2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kizlar pişik önleyiciyi her bez degistirmede mi sürüyorsunuz ben her bez degistirmede sürüyorum kızarık doğdu alti hala kızarık popo arasida biraz deri soyulmaya başlamış her bez degistirmede sürmem hata mı? Doğru mu?

Ben zeytinyag sürüyorm sadece her bez değişiminde

Hakiki zeytinyag mi cnm yoksa su markette satilan markaların zeytinyağı mi hic pişik oldu mu
Benim kızda dogumdan geldim altını açtım pişik anlamdm zaten , hakiki zeytınyağı bizim bahcelerimz var zaten ordan alıyoruz markettekiler burdan farklı sanırım . ama faydası oluyo bide her gazda kaka da cıkıyo o yuzden tam iyileşme olmuyo ama bizde

Kızlar dün yazmıştım bebek bir emiyor bir duruyor bir saldırıyor diye şimdi bu sabah gördüm de ağzında pamuklar çıktı ne yapabilirim geçmesi için?
Pamukçuk ağrı yapmaz diye biliyorum. Karbonatlı suya temiz ağız mendilini batırıp silersen geçiyor . Memeyle kavga etmesi burun tıkanıklığı yada koliktir . Bizimki memeyi Bizans ordusu sanıp geri açılıp acilip yumrukluyor . Az içinde omuza alıp volta atıp gaz cikariyorum tekrar emziriyorum öyle öyle sabahlar olmasın

.
Hanimlar bebegimin bacak arasi isilik olmus neredeyse tüm vücudu dogar dogmaz oldu sivilce gibi cıkmış ne yapsam ki cani acıyormudur Eki Görüntüle 2878787
Canim bezi cok sıktırma. Altına ince tek kat giydir. Her gün duş aldır geçer insalah.
Göğüs ucu yarasına da bana en iyi gelen garmastan pomad.

Bebeğim tazyikten ememiyor sütü sağim yapali arttı tazyikte öyle sağmasam emin olamiyorum bi kisir döngüye girdik. Dünden beri az az emip uyudu en son baya ağladi şimdi aç mi kaldi diyorum bu gazda çok kötü tubaslk 120 cc oluyo bizdede ama bazen bitiremiyo memede onuda anlamiyorm emerken daha mı cok iciyo yorgun kalip uyuyo baya ayakta durup sonra biberonla veriyorum bazen içim rahat etmezse dolaba koyuyorum hatta bi tarafı emmezse niye emmiyo hepsini diyorum öyle 15 20 dk bi anda olmuyo boluk pörçük.

Hala Dogum yapmayanlar olarak bugun nasilsiniz kizlar nervouscookie Okuyanse I Irem17
Ben birazdan suni sancı almak için yatış yapıyorum. İkinci olmasına rağmen çok korkuyorum dualarınızı bekliyorum Doktor hava çok sıcak ya da soğuksa bebekler kakalarini yapabiliyorlar dedi ve bende de bi gelişme olmayınca bugün hemen yatış yap dedi. Önümüzdeki saatlerde ben yokum kızlar. Suni sancı beni dünyadan ayırıyor çünkü. Bugün ya da yarın güzel haberler verebilirim inşaallah

Merhaba kızlar, 38+4 gebeyim. 1 temmuzda spinal anestezi ile sezaryan doğum yapacağım inşallah. Çatım sebebiyle doktorum normale zorlamak istemedi. Eşim uzun, 57 cm 3 küsür doğmuş zaten. Şu anda 187. Kızımız usg de hep bacakları normalden uzun çıktı. Son muayenemde dengelendi 38 de / 38 çıktı yani. Kafa ve karın çevresi ise 32. Haftadan itibaren 1 hafta 10 gün geriden çıkıyordu. En son 2 hafta geri çıktı baş çevresi vücut 1 hafta. Doğum da yakın olunca insan daha çok kuruyormuş. Doktorum gelişme geriliği vs hiç söylemedi. Hep uzun ince bir bebek dedi. Kilosu en son 2700 dü 38 deki ölçümde. Böyle olup yakın zamanda bebeğine sağlıkla kavuşan oldu mu? Beyninde bir problem mi var diye düşünmeden edemiyorum.

38deki ölçümde bebeğimin karın çevresi 34te kalmıştı. Boyu 35 civarıydı. 3 kilo doğdu. Hastaneden çıkarken 2700dük. 34. Haftaya kadar normal geldikten 34ten sonra durdu. 2 haftaya kadar da limit içidir zaten usg ölçümü. 38de acil sezaryene girdim bu ve başka bir takım sorunlar üst üste geldiği için. Doğduğunda Kilosunun az olması dışında bir sorunumuz yoktu.
Benim eşim 188 de ben 170im. Eşim 54 ben 52 cm doğmuşuz. Bebek 49 cm geldi. Muhtemelen gelişimi durmasaydı bizim kadar olacaktı. Sizin boy normal ilerliyorsa zaten bir gelişim gerliği söz konusu değil

.

Canim bezi cok sıktırma. Altına ince tek kat giydir. Her gün duş aldır geçer insalah.
Göğüs ucu yarasına da bana en iyi gelen garmastan pomad.
Garmastan bende kullaniyorum emzirmeden önce yikiyorsunuz degil mi

Yanıtınız için teşekkür ederim başçevresi nasıldı acaba? Karından ziyade başçevresi canımı sıkıyor. Kafalarımız öyle büyük değil normal ama küçük de değil yani.

Hanimlar bebeğinizin yüzüne krem suruyormusunuz ? Hangi marka ?
Krem sürmüyorum kendi sütümü sürüyorum yüz çiziklerine falan çok iyi geliyor anne sütü
Kızlar sol göğsüm taş gibi oldu. Kızardı, taşıyamıyorum. Sanırım mastit oldum. Ne yapmam gerekiyor başına gelen var mı
Sıcak uygulayıp sert olan bölgeye masaj yaparak sağabilirsin yada beyaz lahana yaprağı sarabilirsin göğsüne o da göğüsü boşaltıyor

Kızlar ne yapıyosunuz nasılsınız hiç giremiyorum benim oğlan kolik oldu sanırım uyanık olduğu her an ağlıyo uyurken de huzursuz hep mizirdaniyo ve çok gazı var anason çayı falan damlatiyorum ama yok bi huzur bulamadı çocuğum ben de yoruldum iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…