2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
kızlar sezeryan için tavsiyeleriniz var mı. ihtiyacım olabilecek her şeyi yanıma almak istiyprum yada daha sonra bana sıkıntı çıkaracak şeyleri önceden bileyim.

Ben de var canım 24 gün oldu dikis hatti boyunca sertlik ve şişlik var. Hafif de ağrım. Formdaki çoğu kişide böyle bir Durum yok. Artık doktoruma mesaj attım bende.Normal olduğunu iyileşme yanıtı olduğunu söyledi.

Kızlarr bugün kontrole gittim. Doktor çatı muayenesi yaptı. 1.5 cm açıklığın var bebek kanala inmemiş dedi. Bugün sancın başlarsa 10 dkya inince gel dedi. sancın başlamazsa yarın sabah 5 te suni sancı verilcek kanala inmezse sezeryan yapılacak dua edin benim için. Bu arada suni sancı çeken var mı daha önce?

Benim de kendi sancılarım başlamazsa yarın suni sancı verilecek canım nst de sancı çıktı ama ben hiç bişey hissetmiyorum .o işlemi duydum canım bana da bugün çatı muayenesi yaptığı için sancın başlayabilir başlamazsa suni sancı vericez dedi. Acılı bir işlem mi membran sıyırma ?

Allah yardımcın olsun gönlü göre versin inşallah. Kolaylıkla doğum yapar bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.❤
Ben daha önce suni aldım ama suni için kolay diyende zor diyende var yani yine kişinin yapısıyla alakalı korkma hiç.

Bende bakamıyorum ameliyat yerine içim fena oluyor
Eşim her gün krem sürüyor
Ama zamanla iyileşiyor iz bile kalmıyor
Benim ilk sezeryandan iz kalmamıştı

Ben kremi de süremiyorum eşime de dokundurtmuyordum bugün bir cesaret başladım sürmeye. İnşallah etkisi olur da geçer izi.

Bende bakamıyorum ameliyat yerine içim fena oluyor
Eşim her gün krem sürüyor
Ama zamanla iyileşiyor iz bile kalmıyor
Benim ilk sezeryandan iz kalmamıştı
Dr. Bana kreme gerek yok dedi. Ama izim var hala benim belirgin. 24 gün oldu siz hangi krem kullanıyorsunuz

Sağol canım aminn inşallah. Ben yine de dua edeyim bugün sancılarım gelsin. Acıya dayanıklıyım diye düşünüyorum inşallah düşündüğüm gibi olur.

Hemen iyileşmez zaten bir iki güne anca anlarsın. İlerlemiyorsa rahatladıysa iyileşiyor demektir üzülme o zaman cnm. Benimde bir tanıdığın kızı bembeyaz tenliydi onlarda daha fazla olurmuş onda kabuk kabuk yara falan vardı o derece yani. Belkide bezdendir sadece

Kızımdan da iyi haberler geldi bugün solunumu dışında herşeyi normal düzeye gelmiş gibi. Mr, röntgen, tahlil, kültür sonuçları temizmiş. Mideden beslenmeye başlamış bugün sütlerimi gönderiyorum sadece oksijen desteği kesilince nefes alması düzensizleşmeye devam ediyormuş. Onun içinde tahlil sonuçları bekleniyormuş. Bakalım o da sıkıntı çıkarmaz inşaallah bu hafta da kalacağı kesinleşti haftaya tekrar mr çekilecekmiş

İyi haberler gelmiş çok şükür çok sevindim
İnş her şey daha da iyi olacak canım

Dikişin hemen üst hizasında dimi? Ben de var öyle bir şişlik ama yer değiştirip duruyor gibi

Daha da güzel haberlerini alıcaz inşallah. Çok zor ama biraz daha sabrederek kavuşacaksın inşallah yavruna. Güçlü minik bir prenses o.❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…