yüzden uygulama nasıl merak ediyorum.

Kahverengi kısmı var ama başı yok tatlım. dokununca çıkıyor tabi ama bebişin ağızında tutacağı kadar olmuyor

Ben epidural sezeryan oldum
1- lavman yok, gece 12 den sonra bir şey yemedim 9 da sezeryana girdim.
2-uyuştuktqn sonra taktılar. Çıkartırken acısı yok korkma ben çok korkmuştum:) sadece ilk 2-3 çişi yaprken yanma oluyor
3- baskı uyguluyor ama yaptırabilirsen ben bayağı sövmüştüm uyuşukluk geçmeye yakın yapıyor.

tubaslk burda asilar 2. Ayda basliyor yani 8 haftalikken rotavirus ve karisik bir asi daha vuruluyor turkce ismini bilmiyorum ( hepatit B, cocuk felci önleyici polio vesaire gibi asilar ) ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…