2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar merti doğduğunda 53 olctuler ama bir haftalik kontrolde hemşire 52 olctu. Çekti mi napti cocuk 1haftada bilmiyorum

57cm mi dogdu maasallah sen onu ilkokula başlat hemen
Bizimde 3 gün sonra 1 cm kısa çıktı. Şişliği inmiştir dediler. Baş çevresi 37.5 dan 35 e düşmüştü.

Kızlar mamayı doktor mu verdi, doymadığını düşündüğünüz için mi veriyorsunuz?
Benim.evde 3 çocuğum daha var malum çok fazla dinleniyorum o yüzden sütüm ilk cocigunda gibi dolu dolu değil o yüzden ben verdim bide hızlı nefes aldığı için yoğun bakım ünitesi yattı orda alışmış biboran o yüzden önce emziriyorum sonra mama veriyorum

4 cocuklu anne olmak nasil cnm 3 cocukla farklimi benim 2 ydi 3 oldu 2 yil sonra yine dusunurum dörtlerim insallah sonra kapatirim bence cocuk mevzusunu

Canim sen kaç saate bi besliyorsun
Tam bilmiyorum canım değişiyor genelde 3saati buluyor sanırım. ne zaman ağlarsa uyanirsa o zaman
Bizimde 3 gün sonra 1 cm kısa çıktı. Şişliği inmiştir dediler. Baş çevresi 37.5 dan 35 e düşmüştü.
Bizim de kafa 37ydi 36ya dustu ilk hafta
Kızlar mamayı doktor mu verdi, doymadığını düşündüğünüz için mi veriyorsunuz?
Ben doymadığını düşündüğüm zaman veriyorum

Ne kadar doğru bilmiyorum ama bizimkiler der ki melekler hem güldürür hem doverlermis bebekleri

Kızlar benim bebem çok ufakmı doğmuş ne santim ve kiloları okuyunca minnakmiş benim oğlan 34 kafa 48 boy 2800 gr kiloy du ama 2650 düşmüşdü eve hastane çıkışında 37+4 doğdu
Senin oğlan iyi dogmus canim.
Benim kız 45cm 2450 doğmuştu. Kilo da vermisti tabi
Kafası portakal kadardi

Canm benim bebeğim de bir aylikken öyleydi hatta şimdi 3.aydan gün alıyoruz hala ara ara boğuluyor bebeğini dik tutarak emzir boğazına kaçtığında da heyecan yapma iki kasının arasina parmağında masaj yap ters çevir yavaşça sırtına vur çıkar inşallah zaten fazla emmedikleri için boğazına kaçan çıkar. Ben doktora çok gittim bu yüzden bana büyüdükçe geçecek dediler. Hakkaten yavaş yavaş gaciyor artk bigazina kaçsa da kendi yutkunarak cabaliyor

Bilmiyorum ki canım büyük kızımda hiç böyle şeyler yaşamamıştım cumartesi doktora gidince sorucam bakalım
Ben bizim diğer anneler grubundan biliyorum. Kolik bebekler ayni saatte agliyordu hep. Ne yaparsa yapsın susmuyorlardi. Sadece kucağına alıp sariliyorlardi rahatlatmak için. Bir süre sonra düzene giriyordu tabi

Ay çok teşekkür ederim canım bi kere daha kustu yanında yokken daha sakın hemen cevırdım ınsan korkuyor geçer ınsallah Allah beterinden saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…