2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Tek çocuklu arkadaşlar şu an ki deneyimlerinize göre ikinci çocuğu düşünüyor musunuz ileride
Ben 3-4 çocuklu arkadaşları ayakta alkışlıyorum
Sana şu kadar söyleyim şuan yaşadıkların hiçbirşey yani bana 10 tane yenidoğan versinlerr 19 aylık kzıma baksınlar

Sana şu kadar söyleyim şuan yaşadıkların hiçbirşey yani bana 10 tane yenidoğan versinlerr 19 aylık kzıma baksınlar
Tam yaramazlık zamanı senin kızın
Benim büyük kızım 5 yaşında çok yormuyor sadece ilgi oyun istiyor

Reactions: H E
Tam yaramazlık zamanı senin kızın
Benim büyük kızım 5 yaşında çok yormuyor sadece ilgi oyun istiyor
Oh yaşı süper kızının
Ablamda ilk kızı 5 yaşındayken 2. Kızını doğurdu kıskanıyor falan ama ablama çok zararı olmuyor :)

benım kız çok fena aman Allah bide 2. Yaş sendromu var herşeye hayır

Bana kimse 3. ne zaman diye soramaz ağzına ıslak terlikle vururum valla

bende ara ara takıyorum dikişlerimden korkuyorum zarar veririm diye. uyku herkesde aynı galiba ya.

Ben doktoruma sormayı unuttum takabilir miyim diye. Ama takınca daha rahat hareket ediyorum. Sadece sıktığı için acaba dikişlerime zarar verir mi korkusu oluyor. Orası tamamen hissiz benim.‍♀

Ben doktoruma sormayı unuttum takabilir miyim diye. Ama takınca daha rahat hareket ediyorum. Sadece sıktığı için acaba dikişlerime zarar verir mi korkusu oluyor. Orası tamamen hissiz benim.‍♀
Tek taraflı ağrı oldu bende. Sertlikte vardı. Tahriş olmuş enfeksiyon kaptirirsin korse yada bi bezle sar karnını dedi.
Doktorum da korse tak 40 in çıksın mekik çek dedi. Çocuktan vakit bulabilirsek çekeriz diyemedim.

Tek çocuklu arkadaşlar şu an ki deneyimlerinize göre ikinci çocuğu düşünüyor musunuz ileride
Ben 3-4 çocuklu arkadaşları ayakta alkışlıyorum
Vallah canım ben istiyorum üçüncüyü yani ikinci sayılcak aslında Meleğimi saymasam. Hatta diyorumki bu haziranda doğdu hiç korunmasam seneye en geç mart gibi hamile kalsam peşinden yapsam ama şirketimdeki kişilerin yadırgamalarından korkuyorum. Başlicaklar ay bir çocuk yeter . Neyine yapıyorsun çok küçük yok şöyle yok böyle insanlar çok acımasız oluyor bazen. Kalabalık aile olunca sanki cahil kafalı oluyormuşuz gibi bir algı var türkiyede. Bir çocuk bakmak çok zor ikisine nasıl bakcaksın . Ki ben 4 tane istiyorum ama bence hiç olmicak . Çünkü 26 yaşındayım çok geç kaldım gibime geliyor ..

Kızlar 2 sorum var
Emzirirken yeşil çay içmemde bir mahsur var mı ?
Sezeryandan sonra korse kullanmaya başladınız mı ?
Hastaneden cikarken korse takabilirsin demisti doktor ben ancak bugün cesaret edebildim. Dikisimi acıttı ama ne kadar takabilirim bilmiyorum. Bir de kime sorsam dikis yerim hissiz diyor ama benim hala dikisim aciyor baya his var orda.

Insallah gönlüne gore olur 26cok genc bi yas istersen yaparsın ben 2nciyi 36da dogurdum

benimde hafif bir şişlik oldu zorladım galiba ama hemen batikon sürüp gazlı bezle sardık birazda dikkat etmeye çalıştım inşallah toparlıyor gibi. mekik konusunda aynı fikirdeyim uzun süre spora cesaret edemem gibi geliyor. çocuktan vakit bulsam bile ya dikişlerim patlarsa diye ödüm kopar heralde.

Hastaneden cikarken korse takabilirsin demisti doktor ben ancak bugün cesaret edebildim. Dikisimi acıttı ama ne kadar takabilirim bilmiyorum. Bir de kime sorsam dikis yerim hissiz diyor ama benim hala dikisim aciyor baya his var orda.
Canım bende de sızı var ama eşim batikon sürüyor mesela sadece baskı hissediyorum ne soğukluk nede bir his yok.

Benimde 37+5 te dogdu 3200 gr,50 cm dogdu . hastaneden cıkarken 3000 kiloya düşmüştü. Senın ki daha minyonmş beni dr baya korkutmştu küçük bu kuveze alırım dıye . şükür alınmadı ama
Niye ki canım kilosu haftası iyiymiş küveze girmesi için bir sorun olmalı doğduğunda ancak belli olur baştan niye korkuttuysa seni benim Dr 2500 olsa yeter dedi ben daha küçük bekliyordum ugs her zaman doğru ölçüm sonucu çıkmıyor şükür bizde girmedik küveze

Nenekorkud
@memurhanim
@Neva su
Kızlar nasılsınız bebişler nasıl
Nasıl gidiyor baya büyüdü sizin bebişler
Gecem gündüzüm birbirine girdi desem yeridir hatta bu msjna daha önce yanıt da vermiş olabilirim hatırlamıyorum canm yeniden yazayım olsun ilk iki ayı atlattık şükür smdi 8.hafta sonu nedeniyle büyüme atağı donemindeyiz ne uyku var ne huzur tüm gün bağırış cigiris bir hirs bir meme cekistirme gidiyor bakalım hayırlısı sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…