- 10 Nisan 2017
- 333
- 606
- 103
- 33
Benim de öyle malesefSol göğüsüm meme ucu hala iyileşmedi ne yapsam gecmexi yarılmış aglaya aglaya emziriyorumne yapacagm ben
Su içirirlermiş eskilerKızlar dün yazmıştım bebek bir emiyor bir duruyor bir saldırıyor diye şimdi bu sabah gördüm de ağzında pamuklar çıktı ne yapabilirim geçmesi için?
Sag göğüsüm iyi cok şükür ama sol berbat durumda gece boyunca agladım emzirmesem olmuyor şişiyor ne desemde fayda etmediBenim de öyle malesefdaha önce başına gelip yenenler nasıl geçti bu durum kızlar ? Ve kaç günde geçti ? Bir emzirme danışmanı e vitamini evicap ve göğüs kalkanı tak dedi bana canım ama gümüş olandan değil . Gümüşü sürekli kullanma dedi
Kizlar bişey sorcaktim bebeğim 16 günlük oldu her bez değişimi de büyük tuvalet azda olsa yapmış oluyor renkli de yeşil ile sarı karışık bir renk normal mi sizinkinler nasıl
Bu isilik mi kızlar
Eki Görüntüle 2878763
Karbonatlı su ile dilini ve kendi göğüs ucunzuu silinKızlar dün yazmıştım bebek bir emiyor bir duruyor bir saldırıyor diye şimdi bu sabah gördüm de ağzında pamuklar çıktı ne yapabilirim geçmesi için?
Benim ilk oğlumda ucu kopmuştu tahin yağ sürmüştüm öyle geçmiştiBenim de öyle malesefdaha önce başına gelip yenenler nasıl geçti bu durum kızlar ? Ve kaç günde geçti ? Bir emzirme danışmanı e vitamini evicap ve göğüs kalkanı tak dedi bana canım ama gümüş olandan değil . Gümüşü sürekli kullanma dedi
Tahin yagi bende sürüyorum aama fayda etmedi köklerinden yarilmis felaket birsey allah kimsenin başına vermesinBenim ilk oğlumda ucu kopmuştu tahin yağ sürmüştüm öyle geçmişti
Gün gün değişiyor canım benim de bir azaldı gibi oldu dün bir anda yeniden akmaya başladı. Çocuğun ihtiyaçlarına göre yeniden dengeleniyor sanırım. DünGünaydın hanımlar uykusuz günler geçecek inşallah valla doğumdan önce bi an önce doğsun diye konuşuyorduk şimdi grupça yamuldukbu Haziran bebeleri ikizler Burcu’nun hakkını veriyorlar maşallah
Size sorum olacak benim ilk başta sütüm baya çoktu göğüslerim gergin ve bazen böyle sert kitleler oluyordu emziremeyince ve hep ıslanıyordum. Şimdi de ıslanıyor üstüm ama eskisi kadar değil ve göğüslerdeki gerginlik gitti resmen boşalmış gibi yumuşadı bazen bu mochi var ya süt toplayıcısı onu takıyorum emzirirken diğer göğsüme ordan 40-50 cc topluyor sütüm azaldı sanırım bebişe de yetmeyecek korkusu Başladı. İlk çocuğum olduğu için normal mi yoksa sütüm mü azaldı anlamadım sizde durumlar nasıl ilk zamanlardaki gibi göğüsleriniz hassas ve gergin mi ?
Bize büyük kızımda doktor coresatin pembe önermişti iyi gelmişti bize tüm vücuduna kullanıyordum benHanimlar bebegimin bacak arasi isilik olmus neredeyse tüm vücudu dogar dogmaz oldu sivilce gibi cıkmış ne yapsam ki cani acıyormudur Eki Görüntüle 2878787
Çok geçmiş olsun canım benim ya kıyamam. Oğlumda olmuştu sadece ucunu alarak emmekten sol göğüs ucum kopacak gibi olmuştu. Ayaklarımı yere vura vura emziriyorum acısı insanın kalbine vuruyor biliyorum. O zaman göğüs ucu falan aldım olmadı. Bı sure bol kremleyip sağlam göğüsle gittim diğerini kremleyip emzirmeyi azalttım ama makineyle sagmaya devam ettim anca öyle kendine geldi. Emzirdikce iyileşme şansı olmuyor. İnşallah toparlanır bı an önceSol göğüsüm meme ucu hala iyileşmedi ne yapsam gecmexi yarılmış aglaya aglaya emziriyorumne yapacagm ben
Insallah aynen emzirince iyi oluyor ama vir sure emzirmeyince canımdan can gidiyor bu zamanlarda geçecek insallahÇok geçmiş olsun canım benim ya kıyamam. Oğlumda olmuştu sadece ucunu alarak emmekten sol göğüs ucum kopacak gibi olmuştu. Ayaklarımı yere vura vura emziriyorum acısı insanın kalbine vuruyor biliyorum. O zaman göğüs ucu falan aldım olmadı. Bı sure bol kremleyip sağlam göğüsle gittim diğerini kremleyip emzirmeyi azalttım ama makineyle sagmaya devam ettim anca öyle kendine geldi. Emzirdikce iyileşme şansı olmuyor. İnşallah toparlanır bı an önce
Yemin ederim dolunay falan var ve kurtHala ayaktayiz geceden beri… bu bebeklere gece biseyler oluyor cok zormus boyle ya…
Sıcak şeyler yersen olur o benim bildiğim , bana dr şu sargı bezlerini parmağına sarıp karbonatlı suya batırıp sılmiştim , biraz zor ama faydası oluyo ,yınede doktoruna da danış canımKızlar dün yazmıştım bebek bir emiyor bir duruyor bir saldırıyor diye şimdi bu sabah gördüm de ağzında pamuklar çıktı ne yapabilirim geçmesi için?
Benim kızın da boyun altı ,kol altı , bacak altı ve bez gelen yerlerınde var sıcaktan oluyo canım . serın yerde tutmaya calışıyrm bende bide iki gune bir duş aldırıyrmBu isilik mi kızlar
Eki Görüntüle 2878763
Benimde ikisinde de oyle oldu ucu kopuyo benimde , ve ilkinde bilmiyrdm çok uzun sürdü 6 ay falan ek gıdaya gecnce emzirme azaldı düzeldi . bunda daha az kaldı inşallh gecer bir an önce , tahın yagı ben hamilelikte surdum , ama ciltle alakalı dedi dr bana fayda etmedi ama eden çokmuşBenim ilk oğlumda ucu kopmuştu tahin yağ sürmüştüm öyle geçmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?