2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Bn canım çok kısa sürdü inşallah seninde öyle olur

kızlar sezeryan için tavsiyeleriniz var mı. ihtiyacım olabilecek her şeyi yanıma almak istiyprum yada daha sonra bana sıkıntı çıkaracak şeyleri önceden bileyim.
Ped ile kulot gotur cnm ben depend kullanamadım hem hemsireler yaran pişer dedi hemde yapıştı hep yaraya
Kendin icin yüz havlusu al cok terliyorsun ve üst yedek al alt pek degistirmiyorsun

Maşallah minik kuşumuza tez zamanda evine ailesine kavuşur insallah

Evet bembeyaz bizimki de umarım geçer. Şimdi uyuyor uykuda viyaklıyor ara ara. Uyandırmak istemiyorum uyanırsa bir yıkayacağım altını yine.

Kızçenden gelen iyi haberlere de çok sevindim canım. Kalsın bu hafta daha bakalım. Umarım haftaya daha güzel gelişmeler gösterir alırsın kucağına

Ped ile kulot gotur cnm ben depend kullanamadım hem hemsireler yaran pişer dedi hemde yapıştı hep yaraya
Kendin icin yüz havlusu al cok terliyorsun ve üst yedek al alt pek degistirmiyorsun

Yaaa ben de dependle çok rahat ettim. Yaranın üstü kapalı değil miydi?

Bende dependi kullanamadım hemşireler yapışır dedi bir kere giydim zaten terliyordum kötü oldu gerçekten. Birde sürekli değiştirirken alt pijamayı da çıkarmak gerekiyor. Bacaklarımı zor kaldırmıştım giyeceğim diye.

Yaaa ben de dependle çok rahat ettim. Yaranın üstü kapalı değil miydi?
24 saat sonra actilar sprey sıktılar aseton gibi kokuyordu banyo edebilirsin dediler hatta eve gelince ettim pansumanin yapiskaninda yapisiyordu zaten fazla kanamam olmadi olmuyorda senin kanaman nasil hastahanede ilk gun 3 4 kere bastirarak cikarttilar ondan herhalde az kanamam

Aynen bende zor kaldiriyordum pedle daha rahat ettim zaten gelmiyor fazla benim bugün saglik ocagindaki hemsirede sordu kanaman nasil diye 1 pedi doldurmuyor gunde dedim normal diyor bakalim 2 de doktro kontrolum var o ne diyecek

teşekkür ederim canım. hemen ekleyeyim çantama. uzun tişörtte koyayım dediğin gibi değiştirmem gerekebilir.

Aynen bende zor kaldiriyordum pedle daha rahat ettim zaten gelmiyor fazla benim bugün saglik ocagindaki hemsirede sordu kanaman nasil diye 1 pedi doldurmuyor gunde dedim normal diyor bakalim 2 de doktro kontrolum var o ne diyecek
Benim 4 gündür olmuyor bile kanamam toplam 5gün anca oldu işte. İlk gün 5 6 kere falan bastırdılar karnıma rahmin çok güzel toparladı demişlerdi o yüzden mi bilemedim. Yoğun akıntım var ama kontrol muayenem var bugun bakalım nasılmış

Ben de yara kapalıyken hastanede yıkandım. Bantı sonra çıkardılar. Ama yine minik strip bantlar vardı. O haliyle de dependi giydim. Çıkarıp atmak her seferinde temizini giymek hoşuma gitti galiba. Bir de hep gecelik giydim ben. Alttan onu direk çıkarıyordum.
Benim de hastanede bastırdı bir kere hemşire ama acıyor dedim. Dikişime bir şey olacak çok bastırıyorsun. Böyle mi olması gerekiyor vs gibi zırvaladım ben. kendin bastır o zaman dedi gitti daha da bastırmadı.
Ama kanamam az benim de günde bir kere bir miktar geliyor. Duştan sonra özellikle. Ped takmamaya çalışıyorum şu an gün içinde rahatım.

Doktorum hiç alttan muayene etmedi zaten 1-2 cm ilk doğumdan açıklığın vardır dedi . 40+3 te sabah muayene oldum yine normal ultrason orda bebek kafasını kanala doğru çevirmişti yüzünü görememiştik diğer herşeyi güzeldi

Bendim cnm. Sabah doktoruma mesaj attım. Gelin bi bakalım dedi. Şimdi çıktık, gidiyoruz bakalım. Dikiş yerlerimin geri kalanı iyileşmiş gibi ama sol tarafta bi kısım hala acıo ve içinde de sertlik oluşmuş durumda. Bakalım ne dicek dr

Kızlar benim rahmime hiç bastırmadılar bilmiyorum doğru mu.ayrıca başıma ne geldi bakın.estetik dikiş yapmışlar bir hafta sonra alınacaktı bir uçtan çekerek.ikinci gün su geçirmez bantla banyo yaptım hiç sorun yoktu.üçüncü gün sanırım bu kısmına ben becerdim nasıl etti isem dikiş başlı başına çıkmış bir karış doktoruma ulaşamadım hemen acile gittik kadın doğum doktoruna foto falana attı acil doktoru hergün kapalı pansuman olsun akıntı var mı takip etsin demiş.bugün üçüncü günüm yine gideceğim muayene olanilirsem kadın doğum doktoru da bir görsün diyorum.bebekle alakalı şükür yolunda herşey ama benim ağır geçti.spinal yaptılar uyuşma olmadı genele döndüler hala istediğim düzeye gelemedim düzelme konusunda üstüne birde dikişin çıkması beni kaygılandırdı yeniden müdehale yaşamak istemiyorum dua edin de kapansın şu yaram.karnım da yeterince toplanamadı tabi aslımda ben korseye başlayacaktım ama tırsıyorum yaradan takmadım.

anneler bebeğinize dvit başladınız mı hangi marka önerdi doktorlar bizim dağlık ocağı bugün verdi ama ben kendim almak istiyorum

Geceleri beslenmemiz 3 saati buluyor. Bazıları saat başı kalkın bazıları 2 saati geçirmeyin diyor ama 3 saat öncesi katiyen uyanıp emmiyor. Sizde durumlar nasıl? Normal mi. 3 saat..
Vallah canım 22:00 de uyuyup 03:00 gibi uyanıyor sonra sabah 07:00 gibi . Doktordan çıktık şimdi doktorda kesinlikle uyuyorsa uyandırma dedi mama için. Doğduğundan beri 700 gram aldı . 3.360 doğdu 5 gün sonra tarttılar 2990 çıktı bugün de 3.720 çıktı çok iyi kilo almış dedi

Canım çok sevindim inşallah en kısa zamanda daha güzel haberler alırsınız. Şuan solunumu neyle veriyorlar ? Entübe mi ? Cpap mı ? İnşallah haftaya çıkarsınız duamdasın

Aaaa merak ettim haber ver gelince. İnternette okudum ödem falan olabilir yazıyor ama göstermek lazım tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…