İçenler var cnm zararı tartışılır ama önceliğin kurtulmak olsun cidden sürekli yanında bi bebek çocuk olacak diğer zararları bi yana önceden kullanmış birisi olarak söylüyorum son bi iki ay başlamıştım günde bi kaç tane zamanla kötü oluyor büyüdükçe balkonda yanında içiyodum bırakacak kimse yoktu bulaşirsan bırakamıyosun sende bilirsinSütümü sağdım olurda içersem sıgara bir sonraki emzirmeyi yapmicam biberondan vercem ama yinede vicdan azabı çekiyorum resmen ama düşünmedende yapamıyorum. Hamileyken bebeğimin ciğerleri gelişmez diye kendimi tuttum ama şuan o kadar zararlı değildir diğe kendimi avutuyorum resmen
Gözün Aydın cnm Allah analı babalı buyutsun hayırlı evlatlar olsunlar ınsallahSarılık olmasın diye sık sık emziriyorum ama çenesi yoruluyor uyuya kalıyor biriyle emzirirken biriyle süt sağıyorum uyuduğunda biberonla veriyorum. ara ara emziğide mecbur kaldık mı veriyorum altını açınca üstünü değiştirince çok fazla ağlıyor o bize kurtarıcı oldu baya sevdi emziği hatta. Memeyle kavga ediyor ama ben kızımda hiç birini kullanmadığım halde çok şiddetli meme reddi yaşamıştım şimdi hepsine alışsın zor zamanlarda hepsini kullanabileyim istiyorum. Emzirirken uyuyor gaz çıkarayım diyorum uyanıyor tekrar emmek istiyor uykuda sorun yaşıyoruz daha şimdiden.
Duş aldım cnm. Sıcak su torbasını deneyim.insallah ilerlemezSıcak suyla duş almak iyi geliyor duşta biraz masajla ovalayabilirsin. Sık sık sağmaya elinle sağmaya çalış makineyle sağamıyorsan ben elimle sağabilmiştim. Sıcak su torbası da iyi geliyor bir müddet tutup sürekli masaj yaparak kanalları açman lazım cnm. Geçmiş olsun ilerlemez inş
Kanallarin tıkandigi için az süt geliyor canim. Elinle göğsüne masaj yaparak sağ ama göğsü en iyi açacak bebektir. O emerken sen tıkalı bölgeye bastır meme ucuna dogruBugün sistikten sonra sağmaya başladım ama cok az geliyor süt cnm
Aynı beni anlatmışsın ya , vallah emzirdim 15 dakka sonra başladı memeye saldırıp ağlamaya . Aç kurt gibi . Peşinden sağdığım sütü verdim bir 80 ml, onuda içti sarhoş gibi vurdu kafayı yattı . 3 saatte bir 150 ml çekiyorum ortalama yani 150 ml içmesi bence fazla ama verdim vallah napiym susmuyorBen de o döngüdeyim. Memede 5dk kalıyor uyuyor. O 5 dk da hep kavgalı. Bir fırt alıyor çekiliyor. Tekrar geliyor. Boynum sırtım ağrıdı mücadele etmekten. Bakıyorum meme boşalmış sanki sütüm mü az diyorum. Ama gündüz sağıp verme olayını komple bıraktım doktora gittim kilo alımı çok iyidi çok zayıf bebek olmasına rağmen. Doktor parmağını falan soktu ağzına. Çok iyi emiyor dedi 5 dk da memeyi boşaltır bu dedi. Gerçekten de öyle oluyor demek ki. Ben sürekli 5 dk da memede uyuyor desem de doktor ciddiye almıyor kilosu iyi oldukça.
Gece uykuda biberonla veriyorum o daha uzun sürüyor memeden.
Meme reddinden çok korkuyorum hatta şu memede kavga olayı acaba meme reddinden mi diyorum. Doktor kolik bebek bu memede durmaz kolay kolay sakinleştirip emzirmeye çalış dedi. Sakinleşince de uyuyor. Ay kafamı çok karıştırıyor. Keşke memeden emerken kaç cc emdiğini görebilsek
Avent aldım ben daha ilk günlerde direk aldı hiç zorlamadı.
Sirenol marka losyon almıştım hem vücuduna hem yüzüne sürüyorum.
İçenler var cnm zararı tartışılır ama önceliğin kurtulmak olsun cidden sürekli yanında bi bebek çocuk olacak diğer zararları bi yana önceden kullanmış birisi olarak söylüyorum son bi iki ay başlamıştım günde bi kaç tane zamanla kötü oluyor büyüdükçe balkonda yanında içiyodum bırakacak kimse yoktu bulaşirsan bırakamıyosun sende bilirsin
Biz yarın kontrole gidicez anca o zaman anlayabilicem alıyormu kilo diye. Bende meme reddinden korkuyorum ama şuan sıkıntımız sürekli memede uyuyakalması. Yorulup uyuyor sanırım. Kilolu doğdu diye çok korkuttular sarılık olur şekeri düşer iyi beslenmesi lazım dediler bende o yüzden memede uyumasından emmeyi bırakmasından dolayı aha şekeri çıktı aha sarılık oldu diye korkuyorum.Ben de o döngüdeyim. Memede 5dk kalıyor uyuyor. O 5 dk da hep kavgalı. Bir fırt alıyor çekiliyor. Tekrar geliyor. Boynum sırtım ağrıdı mücadele etmekten. Bakıyorum meme boşalmış sanki sütüm mü az diyorum. Ama gündüz sağıp verme olayını komple bıraktım doktora gittim kilo alımı çok iyidi çok zayıf bebek olmasına rağmen. Doktor parmağını falan soktu ağzına. Çok iyi emiyor dedi 5 dk da memeyi boşaltır bu dedi. Gerçekten de öyle oluyor demek ki. Ben sürekli 5 dk da memede uyuyor desem de doktor ciddiye almıyor kilosu iyi oldukça.
