Bn canım çok kısa sürdü inşallah seninde öyle olurKızlarr bugün kontrole gittim. Doktor çatı muayenesi yaptı. 1.5 cm açıklığın var bebek kanala inmemiş dedi. Bugün sancın başlarsa 10 dkya inince gel dedi. sancın başlamazsa yarın sabah 5 te suni sancı verilcek kanala inmezse sezeryan yapılacak dua edin benim için.Bu arada suni sancı çeken var mı daha önce?
Ped ile kulot gotur cnm ben depend kullanamadım hem hemsireler yaran pişer dedi hemde yapıştı hep yarayakızlar sezeryan için tavsiyeleriniz var mı. ihtiyacım olabilecek her şeyi yanıma almak istiyprum yada daha sonra bana sıkıntı çıkaracak şeyleri önceden bileyim.
Maşallah minik kuşumuza tez zamanda evine ailesine kavuşur insallahKızımdan da iyi haberler geldi bugün solunumu dışında herşeyi normal düzeye gelmiş gibi. Mr, röntgen, tahlil, kültür sonuçları temizmiş. Mideden beslenmeye başlamış bugün sütlerimi gönderiyorumsadece oksijen desteği kesilince nefes alması düzensizleşmeye devam ediyormuş. Onun içinde tahlil sonuçları bekleniyormuş. Bakalım o da sıkıntı çıkarmaz inşaallah bu hafta da kalacağı kesinleşti haftaya tekrar mr çekilecekmiş
Hemen iyileşmez zaten bir iki güne anca anlarsın. İlerlemiyorsa rahatladıysa iyileşiyor demektir üzülme o zaman cnm. Benimde bir tanıdığın kızı bembeyaz tenliydi onlarda daha fazla olurmuş onda kabuk kabuk yara falan vardı o derece yani. Belkide bezdendir sadece
Ped ile kulot gotur cnm ben depend kullanamadım hem hemsireler yaran pişer dedi hemde yapıştı hep yaraya
Kendin icin yüz havlusu al cok terliyorsun ve üst yedek al alt pek degistirmiyorsun
Bende dependi kullanamadım hemşireler yapışır dedi bir kere giydim zaten terliyordum kötü oldu gerçekten. Birde sürekli değiştirirken alt pijamayı da çıkarmak gerekiyor. Bacaklarımı zor kaldırmıştım giyeceğim diye.Ped ile kulot gotur cnm ben depend kullanamadım hem hemsireler yaran pişer dedi hemde yapıştı hep yaraya
Kendin icin yüz havlusu al cok terliyorsun ve üst yedek al alt pek degistirmiyorsun
24 saat sonra actilar sprey sıktılar aseton gibi kokuyordu banyo edebilirsin dediler hatta eve gelince ettim pansumanin yapiskaninda yapisiyordu zaten fazla kanamam olmadi olmuyorda senin kanaman nasil hastahanede ilk gun 3 4 kere bastirarak cikarttilar ondan herhalde az kanamamYaaa ben de dependle çok rahat ettim. Yaranın üstü kapalı değil miydi?
Aynen bende zor kaldiriyordum pedle daha rahat ettim zaten gelmiyor fazla benim bugün saglik ocagindaki hemsirede sordu kanaman nasil diye 1 pedi doldurmuyor gunde dedim normal diyor bakalim 2 de doktro kontrolum var o ne diyecekBende dependi kullanamadım hemşireler yapışır dedi bir kere giydim zaten terliyordum kötü oldu gerçekten. Birde sürekli değiştirirken alt pijamayı da çıkarmak gerekiyor. Bacaklarımı zor kaldırmıştım giyeceğim diye.
