- 28 Mayıs 2020
- 939
- 1.382
- 113
Ben kesinlikle Bepanthol tavsiye ediyorum. Hem akışkan bebişin poposuna kolay sürülüyor hem kokusu yokPişik içinde en etkilisi sudocrem içeriği temiz değil diyolar ama ben hep onu kullanırdım kizima bizimde yavaştan oluyo sanki tahriş çok sok değiştirmeme rağmen sebamed önleyici+hametan kullanıyordum
Tatlım ben tüm yöntemleri denedim inan göğüs ucu çatlağına iyi gelen tek şey ayva çekirdeği. Ben gebelikte stoklamistim biliyordum başıma gelecekleri. Eğer imkanın varsa tavsiye ederimEmzikle beraber onu da alayım o zaman valla acıdan içim çekiliyo her çektiğinde
Ben emerken yavaş yavaş poposuna vurarak uyutiyorum ardından omzuna alıp gazını çıkartıyorum sonra yavaşca popoya vurmaya devam ederek besige koyuyorum bir iki dk dha poposunu pispislayip usulca kaçıyorumHanımlar bebişleri kundak yaparak mı uyutuyorsunuz? Nasıl uyutuyorsunuz 24 saat memedeyiz resmen
CiddenmiiiSana şu kadar söyleyim şuan yaşadıkların hiçbirşeyyani bana 10 tane yenidoğan versinlerr 19 aylık kzıma baksınlar
Hicte gec degil yasin cnm kac yasinda anne olan insanlar var :) bende esimde buyuk aile seviyoruzVallah canım ben istiyorum üçüncüyü yani ikinci sayılcak aslında Meleğimi saymasam. Hatta diyorumki bu haziranda doğdu hiç korunmasam seneye en geç mart gibi hamile kalsam peşinden yapsam ama şirketimdeki kişilerin yadırgamalarından korkuyorum. Başlicaklar ay bir çocuk yeter . Neyine yapıyorsun çok küçük yok şöyle yok böyle insanlar çok acımasız oluyor bazen. Kalabalık aile olunca sanki cahil kafalı oluyormuşuz gibi bir algı var türkiyede. Bir çocuk bakmak çok zor ikisine nasıl bakcaksın . Ki ben 4 tane istiyorum ama bence hiç olmicak . Çünkü 26 yaşındayım çok geç kaldım gibime geliyor ..
Uyku kısmı bende sorun değilCiddenmiiibendede tam tersi yaaaa yenidogan degilde 1 yasindan itibaren seviyorum biyle kendi kendine yurumeye basladiignda yavas yavas disipline sokmaya basladgimda ben cooook rahatliyorum.. 15 aylikken kizlarim kendi odasinda kendi yataginda tek basina dalarlardi sadece opucuk verir cikardim uyurlardi bende yenidogan bebekler bi an önce buyusun istiyorum
Canım gazı vardır onun. Sancı yapıodur o da. Benim ilk kızımda öyleydi. Ben kolunu falan mı kırdık acaba nie bu kadar ağlıo ki derdim. Hastaneye giderdik gaz sancısı derlerdi. Resmen sanki biri dövmüş gibi çığlığı basardıKarnı tok gazını çıkarttım altını değiştirdim 5.30 da yeni uyanmıştı uykusuda yoktu ama ağlıyor sürekli kucağımda tutmadığım şekil kalmadı biraz bende biraz eşimde paslayıp duruyoruz
Dün görmeye gittik canım ilk defa kucakta getirip gösterdiler makineden tamamen bağımsız üstü giyinik gördüm ilk defa bi içim rahatladı normal bir bebeğe benzemiştiMrvCn kızından haber var mı canım nasıl durumu
Çok sevindim canımDün görmeye gittik canım ilk defa kucakta getirip gösterdiler makineden tamamen bağımsız üstü giyinik gördüm ilk defa bi içim rahatladı normal bir bebeğe benzemiştibeslenme sorunu dışında pek birşeyi kalmamış görünüyor. Yorulup bitiremediği için hala mideye salınan hortuma drvam ediyorlar arada biberonla da beslemeyi alıştırıyorlar. Son birkaç tahlil sonucu kalmış, cuma tekrar mr çekilecek o zamana kadar iyiye giderse böyle sonuçları beklemeden çıkarabilirlermiş❤ heyecanla cumayı bekliyoruz şimdilik
Canim naptin? Hayirlisiyla dogumun oldu mu?Ben birazdan suni sancı almak için yatış yapıyorum. İkinci olmasına rağmen çok korkuyorum dualarınızı bekliyorumDoktor hava çok sıcak ya da soğuksa bebekler kakalarini yapabiliyorlar dedi ve bende de bi gelişme olmayınca bugün hemen yatış yap dedi. Önümüzdeki saatlerde ben yokum kızlar. Suni sancı beni dünyadan ayırıyor çünkü. Bugün ya da yarın güzel haberler verebilirim inşaallah
Diyetisyenler ilk altı ay yeşil çay önermiyorlar diye biliyorum canım,vücuttan su atıyor ya sütü etkiliyor olabilirKızlar 2 sorum var
Emzirirken yeşil çay içmemde bir mahsur var mı ?
