2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar benim bebem çok ufakmı doğmuş ne santim ve kiloları okuyunca minnakmiş benim oğlan 34 kafa 48 boy 2800 gr kiloy du ama 2650 düşmüşdü eve hastane çıkışında 37+4 doğdu
Benim büyük kizda 49 cm doğmuştu yaşitlarini solladi boyda kiloda olmasada geçiyorlar sonra

Kolik kötü arabayla gezdirirdik çarşafla sallardık şimdi uyumasana öyle ağlamıyor biraz gazı var diye damla kullanmıştım daha kötü etmıstı damla kullanıyomusnz faydası olmuyo gercı deneyın bı ıstersenz canım

Evet bence de öyle en rahat oldukları yerdeler millet geriyor beni herkes arayıp var mı bir gelişme diyor kv sezaryen ol diye tutturdu eşim önceden sezaryen olma zormuş diyordu şimdi sezaryen mi olsa diyor
Bizi de herkes ariyo her gun dogdu mu diye bizim yarin dr kontrolu var, eger yine kanala inmemisse persembe sezeryan olacak

Gaz damlası kullanıyoruz gazını çıkartıyor ama bu ağlamalar çok fena
Şimdi uyutabildim ama iyice dalana kadar 3-4 defa uyanıyor hep

Gaz damlası kullanıyoruz gazını çıkartıyor ama bu ağlamalar çok fena
Şimdi uyutabildim ama iyice dalana kadar 3-4 defa uyanıyor hep
Bizimde yedide uyandı emdi daha yenı uyudu yerıne koyunca basa sarıyoruz emzırmeye calısınca acmı dıye oyle aglıyo anca yoksa bakıyo eller kollar harekette belkı kurutma makınesı acın bıde canim denemediysnz

Kızlar 2 sorum var
Emzirirken yeşil çay içmemde bir mahsur var mı ?
Sezeryandan sonra korse kullanmaya başladınız mı ?

Kızlar benim bebem çok ufakmı doğmuş ne santim ve kiloları okuyunca minnakmiş benim oğlan 34 kafa 48 boy 2800 gr kiloy du ama 2650 düşmüşdü eve hastane çıkışında 37+4 doğdu
Benimde 37+5 te dogdu 3200 gr,50 cm dogdu . hastaneden cıkarken 3000 kiloya düşmüştü. Senın ki daha minyonmş beni dr baya korkutmştu küçük bu kuveze alırım dıye . şükür alınmadı ama

Kızlar 2 sorum var
Ben kullanıyrm ara ara korse ama sıcaktan yanıyrm , bıde benim kız uyumuyo ya ne gece ne gunduz surekli kucakta duruyam meme ver dıyo . korseylede emzirirken dıkısım acıyo . çok az takabılıyrm . bıde nıye uyumuyo anlamıyrm ben bugun mesela bes dk uyudu toplamda su anda da guya uyuyo ama kıpır kıpır surekli derin uykuya gecmıyo

Senin oğlan iyi dogmus canim.
Benim kız 45cm 2450 doğmuştu. Kilo da vermisti tabi
Kafası portakal kadardi
HIM erken mi dogmuşdu canım kızın benim kızda 36 hastalık ama 34 haftalık bebek gibiymiş boyu 46 kilosu 2120 gr dı burun kemiği oluşmamış demişdi Dr kafası 34 dü gerçi oglumunda aynı küçük kafalı benimkiler gerçi çıkarması kolay oluyor diyecem ama yine dikişim var

Kızlar 2 sorum var
3.gun kontrolde doktorum korse kullanmaya başla dedi. Korkuma baslamamistm 2 3 gün sonra dikiş yerim çok acıdı. Eve iğne vurmaya gelen hemşire korse tak göbeğin dikiş yerine değmesin hava alsın demişti. Terliyormus dikiş yerine göbek değince. Nemli kalınca iyi olmuyormuş.
Aaa çok minnakmiş o tutulmazmış tırda benimki haftasına göre iyi o halde
35 haftada 32 hafta ile uyumlu doğdu kızım

Hayırlısı olsun inşallah canım sağlıcakla alalım kucağımıza benim kanalda ama doğmuyor yarın bende nstye gidicem sonum sezaryen gibi duruyor
Hayirlisi canim valla biz ne yaparsak yapalim kendileri karar veriyor nasil geleceklerine saglikla dogsunlar artik zamani geldi de geciyor

Tek çocuklu arkadaşlar şu an ki deneyimlerinize göre ikinci çocuğu düşünüyor musunuz ileride
Ben 3-4 çocuklu arkadaşları ayakta alkışlıyorum
Aynen 3 4 ve fazlası çocuklu olanları alnından öpmek lazım kolay değil.

Evet canim erken doğmuştu. Allah sağlık versin hepsine hayırlı evlat olsunlar önemli olan o.

Aynen 3 4 ve fazlası çocuklu olanları alnından öpmek lazım kolay değil.

Evet canim erken doğmuştu. Allah sağlık versin hepsine hayırlı evlat olsunlar önemli olan o.
Biz bu sefer ikincileri tam ayarında yaptık
İlkler erken ve küçük doğdular ikinciler zamanında ve kiloları gayet iyi aman maşallah diyeyim
Birazcıkta uslu olurlarsa süper olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…