- 16 Mayıs 2013
- 178
- 195
- 303
Anladım canım . Kontrole gideceğin zaman belki söyler hiç belli olmaz benim doktor beni bir hafta bekletir diyordum ben ama bekletmedi inşallah seninde öyle olur. Kolay sağlıklı bir doğum olur inşallah.Çok acımıyor açıklık kontrolünden biraz daha fazla acıyor o kadar. Benim doktorum hala suni sancı vereceğim gibi birsey demediği için en son ben doğuracak gibi gözüküyorum
10 günden sonra yatabildim yan. 2 3 gündür yan yatıyorum oh be dedim. Ama hala kaburga acım var. Mahvediyor yataktan kalkarken.Sezeryan olan arkadaslar sağınıza solunuza yan yatabiliyormusunuz 1 haftadir sirt üstü yatiyorum yoruldum.boyledee birsry olur diye yan yatamıyorum
Canım ben o kadar beklemek istemedim doktorda risk almak istemedi. Amnion sıvında da haftana bağlı biraz azalma var dedi. Ondan da beklemek istemedi heralde.Daha günün bile dolmamış neden hemen suni vermek istedi acaba :/
benim sancılarım 40+4 te geldi . Eğer gelmeseydi 40+6 da suni alıcaktım.
Tabi siz daha iyi bilirsiniz rabbim sağlıkla sıhhatle bir avazda kavuşmanızı nasip etsinCanım ben o kadar beklemek istemedim doktorda risk almak istemedi. Amnion sıvında da haftana bağlı biraz azalma var dedi. Ondan da beklemek istemedi heralde.
Bende , var var türkiyede :)Ben pampers aqua pure kullaniyorum cook guzel bi islak mendili am trde varmi bilmiyorum cnm
Canım ben yüz üstü yatıyorum hep bir 10 gündür yaniSezeryan olan arkadaslar sağınıza solunuza yan yatabiliyormusunuz 1 haftadir sirt üstü yatiyorum yoruldum.boyledee birsry olur diye yan yatamıyorum
Amin canım sağol inşallahTabi siz daha iyi bilirsiniz rabbim sağlıkla sıhhatle bir avazda kavuşmanızı nasip etsin
Allah nasip ederse çarşamba yatış perşembe sezeryan gözüküyor canım.Senin doğum belli oldu mu canım?
Benim ilk doğumdada dikiş alma yoktu bundada yok.Estetikli yapılıyor dikiş alındığını duymamıştım hiçKızlar benim rahmime hiç bastırmadılar bilmiyorum doğru mu.ayrıca başıma ne geldi bakın.estetik dikiş yapmışlar bir hafta sonra alınacaktı bir uçtan çekerek.ikinci gün su geçirmez bantla banyo yaptım hiç sorun yoktu.üçüncü gün sanırım bu kısmına ben becerdim nasıl etti isem dikiş başlı başına çıkmış bir karışdoktoruma ulaşamadım hemen acile gittik kadın doğum doktoruna foto falana attı acil doktoru hergün kapalı pansuman olsun akıntı var mı takip etsin demiş.bugün üçüncü günüm yine gideceğim muayene olanilirsem kadın doğum doktoru da bir görsün diyorum.bebekle alakalı şükür yolunda herşey ama benim ağır geçti.spinal yaptılar uyuşma olmadı genele döndüler hala istediğim düzeye gelemedim düzelme konusunda üstüne birde dikişin çıkması beni kaygılandırdı yeniden müdehale yaşamak istemiyorum dua edin de kapansın şu yaram.karnım da yeterince toplanamadı tabi aslımda ben korseye başlayacaktım ama tırsıyorum yaradan takmadım.
10 günlükten itibaren d vitamini kullanıyoruzanneler bebeğinize dvit başladınız mı hangi marka önerdi doktorlar bizim dağlık ocağı bugün verdi ama ben kendim almak istiyorum
Bende bugün mama aldım artık ama biberonla veriyorum benCanım biz de 2 günlüğüz memeyle savasıyor ve doymadıgı için tüm gece ayaktayız. Hastanede şırıngada mama verdiler biz de öyle denedik biraz
Aynen kuzum aynı gün doğum yapmışız mama verdim bugün bende 2 kere verdim 1’er ölçek akşamda ister muhtemelenGözün aydın canim. Allah anali babali büyütsün inşallah. Benim de 2 gün oldu dogum olali. Hala sütüm gelmedi. Yine de sık sık göğsümü veriyorum. Gunde 3 kere falan da sma mama veriyorum
Sarilik olmasin diye.