Sezeryandan sonra korse kullanmaya başladınız mı ?
Üç çocukla eyvallahTek çocuklu arkadaşlar şu an ki deneyimlerinize göre ikinci çocuğu düşünüyor musunuz ileride
Ben 3-4 çocuklu arkadaşları ayakta alkışlıyorum
Ben tam anlayamadım,neme neden olan korse mi göbek mi,tak dedi yani değil mi sarkmasın oraya göbek diye3.gun kontrolde doktorum korse kullanmaya başla dedi. Korkuma baslamamistm 2 3 gün sonra dikiş yerim çok acıdı. Eve iğne vurmaya gelen hemşire korse tak göbeğin dikiş yerine değmesin hava alsın demişti. Terliyormus dikiş yerine göbek değince. Nemli kalınca iyi olmuyormuş.
35 haftada 32 hafta ile uyumlu doğdu kızım
Bence hiç geç kalmadın,ben de ilkini 26da doğurdum.biraz gözü açılsın biraz büyüsün bebeğin bir bak canım huyuna husuna.benim de ilk çocuğum ikizler kardeşi doğunca üç yaşında yoktu o kadar zorlandım ki anlatamam.gözleri çok açık oluyor oyalayamıuorsun pek öyle.çok yorulmuştum ben sabah beşte evden çıksak kardeşinin kontrolleri için hemen gözünü açardıVallah canım ben istiyorum üçüncüyü yani ikinci sayılcak aslında Meleğimi saymasam. Hatta diyorumki bu haziranda doğdu hiç korunmasam seneye en geç mart gibi hamile kalsam peşinden yapsam ama şirketimdeki kişilerin yadırgamalarından korkuyorum. Başlicaklar ay bir çocuk yeter . Neyine yapıyorsun çok küçük yok şöyle yok böyle insanlar çok acımasız oluyor bazen. Kalabalık aile olunca sanki cahil kafalı oluyormuşuz gibi bir algı var türkiyede. Bir çocuk bakmak çok zor ikisine nasıl bakcaksın . Ki ben 4 tane istiyorum ama bence hiç olmicak . Çünkü 26 yaşındayım çok geç kaldım gibime geliyor ..
Evet canım bebe sevmek istiyorum artık :) kaçta randevunHayirlisi canim valla biz ne yaparsak yapalim kendileri karar veriyor nasil geleceklerinesaglikla dogsunlar artik zamani geldi de geciyor
Benim.evde 3 çocuğum daha var malum çok fazla dinleniyorum o yüzden sütüm ilk cocigunda gibi dolu dolu değil o yüzden ben verdim bide hızlı nefes aldığı için yoğun bakım ünitesi yattı orda alışmış biboran o yüzden önce emziriyorum sonra mama veriyorum
Ben doymadığını düşündüğüm zaman veriyorum
Vallah canım ben istiyorum üçüncüyü yani ikinci sayılcak aslında Meleğimi saymasam. Hatta diyorumki bu haziranda doğdu hiç korunmasam seneye en geç mart gibi hamile kalsam peşinden yapsam ama şirketimdeki kişilerin yadırgamalarından korkuyorum. Başlicaklar ay bir çocuk yeter . Neyine yapıyorsun çok küçük yok şöyle yok böyle insanlar çok acımasız oluyor bazen. Kalabalık aile olunca sanki cahil kafalı oluyormuşuz gibi bir algı var türkiyede. Bir çocuk bakmak çok zor ikisine nasıl bakcaksın . Ki ben 4 tane istiyorum ama bence hiç olmicak . Çünkü 26 yaşındayım çok geç kaldım gibime geliyor ..
