2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kuzum bişey olmaz gece sanmıştır uyumuştur inan acıksaydı uyanırdı merak etme . Bazen benimki gece 4 5 saat uyuyor doktorum kaldırma dedi uyusun kalkınca emer zaten dedi
Iste biliyorm cnm ama anne yuregi kendime cok kizdim malesef gunduzu gece saniyor geceyide gunduz insallah kuzum duzelirde oda rahat eder gece oyle agliyorki cok uzuluyorum

Aşı olduğun koluna kaşık vs koyabilirmisin dün annem oldu mıknatıs gibi ne koysak durdu
Yok bende olmadı denedim şimdi.
Canm bazen bende kalkamıyorum 4-5 saat uyumusm dün. Ama bugn hemşireye sordum uyanmadiysa acikmamistir dedi. Ama yinede uyanıp beslemeye bak dedi.
Babam cok kotu oldu agrisindan agladi adamcagiz 2 gun kalkamadi yataktan inliye inliye bi hal oldu sanki etimi bicakla kesiyorlar diyip durdu
Kayınvalidem var Allah'tan yoksa 2 çocukla zorlanirim. Geçmiş olsun babana. Umarm bende ağrısız sancısız geçer.

Mastit olan arkadaşlar hatta herkes ben şöyle yapıyorum bakın,dizimin üzerine yastık koyuyorum yatay.bebeği üzerine yatırıyorum sadece kafasını değil tüm vücudu yastığa gelecek şekilde öyle emziriyorum.boyun hizasından destek vererek yastığa kafasının öne büzülmemesini sağlıyorum tabi.ellerim boşa çıkıyor bu sayede.özellikle neresinde oluşuyorsa sertlik göğsümün o kısmına nazikçe masaj yapıyorum.sertlik falan kalmıyor o bölgede,bebek sağmaktan iyi çektiği için göğsü elinizle de destek verdiğiniz için daha çabuk kurtulursunuz inşallah.
Bir gazlı bebek de ben de var sanırım,karpuz ve dondurma da yapıyor olabilir benimkini ama alamıyorum kendimi bunlardan

Mertim maasallah 5kilo 57cm olmuş kızlar.
Hemşire beğendi aşı da ateş yapmaz doğumda oldukları aşının 2.dozu bu dedi.
Diğer aşı da 30 temmuzdaymis.
Masallah güzel kilo almis mertcik :)
Kac kilo doğduydu

Kızlar bu bebişler rüya görebiliyor mu? Sürekli uykusunda korkma tepkisi gibi şeyler yapıyor. Nefes alışverişi sıklaşıyor hızlanıyor. Acaba anlık bir acısı mı oluyor yoksa bir şeyler mi görüyor anlayamıyorum.

Doğduğu güne kadar bebeğim hep 2 hafta geriden çıktı ölçüleri sağlıklı sıhhatli doğdu çok şükğr

Kızlar bebeklerin aglamadan uyanik kalma süreleri nasıl? Benim oglum 12 günluk 2gündür günde 4saat kadar uyanık kalıyor aglamadan etrafa bakıyor. Annem neden uyumuyor diye dertleniyor uyuması lazım diye sallıyor. Bende sakinse sallamaya gerek yok diye düsünuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…