Kızlar benim cuma akşamdan beri nişan geliyor sancım çok hafif var sabaha karşı yatamadım kalktım duşa girdim ama geçti sonrasında doktora da gitmedim nişan gelince bişi yapmıyolar diye ama bebeğimin hareketlerini kontrol ederek bekliyorum salı kontrol var
Evet ara ara geliyor cuma çok azdo cumartesi yine geldi bir kere buhün de geliyo kahverengi yapışkan tarzda sümüğümsü bir akıntıNasıl canım aralıklı olarak mı geliyor benim bir sefer geldi ayın 15 inde sonra bir daha gelmedi. Nişanın nasılkahb3
Benim de aynı dediğin gibiydi canım. Aradan 5 gün geçti yalancı sancı dışında hiç bişey yok. Sende bekle istersen su , gerçek sancı , kanama dışında bir belirti olmadıktan sonra bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum tabi sen bilirsin .Evet ara ara geliyor cuma çok azdo cumartesi yine geldi bir kere buhün de geliyo kahverengi yapışkan tarzda sümüğümsü bir akıntı
Hareketleri normal olduğu için ben de bekliyorum salı günü gidicem naslsa diye.Benim de aynı dediğin gibiydi canım. Aradan 5 gün geçti yalancı sancı dışında hiç bişey yok. Sende bekle istersen su , gerçek sancı , kanama dışında bir belirti olmadıktan sonra bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum tabi sen bilirsin .
Hareketleri normal diye bekliyorum ama azalma olursa giderim hemen tabii . Hayırlısıyla gelir bir an evvel saglıkla inşAllah.Bence saliyi beklemeyin bir görünün
Evet canım bencede yarın kontrol var benimde pek umutlu değilim ama merak ediyorum ne dicek.Hareketleri normal olduğu için ben de bekliyorum salı günü gidicem naslsa diye.
Lavman yapmadılar gece 12 den sonra yemek yasak , ihtiyac olmadı .
İlkinde anesteziden sonra taktılar , bunu önce taktılar ama hiç acımadı , baya korkuyodum ama
İlkinde karnıma bastrmadılar , bunda bastırdılar iki üç kere acıdı valla
İlki özelde bu devlette ama
Ben epidural sezeryan oldum
1- lavman yok, gece 12 den sonra bir şey yemedim 9 da sezeryana girdim.
2-uyuştuktqn sonra taktılar. Çıkartırken acısı yok korkma ben çok korkmuştum:) sadece ilk 2-3 çişi yaprken yanma oluyor
3- baskı uyguluyor ama yaptırabilirsen ben bayağı sövmüştümuyuşukluk geçmeye yakın yapıyor.
Özelde yaptm baskı yapmadı ama hafif masaj gıbı yaptı canım acımadı hissetmedim hıc
Ben özelde oldum lavman yapmadik gece 12 den sonra yemek yemedim (zaten o güne gün verilmeseydi de acil sezeryana alacaklardı gece kanamam basladi)
Sondayi uyusturunca taktilar hic aci hissetmedim cikarincada hissetmedim ama sondadan dolayi wc yi yapmak cok zor oldu icim gidiyordu
Karnıma bastırıp icimi temizlediler 3 4 kere yaptilar bunu biraz aciyordu ama dayanabildim
Size onerim ped ve kilot alın yanınıza depend ben kullanamadim pansuman yerine yapıştı hep
Eve gelince hemen duşa girin hemen süt çoğalıyor geliyor bol su ve hoşaf için
Hastahanede sütünüz gelmezse ebelere söyleyin mama takviyesi versinler çünkü sarilik olmasın şırınga ile verin memeyi emerken
Özelde yaptım. Sondayi uyusmadan taktılar cikarirlarkende uyuşuk değildi. Acı olmadı fazla .
Lavman yapmadılar doğum sonrası bile zorlandım en son başka kadın doğum doktoruna gittim o verdi lavman. Öyle rahatladım.
Doğum sonrası uyusukken de bastirdilar . Sonrasında 2 saatte bir gelip karından bastırıp elle temzlediler ama benim canm acidigi için karnimdan bastirtmadim. Sadece elle temizlediler .
Kızlar hepinize cokkkk teşekkür ediyorum. Tek tek cevap yazamadim kusuruma bakmayın1-Hastanede ateş şikayetiyle yatıyordum. Bebeği alacaklardı 1-2 gün içinde ama zamanı belli değildi. O sebeple yemek yedim. Yemekten 1 saat sonra Acil sezaryene girdim lavman falan da olmadı. Planlı olsaydı muhtemelen yemek yeme derlerdi.
2- sonda takılırken uyuşuktum ama çıkarırken değildim acıdı. Ve uzun süre idrar yolu şikayeti yaşadım.
3- ebe karnıma bastırdı ama canım yandı. Kendin bastır aklına geldikçe dedi gitti daha uğraşmadı
Olmayınca olmuyor canım bende sürekli çömelip kalkıyorum da hiçbişey değişmiyor.Benim de Salı kontrolüm var. İkinci çocuk olmasına rağmen açıklık yok. Doktorum sürekli çömelip kalk dedi. Bakalım Salıya bir şey değişecek mi?
Hangisini yaptırcaksın cnm ? Bende sinovac yaptırmayı düşünüyorum. Yan etkisi daha az oluyomuş
3620 doğdu salı günü.Kızlar doğum yapanlardan rica etsem acaba bebişiniz ne zaman ilk doğum kilosuna geri döndü kaç günde ?
Biontec canımHangisini yaptırcaksın cnm ? Bende sinovac yaptırmayı düşünüyorum. Yan etkisi daha az oluyomuş
Benimde göğüs ucum hiç yok
Silikon göğüs ucu aldık ama sütüm az olduğu için o şekilde emmek istemiyor
Sağıyorum uç çıkıyor öyle emiyor
Uç olmaması çok zor
Kızlar doğum yapanlardan rica etsem acaba bebişiniz ne zaman ilk doğum kilosuna geri döndü kaç günde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?