2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

Ağlamıyorsa ve yorulunca kendi kendine uykuya geçebiliyorsa bence de sorun yok.
Bizimki şu an sürekli ağlıyor ve kendi kendini uyutamıyor. O sebeple kucağımda sıkıca sarılıp hafif hafif sallıyorum pışpışlıyorum hoşuna gidiyor. Ama bence senin uyutmaya çalışmana gerek yok.

Kızlar nasıl başardınız bu boyları maşallah ya biz ana baba iri kıyımız çocuk 49 cm oldu. Eşim yapamadık galiba diyor
Hahahah ya bakma zamanla hepsi aynı boya geliyor kızımda 55 cm doğdu ama şimdi yaşıtlarıyla aynı boylarda öyle uzun değil

Hahahah ya bakma zamanla hepsi aynı boya geliyor kızımda 55 cm doğdu ama şimdi yaşıtlarıyla aynı boylarda öyle uzun değil

Ya ilk doğduğunda ele avuca geliyor olması güzel bir şeymiş ama. Bizimki de büyüdü hissediyorum da şu an tam ilk doğduğunda olması gereken ölçülerde. Doğduğu hali bitikti

Reactions: H E
Ya ilk doğduğunda ele avuca geliyor olması güzel bir şeymiş ama. Bizimki de büyüdü hissediyorum da şu an tam ilk doğduğunda olması gereken ölçülerde. Doğduğu hali bitikti
Ya inanki benım oğlan 3710 doğdu ama ben asla ikna olmadım çubuk kraker gibi bişeydi kızım 3210 doğduğu halde daha dolgundu
Şimdi heyecanla beklıyorum aylık kontrolü

Degil mi bencede durmak istiyorsa dursun. Kendi kendine duruyor uykusu gelince agliyor emzirip uyutmaya calisiyorum

Maşallah mert bebeğe doğduğunda boyu kaçtı canım

Kaç tıki başta maşallah sadece anne sütü ile mi
Kızlar merti doğduğunda 53 olctuler ama bir haftalik kontrolde hemşire 52 olctu. Çekti mi napti cocuk 1haftada bilmiyorum
Oh maşllah maşallah bizim Hamza beyde 57 cm doğdu bakalım kaç oldu patikli altlar hiç olmuyor
57cm mi dogdu maasallah sen onu ilkokula başlat hemen

Canim aglamıyorsa daha ne birak kalsin bizimkini yere bıraksam viyaklamaya başlıyor kucağımda bile ağlıyor mizmizlaniyor

Kızlar merti doğduğunda 53 olctuler ama bir haftalik kontrolde hemşire 52 olctu. Çekti mi napti cocuk 1haftada bilmiyorum

57cm mi dogdu maasallah sen onu ilkokula başlat hemen
Bizimde bi ara 50 ölçtüler sonra düzeltri ölçümde bacaklarını bükünce farklı ölçüyorlar

bizim bugün kontrolde 54 çıktı 52 cm doğmuştu 4 günde boy uzarmı bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…