Belirlenmedi ama doktorum 40 hafta biterse daha fazla beklemez. Hiçbir sorun da yok aslında ama. 40 hafta dolduğu halde doğum yapamamış olmak evde sürekli yattığım anlamına gelmiyor . Doktorum sanki öyleymiş gibi sürekli çömelip kalk diyor evde 3 yaşında oğlum var yani hicbirsey yapmasam onunla ilgileniyorum. Ev temizliğini yardım almadan kendim bitirdim ve o ay boyunca hamileyim deyip hiçbir işten de kaçınmadım sirf kendi kendime doğum yapabileyim diye. Buna rağmen açılma bile olmadığını öğrenmek bütün motivasyonumu kaybettirdi. Hareket ile alakası olduğunu düşünmüyorum artık. Doktor ne zaman yatış yapalım derse kabul edeceğim -_-Evet canım doğarken girebiliyormuş. Kafa çevresi 99 mm sınırda dedi. 100 mm ve üzerini sezeryan yapıyormuş. Bir bakalım kanala inecek mi dedi. Hem şans verelim dedi hem de ben direk sezeryan istemedim. En azından denemiş olmak istiyorum biliyorum zor ama dayanamadığım yerde epidural isterim . Senin ne zaman suni sancı verilecek canım belirlendi mi gün?
Sürekli ağlıyordu dediğin gibi canım yeni diye düşündüm ama değilmiş süt arttırıcı damlada kullanıyorum inşallah çoğalırSütün cogalana kadar mama takviyesi yapmak zorundasin cnm yoksa sarilik olur ve surekli aglar doymadigi icin ...
Ben yatıyrm sıkıntı olmuyoSezeryan olan arkadaslar sağınıza solunuza yan yatabiliyormusunuz 1 haftadir sirt üstü yatiyorum yoruldum.boyledee birsry olur diye yan yatamıyorum
15 gün sonra yan yatabildim. Tek başıma asla kalkamıyordumSezeryan olan arkadaslar sağınıza solunuza yan yatabiliyormusunuz 1 haftadir sirt üstü yatiyorum yoruldum.boyledee birsry olur diye yan yatamıyorum
Insallah canimİnşallah canım aminn. çok heyecanlıyım canım bebişimi görücem sarılıcam çok tuhaf duygular gerçekten. İlk doğumum olduğu için doğum nasıl ilerlicek onun bilinmemezliği birde bugün uyuyabilirim inşallah darısı senin başına
Evet canim gittim geldim tik yok dogum pozisyonu almamis hala. Inmemis dedi. Kilosu da 3750 olmus. Persembe tekrar gidicem bakalim ne diyecek. Hayirlisi insallahMalesef bende de hala tık yok canım ben de Perşembe gideceğim tekrar bir hafta olmuş olacak. Sen girip çıktın sanırım kontrole ne dedi doktor ?
Bende 2 gündür tek kalkabiliyorum ama yana yatamiyorum daha15 gün sonra yan yatabildim. Tek başıma asla kalkamıyordum
Benim ikinci doğumumda da yoktu canım dediğin gibi dikiş alma ama bu böyle işte anlamadım.ilk doğumumda bı şekildeydi aslında dikişin bana zorluğu olmayacaktı ama nasıl ettim bilmiyorum ben çektim sanırım çamaşır falan giyerken.korseyi bilmiyorum ben de ne zaman taksamBenim ilk doğumdada dikiş alma yoktu bundada yok.Estetikli yapılıyor dikiş alındığını duymamıştım hiç
Çok geçmiş olsun bu arada
Genel anesteziden çevremdeki herkes şikayetçi çok zor oluyor diyorlar sende çok zorlanmışsın
Doktor banada korse takmalısın karnın çok yumuşak toparlanması lazım dedi ama ben henüz cesaret edip takamadım üstelik fazlasıyla çatlaklar var mosmor duruyor onları gördükçe moralim bozuluyor
10 günlükten itibaren d vitamini kullanıyoruz
Pedia D önerdi bize doktorumuz
Sağlık ocağının verdiğini kullanmıyorum içeriği iyi değil diye
Sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla gelsin inş.Allah nasip ederse çarşamba yatış perşembe sezeryan gözüküyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?