Canım ben doktora gittim bugun 3.720 ölçtü ben evde 4 civarı ölçtümKızlar bebislerinizin kilo durumu nasıl? Bizim 4gun sonra 1 ay asisi var hem onu yaptırıp hem kilo boy bakicaz. Bizim evde normal tartı var ama hassas değil tabi bebek tartilari gibi.
Önce ben tartılıyorum sonra merti kucağıma alıp tartılıyorum aradaki farkla buluyorum kilosunu ama ne kadar doğru çıkarıyor bilemiyorum.
Senin doğum belli oldu mu canım?kızlar sezeryan için tavsiyeleriniz var mı. ihtiyacım olabilecek her şeyi yanıma almak istiyprum yada daha sonra bana sıkıntı çıkaracak şeyleri önceden bileyim.
İnş hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın canımSağol canım aminn inşallah.Ben yine de dua edeyim bugün sancılarım gelsin. Acıya dayanıklıyım diye düşünüyorum inşallah düşündüğüm gibi olur.
Canım sancın yada kasılman var mı hiç peki, inşAllah iner kanala bebiş de gerek kalmaz suni sonrası sezaryene falan. Benm dr uarın var kontrol fünden beri kasılma ve sancı siddeti arttı ama düzennli degil henüz. Allah yardımcımız olsun kolay bir doğum nasip etsin cümlemize.Kızlarr bugün kontrole gittim. Doktor çatı muayenesi yaptı. 1.5 cm açıklığın var bebek kanala inmemiş dedi. Bugün sancın başlarsa 10 dkya inince gel dedi. sancın başlamazsa yarın sabah 5 te suni sancı verilcek kanala inmezse sezeryan yapılacak dua edin benim için.Bu arada suni sancı çeken var mı daha önce?
Ben pampers aqua pure kullaniyorum cook guzel bi islak mendili am trde varmi bilmiyorum cnmSanırım ortalama 10gune kadar azalarak bitti bizim. Islak mendil için çok erken ya daha çok hassas vücutları. O başlatmıştır büyük ihtimal
anneler bebeğinize dvit başladınız mı hangi marka önerdi doktorlar bizim dağlık ocağı bugün verdi ama ben kendim almak istiyorum
Benim oğlum doğarken girmişti kanala. Doktorlar risk almak istemiyorlar. Suni sancı zor ama doğumu hızlandırıyor. Ben de tekrar çekeceğim mecburen -_-Kızlarr bugün kontrole gittim. Doktor çatı muayenesi yaptı. 1.5 cm açıklığın var bebek kanala inmemiş dedi. Bugün sancın başlarsa 10 dkya inince gel dedi. sancın başlamazsa yarın sabah 5 te suni sancı verilcek kanala inmezse sezeryan yapılacak dua edin benim için.Bu arada suni sancı çeken var mı daha önce?
Çok acımıyor açıklık kontrolünden biraz daha fazla acıyor o kadar. Benim doktorum hala suni sancı vereceğim gibi birsey demediği için en son ben doğuracak gibi gözüküyorumBenim de kendi sancılarım başlamazsa yarın suni sancı verilecek canım nst de sancı çıktı ama ben hiç bişey hissetmiyorum .o işlemi duydum canım bana da bugün çatı muayenesi yaptığı için sancın başlayabilir başlamazsa suni sancı vericez dedi. Acılı bir işlem mi membran sıyırma ?
Benim yarın 9.30 da kontrolüm var -_- Temmuz annelerini takip etmem isabetli olacakmış.nervouscookie Okuyanse @NilPerisi C cerendeniz
25 haziran anneleri yeni gelismeler var mi?ben de hala tik yok. Bugun 17:00’de dr kontrolu var bakalim ne diyecekk
Merhaba hnmlar bugun kontrole gittim doktorum yarama ultrasonla bakti az su var dedi bir sıkıntı olmaz dedi eve geldik yaram sertlersmis şişmiş gibi sizinde sertmi ?
Daha günün bile dolmamış neden hemen suni vermek istedi acaba :/Kızlarr bugün kontrole gittim. Doktor çatı muayenesi yaptı. 1.5 cm açıklığın var bebek kanala inmemiş dedi. Bugün sancın başlarsa 10 dkya inince gel dedi. sancın başlamazsa yarın sabah 5 te suni sancı verilcek kanala inmezse sezeryan yapılacak dua edin benim için.Bu arada suni sancı çeken var mı daha önce?
