Iste biliyorm cnm ama anne yuregi kendime cok kizdimKuzum bişey olmaz gece sanmıştır uyumuştur inan acıksaydı uyanırdı merak etme . Bazen benimki gece 4 5 saat uyuyor doktorum kaldırma dedi uyusun kalkınca emer zaten dedi
Yok bende olmadı denedim şimdi.Aşı olduğun koluna kaşık vs koyabilirmisin dün annem oldu mıknatıs gibi ne koysak durdu
Canm bazen bende kalkamıyorum 4-5 saat uyumusm dün. Ama bugn hemşireye sordum uyanmadiysa acikmamistir dedi. Ama yinede uyanıp beslemeye bak dedi.Ay kendimi cooook kotu hissettimgece hic uyuyamadigimiz icin bebegim en son 7 30 de sut icti 60’ml mama icti sonra sukur uyudu bende alarm kurup uyuya kaldim bi uyandim saat 12 bucuk onca saat ne o uyanmis ne ben ac kaldi yavrum diye kendimi yedim bitirdim nasil kalkamadim diyede kizdim kendime of……….!
Kayınvalidem var Allah'tan yoksa 2 çocukla zorlanirim. Geçmiş olsun babana. Umarm bende ağrısız sancısız geçer.Babam cok kotu oldu agrisindan agladi adamcagiz 2 gun kalkamadi yataktaninliye inliye bi hal oldu sanki etimi bicakla kesiyorlar diyip durdu
Sabah sağlık ocagin gitti cnm antibiyotik yazdı. Inşallah iyi gelirMalesef ateş yapıyor canım benim 3 gece sürdü cenem vuruyordu sıtma tuttu kaynar suyla ıslanmış havlu iyi geliyor bir kere olunca sık sık oluyor o göğüs
Canım doğumdan sonra kilo verdikten sonra mı 1200 almış ?Baya almış canım demekki iyi besleniyor. Bizde bugğn kontrole gittik 27 gün oldu 1.200gr almış boydanda 6 cm
Masallah güzel kilo almis mertcik :)Mertim maasallah 5kilo 57cm olmuş kızlar.
Hemşire beğendi aşı da ateş yapmaz doğumda oldukları aşının 2.dozu bu dedi.
Diğer aşı da 30 temmuzdaymis.
3975 doğdu cnm.Masallah güzel kilo almis mertcik :)
Kac kilo doğduydu
Evet cnmCanım doğumdan sonra kilo verdikten sonra mı 1200 almış ?
Maşallah bizim doğum kilosundan 560 gram fazla şuan .Mertim maasallah 5kilo 57cm olmuş kızlar.
Daha çok alır inşallah cnm. Mertin kilolu dogmasinin avantajı var sadece.Maşallah bizim doğum kilosundan 560 gram fazla şuan .
O şişme bende de var yumuk yumuk oldumBende de ayak ve el sismesi cok var. Nefes alamiyorum cok sicakama onun haricinde bir sey yok bebek hala midemde gibi
Bizimde boyu uzun maşallah canim bebeklerimize Allah esirgesinBaya almış canım demekki iyi besleniyor. Bizde bugğn kontrole gittik 27 gün oldu 1.200gr almış boydanda 6 cm
Mertim maasallah 5kilo 57cm olmuş kızlar.
Kaç tıki başta maşallah sadece anne sütü ile miMertim maasallah 5kilo 57cm olmuş kızlar.
Doğduğu güne kadar bebeğim hep 2 hafta geriden çıktı ölçüleri sağlıklı sıhhatli doğdu çok şükğrMerhaba kızlar, 38+4 gebeyim. 1 temmuzda spinal anestezi ile sezaryan doğum yapacağım inşallah. Çatım sebebiyle doktorum normale zorlamak istemedi. Eşim uzun, 57 cm 3 küsür doğmuş zaten. Şu anda 187. Kızımız usg de hep bacakları normalden uzun çıktı. Son muayenemde dengelendi 38 de / 38 çıktı yani. Kafa ve karın çevresi ise 32. Haftadan itibaren 1 hafta 10 gün geriden çıkıyordu. En son 2 hafta geri çıktı baş çevresi vücut 1 hafta. Doğum da yakın olunca insan daha çok kuruyormuş. Doktorum gelişme geriliği vs hiç söylemedi. Hep uzun ince bir bebek dedi. Kilosu en son 2700 dü 38 deki ölçümde. Böyle olup yakın zamanda bebeğine sağlıkla kavuşan oldu mu? Beyninde bir problem mi var diye düşünmeden edemiyorum.
Oh maşllah maşallah bizim Hamza beyde 57 cm doğduMertim maasallah 5kilo 57cm olmuş kızlar.
Oh maşllah maşallah bizim Hamza beyde 57 cm doğdubakalım kaç oldu patikli altlar hiç olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?