2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
İçenler var cnm zararı tartışılır ama önceliğin kurtulmak olsun cidden sürekli yanında bi bebek çocuk olacak diğer zararları bi yana önceden kullanmış birisi olarak söylüyorum son bi iki ay başlamıştım günde bi kaç tane zamanla kötü oluyor büyüdükçe balkonda yanında içiyodum bırakacak kimse yoktu bulaşirsan bırakamıyosun sende bilirsin

Gözün Aydın cnm Allah analı babalı buyutsun hayırlı evlatlar olsunlar ınsallah

Duş aldım cnm. Sıcak su torbasını deneyim.insallah ilerlemez

Bugün sistikten sonra sağmaya başladım ama cok az geliyor süt cnm
Kanallarin tıkandigi için az süt geliyor canim. Elinle göğsüne masaj yaparak sağ ama göğsü en iyi açacak bebektir. O emerken sen tıkalı bölgeye bastır meme ucuna dogru

Aynı beni anlatmışsın ya , vallah emzirdim 15 dakka sonra başladı memeye saldırıp ağlamaya . Aç kurt gibi . Peşinden sağdığım sütü verdim bir 80 ml, onuda içti sarhoş gibi vurdu kafayı yattı . 3 saatte bir 150 ml çekiyorum ortalama yani 150 ml içmesi bence fazla ama verdim vallah napiym susmuyor

Biz yarın kontrole gidicez anca o zaman anlayabilicem alıyormu kilo diye. Bende meme reddinden korkuyorum ama şuan sıkıntımız sürekli memede uyuyakalması. Yorulup uyuyor sanırım. Kilolu doğdu diye çok korkuttular sarılık olur şekeri düşer iyi beslenmesi lazım dediler bende o yüzden memede uyumasından emmeyi bırakmasından dolayı aha şekeri çıktı aha sarılık oldu diye korkuyorum.

Kızlar sol göğsüm taş gibi oldu. Kızardı, taşıyamıyorum. Sanırım mastit oldum. Ne yapmam gerekiyor başına gelen var mı
Sıcak su ile küçük bir havlu Isla dayana bilecegin sıcaklık da olsun gösüne koy soğuyunca tekrarla canım ve bebeği emzir en kısa sürede geçer benimde başıma geldi çok zor birşey yumurta gibi olmuşdu gösümün altı başka çözüm bulamamıştım Dr bile gittim sıcak ıslak havlu hemen kurtardı beni

Allah razı olsun motive mesajın için inşaAllah biran önce atlatırım ömürlü olsun sağlıkla büyütün

Kizlar bişey sorcaktim bebeğim 16 günlük oldu her bez değişimi de büyük tuvalet azda olsa yapmış oluyor renkli de yeşil ile sarı karışık bir renk normal mi sizinkinler nasıl

Kizlar bişey sorcaktim bebeğim 16 günlük oldu her bez değişimi de büyük tuvalet azda olsa yapmış oluyor renkli de yeşil ile sarı karışık bir renk normal mi sizinkinler nasıl
Mama yiyorsa renk fark olur canım benimkide ara ara yeşil oluyor sarı tuvaletinin içinde ama ben mama takviyesi yapmıyorum sadece anne sütü alıyor

Ateşim de gece 38.5 cıktı cnm. Sağmak sıcak havlu iyi geldi biraz. Ama sanırım antibiyotik kullanmam gerekecek.

Ya bizde de öyle ben her seferınde gaz cıkarmıyorm, zaten beş dk uyuyo heri uyanıyo pek uyku ıle arası yok . o yuzden ne uyursa o kar dıye düşünüyrm

Sol göğüsüm meme ucu hala iyileşmedi ne yapsam gecmexi yarılmış aglaya aglaya emziriyorum ne yapacagm ben

Gümüş kalkan çok faydalı canım eger yoksa , benimde oyle sag iyileşti sol hala yara ama artık dayanacak dercede şükür . ben buzdolabı poşeti koyup üzerine göğüs pedi koyuyorm nemli kalıyo daha rahat emziriyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…