Bnmde öyle sol dikişin başladığı yer sert. Fazla da dokunamyorum .
Ben de var canım 24 gün oldu dikis hatti boyunca sertlik ve şişlik var. Hafif de ağrım. Formdaki çoğu kişide böyle bir Durum yok. Artık doktoruma mesaj attım bende.Normal olduğunu iyileşme yanıtı olduğunu söyledi.Kızlar bir şey daha soracağım dün sanki şey gördüm biri yazmıştı. Sezaryen dikişinde eline sert bir şey gelen biri vardı kimdi o?
Benim ameliyat kesi konularında psikolojim bozuk çok fazla. Zaten o yüzdendi normal takıntım. Dokunamıyorum bakamıyorum ameliyt yerime. Ama geçen aynada bir tarafın daha şiş olduğunu gördüm.
Dün o yazıyı da okuyunca bir cesaret dokundum. Şiş olan yerin içinde sert bir şey varmış gibi bir his var.
Ay ne ola ki o ya. Kendimi çok kötü hissediyorum
Yuksek bel çamaşır mi tercih ediyorsun cnm. Benim çamaşırlar sıkıyor karnımı biraz. Bol mu alsam acaba bilemedimAy aynen sol baş sert şiş sağa doğru normalleşiyor. Eziyetli bir şey ya. Karnımda kocaman kesik.
Bende bakamıyorum ameliyat yerine içim fena oluyorAy aynen sol baş sert şiş sağa doğru normalleşiyor. Eziyetli bir şey ya. Karnımda kocaman kesik.
Benim de kendi sancılarım başlamazsa yarın suni sancı verilecek canım nst de sancı çıktı ama ben hiç bişey hissetmiyorum .o işlemi duydum canım bana da bugün çatı muayenesi yaptığı için sancın başlayabilir başlamazsa suni sancı vericez dedi. Acılı bir işlem mi membran sıyırma ?Ben de açılma olmadığını duyunca motivasyonumu kaybettim. Yine suni sancıya mahkum kaldım -_- Salı günü zorlayacağım biraz dedi. Oğlumda da o işlemi yaptıktan sonra sancılarım başlamıştı. Yaptığı işleme membran sıyırma deniliyormuş galiba.
Allah yardımcın olsun gönlü göre versin inşallah. Kolaylıkla doğum yapar bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.❤Kızlarr bugün kontrole gittim. Doktor çatı muayenesi yaptı. 1.5 cm açıklığın var bebek kanala inmemiş dedi. Bugün sancın başlarsa 10 dkya inince gel dedi. sancın başlamazsa yarın sabah 5 te suni sancı verilcek kanala inmezse sezeryan yapılacak dua edin benim için.Bu arada suni sancı çeken var mı daha önce?
Yuksek bel çamaşır mi tercih ediyorsun cnm. Benim çamaşırlar sıkıyor karnımı biraz. Bol mu alsam acaba bilemedim
Bende bakamıyorum ameliyat yerine içim fena oluyor
Eşim her gün krem sürüyor
Ama zamanla iyileşiyor iz bile kalmıyor
Benim ilk sezeryandan iz kalmamıştı
Dr. Bana kreme gerek yok dedi. Ama izim var hala benim belirgin. 24 gün oldu siz hangi krem kullanıyorsunuzBende bakamıyorum ameliyat yerine içim fena oluyor
Eşim her gün krem sürüyor
Ama zamanla iyileşiyor iz bile kalmıyor
Benim ilk sezeryandan iz kalmamıştı
Dr. Bana kreme gerek yok dedi. Ama izim var hala benim belirgin. 24 gün oldu siz hangi krem kullanıyorsunuz
Sağol canım aminn inşallah.Allah yardımcın olsun gönlü göre versin inşallah. Kolaylıkla doğum yapar bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.❤
Ben daha önce suni aldım ama suni için kolay diyende zor diyende var yani yine kişinin yapısıyla alakalı korkma hiç.
Hemen iyileşmez zaten bir iki güne anca anlarsın. İlerlemiyorsa rahatladıysa iyileşiyor demektir üzülme o zaman cnm. Benimde bir tanıdığın kızı bembeyaz tenliydi onlarda daha fazla olurmuş onda kabuk kabuk yara falan vardı o derece yani. Belkide bezdendir sadeceKakada ya da benim sütümdeki asitten de olabiliyormuş sanırım. 2-3 bez değişiminde bir yıkadık çünkü her pırtta bez kirletiyordu. Ben de sürekli değiştirdim hiç kirli bırakmadım. Bugünden itibaren yalnızım tek başıma sık yıkayabilecek miyim bilmiyorum.
Bezi de değiştirdik.
Sanki dün geceden beri acısı dindi. Bu geve rahat uyudu ama görüntüde çok bir değişiklik yok
Ben ilk doğumumda contractubex kullandımDr. Bana kreme gerek yok dedi. Ama izim var hala benim belirgin. 24 gün oldu siz hangi krem kullanıyorsunuz
İyi haberler gelmiş çok şükürKızımdan da iyi haberler geldi bugün solunumu dışında herşeyi normal düzeye gelmiş gibi. Mr, röntgen, tahlil, kültür sonuçları temizmiş. Mideden beslenmeye başlamış bugün sütlerimi gönderiyorumsadece oksijen desteği kesilince nefes alması düzensizleşmeye devam ediyormuş. Onun içinde tahlil sonuçları bekleniyormuş. Bakalım o da sıkıntı çıkarmaz inşaallah bu hafta da kalacağı kesinleşti haftaya tekrar mr çekilecekmiş
Dikişin hemen üst hizasında dimi? Ben de var öyle bir şişlik ama yer değiştirip duruyor gibiKızlar bir şey daha soracağım dün sanki şey gördüm biri yazmıştı. Sezaryen dikişinde eline sert bir şey gelen biri vardı kimdi o?
Benim ameliyat kesi konularında psikolojim bozuk çok fazla. Zaten o yüzdendi normal takıntım. Dokunamıyorum bakamıyorum ameliyt yerime. Ama geçen aynada bir tarafın daha şiş olduğunu gördüm.
Dün o yazıyı da okuyunca bir cesaret dokundum. Şiş olan yerin içinde sert bir şey varmış gibi bir his var.
Ay ne ola ki o ya. Kendimi çok kötü hissediyorum
Daha da güzel haberlerini alıcaz inşallah. Çok zor ama biraz daha sabrederek kavuşacaksın inşallah yavruna. Güçlü minik bir prenses o.❤Kızımdan da iyi haberler geldi bugün solunumu dışında herşeyi normal düzeye gelmiş gibi. Mr, röntgen, tahlil, kültür sonuçları temizmiş. Mideden beslenmeye başlamış bugün sütlerimi gönderiyorumsadece oksijen desteği kesilince nefes alması düzensizleşmeye devam ediyormuş. Onun içinde tahlil sonuçları bekleniyormuş. Bakalım o da sıkıntı çıkarmaz inşaallah bu hafta da kalacağı kesinleşti haftaya tekrar mr çekilecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?