2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

Çok güzel haber canım. Yarına daha da iyi olur inşallah dualarımız seninle.

Çok sevindim inşallah yarın çıkıp evinize gidersiniz hepberaber

Aaaa merak ettim haber ver gelince. İnternette okudum ödem falan olabilir yazıyor ama göstermek lazım tabi.
Baktı cnm. Önce fıtık mı acaba dedi ama değilmiş. İki baş taraftan dikişe düğüm atıyolarmış. O düğümden sol taraftaki biraz şişmiş. Ama zamanla çözülür dedi. Hiçbişi yapmaya gerek yok dedi

Çok kötü bir ağrı mı peki neyle karşılaşacağımı bilmek istiyorum
Sizi korkutmak istemem Gerçekten çok zor yaşamadan tarifi olmayan bişey ama bu bahsettiğim son zamanların sancısı en şiddetli olanları. Yatınca hiç katlanamadım ben sancı geldiğinde yürüdüm ve derin nefes aldım nefes ağrımı biraz rahatlattı mutlaka deneyin inşallah kolayca su gibi Bi doğum olur haber verirseniz sevinirim

İnşallah amin Olsun canım tavsiyelerin için sağol. Dediklerini yapıcam. Son 1-2 saat sancı çekicem artık sonunda kuzuma kavuşucam inşallah.

Kızlar bebislerinizin kilo durumu nasıl? Bizim 4gun sonra 1 ay asisi var hem onu yaptırıp hem kilo boy bakicaz. Bizim evde normal tartı var ama hassas değil tabi bebek tartilari gibi.
Önce ben tartılıyorum sonra merti kucağıma alıp tartılıyorum aradaki farkla buluyorum kilosunu ama ne kadar doğru çıkarıyor bilemiyorum.

Ayy cok heyecanli insallah saglikla kucagina alirsin heyecanli misin
İnşallah canım aminn . çok heyecanlıyım canım bebişimi görücem sarılıcam çok tuhaf duygular gerçekten. İlk doğumum olduğu için doğum nasıl ilerlicek onun bilinmemezliği birde bugün uyuyabilirim inşallah darısı senin başına

Benim de tam sol taraf.
Ben de bir gidip göstereyim madem ya içim rahatlasın.

Korseyi galiba 40ciktiktan sonra oneriyorlar suan çok erken takmak için. Valla benim nerdeyse 1 ay olacak hala yaram sızlıyor bu genel anestezi berbat bir şeymiş spinalde hemen toparlanmistim hiç sızı falan da olmamıştı yara yerim uyusuktu 1 sene boyunca. Çok pişman oldum genel olduğuma.
anneler bebeğinize dvit başladınız mı hangi marka önerdi doktorlar bizim dağlık ocağı bugün verdi ama ben kendim almak istiyorum
Başladık biz 15gunlukken verdiler ama suan sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum
Cok gecmis olsun canım Allah sifa versin

Benim de tam sol taraf.
Ben de bir gidip göstereyim madem ya içim rahatlasın.
Canim sen pişik için sormuşsun. Ayni senin oğlan gibi bizim de pjsik oldu 10gun falan. Baya derisi soyulup altında kan oturmuş gibi duruyordu.
O da benim hatam oldu çok sık değiştirmedim baslarda altını hemen kirletmemistir diyerek bir de annem üşür üşür dedi sürekli. Hematen süre süre iyileştirdik şükür. Berbat durumdaydi.
Islak mendil kullanıyorsan da iyi gelmez pamuk mendilleri ıslatıp sil iyileşir insallah

Ya bir şey diyeyim mi. Hep pamuk kullanıyorduk. Annem gitti 2 gün yalnız kaldım. Amaaaan dedim ne olacak gittim ıslak mendil kullandım 1 gün. Baktım yaramadı. Hemen pamuğa döndüm ama başlangıcı böyle oldu sanırım. Sonra kayınvalidem geldi o da anlmadı. Bir şey olmaz geçer dedi.
O ara doktor kontrolüne gittik ona gösterdim. O da oxizinc sür bir şey kalmaz dedi. O arada annem her şeyi bırak kantaron sür dedi. Kim ne diyorsa yaptım. Diye diye buralara geldik.
Şimdi hametan + trosyd ile tedavi ediyoruz doktor arkadaşımızın önerisiyle. O yoğun kızarıklık geçti şükür. Yaraların iyileşmesi biraz daha sürer sanırım.
Siz hametana başladıktan kaç gün sonra iyileşti?

Sanırım ortalama 10gune kadar azalarak bitti bizim. Islak mendil için çok erken ya daha çok hassas vücutları. O başlatmıştır büyük ihtimal

Canım çok sevindim inşallah en kısa zamanda daha güzel haberler alırsınız. Şuan solunumu neyle veriyorlar ? Entübe mi ? Cpap mı ? İnşallah haftaya çıkarsınız duamdasın
Entübe değil canım burundan hortumla cpap mı oluyor ismini bilmiyorum. Ağızdan hem hava hem besleme yapılıyordu şuan havayı burna almışlar. Sanırım entübeydi biraz normalleşmiş oldu şuan.

Entübe değil canım burundan hortumla cpap mı oluyor ismini bilmiyorum. Ağızdan hem hava hem besleme yapılıyordu şuan havayı burna almışlar. Sanırım entübeydi biraz normalleşmiş oldu şuan.
canım bebekler bazen emtübe de olabiliyor bir kaç gğn sonra cpap geçiyor gözlük gibi burunda duruyor. Allahım tez vakitte çıkarsınız inşallah . Çok oksijen vermiyorlarsa kısa sürer merak etme . Bazı bebekler doğumda sudan çıkmış balığa dönüyor bocalıyor olabilir öyle şeyler içini ferah tut inanıyorum en kısa zamanda çıkacaksınız inşallah sen sütünü sağ bol bol sakla bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…