- 5 Ekim 2020
- 14.724
- 40.342
- 548
- 36
Kızlar enfeksiyonumuz 5.8e düşmüş 3e düşseydi bırakacaktım ama risk almak istemiyorum dedi doktor sonra kıyamadı hadi sizi odaya çıkaralım bu gece burda kalın takip edelim dedi birazdan getirecekler oğlumu odaya bu gece beraber kalıcaz dualarınızı eksik etmeyin
Çok sevindim inşallah yarın çıkıp evinize gidersiniz hepberaberKızlar enfeksiyonumuz 5.8e düşmüş 3e düşseydi bırakacaktım ama risk almak istemiyorum dedi doktor sonra kıyamadı hadi sizi odaya çıkaralım bu gece burda kalın takip edelim dedi birazdan getirecekler oğlumu odaya bu gece beraber kalıcaz dualarınızı eksik etmeyin
nervouscookie N NilPerisi C cerendeniz Violett90
Bu arada bebisler kaç kg da kızlar ? Benimkinin hep öndeydi zaten. Bugünkü kontrolde de 3500 çıktıbu tosbik bey inşallah doğumda annesini zorlamaz
Ocean 400 Luk kullanıyorum. Wellcare de iyidir oğlumda onu kullanmistim. Bir fıs yeterli oluyor.anneler bebeğinize dvit başladınız mı hangi marka önerdi doktorlar bizim dağlık ocağı bugün verdi ama ben kendim almak istiyorum
Bakalım canım inşallah güzel şeyler söyler . Benim yarın doğum olucak canım.nervouscookie Okuyanse N NilPerisi C cerendeniz
25 haziran anneleri yeni gelismeler var mi?ben de hala tik yok. Bugun 17:00’de dr kontrolu var bakalim ne diyecekk
Baktı cnm. Önce fıtık mı acaba dedi ama değilmiş. İki baş taraftan dikişe düğüm atıyolarmış. O düğümden sol taraftaki biraz şişmiş. Ama zamanla çözülür dedi. Hiçbişi yapmaya gerek yok dediAaaa merak ettim haber ver gelince. İnternette okudum ödem falan olabilir yazıyor ama göstermek lazım tabi.
Sizi korkutmak istemem Gerçekten çok zor yaşamadan tarifi olmayan bişey ama bu bahsettiğim son zamanların sancısı en şiddetli olanları. Yatınca hiç katlanamadım ben sancı geldiğinde yürüdüm ve derin nefes aldım nefes ağrımı biraz rahatlattı mutlaka deneyin inşallah kolayca su gibi Bi doğum olur haber verirseniz sevinirimÇok kötü bir ağrı mı peki neyle karşılaşacağımı bilmek istiyorum
Ayy cok heyecanli insallah saglikla kucagina alirsinBakalım canım inşallah güzel şeyler söyler . Benim yarın doğum olucak canım.
İnşallah aminSizi korkutmak istemem Gerçekten çok zor yaşamadan tarifi olmayan bişey ama bu bahsettiğim son zamanların sancısı en şiddetli olanları. Yatınca hiç katlanamadım ben sancı geldiğinde yürüdüm ve derin nefes aldım nefes ağrımı biraz rahatlattı mutlaka deneyin inşallah kolayca su gibi Bi doğum olur haber verirseniz sevinirim
İnşallah canım aminnAyy cok heyecanli insallah saglikla kucagina alirsinheyecanli misin
Baktı cnm. Önce fıtık mı acaba dedi ama değilmiş. İki baş taraftan dikişe düğüm atıyolarmış. O düğümden sol taraftaki biraz şişmiş. Ama zamanla çözülür dedi. Hiçbişi yapmaya gerek yok dedi
Korseyi galiba 40ciktiktan sonra oneriyorlar suan çok erken takmak için. Valla benim nerdeyse 1 ay olacak hala yaram sızlıyor bu genel anestezi berbat bir şeymiş spinalde hemen toparlanmistim hiç sızı falan da olmamıştı yara yerim uyusuktu 1 sene boyunca. Çok pişman oldum genel olduğuma.Kızlar benim rahmime hiç bastırmadılar bilmiyorum doğru mu.ayrıca başıma ne geldi bakın.estetik dikiş yapmışlar bir hafta sonra alınacaktı bir uçtan çekerek.ikinci gün su geçirmez bantla banyo yaptım hiç sorun yoktu.üçüncü gün sanırım bu kısmına ben becerdim nasıl etti isem dikiş başlı başına çıkmış bir karışdoktoruma ulaşamadım hemen acile gittik kadın doğum doktoruna foto falana attı acil doktoru hergün kapalı pansuman olsun akıntı var mı takip etsin demiş.bugün üçüncü günüm yine gideceğim muayene olanilirsem kadın doğum doktoru da bir görsün diyorum.bebekle alakalı şükür yolunda herşey ama benim ağır geçti.spinal yaptılar uyuşma olmadı genele döndüler hala istediğim düzeye gelemedim düzelme konusunda üstüne birde dikişin çıkması beni kaygılandırdı yeniden müdehale yaşamak istemiyorum dua edin de kapansın şu yaram.karnım da yeterince toplanamadı tabi aslımda ben korseye başlayacaktım ama tırsıyorum yaradan takmadım.
