2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kahverengi kısmı var ama başı yok tatlım. dokununca çıkıyor tabi ama bebişin ağızında tutacağı kadar olmuyor
Hamilelik oncesi de mi yoktu peki? Yani o zaman anlasilir bir sey yani benim de olmasa anlardim herhalde dimi keske foto olsa nette baya baktim bulamadim

tubaslk burda asilar 2. Ayda basliyor yani 8 haftalikken rotavirus ve karisik bir asi daha vuruluyor turkce ismini bilmiyorum ( hepatit B, cocuk felci önleyici polio vesaire gibi asilar ) ..
Fransada da bu aşılar var ama türkiyede bulamadım çok

Eklentiler

• 62BD7BC6-9AD1-4735-BA03-CB7D766C08C1.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 84
Özelde yaptm baskı yapmadı ama hafif masaj gıbı yaptı canım acımadı hissetmedim hıc

Eklentiler

• 4C058205-1142-42D2-8EC0-56B3475A20C7.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar doğum yapanlardan hiç covid aşısı olan oldu mu? 30 yaş üstüne gelmiş sıra aldım 3 saat sonra aşı olacağım ama doktora falan da sormam gerekirmiydi. Abd deki gönüllülere güvenip yaptırıyordum bi size de sorayım dedim. Bebeğime antikor geçsin ümidiyle olmak istiyırum bende

Bu habere de çok sevindim Peki o anlık mı işe yarıyor yoksa uçlu mu oluyor artık
Nemli yerine benli yazmışım. Şöyle benm de göğüs ucum yok tu başta uç çıkarıcı çok kullandım şimdi kullanmıyorum çünkü gümüş kalkan takıyorum nemli ve uçları sönmüyor ama takmazsan uçlar hemen gömülüyor tabi çocuk emdikçe de uçlar çıkık kalır

Hamileyken vurulsaydik bebegede gecerdi cnm ama emzirmeyle gecmiyor malesef doktorum soyledi.. ben hamileyken vurulcaktim fakat beebgimi daha erken dogurdugum icin randevumu erkene alamadim. Haftaya bende pfizer asisi vurulcam

Hamileyken vurulsaydik bebegede gecerdi cnm ama emzirmeyle gecmiyor malesef doktorum soyledi.. ben hamileyken vurulcaktim fakat beebgimi daha erken dogurdugum icin randevumu erkene alamadim. Haftaya bende pfizer asisi vurulcam
Bende gönüllerin dediklerini okudum anca doktorlar kesin birşey demiyor çünkü. Aşı maalesef gerçek bir aşı değil henüz acil onay alınmış bir aşı sadece. İnsan tereddüt etsede hastalık korkusu daha ağır bastı bana da. Biontech olacağım bende nasipse

Ben özelde oldum lavman yapmadik gece 12 den sonra yemek yemedim (zaten o güne gün verilmeseydi de acil sezeryana alacaklardı gece kanamam basladi)
Sondayi uyusturunca taktilar hic aci hissetmedim cikarincada hissetmedim ama sondadan dolayi wc yi yapmak cok zor oldu icim gidiyordu
Karnıma bastırıp icimi temizlediler 3 4 kere yaptilar bunu biraz aciyordu ama dayanabildim
Size onerim ped ve kilot alın yanınıza depend ben kullanamadim pansuman yerine yapıştı hep
Eve gelince hemen duşa girin hemen süt çoğalıyor geliyor bol su ve hoşaf için
Hastahanede sütünüz gelmezse ebelere söyleyin mama takviyesi versinler çünkü sarilik olmasın şırınga ile verin memeyi emerken

Hakkinda hayirlisi cnm icin nasil rahat etcekse öyle davran

Özelde yaptım. Sondayi uyusmadan taktılar cikarirlarkende uyuşuk değildi. Acı olmadı fazla .
Lavman yapmadılar doğum sonrası bile zorlandım en son başka kadın doğum doktoruna gittim o verdi lavman. Öyle rahatladım.
Doğum sonrası uyusukken de bastirdilar . Sonrasında 2 saatte bir gelip karından bastırıp elle temzlediler ama benim canm acidigi için karnimdan bastirtmadim. Sadece elle temizlediler .

Ben olmadım ama çocuk doktoru ve kadın doğum doktoruna sordum mutlaka ol bebeğe de antikor geçiyor emzirirken dediler.
Ben bebekten ziyade kendim olmaktan korkuyorum sütüm kesilir ağır geçiririm bağışıklığım düşük hala. Bebekler hafif geçiriyor yoksa. Azıcık ateşleri çıkıp geçiyormuş. Ama ben hala doğumdan sonra toparlanabilmiş değilim.

Benim doktorum son gelen çalışmalara göre bebeğe az miktarda da olsa antikor geçebiliyormuş gibi bir şeyler dedi. Çok havada bir ifade evet. ben de kaynak maynak okumadım. Olalım diye teşvik etmeye de çalışıyor olabilirler bilmiyorum.

1-Hastanede ateş şikayetiyle yatıyordum. Bebeği alacaklardı 1-2 gün içinde ama zamanı belli değildi. O sebeple yemek yedim. Yemekten 1 saat sonra Acil sezaryene girdim lavman falan da olmadı. Planlı olsaydı muhtemelen yemek yeme derlerdi.

2- sonda takılırken uyuşuktum ama çıkarırken değildim acıdı. Ve uzun süre idrar yolu şikayeti yaşadım.

3- ebe karnıma bastırdı ama canım yandı. Kendin bastır aklına geldikçe dedi gitti daha uğraşmadı

Kızlar benim cuma akşamdan beri nişan geliyor sancım çok hafif var sabaha karşı yatamadım kalktım duşa girdim ama geçti sonrasında doktora da gitmedim nişan gelince bişi yapmıyolar diye ama bebeğimin hareketlerini kontrol ederek bekliyorum salı kontrol var

Lavman yapmadılar gece 12 den sonra yemek yasak , ihtiyac olmadı .
İlkinde anesteziden sonra taktılar , bunu önce taktılar ama hiç acımadı , baya korkuyodum ama
İlkinde karnıma bastrmadılar , bunda bastırdılar iki üç kere acıdı valla
İlki özelde bu devlette ama

Nasıl canım aralıklı olarak mı geliyor benim bir sefer geldi ayın 15 inde sonra bir daha gelmedi. Nişanın nasıldı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…