2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Benimde göğüs ucum yok canım , ıkıncı bebek olmasına ragmen ilk gun bu yuzden emziremdm hemşire yardımcı oldu . tabi göğsüm yara oldu bıde şimdi gümüş kapak aldım yara için o az çıkarıyor ucunu bebegım tutuyor . süt konusuna gelince bende sıkıntı yok maşallah sütüm gayette var . göğüs ucuyla alakası oldugunu sanmıyorum

Bide ben bol su içiyrm ekstra baya içiyorum yani yemek az yıyorm

Benimde öyle canım salı doktor kontrolüm var soracağım inşallah normal bişeydir

Ayy ben ilk kızımda asla gecmedi neler neler yaptım üç yasında şimdi hala bacak kısımlarında var cilt yapısı oyle dedik kabullendım bunda yıne pişik var baya zeytınyagı suruyorum ama pek etkılı mı bılemıyorum

Olmayınca olmuyor canım bende sürekli çömelip kalkıyorum da hiçbişey değişmiyor.
Ben de açılma olmadığını duyunca motivasyonumu kaybettim. Yine suni sancıya mahkum kaldım -_- Salı günü zorlayacağım biraz dedi. Oğlumda da o işlemi yaptıktan sonra sancılarım başlamıştı. Yaptığı işleme membran sıyırma deniliyormuş galiba.

Hanımlar iki sorum olacak korse kullanan var mı ,ne zaman basladınız . ben bugun taktım baya canım yandı . ıkıncısı benim bebek kabız gıbı kakasını sankı afedrsınız çökelek gıbı yapıyo , gunde ıkı üç kez ama zorlanıyo bıraz , sadce anne sütü alıyo bu normal mi ?

Benimde öyle canım salı doktor kontrolüm var soracağım inşallah normal bişeydir
Bende yarın vatsaptan mesaj atarak sormayı düşünüyodum. Gelmen gerek derse giderim diyodum. bakalım ne dicek senin dr da. Umarım çok önemli bişi deildir

Ben en az 3 saatte bi bezini degistiriyorum cnm her emzirmeden once veya sonra.. kaka yapmadigi surece boyle duzen kurdum 40 cikana kadar sen nasil
Yapiyordu ? Bebeklerin cildi asiri hassas.. bezinden kaynaklanabilirmi? Ben ilk kizimda yasamistim pisigi.. ne denediysem gecmedi ve en sonunda mitosyl diye bi krem
Kullandim icerigine bakabilirsin belki turkiyede buna benzer bisey bulabilirsin inanirmisin mucizevi bi krem…

Annem de sana benzemiş diyor doğduğumda benim de öyle olmuş popom. Çocuk doktoru cildiyeye falan göndermiş yapma ilaçla düzeltmişler. Zeytinyağını kızdırıp soğutup sürelim diyor kayınvalidem dünden beri ama bizimkinin zeytinyağlık hali kalmadı diyorum anlatamadım. Kızarıklıklarda etkili olur ama bizimki çok kötü

Ben direk sürüyorum kızdırma falan yapmadm , ama sadce pişik yerlere sür canım etrafa dagılmasın , ben ilk kızımda heryerıne dagıtmıştım çünkü . bide bez degıstr denemek lazım ben bunda değişim yaptım bezinde inşallah fayda eder annelik zor vessalam

canım çok saçma gelebilir ama kızımın poposu o kadar kalın bir tabaka halinde pişik oldu ki neler neler denedik geçmedi kayınvalidem ben oğluma arko kremin tüp olanlarından kullandım anca o geçirmişti dedi son çare aldık ve gerçekten iki güne tertemiz oldu poposu. kızım için hala pişik olduğunda onu kullanıyorum. her çocuğa farklı şeyler iyi geliyor cilp tipiyle alakalı galiba.

Bizim gaz sorunumuz var. Her pırtta kaka çıkıyor. O çok tahriş etti. Ben de çok sık değiştiriyorum ama yetmedi. Kaynamış soğumuş su ve pamukla siliyordum. Bezimiz sleepy idi. Orda yoktur türk markası. Sonra bir arkadaşımız hediye pampers yollamış onu kullanırken oldu ama alakası var mı bilmiyorum. Şimdi sleepy ye döndüm ne olur ne olmaz. Ama yine de onla alakasız bence. Kaka sıklığından gibi.
Baktım mitosyl içerğine zincoxid diyor burada da oxizinc var o tarz bir krem ben de onu kullanıyordum. Ama yara açıldığı için artık arkadaşım çinko sürülmez şimdi dedi. Kızarıklığa iyi gelirmiş çinko.

Evet sleepy kullanıyordum sonra arkadaşım pampers göndermiş hediye. Ona geçtim. O zaman oldu ama alakası var mı bilmiyorum ben yine de değiştirdim. Geri sleepy ye döndüm.

Bunu ilk diyen değilsin o yüzden saçma gelmedi
Çok ilginç bir bilgi gerçekten. Açık yarası var mıydı peki? Valla deneyesim var arkoyu

Bunu ilk diyen değilsin o yüzden saçma gelmedi
Çok ilginç bir bilgi gerçekten. Açık yarası var mıydı peki? Valla deneyesim var arkoyu
Ya kalın bir tabaka ve böyle patlak patlak sivilce gibi mantar gibiydi. Biz eczanede özel bir karışım bile yaptırdık hiç biri fayda etmedi arko krem direk iyileştirdi.

Peki daktozin krem var ona benzer bi krem varmi? Bu yara acilinca cok iyi geliyor.. bilemedim
Keske ilac isimleri hep ayni olsa o sekilde yardimci olabilirdim insallah gecer hemencecik kuzunin pisigi

Bide ben bol su içiyrm ekstra baya içiyorum yani yemek az yıyorm
Su ,komposto, dereotu süt arttırıcılar incir kayısı falan hepsini denedim
Aynı şekilde ilk kızımda da böyleydi çok az gelirdi şimdi de böyle
Allah herkese bol bol süt versin
Üzülüyorum böyle az olunca

3620 doğdu salı günü.
Cuma kontrole gittim. 3675di. Doktor şişliği inip almıştır dedi . Gerçi üzeri bir kat giyinikken ölçüm oldu. Pazartesi sağlık ocağında üzeri ciplak3695 çıktı.
Ayyy maşallah iyi toparlamış 3 günde . Bizim hep kaybetti o ara
Canım silikon uç philips avent s beden denemeni tavsiye ederim . Benim de 3300den 2900lere düştü işte ancak 13. günde filan toparlayacak artık . Doktor normal dedi ama insan takıyor işte lohusalıkta her şeyi kafaya takıyor insan
Canım sudocrem deneyenler geçmeyen pişiği geçirdi diyorlar
Canım sen başından kabul etmişsin ama sütünün az olduğunu.Sütünü artırmanın ilk yolu kesinlikle inanmak ve sık sık emzirmek. Ya istediğin çayı iç istediğin her şeyi yap eğer sütüm az dersen az olur zaten . Bebeğini ten tene temas yap sütünün artığını düşün

Kızlar bir de bu annelik hüznü kaç güne geçti sizde ? Bir çok iyi hissediyorum bazen çok kaygılı hissediyorum bazen çok üzgün hissediyorum umarım inşallah bir an önce biter
Hastaneden taburcu olmadan önce depresyon testi yaptılar bütün sorulara gayet iyi harikayım falan diye cevaplar verdim eve geldim tepetaklak oldu herşey sürekli ağlamaklıyım çaresiz gibi hissediyorum kendimi
Geçicek diye telkin ediyorum kendimi bende ama ne zaman olur bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…