Bizim mamayı itiyor diliyle biberonuda öyle yapiyor çoğu zamandaBende bugün Aptamil aldım bakalım
Önce emziyorum sonra 30 CC veriyorum bakalım sen ne kadar veriyorsun cnm
Bizimde 3 gün sonra 1 cm kısa çıktı. Şişliği inmiştir dediler. Baş çevresi 37.5 dan 35 e düşmüştü.Kızlar merti doğduğunda 53 olctuler ama bir haftalik kontrolde hemşire 52 olctu. Çekti mi napti cocuk 1haftada bilmiyorum
57cm mi dogdu maasallah sen onu ilkokula başlat hemen
Bende bugün Aptamil aldım bakalım
Önce emziyorum sonra 30 CC veriyorum bakalım sen ne kadar veriyorsun cnm
Emdikten sonra 30 ancak içiyor canim
Benim.evde 3 çocuğum daha var malum çok fazla dinleniyorum o yüzden sütüm ilk cocigunda gibi dolu dolu değil o yüzden ben verdim bide hızlı nefes aldığı için yoğun bakım ünitesi yattı orda alışmış biboran o yüzden önce emziriyorum sonra mama veriyorumKızlar mamayı doktor mu verdi, doymadığını düşündüğünüz için mi veriyorsunuz?
4 cocuklu anne olmak nasil cnm 3 cocukla farklimiBenim.evde 3 çocuğum daha var malum çok fazla dinleniyorum o yüzden sütüm ilk cocigunda gibi dolu dolu değil o yüzden ben verdim bide hızlı nefes aldığı için yoğun bakım ünitesi yattı orda alışmış biboran o yüzden önce emziriyorum sonra mama veriyorum
Tam bilmiyorum canım değişiyor genelde 3saati buluyor sanırım. ne zaman ağlarsa uyanirsa o zamanCanim sen kaç saate bi besliyorsun
Bizim de kafa 37ydi 36ya dustu ilk haftaBizimde 3 gün sonra 1 cm kısa çıktı. Şişliği inmiştir dediler. Baş çevresi 37.5 dan 35 e düşmüştü.
Ben doymadığını düşündüğüm zaman veriyorumKızlar mamayı doktor mu verdi, doymadığını düşündüğünüz için mi veriyorsunuz?
Ne kadar doğru bilmiyorum ama bizimkiler der ki melekler hem güldürür hem doverlermis bebekleriKızlar bu bebişler rüya görebiliyor mu? Sürekli uykusunda korkma tepkisi gibi şeyler yapıyor. Nefes alışverişi sıklaşıyor hızlanıyor. Acaba anlık bir acısı mı oluyor yoksa bir şeyler mi görüyor anlayamıyorum.
Senin oğlan iyi dogmus canim.Kızlar benim bebem çok ufakmı doğmuş ne santim ve kiloları okuyunca minnakmiş benim oğlan 34 kafa 48 boy 2800 gr kiloy du ama 2650 düşmüşdü eve hastane çıkışında 37+4 doğdu
Canm benim bebeğim de bir aylikken öyleydi hatta şimdi 3.aydan gün alıyoruz hala ara ara boğuluyorKızlar bizimde başimiza köyü bi olay geldi bebeğim boğazina çok kaçiriyor 1.ay aşisi huysuzlandırdı süt verirken öyle oldu çok emmişti bi de morardı zor açtık kustu Allah esirgesin cidden şimdi emzirmeye vermeye korkuyorum çok uykusuz kaldi eskisi gibi değil bi öğürme hali var sanki iştahi yok gibi
Biz daha 3 buçuk kilo ve 51 cm izKızlar merti doğduğunda 53 olctuler ama bir haftalik kontrolde hemşire 52 olctu. Çekti mi napti cocuk 1haftada bilmiyorum
57cm mi dogdu maasallah sen onu ilkokula başlat hemen
Gazi mi var ondan mi agliyor kiBizim ağlama saatimiz şu an
6 dan 10 a kadar ağlıyor bir kaç gündür
Hem kendi hem ben yıpranıyoruz
İlk kızım kafa 31 cm di boyu 41 cm . Kilo 1895. DüşmüştüKızlar benim bebem çok ufakmı doğmuş ne santim ve kiloları okuyunca minnakmiş benim oğlan 34 kafa 48 boy 2800 gr kiloy du ama 2650 düşmüşdü eve hastane çıkışında 37+4 doğdu
Kolik mi oldu canım kıyamam ya insanın eli ayağına dolaşıyor böyle oluncaBizim ağlama saatimiz şu an
6 dan 10 a kadar ağlıyor bir kaç gündür
Hem kendi hem ben yıpranıyoruz
Karnı tok gazını çıkarttım altını değiştirdim 5.30 da yeni uyanmıştı uykusuda yoktu ama ağlıyor sürekli kucağımda tutmadığım şekil kalmadı biraz bende biraz eşimde paslayıp duruyoruzGazi mi var ondan mi agliyor ki
Bilmiyorum ki canım büyük kızımda hiç böyle şeyler yaşamamıştım cumartesi doktora gidince sorucam bakalımKolik mi oldu canım kıyamam ya insanın eli ayağına dolaşıyor böyle olunca
Ben bizim diğer anneler grubundan biliyorum. Kolik bebekler ayni saatte agliyordu hep. Ne yaparsa yapsın susmuyorlardi. Sadece kucağına alıp sariliyorlardi rahatlatmak için. Bir süre sonra düzene giriyordu tabiBilmiyorum ki canım büyük kızımda hiç böyle şeyler yaşamamıştım cumartesi doktora gidince sorucam bakalım
Ay çok teşekkür ederim canımCanm benim bebeğim de bir aylikken öyleydi hatta şimdi 3.aydan gün alıyoruz hala ara ara boğuluyorbebeğini dik tutarak emzir boğazına kaçtığında da heyecan yapma iki kasının arasina parmağında masaj yap ters çevir yavaşça sırtına vur çıkar inşallah zaten fazla emmedikleri için boğazına kaçan çıkar. Ben doktora çok gittim bu yüzden bana büyüdükçe geçecek dediler. Hakkaten yavaş yavaş gaciyor artk bigazina kaçsa da kendi yutkunarak cabaliyor
Sorma yaa keyifleri yerindeO şişme bende de var yumuk yumuk oldummidemde yanmada var çıkarıyorum bazen bizim bebişler nazlı çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?