- 5 Ekim 2020
- 14.719
- 40.319
- 548
- 36
Yanıtınız için teşekkür ederimbaşçevresi nasıldı acaba? Karından ziyade başçevresi canımı sıkıyor. Kafalarımız öyle büyük değil normal ama küçük de değil yani.
Sağlıklı ve bereketli olsun ömrü inşallah.Baş ve karın aynı gidiyordu bizim zaten gelişimi durmuştu 34te direk daha ilerlemedi. Plasenta kireçlenmesi başlamıştı. Minnak bir kafası kaşık kadar suratı var
Kızlar ne yapıyosunuz nasılsınız hiç giremiyorum benim oğlan kolik oldu sanırım uyanık olduğu her an ağlıyo uyurken de huzursuz hep mizirdaniyo ve çok gazı var anason çayı falan damlatiyorum ama yok bi huzur bulamadı çocuğum ben de yoruldum iyice
Bizim cumartesi canımVeririm canim sizin kontrol ne zaman?
Aynen öyle elimden bisey gelmemesi en kötüsü bi huzurlu uyuduğunu göremicem diye çok üzülüyorum sinirlerim yıprandı artık o ağlıyo ben ağlıyorumBize de doktor kolik dedi ben hala kondurmak istemesem de. Sallıyorum kundak yapıyorum pış pış dinletiyorum. Çok yorgun ve uykusuzum ama uyumamaya alıştım galiba. Ağlıyor ve elimden bir şey gelmiyor yorgun da uykuya dalamıyır bir türlü
Allah yardimcin olsun canim guzel haberlerini alacagiz insallahhBen birazdan suni sancı almak için yatış yapıyorum. İkinci olmasına rağmen çok korkuyorum dualarınızı bekliyorumDoktor hava çok sıcak ya da soğuksa bebekler kakalarini yapabiliyorlar dedi ve bende de bi gelişme olmayınca bugün hemen yatış yap dedi. Önümüzdeki saatlerde ben yokum kızlar. Suni sancı beni dünyadan ayırıyor çünkü. Bugün ya da yarın güzel haberler verebilirim inşaallah
Malesef ateş yapıyor canım benim 3 gece sürdü cenem vuruyordu sıtma tuttu kaynar suyla ıslanmış havlu iyi geliyor bir kere olunca sık sık oluyor o göğüsAteşim de gece 38.5 cıktı cnm. Sağmak sıcak havlu iyi geldi biraz. Ama sanırım antibiyotik kullanmam gerekecek.
Merhaba, Sol herkeste sorun galiba bende cok cektim acısı normal sanıyordum ama saglık ocagındaki ebemiz yarıldıgınj söyledi madecasol krem verdi günde 3 4 kez sürmemi sütü de sagarak bosaltmamı söyledi bebek bir kac gün emmedi o memeyi ama ben biberon yüzünden meme reddi yasayınca solu da unutmasın diye bir kez yıkayıp verdım ve cok şükür iki gıne bir seyi kalmadı saglık ocagındaki ebe hanıma bir sorun yardımcı olacaktırSol göğüsüm meme ucu hala iyileşmedi ne yapsam gecmexi yarılmış aglaya aglaya emziriyorumne yapacagm ben
Canım bende hep acaba doydumu modundayım . İnternette ilk ay bebekler günde 8 öğün 90 ml içer yazıyor yani aslında 120 ml içiyorsa baya iyi . Doktora kontrole gidince kilo alımımdan anlarsın. Kaç gün oldu doğalı ? Ve kilo alımı nasıl ?Bebeğim tazyikten ememiyor sütü sağim yapali arttı tazyikte öyle sağmasam emin olamiyorum bi kisir döngüye girdik. Dünden beri az az emip uyudu en son baya ağladi şimdi aç mi kaldi diyorum bu gazda çok kötütubaslk 120 cc oluyo bizdede ama bazen bitiremiyo memede onuda anlamiyorm emerken daha mı cok iciyo yorgun kalip uyuyo baya ayakta durup sonra biberonla veriyorum bazen içim rahat etmezse dolaba koyuyorum hatta bi tarafı emmezse niye emmiyo hepsini diyorum öyle 15 20 dk bi anda olmuyo boluk pörçük.
Artık bacak arası ağrısından yürüyemez durumdayım 5 aydır çekiyorum doktor doğuma kadar git gide artacak dedi
Bende de ayak ve el sismesi cok var. Nefes alamiyorum cok sicakArtık bacak arası ağrısından yürüyemez durumdayım 5 aydır çekiyorum doktor doğuma kadar git gide artacak dedisen nasılsın canım
Aşı olduğun koluna kaşık vs koyabilirmisin dün annem oldu mıknatıs gibi ne koysak durduAlman aşısını olanlar kol ağrısı dışında etki yaşayan oldu mu ? Bugn bende oldum aşımı. Umarım zorlamaz beni
İşte o kadar olmuyo memeden ne kadar içiyor bilmiyorum hepimizin sorunuCanım bende hep acaba doydumu modundayım . İnternette ilk ay bebekler günde 8 öğün 90 ml içer yazıyor yani aslında 120 ml içiyorsa baya iyi . Doktora kontrole gidince kilo alımımdan anlarsın. Kaç gün oldu doğalı ? Ve kilo alımı nasıl ?
Babam cok kotu oldu agrisindan agladi adamcagiz 2 gun kalkamadi yataktanAlman aşısını olanlar kol ağrısı dışında etki yaşayan oldu mu ? Bugn bende oldum aşımı. Umarım zorlamaz beni
Baya almış canım demekki iyi besleniyor. Bizde bugğn kontrole gittik 27 gün oldu 1.200gr almış boydanda 6 cmİşte o kadar olmuyo memeden ne kadar içiyor bilmiyorum hepimizin sorunucanim bi 80-90 içiyor bazen ama çok beklemiyorum ondan olabılır. sızn üç saate daha ıyı oluyormu. Bızım o kadar bulmuyo bı hafta daha sıklaştı ıkı kere kustu koyu yesıl oldu kakası tek meme emiyo diğerini sağip veriyorum içmiyo tazyik sorunuda var. 1.ay ay ilk üç dört gün sadece mama aldi 800 gr almişti.
Kuzum bişey olmaz gece sanmıştır uyumuştur inan acıksaydı uyanırdı merak etme . Bazen benimki gece 4 5 saat uyuyor doktorum kaldırma dedi uyusun kalkınca emer zaten dediAy kendimi cooook kotu hissettimgece hic uyuyamadigimiz icin bebegim en son 7 30 de sut icti 60’ml mama icti sonra sukur uyudu bende alarm kurup uyuya kaldim bi uyandim saat 12 bucuk onca saat ne o uyanmis ne ben ac kaldi yavrum diye kendimi yedim bitirdim nasil kalkamadim diyede kizdim kendime of……….!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?