teşekkür ederim canım. hemen ekleyeyim çantama. uzun tişörtte koyayım dediğin gibi değiştirmem gerekebilir.Ped ile kulot gotur cnm ben depend kullanamadım hem hemsireler yaran pişer dedi hemde yapıştı hep yaraya
Benim 4 gündür olmuyor bile kanamam toplam 5gün anca oldu işte. İlk gün 5 6 kere falan bastırdılar karnıma rahmin çok güzel toparladı demişlerdi o yüzden mi bilemedim. Yoğun akıntım var ama kontrol muayenem var bugun bakalım nasılmışAynen bende zor kaldiriyordum pedle daha rahat ettim zaten gelmiyor fazla benim bugün saglik ocagindaki hemsirede sordu kanaman nasil diye 1 pedi doldurmuyor gunde dedim normal diyor bakalim 2 de doktro kontrolum var o ne diyecek
24 saat sonra actilar sprey sıktılar aseton gibi kokuyordu banyo edebilirsin dediler hatta eve gelince ettim pansumanin yapiskaninda yapisiyordu zaten fazla kanamam olmadi olmuyorda senin kanaman nasil hastahanede ilk gun 3 4 kere bastirarak cikarttilar ondan herhalde az kanamam
Doktorum hiç alttan muayene etmedi zaten 1-2 cm ilk doğumdan açıklığın vardır dedi . 40+3 te sabah muayene oldum yine normal ultrason orda bebek kafasını kanala doğru çevirmişti yüzünü görememiştik diğer herşeyi güzeldiMüthiş bi doğum olmş helal vallaa epidural fln da almamşsnPeki alttan muayene olmş muydn durumlar nasıldı? Ben de 40+4te doğurdm ama 40+3te suni almaya başlayarak. Kendmce bi mukayese etcm bekleseydm bnmki de kendi gelir miydi die :)))
Bendim cnm. Sabah doktoruma mesaj attım. Gelin bi bakalım dedi. Şimdi çıktık, gidiyoruz bakalım. Dikiş yerlerimin geri kalanı iyileşmiş gibi ama sol tarafta bi kısım hala acıo ve içinde de sertlik oluşmuş durumda. Bakalım ne dicek drKızlar bir şey daha soracağım dün sanki şey gördüm biri yazmıştı. Sezaryen dikişinde eline sert bir şey gelen biri vardı kimdi o?
Benim ameliyat kesi konularında psikolojim bozuk çok fazla. Zaten o yüzdendi normal takıntım. Dokunamıyorum bakamıyorum ameliyt yerime. Ama geçen aynada bir tarafın daha şiş olduğunu gördüm.
Dün o yazıyı da okuyunca bir cesaret dokundum. Şiş olan yerin içinde sert bir şey varmış gibi bir his var.
Ay ne ola ki o ya. Kendimi çok kötü hissediyorum
Vallah canım 22:00 de uyuyup 03:00 gibi uyanıyor sonra sabah 07:00 gibi . Doktordan çıktık şimdi doktorda kesinlikle uyuyorsa uyandırma dedi mama için. Doğduğundan beri 700 gram aldı . 3.360 doğdu 5 gün sonra tarttılar 2990 çıktı bugün de 3.720 çıktı çok iyi kilo almış dediGeceleri beslenmemiz 3 saati buluyor. Bazıları saat başı kalkın bazıları 2 saati geçirmeyin diyor ama 3 saat öncesi katiyen uyanıp emmiyor. Sizde durumlar nasıl? Normal mi. 3 saat..
Canım çok sevindim inşallah en kısa zamanda daha güzel haberler alırsınız. Şuan solunumu neyle veriyorlar ? Entübe mi ? Cpap mı ? İnşallah haftaya çıkarsınız duamdasınKızımdan da iyi haberler geldi bugün solunumu dışında herşeyi normal düzeye gelmiş gibi. Mr, röntgen, tahlil, kültür sonuçları temizmiş. Mideden beslenmeye başlamış bugün sütlerimi gönderiyorumsadece oksijen desteği kesilince nefes alması düzensizleşmeye devam ediyormuş. Onun içinde tahlil sonuçları bekleniyormuş. Bakalım o da sıkıntı çıkarmaz inşaallah bu hafta da kalacağı kesinleşti haftaya tekrar mr çekilecekmiş
Bendim cnm. Sabah doktoruma mesaj attım. Gelin bi bakalım dedi. Şimdi çıktık, gidiyoruz bakalım. Dikiş yerlerimin geri kalanı iyileşmiş gibi ama sol tarafta bi kısım hala acıo ve içinde de sertlik oluşmuş durumda. Bakalım ne dicek dr
Çok kötü bir ağrı mı peki neyle karşılaşacağımı bilmek istiyorumBn canım çok kısa sürdü inşallah seninde öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?