2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bence saliyi beklemeyin bir görünün

Nasıl canım aralıklı olarak mı geliyor benim bir sefer geldi ayın 15 inde sonra bir daha gelmedi. Nişanın nasılkahb3
Evet ara ara geliyor cuma çok azdo cumartesi yine geldi bir kere buhün de geliyo kahverengi yapışkan tarzda sümüğümsü bir akıntı

Evet ara ara geliyor cuma çok azdo cumartesi yine geldi bir kere buhün de geliyo kahverengi yapışkan tarzda sümüğümsü bir akıntı
Benim de aynı dediğin gibiydi canım. Aradan 5 gün geçti yalancı sancı dışında hiç bişey yok. Sende bekle istersen su , gerçek sancı , kanama dışında bir belirti olmadıktan sonra bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum tabi sen bilirsin .

Hareketleri normal olduğu için ben de bekliyorum salı günü gidicem naslsa diye.

Özelde yaptm baskı yapmadı ama hafif masaj gıbı yaptı canım acımadı hissetmedim hıc

Kızlar hepinize cokkkk teşekkür ediyorum. Tek tek cevap yazamadim kusuruma bakmayın İçim rahatladı okudukça çünkü en çok korktuğum şey sonda'ydi. ilk bebeğimde sonda takarlarken çok ağlamıştım, zorlamislardi sagolsunlar bide genel anestezi olmuştum. Onda da doğum sonrası ne yaptilarsa canım acıya acıya yapmışlardı. Yapmak zorundayiz diye.. benim ağrı eşiğim baya düşük sanirim Tekrar teşekkürler. Güle güle büyütün bebeklerinizi

Benimde göğüs ucum hiç yok
Silikon göğüs ucu aldık ama sütüm az olduğu için o şekilde emmek istemiyor
Sağıyorum uç çıkıyor öyle emiyor
Uç olmaması çok zor

Benim de Salı kontrolüm var. İkinci çocuk olmasına rağmen açıklık yok. Doktorum sürekli çömelip kalk dedi. Bakalım Salıya bir şey değişecek mi?

Kızlar 2 hafta önce sezaryenle doğum yaptım; dikiş yerimin sol tarafında, dikişin altında, derinin de altında 5 cm uzunluğunda bi sertlik oluşmuş. Dokununca acı da oluyor. Neden olmuştur? Siz hiç sertlik falan hissettinizmi dikiş altında ?

Kızlar doğum yapanlardan rica etsem acaba bebişiniz ne zaman ilk doğum kilosuna geri döndü kaç günde ?
3620 doğdu salı günü.
Cuma kontrole gittim. 3675di. Doktor şişliği inip almıştır dedi . Gerçi üzeri bir kat giyinikken ölçüm oldu. Pazartesi sağlık ocağında üzeri ciplak3695 çıktı.

Minik_ceylo göğüs ucunun olmadığından bahsetmişsin canım bir sorum olacak
Süt durumun nasıl yeteri kadar geliyor mu
Ben sağdığımda en fazla 40 cc geliyor iki göğüsten ve bu yüzden hep mama takviyesi yapıyorum
İnternetten biraz araştırdım bu göğüs ucunun içe dönük olması süt kanallarının tıkanıklığı ve kısa olmasına neden oluyormuş
Her şeyi yapmama rağmen yeteri kadar süt gelmiyor acaba bu yüzden mi diyorum

Benimde göğüs ucum hiç yok
Silikon göğüs ucu aldık ama sütüm az olduğu için o şekilde emmek istemiyor
Sağıyorum uç çıkıyor öyle emiyor
Uç olmaması çok zor

Ben de silikon uçla beceremedim. Ucu küçük ağzından çıkıyor sürekli. Hırslı sinirli de bir bebek. Mücadeleyle geçiyor emme seansları sırtım belim ağrıdı artık. Sağıp veriyordum normal emme düzenine geçelim diye uğraşıyorum. Ucu çıkar dedim emdikçe. Burda da öyle dedi kızlar. Bakalım ne kadar dayanıcam.

Kızlar doğum yapanlardan rica etsem acaba bebişiniz ne zaman ilk doğum kilosuna geri döndü kaç günde ?

5 haziranda 3005 gram doğdu.
7 haziran hastane çıkışında 2720 gramdı.
17 haziran kontrolde 3130 gram olmuştuk artık. Yani 10-11 günde başlangıca ulaşmış sanırım bizimki. 12. Günde geçmiş.

Kızlar bizim felaket bir pişik problemimiz var. Fotoğraf koymak istemiyorum ama makata komple kan oturdu diyim canlansın gözünüzde. Nasıl bu halde getirdik bilmiyorum kendime çok kızıyorum.
Trosyd + hametan karıştırıp sürüyorum şu an. Doktor bir arkadaşım önerdi. Mantarlaşmış artık orası dedi.
Yarın doktoruna da götüreceğim. Ama çok acısı var dayanamıyorum artık çok ağlıyor.
Sizin var mıdır böyle felaket pişik tecrübeleriniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…