Başladık biz 15gunlukken verdiler ama suan sağlık ocağının verdiğini kullanıyorumanneler bebeğinize dvit başladınız mı hangi marka önerdi doktorlar bizim dağlık ocağı bugün verdi ama ben kendim almak istiyorum
Cok gecmis olsun canım Allah sifa versinKızlar enfeksiyonumuz 5.8e düşmüş 3e düşseydi bırakacaktım ama risk almak istemiyorum dedi doktor sonra kıyamadı hadi sizi odaya çıkaralım bu gece burda kalın takip edelim dedi birazdan getirecekler oğlumu odaya bu gece beraber kalıcaz dualarınızı eksik etmeyin
Canim sen pişik için sormuşsun. Ayni senin oğlan gibi bizim de pjsik oldu 10gun falan. Baya derisi soyulup altında kan oturmuş gibi duruyordu.Benim de tam sol taraf.
Ben de bir gidip göstereyim madem ya içim rahatlasın.
Canim sen pişik için sormuşsun. Ayni senin oğlan gibi bizim de pjsik oldu 10gun falan. Baya derisi soyulup altında kan oturmuş gibi duruyordu.
O da benim hatam oldu çok sık değiştirmedim baslarda altını hemen kirletmemistir diyerek bir de annem üşür üşür dedi sürekli. Hematen süre süre iyileştirdik şükür. Berbat durumdaydi.
Islak mendil kullanıyorsan da iyi gelmez pamuk mendilleri ıslatıp sil iyileşir insallah
Sanırım ortalama 10gune kadar azalarak bitti bizim. Islak mendil için çok erken ya daha çok hassas vücutları. O başlatmıştır büyük ihtimalYa bir şey diyeyim mi. Hep pamuk kullanıyorduk. Annem gitti 2 gün yalnız kaldım. Amaaaan dedim ne olacak gittim ıslak mendil kullandım 1 gün. Baktım yaramadı. Hemen pamuğa döndüm ama başlangıcı böyle oldu sanırım. Sonra kayınvalidem geldi o da anlmadı. Bir şey olmaz geçer dedi.
O ara doktor kontrolüne gittik ona gösterdim. O da oxizinc sür bir şey kalmaz dedi. O arada annem her şeyi bırak kantaron sür dedi. Kim ne diyorsa yaptım. Diye diye buralara geldik.
Şimdi hametan + trosyd ile tedavi ediyoruz doktor arkadaşımızın önerisiyle. O yoğun kızarıklık geçti şükür. Yaraların iyileşmesi biraz daha sürer sanırım.
Siz hametana başladıktan kaç gün sonra iyileşti?
Entübe değil canım burundan hortumla cpap mı oluyor ismini bilmiyorum. Ağızdan hem hava hem besleme yapılıyordu şuan havayı burna almışlar. Sanırım entübeydi biraz normalleşmiş oldu şuan.Canım çok sevindim inşallah en kısa zamanda daha güzel haberler alırsınız. Şuan solunumu neyle veriyorlar ? Entübe mi ? Cpap mı ? İnşallah haftaya çıkarsınız duamdasın
İçin rahat edicekse git canımBenim de tam sol taraf.
Ben de bir gidip göstereyim madem ya içim rahatlasın.
Banada saglik ocagi verdi bugun özeldeki doktorum bir kac gune vermeye basla dedianneler bebeğinize dvit başladınız mı hangi marka önerdi doktorlar bizim dağlık ocağı bugün verdi ama ben kendim almak istiyorum
canım bebekler bazen emtübe de olabiliyor bir kaç gğn sonra cpap geçiyor gözlük gibi burunda duruyor. Allahım tez vakitte çıkarsınız inşallah . Çok oksijen vermiyorlarsa kısa sürer merak etme . Bazı bebekler doğumda sudan çıkmış balığa dönüyor bocalıyor olabilir öyle şeyler içini ferah tut inanıyorum en kısa zamanda çıkacaksınız inşallah sen sütünü sağ bol bol sakla bebişineEntübe değil canım burundan hortumla cpap mı oluyor ismini bilmiyorum. Ağızdan hem hava hem besleme yapılıyordu şuan havayı burna almışlar. Sanırım entübeydi biraz normalleşmiş oldu şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?