Benim diğer çocuklar epiduraldi diye biliyorum spinal değil de,o kadar rahattı ki.şimdi bunda spinal üstüne genel verdiler gerçekten mahvoldum uyandım ki bacak hissi sıfır karnım acayip acıyor.hamilelik boyu hiç ödem yaşamadım çıktım ki doğumdan ayaklarım şiş.inşallah atlattık artık teselli o.ben gittim bugün Kadın doğuma randevular çok yoğun ama sağolsun kadın yardımcı oldu.şu anlık iyi görünüyor dedi dikiş yerime.hergün pansuman yapacağım üç dört gün kendim.korseyi sordum takabilirsin dedi ama uzun takmayı önermiyoruz krın kaslarını zayıflatıyor dedi.Korseyi galiba 40ciktiktan sonra oneriyorlar suan çok erken takmak için. Valla benim nerdeyse 1 ay olacak hala yaram sızlıyor bu genel anestezi berbat bir şeymiş spinalde hemen toparlanmistim hiç sızı falan da olmamıştı yara yerim uyusuktu 1 sene boyunca. Çok pişman oldum genel olduğuma.
Başladık biz 15gunlukken verdiler ama suan sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum
Cok gecmis olsun canım Allah sifa versin
Krem verdiler mi sana cnm bana bugun verdi ama daha alamadim iz kalmasın diye verdi sanirimEvet ben de bugün bunu sordum tek tarafı şiş ve sert ama doktora gittiğimde bir şey yoktu. İnternette de okudum ödem vs yazıyordu senin doktorun da o yönde konuşmuş zaten. Bn de merak ettim gidicem bir ara tekrar kontrole fırsatım olursa tabi
Ocean onerdi çocuk doktoru. Henuz almadım. En kisa zamanda alıp başlayacağımanneler bebeğinize dvit başladınız mı hangi marka önerdi doktorlar bizim dağlık ocağı bugün verdi ama ben kendim almak istiyorum
Krem verdiler mi sana cnm bana bugun verdi ama daha alamadim iz kalmasın diye verdi sanirim
Güzel dileklerin ve tavsiyelerin için çok sağol canım .Bende bugün yürüdüm, merdiven çıktım kendi sancılarım gelsin diye. Alttan muayene ettikten sonra doktor kanaman olabilir korkma açılmandan ve alttan baktığım için kendi sancıların başlayabilir 10 dkya inince gel dedi kanamam oldu dediği gibi çok hafif kasıkta sancı var ama varla yok arası. Bugün o yüzden doktor öyle diyince yine de ümitliyim belki kendi sancılarımı tetikler diye şimdilik birşey yok ama diğer tavsiyelerini de denicem. Aynen sende dene canım inşallah sende işe yarar dua edicem senin için . Benim kız biraz inatçı ümitli değilim pek illa zorla gelcek birde kız çocukları erken gelir derlerİnş hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın canımBana dün bi arkadaş tavsiye verdide,doktor suni sancı günü vermiş sonra o arkadaşta çıkıp bir saat yürümüş peşinede sıcağa yakın bir suyla duş almış ertesi gün suyu gelmiş peşindende sancıları başlamış,bir arkadaşta duştan sonra karnına ve beline çörekotu yağı sürmüş onada bir ebe önermiş,sancı gelmesi için galiba, benimde yarın kontrolüm var bugün bunları uygulamayı düşünüyorum,Allahım suhuletli doğumlar nasip etsin inş
Malesef bende de hala tık yok canım ben de Perşembe gideceğim tekrar bir hafta olmuş olacak. Sen girip çıktın sanırım kontrole ne dedi doktor ?nervouscookie Okuyanse @NilPerisi C cerendeniz
25 haziran anneleri yeni gelismeler var mi?ben de hala tik yok. Bugun 17:00’de dr kontrolu var bakalim ne diyecekk
Evet canım doğarken girebiliyormuş. Kafa çevresi 99 mm sınırda dedi. 100 mm ve üzerini sezeryan yapıyormuş. Bir bakalım kanala inecek mi dedi. Hem şans verelim dedi hem de ben direk sezeryan istemedim. En azından denemiş olmak istiyorum biliyorum zor ama dayanamadığım yerde epidural isterim . Senin ne zaman suni sancı verilecek canım belirlendi mi gün?Benim oğlum doğarken girmişti kanala. Doktorlar risk almak istemiyorlar. Suni sancı zor ama doğumu hızlandırıyor. Ben de tekrar çekeceğim mecburen -_-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?