Hamilelik oncesi de mi yoktu peki? Yani o zaman anlasilir bir sey yani benim de olmasa anlardim herhalde dimiKahverengi kısmı var ama başı yok tatlım.dokununca çıkıyor tabi ama bebişin ağızında tutacağı kadar olmuyor
Fransada da bu aşılar var ama türkiyede bulamadım çoktubaslk burda asilar 2. Ayda basliyor yani 8 haftalikken rotavirus ve karisik bir asi daha vuruluyor turkce ismini bilmiyorum ( hepatit B, cocuk felci önleyici polio vesaire gibi asilar ) ..
Özelde yaptm baskı yapmadı ama hafif masaj gıbı yaptı canım acımadı hissetmedim hıcSelam kızlar, ben temmuz annesi olucam inşallahöncelikle bebekleriniz hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün Sezeryan yapan annelere bişey sormak istiyorum.
1- Lavman yaptılar mi ?
2- Sondayi anestezi aldıktan sonra mi taktılar?
3- ebe doğum sonrası karnınıza bastırıp içinizi temizledi mi veya bunu yaparken hala belinizden aşağısı uyuşuk muydu?Bunları aşırı merak ediyorum kızlar.
Şehir hastanesine geçtim ben artık özelden. Bu yüzden uygulama nasıl merak ediyorum.
Yoktu canım :) anlarsın illaki ucunda fındık varmış gibi düşünHamilelik oncesi de mi yoktu peki? Yani o zaman anlasilir bir sey yani benim de olmasa anlardim herhalde dimikeske foto olsa nette baya baktim bulamadim
Hamilelik oncesi de mi yoktu peki? Yani o zaman anlasilir bir sey yani benim de olmasa anlardim herhalde dimikeske foto olsa nette baya baktim bulamadim
Nemli yerine benli yazmışım. Şöyle benm de göğüs ucum yok tu başta uç çıkarıcı çok kullandım şimdi kullanmıyorum çünkü gümüş kalkan takıyorum nemli ve uçları sönmüyor ama takmazsan uçlar hemen gömülüyor tabi çocuk emdikçe de uçlar çıkık kalırBu habere de çok sevindimPeki o anlık mı işe yarıyor yoksa uçlu mu oluyor artık
Belki turkiyede ozele giriyordur cnm cocuk doktoruna sor benceFransada da bu aşılar var ama türkiyede bulamadım çok
Hamileyken vurulsaydik bebegede gecerdi cnm ama emzirmeyle gecmiyor malesef doktorum soyledi.. ben hamileyken vurulcaktim fakat beebgimi daha erken dogurdugum icin randevumu erkene alamadim. Haftaya bende pfizer asisi vurulcamKızlar doğum yapanlardan hiç covid aşısı olan oldu mu? 30 yaş üstüne gelmiş sıra aldım 3 saat sonra aşı olacağım ama doktora falan da sormam gerekirmiydi. Abd deki gönüllülere güvenip yaptırıyordum bi size de sorayım dedim. Bebeğime antikor geçsin ümidiyle olmak istiyırum bende
Bende gönüllerin dediklerini okudum anca doktorlar kesin birşey demiyor çünkü. Aşı maalesef gerçek bir aşı değil henüz acil onay alınmış bir aşı sadece. İnsan tereddüt etsede hastalık korkusu daha ağır bastı bana da. Biontech olacağım bende nasipseHamileyken vurulsaydik bebegede gecerdi cnm ama emzirmeyle gecmiyor malesef doktorum soyledi.. ben hamileyken vurulcaktim fakat beebgimi daha erken dogurdugum icin randevumu erkene alamadim. Haftaya bende pfizer asisi vurulcam
Ben özelde oldum lavman yapmadik gece 12 den sonra yemek yemedim (zaten o güne gün verilmeseydi de acil sezeryana alacaklardı gece kanamam basladi)Selam kızlar, ben temmuz annesi olucam inşallahöncelikle bebekleriniz hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün Sezeryan yapan annelere bişey sormak istiyorum.
1- Lavman yaptılar mi ?
3- ebe doğum sonrası karnınıza bastırıp içinizi temizledi mi veya bunu yaparken hala belinizden aşağısı uyuşuk muydu?Bunları aşırı merak ediyorum kızlar.
Şehir hastanesine geçtim ben artık özelden. Bu yüzden uygulama nasıl merak ediyorum.
Hakkinda hayirlisi cnm icin nasil rahat etcekse öyle davranBende gönüllerin dediklerini okudum anca doktorlar kesin birşey demiyor çünkü. Aşı maalesef gerçek bir aşı değil henüz acil onay alınmış bir aşı sadece. İnsan tereddüt etsede hastalık korkusu daha ağır bastı bana da. Biontech olacağım bende nasipse
Özelde yaptım. Sondayi uyusmadan taktılar cikarirlarkende uyuşuk değildi. Acı olmadı fazla .Selam kızlar, ben temmuz annesi olucam inşallahöncelikle bebekleriniz hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün Sezeryan yapan annelere bişey sormak istiyorum.
1- Lavman yaptılar mi ?
Kızlar doğum yapanlardan hiç covid aşısı olan oldu mu? 30 yaş üstüne gelmiş sıra aldım 3 saat sonra aşı olacağım ama doktora falan da sormam gerekirmiydi. Abd deki gönüllülere güvenip yaptırıyordum bi size de sorayım dedim. Bebeğime antikor geçsin ümidiyle olmak istiyırum bende
Hamileyken vurulsaydik bebegede gecerdi cnm ama emzirmeyle gecmiyor malesef doktorum soyledi.. ben hamileyken vurulcaktim fakat beebgimi daha erken dogurdugum icin randevumu erkene alamadim. Haftaya bende pfizer asisi vurulcam
Selam kızlar, ben temmuz annesi olucam inşallahöncelikle bebekleriniz hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün Sezeryan yapan annelere bişey sormak istiyorum.
1- Lavman yaptılar mi ?
Lavman yapmadılar gece 12 den sonra yemek yasak , ihtiyac olmadı .Selam kızlar, ben temmuz annesi olucam inşallahöncelikle bebekleriniz hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün Sezeryan yapan annelere bişey sormak istiyorum.
1- Lavman yaptılar mi ?
Nasıl canım aralıklı olarak mı geliyor benim bir sefer geldi ayın 15 inde sonra bir daha gelmedi. Nişanın nasıldı ?Kızlar benim cuma akşamdan beri nişan geliyor sancım çok hafif var sabaha karşı yatamadım kalktım duşa girdim ama geçti sonrasında doktora da gitmedim nişan gelince bişi yapmıyolar diye ama bebeğimin hareketlerini kontrol ederek bekliyorum salı kontrol var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?