Kiz bizomki de 49 cm dogdu bir ayda 6 cm almış 55cm di bugün:)Kızlar nasıl başardınız bu boyları maşallah yabiz ana baba iri kıyımız çocuk 49 cm oldu. Eşim yapamadık galiba diyor
Kızlar bebeklerin aglamadan uyanik kalma süreleri nasıl? Benim oglum 12 günluk 2gündür günde 4saat kadar uyanık kalıyor aglamadan etrafa bakıyor. Annem neden uyumuyor diye dertleniyor uyuması lazım diye sallıyor. Bende sakinse sallamaya gerek yok diye düsünuyorum.
Kiz bizomki de 49 cm dogdu bir ayda 6 cm almış 55cm di bugün:)
Annesini kesin şaşırtırAyyy maşallahgördüm demin 6 cm attığını da bizimki gibi doğduğunu düşünmemiştim
Bakalım bizim minik adam ne yapacak bir hafta var kontrolümüze
Hahahah ya bakma zamanla hepsi aynı boya geliyorKızlar nasıl başardınız bu boyları maşallah yabiz ana baba iri kıyımız çocuk 49 cm oldu. Eşim yapamadık galiba diyor
Hahahah ya bakma zamanla hepsi aynı boya geliyorkızımda 55 cm doğdu ama şimdi yaşıtlarıyla aynı boylarda öyle uzun değil
Ya inanki benım oğlan 3710 doğdu ama ben asla ikna olmadım çubuk kraker gibi bişeydiYa ilk doğduğunda ele avuca geliyor olması güzel bir şeymiş ama. Bizimki de büyüdü hissediyorum da şu an tam ilk doğduğunda olması gereken ölçülerde. Doğduğu hali bitikti
Degil mi bencede durmak istiyorsa dursun. Kendi kendine duruyor uykusu gelince agliyor emzirip uyutmaya calisiyorumAğlamıyorsa ve yorulunca kendi kendine uykuya geçebiliyorsa bence de sorun yok.
Bizimki şu an sürekli ağlıyor ve kendi kendini uyutamıyor. O sebeple kucağımda sıkıca sarılıp hafif hafif sallıyorum pışpışlıyorum hoşuna gidiyor. Ama bence senin uyutmaya çalışmana gerek yok.
Maşallah mert bebeğe doğduğunda boyu kaçtı canım
Kızlar merti doğduğunda 53 olctuler ama bir haftalik kontrolde hemşire 52 olctu. Çekti mi napti cocuk 1haftada bilmiyorumKaç tıki başta maşallah sadece anne sütü ile mi
57cm mi dogdu maasallah sen onu ilkokula başlat hemenOh maşllah maşallah bizim Hamza beyde 57 cm doğdubakalım kaç oldu patikli altlar hiç olmuyor
Anne sütü yanında mama veriyor musun cnm veriyorsan ne maması nasıl veriyorsun yaz heleBaya almış canım demekki iyi besleniyor. Bizde bugğn kontrole gittik 27 gün oldu 1.200gr almış boydanda 6 cm
Canim aglamıyorsa daha ne birak kalsinKızlar bebeklerin aglamadan uyanik kalma süreleri nasıl? Benim oglum 12 günluk 2gündür günde 4saat kadar uyanık kalıyor aglamadan etrafa bakıyor. Annem neden uyumuyor diye dertleniyor uyuması lazım diye sallıyor. Bende sakinse sallamaya gerek yok diye düsünuyorum.
Kaç doğmuştu canım mama da veriyor musunMertim maasallah 5kilo 57cm olmuş kızlar.
Hemşire beğendi aşı da ateş yapmaz doğumda oldukları aşının 2.dozu bu dedi.
Diğer aşı da 30 temmuzdaymis.
Mama günde 1 ya da 2 kez veriyorum CanimKaç doğmuştu canım mama da veriyor musun
Zaten az daha doğmasa ditek öyle yapacaktıkKızlar merti doğduğunda 53 olctuler ama bir haftalik kontrolde hemşire 52 olctu. Çekti mi napti cocuk 1haftada bilmiyorum
57cm mi dogdu maasallah sen onu ilkokula başlat hemen
Yok canım mama vermiyorum sadece anne sütü veriyorum 3 saatte birAnne sütü yanında mama veriyor musun cnm veriyorsan ne maması nasıl veriyorsun yaz hele
Bende bugün Aptamil aldım bakalımMama günde 1 ya da 2 kez veriyorum Canim
Sma mamadan aldik
Emdikten sonra 30 ancak içiyor canimBende bugün Aptamil aldım bakalım
Önce emziyorum sonra 30 CC veriyorum bakalım sen ne kadar veriyorsun cnm
Canim sen kaç saate bi besliyorsunMama günde 1 ya da 2 kez veriyorum Canim
Sma mamadan aldik
Kızlar merti doğduğunda 53 olctuler ama bir haftalik kontrolde hemşire 52 olctu. Çekti mi napti cocuk 1haftada bilmiyorum
57cm mi dogdu maasallah sen onu ilkokula başlat hemen
bizim bugün kontrolde 54 çıktı 52 cm doğmuştu 4 günde boy uzarmı bilemedim.Kızlar merti doğduğunda 53 olctuler ama bir haftalik kontrolde hemşire 52 olctu. Çekti mi napti cocuk 1haftada bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?