Benim büyük kizda 49 cm doğmuştu yaşitlarini solladi boyda kiloda olmasada geçiyorlar sonraKızlar benim bebem çok ufakmı doğmuş ne santim ve kiloları okuyunca minnakmiş benim oğlan 34 kafa 48 boy 2800 gr kiloy du ama 2650 düşmüşdü eve hastane çıkışında 37+4 doğdu
Kolik kötü arabayla gezdirirdik çarşafla sallardık şimdi uyumasana öyle ağlamıyor biraz gazı var diye damla kullanmıştım daha kötü etmıstı damla kullanıyomusnz faydası olmuyo gercı deneyın bı ıstersenz canımKarnı tok gazını çıkarttım altını değiştirdim 5.30 da yeni uyanmıştı uykusuda yoktu ama ağlıyor sürekli kucağımda tutmadığım şekil kalmadı biraz bende biraz eşimde paslayıp duruyoruz
Evet bence de öyle en rahat oldukları yerdelerSorma yaa keyifleri yerindecikip napicam bu hayatta diyorlar
Bizi de herkes ariyo her gun dogdu mu diyeEvet bence de öyle en rahat oldukları yerdelermillet geriyor beni herkes arayıp var mı bir gelişme diyor kv sezaryen ol diye tutturdu eşim önceden sezaryen olma zormuş diyordu şimdi sezaryen mi olsa diyor
Gaz damlası kullanıyoruz gazını çıkartıyor ama bu ağlamalar çok fenaKolik kötü arabayla gezdirirdik çarşafla sallardık şimdi uyumasana öyle ağlamıyor biraz gazı var diye damla kullanmıştım daha kötü etmıstı damla kullanıyomusnz faydası olmuyo gercı deneyın bı ıstersenz canım
Hayırlısı olsun inşallah canım sağlıcakla alalım kucağımızaBizi de herkes ariyo her gun dogdu mu diyebizim yarin dr kontrolu var, eger yine kanala inmemisse persembe sezeryan olacak
Bizimde yedide uyandı emdi daha yenı uyudu yerıne koyunca basa sarıyoruz emzırmeye calısınca acmı dıye oyle aglıyo anca yoksa bakıyo eller kollar harekette belkı kurutma makınesı acın bıde canim denemediysnzGaz damlası kullanıyoruz gazını çıkartıyor ama bu ağlamalar çok fena
Şimdi uyutabildim ama iyice dalana kadar 3-4 defa uyanıyor hep
Ah ne güzel çok şükür inşallah bende sağlıkla kavuşurum yanıtınız için teşekkür ederimDoğduğu güne kadar bebeğim hep 2 hafta geriden çıktı ölçüleri sağlıklı sıhhatli doğdu çok şükğr
Benimde 37+5 te dogdu 3200 gr,50 cm dogdu . hastaneden cıkarken 3000 kiloya düşmüştü. Senın ki daha minyonmş beni dr baya korkutmştu küçük bu kuveze alırım dıye . şükür alınmadı amaKızlar benim bebem çok ufakmı doğmuş ne santim ve kiloları okuyunca minnakmiş benim oğlan 34 kafa 48 boy 2800 gr kiloy du ama 2650 düşmüşdü eve hastane çıkışında 37+4 doğdu
Ben kullanıyrm ara ara korse ama sıcaktan yanıyrm , bıde benim kız uyumuyo ya ne gece ne gunduz surekli kucakta duruyam meme ver dıyo . korseylede emzirirken dıkısım acıyo . çok az takabılıyrm . bıde nıye uyumuyo anlamıyrm ben bugun mesela bes dk uyudu toplamda su anda da guya uyuyo ama kıpır kıpır surekli derin uykuya gecmıyoKızlar 2 sorum var
Emzirirken yeşil çay içmemde bir mahsur var mı ?
Sezeryandan sonra korse kullanmaya başladınız mı ?
HIM erken mi dogmuşdu canım kızın benim kızda 36 hastalık ama 34 haftalık bebek gibiymiş boyu 46 kilosu 2120 gr dı burun kemiği oluşmamış demişdi Dr kafası 34 dü gerçi oglumunda aynı küçük kafalı benimkiler gerçi çıkarması kolay oluyor diyecem ama yine dikişim varSenin oğlan iyi dogmus canim.
Benim kız 45cm 2450 doğmuştu. Kilo da vermisti tabi
Kafası portakal kadardi
Harika her biri başka guzel4 cocuklu anne olmak nasil cnm 3 cocukla farklimibenim 2 ydi 3 oldu 2 yil sonra yine dusunurum dörtlerim insallah sonra kapatirim bence cocuk mevzusunu
Saol canım benim çocuklarım arasında 4 yaş var hamd Olsun doğan büyüyorTek çocuklu arkadaşlar şu an ki deneyimlerinize göre ikinci çocuğu düşünüyor musunuz ileride
Ben 3-4 çocuklu arkadaşları ayakta alkışlıyorum
Aaa çok minnakmiş o tutulmazmış tırda benimki haftasına göre iyi o haldeİlk kızım kafa 31 cm di boyu 41 cm . Kilo 1895. Düşmüştü
3.gun kontrolde doktorum korse kullanmaya başla dedi. Korkuma baslamamistm 2 3 gün sonra dikiş yerim çok acıdı. Eve iğne vurmaya gelen hemşire korse tak göbeğin dikiş yerine değmesin hava alsın demişti. Terliyormus dikiş yerine göbek değince. Nemli kalınca iyi olmuyormuş.Kızlar 2 sorum var
Emzirirken yeşil çay içmemde bir mahsur var mı ?
Sezeryandan sonra korse kullanmaya başladınız mı ?
35 haftada 32 hafta ile uyumlu doğdu kızımAaa çok minnakmiş o tutulmazmış tırda benimki haftasına göre iyi o halde
Hayirlisi canim valla biz ne yaparsak yapalim kendileri karar veriyor nasil geleceklerineHayırlısı olsun inşallah canım sağlıcakla alalım kucağımızabenim kanalda ama doğmuyor yarın bende nstye gidicem sonum sezaryen gibi duruyor
Aynen 3 4 ve fazlası çocuklu olanları alnından öpmek lazım kolay değil.Tek çocuklu arkadaşlar şu an ki deneyimlerinize göre ikinci çocuğu düşünüyor musunuz ileride
Ben 3-4 çocuklu arkadaşları ayakta alkışlıyorum
Evet canim erken doğmuştu. Allah sağlık versin hepsine hayırlı evlat olsunlar önemli olan o.HIM erken mi dogmuşdu canım kızın benim kızda 36 hastalık ama 34 haftalık bebek gibiymiş boyu 46 kilosu 2120 gr dı burun kemiği oluşmamış demişdi Dr kafası 34 dü gerçi oglumunda aynı küçük kafalı benimkiler gerçi çıkarması kolay oluyor diyecem ama yine dikişim var
Biz bu sefer ikincileri tam ayarında yaptıkAynen 3 4 ve fazlası çocuklu olanları alnından öpmek lazım kolay değil.
Evet canim erken doğmuştu. Allah sağlık versin hepsine hayırlı evlat olsunlar önemli olan o.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?