Sana şu kadar söyleyim şuan yaşadıkların hiçbirşeyTek çocuklu arkadaşlar şu an ki deneyimlerinize göre ikinci çocuğu düşünüyor musunuz ileride
Ben 3-4 çocuklu arkadaşları ayakta alkışlıyorum
Tam yaramazlık zamanı senin kızınSana şu kadar söyleyim şuan yaşadıkların hiçbirşeyyani bana 10 tane yenidoğan versinlerr 19 aylık kzıma baksınlar
Oh yaşı süper kızınınTam yaramazlık zamanı senin kızın
Benim büyük kızım 5 yaşında çok yormuyor sadece ilgi oyun istiyor
Bana kimse 3. ne zaman diye soramaz ağzına ıslak terlikle vururum vallaBende 3-4 çocuklu arkadaşları ayakta havada karada alkışlıyorum
Şuan saçma sapan kimle konuşsam 3. Nezaman diyenlere fena dalasım var çok istiyorsanız siz yapın ne münasebet ya böyle bi terbiyesizlik ben hiç görmedim
bende ara ara takıyorum dikişlerimden korkuyorum zarar veririm diye. uyku herkesde aynı galiba ya.Ben kullanıyrm ara ara korse ama sıcaktan yanıyrm , bıde benim kız uyumuyo ya ne gece ne gunduz surekli kucakta duruyam meme ver dıyo . korseylede emzirirken dıkısım acıyo . çok az takabılıyrm . bıde nıye uyumuyo anlamıyrm ben bugun mesela bes dk uyudu toplamda su anda da guya uyuyo ama kıpır kıpır surekli derin uykuya gecmıyo
Ben doktoruma sormayı unuttum takabilir miyim diye. Ama takınca daha rahat hareket ediyorum. Sadece sıktığı için acaba dikişlerime zarar verir mi korkusu oluyor. Orası tamamen hissiz benim.3.gun kontrolde doktorum korse kullanmaya başla dedi. Korkuma baslamamistm 2 3 gün sonra dikiş yerim çok acıdı. Eve iğne vurmaya gelen hemşire korse tak göbeğin dikiş yerine değmesin hava alsın demişti. Terliyormus dikiş yerine göbek değince. Nemli kalınca iyi olmuyormuş.
Bende vurmuş kadar tepki veriyorum sonra korkuyorum susss suuussssBana kimse 3. ne zaman diye soramaz ağzına ıslak terlikle vururum valla
Spiral artı condom diyorum baska yöntem vrmi bildiginBende vurmuş kadar tepki veriyorum sonra korkuyorum susss suuussss
40 ımız dolun hemen korunma yöntemleri 3lü 5 li şekilde
Tek taraflı ağrı oldu bende. Sertlikte vardı. Tahriş olmuş enfeksiyon kaptirirsin korse yada bi bezle sar karnını dedi.Ben doktoruma sormayı unuttum takabilir miyim diye. Ama takınca daha rahat hareket ediyorum. Sadece sıktığı için acaba dikişlerime zarar verir mi korkusu oluyor. Orası tamamen hissiz benim.♀
+geri çekilmeSpiral artı condom diyorum baska yöntem vrmi bildigin
Vallah canım ben istiyorum üçüncüyü yani ikinci sayılcak aslında Meleğimi saymasam. Hatta diyorumki bu haziranda doğdu hiç korunmasam seneye en geç mart gibi hamile kalsam peşinden yapsam ama şirketimdeki kişilerin yadırgamalarından korkuyorum. Başlicaklar ay bir çocuk yeter . Neyine yapıyorsun çok küçük yok şöyle yok böyle insanlar çok acımasız oluyor bazen. Kalabalık aile olunca sanki cahil kafalı oluyormuşuz gibi bir algı var türkiyede. Bir çocuk bakmak çok zor ikisine nasıl bakcaksın . Ki ben 4 tane istiyorum ama bence hiç olmicak . Çünkü 26 yaşındayım çok geç kaldım gibime geliyor ..Tek çocuklu arkadaşlar şu an ki deneyimlerinize göre ikinci çocuğu düşünüyor musunuz ileride
Ben 3-4 çocuklu arkadaşları ayakta alkışlıyorum
Hastaneden cikarken korse takabilirsin demisti doktor ben ancak bugün cesaret edebildim. Dikisimi acıttı ama ne kadar takabilirim bilmiyorum. Bir de kime sorsam dikis yerim hissiz diyor ama benim hala dikisim aciyor baya his var orda.Kızlar 2 sorum var
Emzirirken yeşil çay içmemde bir mahsur var mı ?
Sezeryandan sonra korse kullanmaya başladınız mı ?
Insallah gönlüne gore olur 26cok genc bi yas istersen yaparsın ben 2nciyi 36da dogurdumVallah canım ben istiyorum üçüncüyü yani ikinci sayılcak aslında Meleğimi saymasam. Hatta diyorumki bu haziranda doğdu hiç korunmasam seneye en geç mart gibi hamile kalsam peşinden yapsam ama şirketimdeki kişilerin yadırgamalarından korkuyorum. Başlicaklar ay bir çocuk yeter . Neyine yapıyorsun çok küçük yok şöyle yok böyle insanlar çok acımasız oluyor bazen. Kalabalık aile olunca sanki cahil kafalı oluyormuşuz gibi bir algı var türkiyede. Bir çocuk bakmak çok zor ikisine nasıl bakcaksın . Ki ben 4 tane istiyorum ama bence hiç olmicak . Çünkü 26 yaşındayım çok geç kaldım gibime geliyor ..
Benim büyük kizda 49 cm doğmuştu yaşitlarini solladi boyda kiloda olmasada geçiyorlar sonra
benimde hafif bir şişlik oldu zorladım galiba ama hemen batikon sürüp gazlı bezle sardık birazda dikkat etmeye çalıştım inşallah toparlıyor gibi. mekik konusunda aynı fikirdeyim uzun süre spora cesaret edemem gibi geliyor.Tek taraflı ağrı oldu bende. Sertlikte vardı. Tahriş olmuş enfeksiyon kaptirirsin korse yada bi bezle sar karnını dedi.
Doktorum da korse tak 40 in çıksın mekik çek dedi. Çocuktan vakit bulabilirsek çekeriz diyemedim.
Canım bende de sızı var ama eşim batikon sürüyor mesela sadece baskı hissediyorum ne soğukluk nede bir his yok.Hastaneden cikarken korse takabilirsin demisti doktor ben ancak bugün cesaret edebildim. Dikisimi acıttı ama ne kadar takabilirim bilmiyorum. Bir de kime sorsam dikis yerim hissiz diyor ama benim hala dikisim aciyor baya his var orda.
Niye ki canım kilosu haftası iyiymiş küveze girmesi için bir sorun olmalı doğduğunda ancak belli olur baştan niye korkuttuysa seni benim Dr 2500 olsa yeter dedi ben daha küçük bekliyordum ugs her zaman doğru ölçüm sonucu çıkmıyor şükür bizde girmedik küvezeBenimde 37+5 te dogdu 3200 gr,50 cm dogdu . hastaneden cıkarken 3000 kiloya düşmüştü. Senın ki daha minyonmş beni dr baya korkutmştu küçük bu kuveze alırım dıye . şükür alınmadı ama
Gecem gündüzüm birbirine girdi desem yeridirNenekorkud
@memurhanim
@Neva su
Kızlar nasılsınız bebişler nasıl
Nasıl gidiyor baya büyüdü sizin bebişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?