Gece uykuda biberonla veriyorum o daha uzun sürüyor memeden.
Meme reddinden çok korkuyorum hatta şu memede kavga olayı acaba meme reddinden mi diyorum. Doktor kolik bebek bu memede durmaz kolay kolay sakinleştirip emzirmeye çalış dedi. Sakinleşince de uyuyor. Ay kafamı çok karıştırıyor. Keşke memeden emerken kaç cc emdiğini görebilsek
Aminn çok teşekkür ederim. ❤Gözün Aydın cnm Allah analı babalı buyutsun hayırlı evlatlar olsunlar ınsallah
Sıcak su ile küçük bir havlu Isla dayana bilecegin sıcaklık da olsun gösüne koy soğuyunca tekrarla canım ve bebeği emzir en kısa sürede geçer benimde başıma geldi çok zor birşey yumurta gibi olmuşdu gösümün altı başka çözüm bulamamıştım Dr bile gittim sıcak ıslak havlu hemen kurtardı beniKızlar sol göğsüm taş gibi oldu. Kızardı, taşıyamıyorum. Sanırım mastit oldum. Ne yapmam gerekiyor başına gelen var mı
Allah razı olsun motive mesajın için inşaAllah biran önce atlatırım ömürlü olsun sağlıkla büyütünDünyanın cani tatlı en pisirik insaniyimdir. Karşımdaki insanın eli kesilse bayılan biriyim ki sargılı olsa bile yarası o acıyı kalbimde hissediyorum. Bütün sulalem bilir bu huyumu hastaneye giremem. Çok zorundaysam etrafa bakmadan girip çıkardım düşün o derece. İlk dogumum sezeryan oldu ikincisi normal . Ben yaptıysam herkes yapar diyorum. Başkalarının doğum anılarını dinleyip özellikle kötü yanları bilincaltiniza islemeyin. Su gibi kolay doğumlar iki günde ayaklananlar da var. İyi olacak güzel olacak hissedecegin sancilarla güzel yavruna kavuşacağını telkin et. İnan herşey daha kolay olacak.
Mama yiyorsa renk fark olur canım benimkide ara ara yeşil oluyor sarı tuvaletinin içinde ama ben mama takviyesi yapmıyorum sadece anne sütü alıyorKizlar bişey sorcaktim bebeğim 16 günlük oldu her bez değişimi de büyük tuvalet azda olsa yapmış oluyor renkli de yeşil ile sarı karışık bir renk normal mi sizinkinler nasıl
Bende suanlik tek anne sütü veriyorumMama yiyorsa renk fark olur canım benimkide ara ara yeşil oluyor sarı tuvaletinin içinde ama ben mama takviyesi yapmıyorum sadece anne sütü alıyor
Ateşim de gece 38.5 cıktı cnm. Sağmak sıcak havlu iyi geldi biraz. Ama sanırım antibiyotik kullanmam gerekecek.Sıcak su ile küçük bir havlu Isla dayana bilecegin sıcaklık da olsun gösüne koy soğuyunca tekrarla canım ve bebeği emzir en kısa sürede geçer benimde başıma geldi çok zor birşey yumurta gibi olmuşdu gösümün altı başka çözüm bulamamıştım Dr bile gittim sıcak ıslak havlu hemen kurtardı beni
Ya bizde de öyle ben her seferınde gaz cıkarmıyorm, zaten beş dk uyuyo heri uyanıyo pek uyku ıle arası yok . o yuzden ne uyursa o kar dıye düşünüyrmSarılık olmasın diye sık sık emziriyorum ama çenesi yoruluyor uyuya kalıyor biriyle emzirirken biriyle süt sağıyorum uyuduğunda biberonla veriyorum. ara ara emziğide mecbur kaldık mı veriyorum altını açınca üstünü değiştirince çok fazla ağlıyor o bize kurtarıcı oldu baya sevdi emziği hatta. Memeyle kavga ediyor ama ben kızımda hiç birini kullanmadığım halde çok şiddetli meme reddi yaşamıştım şimdi hepsine alışsın zor zamanlarda hepsini kullanabileyim istiyorum. Emzirirken uyuyor gaz çıkarayım diyorum uyanıyor tekrar emmek istiyor uykuda sorun yaşıyoruz daha şimdiden.
Ben normal eczanede ki emzigi veriyrm bulması kolay olsun dıyeEmzik tavsiyesi istiyorum kızlar bebeğim 10 günlük almıyor emziği nuk ve weebaby aldım almıyor nasıl alıştırdnz hamgi marka
Sol göğüsüm meme ucu hala iyileşmedi ne yapsam gecmexi yarılmış aglaya aglaya emziriyorumne yapacagm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?