2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Sol göğüsüm meme ucu hala iyileşmedi ne yapsam gecmexi yarılmış aglaya aglaya emziriyorum ne yapacagm ben
Benim de öyle malesef daha önce başına gelip yenenler nasıl geçti bu durum kızlar ? Ve kaç günde geçti ? Bir emzirme danışmanı e vitamini evicap ve göğüs kalkanı tak dedi bana canım ama gümüş olandan değil . Gümüşü sürekli kullanma dedi

Kızlar dün yazmıştım bebek bir emiyor bir duruyor bir saldırıyor diye şimdi bu sabah gördüm de ağzında pamuklar çıktı ne yapabilirim geçmesi için?

Sag göğüsüm iyi cok şükür ama sol berbat durumda gece boyunca agladım emzirmesem olmuyor şişiyor ne desemde fayda etmedi

Kizlar bişey sorcaktim bebeğim 16 günlük oldu her bez değişimi de büyük tuvalet azda olsa yapmış oluyor renkli de yeşil ile sarı karışık bir renk normal mi sizinkinler nasıl

Yeşil bizim de oluyordu şu an sabit hardal rengine döndü. Doktor normal demişti.
Bir de gazlı bebek olduğumuz için her pırtta kaka çıkışı oluyor maalesef sık sık bez değiştirmeye dikkat et. Biz pişikten mahvolduk.

Benim ilk oğlumda ucu kopmuştu tahin yağ sürmüştüm öyle geçmişti

Günaydın hanımlar uykusuz günler geçecek inşallah valla doğumdan önce bi an önce doğsun diye konuşuyorduk şimdi grupça yamulduk bu Haziran bebeleri ikizler Burcu’nun hakkını veriyorlar maşallah

Size sorum olacak benim ilk başta sütüm baya çoktu göğüslerim gergin ve bazen böyle sert kitleler oluyordu emziremeyince ve hep ıslanıyordum. Şimdi de ıslanıyor üstüm ama eskisi kadar değil ve göğüslerdeki gerginlik gitti resmen boşalmış gibi yumuşadı bazen bu mochi var ya süt toplayıcısı onu takıyorum emzirirken diğer göğsüme ordan 40-50 cc topluyor sütüm azaldı sanırım bebişe de yetmeyecek korkusu Başladı. İlk çocuğum olduğu için normal mi yoksa sütüm mü azaldı anlamadım sizde durumlar nasıl ilk zamanlardaki gibi göğüsleriniz hassas ve gergin mi ?

Gün gün değişiyor canım benim de bir azaldı gibi oldu dün bir anda yeniden akmaya başladı. Çocuğun ihtiyaçlarına göre yeniden dengeleniyor sanırım. Dün tubaslk ile de konuştuk aynı şeyi.

Hanimlar bebegimin bacak arasi isilik olmus neredeyse tüm vücudu dogar dogmaz oldu sivilce gibi cıkmış ne yapsam ki cani acıyormudur Eki Görüntüle 2878787
Bize büyük kızımda doktor coresatin pembe önermişti iyi gelmişti bize tüm vücuduna kullanıyordum ben
Doktoruna resim at bence canım en iyisi

Sol göğüsüm meme ucu hala iyileşmedi ne yapsam gecmexi yarılmış aglaya aglaya emziriyorum ne yapacagm ben
Çok geçmiş olsun canım benim ya kıyamam. Oğlumda olmuştu sadece ucunu alarak emmekten sol göğüs ucum kopacak gibi olmuştu. Ayaklarımı yere vura vura emziriyorum acısı insanın kalbine vuruyor biliyorum. O zaman göğüs ucu falan aldım olmadı. Bı sure bol kremleyip sağlam göğüsle gittim diğerini kremleyip emzirmeyi azalttım ama makineyle sagmaya devam ettim anca öyle kendine geldi. Emzirdikce iyileşme şansı olmuyor. İnşallah toparlanır bı an önce

Insallah aynen emzirince iyi oluyor ama vir sure emzirmeyince canımdan can gidiyor bu zamanlarda geçecek insallah

Hala ayaktayiz geceden beri… bu bebeklere gece biseyler oluyor cok zormus boyle ya…
Yemin ederim dolunay falan var ve kurt adama dönüştü diye düşündüm. Şuan emziriyorum ama gözümü kirptikca gözlerim yapışıp kapaniyor sabaha doğru artık en son çare owlinin kundagina koyup volta attım . Uyuyunca korkumdan kucagimdan indirmedim tam dalana kadar uykusuzluk çok zor ya .
Oğlumda aman ilk hafta geçince biter yok kırk çıkınca yok 3 ay sonra diye diye ayları yedik gazlarla . Allam bu sefer acı bize çok amin

Kızlar dün yazmıştım bebek bir emiyor bir duruyor bir saldırıyor diye şimdi bu sabah gördüm de ağzında pamuklar çıktı ne yapabilirim geçmesi için?
Sıcak şeyler yersen olur o benim bildiğim , bana dr şu sargı bezlerini parmağına sarıp karbonatlı suya batırıp sılmiştim , biraz zor ama faydası oluyo ,yınede doktoruna da danış canım

Benim ilk oğlumda ucu kopmuştu tahin yağ sürmüştüm öyle geçmişti
Benimde ikisinde de oyle oldu ucu kopuyo benimde , ve ilkinde bilmiyrdm çok uzun sürdü 6 ay falan ek gıdaya gecnce emzirme azaldı düzeldi . bunda daha az kaldı inşallh gecer bir an önce , tahın yagı ben hamilelikte surdum , ama ciltle alakalı dedi dr bana fayda etmedi ama eden çokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…