Tek çocuklu arkadaşlar şu an ki deneyimlerinize göre ikinci çocuğu düşünüyor musunuz ileride
Ben 3-4 çocuklu arkadaşları ayakta alkışlıyorum
Nem yapan göbek. Ete değiyor ya. Korse kullanmak gerekiyormuş yani.Diyetisyenler ilk altı ay yeşil çay önermiyorlar diye biliyorum canım,vücuttan su atıyor ya sütü etkiliyor olabilir
Üç çocukla eyvallah
Ben tam anlayamadım,neme neden olan korse mi göbek mi,tak dedi yani değil mi sarkmasın oraya göbek diye
Bence hiç geç kalmadın,ben de ilkini 26da doğurdum.biraz gözü açılsın biraz büyüsün bebeğin bir bak canım huyuna husuna.benim de ilk çocuğum ikizler kardeşi doğunca üç yaşında yoktu o kadar zorlandım ki anlatamam.gözleri çok açık oluyor oyalayamıuorsun pek öyle.çok yorulmuştum ben sabah beşte evden çıksak kardeşinin kontrolleri için hemen gözünü açardı
Diyetisyenler ilk altı ay yeşil çay önermiyorlar diye biliyorum canım,vücuttan su atıyor ya sütü etkiliyor olabilir
Üç çocukla eyvallah
Ben tam anlayamadım,neme neden olan korse mi göbek mi,tak dedi yani değil mi sarkmasın oraya göbek diye
Bence hiç geç kalmadın,ben de ilkini 26da doğurdum.biraz gözü açılsın biraz büyüsün bebeğin bir bak canım huyuna husuna.benim de ilk çocuğum ikizler kardeşi doğunca üç yaşında yoktu o kadar zorlandım ki anlatamam.gözleri çok açık oluyor oyalayamıuorsun pek öyle.çok yorulmuştum ben sabah beşte evden çıksak kardeşinin kontrolleri için hemen gözünü açardı
Aynen her şey olacağına varır kızlar zaten ama şu an beni ikinci ve üçüncü de mahrum eden tek şey insanların yapabileceği yorumlar. Yani çocuk yapmazsam onların yüzünden kendim hala istiyorumBenim annem de çok ısrar ediyor. Vermek lazım arada küçük senin çocuğun sütle büyümez diye tutturuyor da. geçen gece bir verdim 90 cc ama bitiremedi bile. Ben de gece arada versem mi diye arada kalıyorum.
Valla ben de 3 çocuktu hayalim. 33üm. 40a kadar 3 tane yaparım diyordum. Yav ben neleri hallettim bu hayatta 3 çocuğa mı bakamicam. Kafam hep böyleydi. Beni korkutan yaş değildi hiçbir zaman. Ama süreç gerçekten yordu. Yaş etkiliyor sanırım özgüvenim çok kırıldı.
Yaş gerçekten etkiliyor hem hamilelik olarak hemde bebek bakımı olarakBenim annem de çok ısrar ediyor. Vermek lazım arada küçük senin çocuğun sütle büyümez diye tutturuyor da. geçen gece bir verdim 90 cc ama bitiremedi bile. Ben de gece arada versem mi diye arada kalıyorum.
Valla ben de 3 çocuktu hayalim. 33üm. 40a kadar 3 tane yaparım diyordum. Yav ben neleri hallettim bu hayatta 3 çocuğa mı bakamicam. Kafam hep böyleydi. Beni korkutan yaş değildi hiçbir zaman. Ama süreç gerçekten yordu. Yaş etkiliyor sanırım özgüvenim çok kırıldı.
Aynen her şey olacağına varır kızlar zaten ama şu an beni ikinci ve üçüncü de mahrum eden tek şey insanların yapabileceği yorumlar. Yani çocuk yapmazsam onların yüzünden kendim hala istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?