2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Çok acımıyor açıklık kontrolünden biraz daha fazla acıyor o kadar. Benim doktorum hala suni sancı vereceğim gibi birsey demediği için en son ben doğuracak gibi gözüküyorum
Anladım canım . Kontrole gideceğin zaman belki söyler hiç belli olmaz benim doktor beni bir hafta bekletir diyordum ben ama bekletmedi inşallah seninde öyle olur. Kolay sağlıklı bir doğum olur inşallah.

Sezeryan olan arkadaslar sağınıza solunuza yan yatabiliyormusunuz 1 haftadir sirt üstü yatiyorum yoruldum.boyledee birsry olur diye yan yatamıyorum
10 günden sonra yatabildim yan. 2 3 gündür yan yatıyorum oh be dedim. Ama hala kaburga acım var. Mahvediyor yataktan kalkarken.

Daha günün bile dolmamış neden hemen suni vermek istedi acaba :/

benim sancılarım 40+4 te geldi . Eğer gelmeseydi 40+6 da suni alıcaktım.
Canım ben o kadar beklemek istemedim doktorda risk almak istemedi. Amnion sıvında da haftana bağlı biraz azalma var dedi. Ondan da beklemek istemedi heralde.

Canım ben o kadar beklemek istemedim doktorda risk almak istemedi. Amnion sıvında da haftana bağlı biraz azalma var dedi. Ondan da beklemek istemedi heralde.
Tabi siz daha iyi bilirsiniz rabbim sağlıkla sıhhatle bir avazda kavuşmanızı nasip etsin

Ben pampers aqua pure kullaniyorum cook guzel bi islak mendili am trde varmi bilmiyorum cnm
Bende , var var türkiyede :)
Evdeyken mustela gel nettoyant dışardayken pampers aqua pure
Sezeryan olan arkadaslar sağınıza solunuza yan yatabiliyormusunuz 1 haftadir sirt üstü yatiyorum yoruldum.boyledee birsry olur diye yan yatamıyorum
Canım ben yüz üstü yatıyorum hep bir 10 gündür yani

Benim ilk doğumdada dikiş alma yoktu bundada yok.Estetikli yapılıyor dikiş alındığını duymamıştım hiç
Çok geçmiş olsun bu arada
Genel anesteziden çevremdeki herkes şikayetçi çok zor oluyor diyorlar sende çok zorlanmışsın
Doktor banada korse takmalısın karnın çok yumuşak toparlanması lazım dedi ama ben henüz cesaret edip takamadım üstelik fazlasıyla çatlaklar var mosmor duruyor onları gördükçe moralim bozuluyor
anneler bebeğinize dvit başladınız mı hangi marka önerdi doktorlar bizim dağlık ocağı bugün verdi ama ben kendim almak istiyorum
10 günlükten itibaren d vitamini kullanıyoruz
Pedia D önerdi bize doktorumuz
Sağlık ocağının verdiğini kullanmıyorum içeriği iyi değil diye

Reactions: H E
Aynen kuzum aynı gün doğum yapmışız mama verdim bugün bende 2 kere verdim 1’er ölçek akşamda ister muhtemelen

Belirlenmedi ama doktorum 40 hafta biterse daha fazla beklemez. Hiçbir sorun da yok aslında ama. 40 hafta dolduğu halde doğum yapamamış olmak evde sürekli yattığım anlamına gelmiyor . Doktorum sanki öyleymiş gibi sürekli çömelip kalk diyor evde 3 yaşında oğlum var yani hicbirsey yapmasam onunla ilgileniyorum. Ev temizliğini yardım almadan kendim bitirdim ve o ay boyunca hamileyim deyip hiçbir işten de kaçınmadım sirf kendi kendime doğum yapabileyim diye. Buna rağmen açılma bile olmadığını öğrenmek bütün motivasyonumu kaybettirdi. Hareket ile alakası olduğunu düşünmüyorum artık. Doktor ne zaman yatış yapalım derse kabul edeceğim -_-

Insallah canim ben gittim kontrole bugun dogum pozisyonu almamis hala persembe tekrar gidicem

Malesef bende de hala tık yok canım ben de Perşembe gideceğim tekrar bir hafta olmuş olacak. Sen girip çıktın sanırım kontrole ne dedi doktor ?
Evet canim gittim geldim tik yok dogum pozisyonu almamis hala. Inmemis dedi. Kilosu da 3750 olmus. Persembe tekrar gidicem bakalim ne diyecek. Hayirlisi insallah

Benim ikinci doğumumda da yoktu canım dediğin gibi dikiş alma ama bu böyle işte anlamadım.ilk doğumumda bı şekildeydi aslında dikişin bana zorluğu olmayacaktı ama nasıl ettim bilmiyorum ben çektim sanırım çamaşır falan giyerken.korseyi bilmiyorum ben de ne zaman taksam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…