2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar bir de bu annelik hüznü kaç güne geçti sizde ? Bir çok iyi hissediyorum bazen çok kaygılı hissediyorum bazen çok üzgün hissediyorum umarım inşallah bir an önce biter
Ben bugun sukur daha iyiyim cnm geciyor yavas yavas dusun birde benim 3. Cocugum ama yinede oluyor

40 cikinca daha iyi oluyor insan

Evet canım bencede yarın kontrol var benimde pek umutlu değilim ama merak ediyorum ne dicek.
İnşAllah tez vakitte saglıklı bir şekilde kolay bir doğumla alırız biz de kucagımıza canım ya . Birmkıxım var ama 6 se geçti üstünden unutmuşum sancıyı falan şimdi araada geliyor sancı kadılma oluyor makata baskıyla beraber oturtmuyor böyle miydi acaba bu muydu sancı diyorum kendi kendime . Yarına kadar da dayansın hele de yarın akşam annemler gelecek tek olunca insan bir stres yapıyor çocukda olunca evde bir başka stres oluyor

succulentaski çok geçmiş olsun . Kızımda da prima çok fena pişik yapmıştı , biz kantaron yağı ile geçirmiştik . Birde hemen bezi değiştirip sleepy e geçmiştim , o gün den sonra birdaha olmadı ,

Ben de dün vallahi ağladım durdum. Arada komik film kısa videolar vs izlemeye çalışıyorım . Kahvaltıya ablamgile gidiyorum iyi geliyor umarım en kısa zamanda atlatırız
Ben bugun sukur daha iyiyim cnm geciyor yavas yavas dusun birde benim 3. Cocugum ama yinede oluyor
canım zaten hormonal bir şey kaç çocuk olduguna bakmıyordur o kadar tecrübene rağmen . Umarım en kısa zamanda geçer gider

Cc olarak hiç hesaplamadım emzirip fazlasını sağıyorum, komplede boşaltmadım hiç göğüslerimi acısını alıcak kadar sağıyorum. kraftın poşetini kullanılıyorum 2 si 100-150 ml oluyor.bazen tek meme 100ml oluyor . Mama hiç vermedim. Doyduğunda emme şekli değişiyor oradan anlıyorum.

İlk 3 gün mama da verdim emzirme arkalarından . Sütü sagdim emzirme sonrası. İlk kızımda çok sorun yaşamıştım kilo olarak bunda yaşamam umarım. İlk 3 gün mamayı da içiyordu şimdi şükür tek meme yetiyor. Umarm hepimiz in bol bol sütü olur

Cnm bazı bebeklerde idrarda asit fazla olurmuş o yüzden pişikte yaparmış bu asit, bir tahlil ver istersen. Silmek yerine ılık suyla yıkamaya çalış her alt açtığında. Kremler işe yaramadıysa bez değişikliğini de deneyebilirsin

Müthiş bi doğum olmş helal vallaa epidural fln da almamşsn Peki alttan muayene olmş muydn durumlar nasıldı? Ben de 40+4te doğurdm ama 40+3te suni almaya başlayarak. Kendmce bi mukayese etcm bekleseydm bnmki de kendi gelir miydi die :)))

Reactions: H E
Geceleri beslenmemiz 3 saati buluyor. Bazıları saat başı kalkın bazıları 2 saati geçirmeyin diyor ama 3 saat öncesi katiyen uyanıp emmiyor. Sizde durumlar nasıl? Normal mi. 3 saat..
Benim kızda öyle geceleri 3 saatte bir emıyo , bes dk emiyo uyuyo tekrar

Canım ben iki saate bir emziriyorum uyanmasa bile
2 saatte ağzını bile açmıyor. Altını açıyorum herşeyi yapıyorum yok. 3 saat oldu mu hemen uyanıyor
Benim kızda öyle geceleri 3 saatte bir emıyo , bes dk emiyo uyuyo tekrar
Benmde 15-20 dk emiyor ama illa 3 saat işte. Aç bırakmıyorum dur umarım 3 saat. Kızımda 3 saat te 1 besleniyordu ama mamayla. Anne sütü ile çabuk uyanır diye bekliyorum katiyen uyanmiyor oglum

Philips avent s kullandım ben de ama çocuğun ağzında kocaman plastik şey yapamadık anlamadım. Ben rahat edemedim galiba. Kaydı da sürekli.
Kızlar bir de bu annelik hüznü kaç güne geçti sizde ? Bir çok iyi hissediyorum bazen çok kaygılı hissediyorum bazen çok üzgün hissediyorum umarım inşallah bir an önce biter

Ben ağlıyorum çok özellikle akşam eşim gelince yüz buluyorum bütün stresimi atıyorum onda.

Biz de sleepy ye geçtik primadan bakalım. İnşallah farkeder. Kantaron yağı daha başlarda denedim evde annemin hakiki zyağı ile yaptığı bir şey vardı hem de. Ama daha kötüye gitti o ara. Kestm ben de.

Geceleri beslenmemiz 3 saati buluyor. Bazıları saat başı kalkın bazıları 2 saati geçirmeyin diyor ama 3 saat öncesi katiyen uyanıp emmiyor. Sizde durumlar nasıl? Normal mi. 3 saat..

Bizim doktorumuz gece beslenmesini 4 saate çıkarabilirsiniz dedi. Ama bizimki de en fqzla 3 saat dayanıyor şu an.

Kakada ya da benim sütümdeki asitten de olabiliyormuş sanırım. 2-3 bez değişiminde bir yıkadık çünkü her pırtta bez kirletiyordu. Ben de sürekli değiştirdim hiç kirli bırakmadım. Bugünden itibaren yalnızım tek başıma sık yıkayabilecek miyim bilmiyorum.
Bezi de değiştirdik.
Sanki dün geceden beri acısı dindi. Bu geve rahat uyudu ama görüntüde çok bir değişiklik yok

Canım bez değişikliği pişik olmanın en başta gelen sebeplerindendir. Demekki o bez iyi gelmemiş. Birde ne kadar kaka yaparsa yapsın aslında iyi temizleyip kurularsan pişik olmaz. Ağız mendillerinden birini popoyu kurulamak için kullanabilirsin. O devamlı popo bezi olsun. Çünkü pişik olmaması için popoyu kuru tutmakta önemli.

Bak ağız mendili kullanmak aklıma gelmemişti. Pamukla kuruluyordum. Penye bezle daha iyi olur. İşte kurulama işine pişikten sonra başladım maalesef önceden düşünememiştim. Ya bez hediye almak ince bir düşünce ama keşke alırken marka sorsalarmış dimi. Bi de en pahalı bezden bir dolu 1 numara almışlar. Elimde patladı primalar. Kime vericem ne yapıcam bilmiyorum.

Kızlar bir şey daha soracağım dün sanki şey gördüm biri yazmıştı. Sezaryen dikişinde eline sert bir şey gelen biri vardı kimdi o?

Benim ameliyat kesi konularında psikolojim bozuk çok fazla. Zaten o yüzdendi normal takıntım. Dokunamıyorum bakamıyorum ameliyt yerime. Ama geçen aynada bir tarafın daha şiş olduğunu gördüm.

Dün o yazıyı da okuyunca bir cesaret dokundum. Şiş olan yerin içinde sert bir şey varmış gibi bir his var.

Ay ne ola ki o ya. Kendimi çok kötü hissediyorum

Bnmde öyle sol dikişin başladığı yer sert. Fazla da dokunamyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…