2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Pişik içinde en etkilisi sudocrem içeriği temiz değil diyolar ama ben hep onu kullanırdım kizima bizimde yavaştan oluyo sanki tahriş çok sok değiştirmeme rağmen sebamed önleyici+hametan kullanıyordum
Ben kesinlikle Bepanthol tavsiye ediyorum. Hem akışkan bebişin poposuna kolay sürülüyor hem kokusu yok

Emzikle beraber onu da alayım o zaman valla acıdan içim çekiliyo her çektiğinde
Tatlım ben tüm yöntemleri denedim inan göğüs ucu çatlağına iyi gelen tek şey ayva çekirdeği. Ben gebelikte stoklamistim biliyordum başıma gelecekleri. Eğer imkanın varsa tavsiye ederim

Hanımlar bebişleri kundak yaparak mı uyutuyorsunuz? Nasıl uyutuyorsunuz 24 saat memedeyiz resmen
Ben emerken yavaş yavaş poposuna vurarak uyutiyorum ardından omzuna alıp gazını çıkartıyorum sonra yavaşca popoya vurmaya devam ederek besige koyuyorum bir iki dk dha poposunu pispislayip usulca kaçıyorum sonuç bebiş uyuyor ama belim felç

Sana şu kadar söyleyim şuan yaşadıkların hiçbirşey yani bana 10 tane yenidoğan versinlerr 19 aylık kzıma baksınlar
Ciddenmiii bendede tam tersi yaaaa yenidogan degilde 1 yasindan itibaren seviyorum biyle kendi kendine yurumeye basladiignda yavas yavas disipline sokmaya basladgimda ben cooook rahatliyorum.. 15 aylikken kizlarim kendi odasinda kendi yataginda tek basina dalarlardi sadece opucuk verir cikardim uyurlardi bende yenidogan bebekler bi an önce buyusun istiyorum

Hicte gec degil yasin cnm kac yasinda anne olan insanlar var :) bende esimde buyuk aile seviyoruz o nedenle fazla mesafe birakmadan yaptik cocuklari benimde 3 melegim var 26 yasimda 3. Kizima sagsaglim kavustum sukurler olsun 30 yasima girmeden 4. Insallah tamamlariz sonra bitti sende iicnden nasil geliyorsa oyle yap kimsenin seni yadirgamasi umrunda olmasin banada neler neler dediler cevredekiler ama zerre umrumda degil

Uyku kısmı bende sorun değil benım kızımda yatağında kendi uyur . Benım sıkıntım gün içi enerjisi bitmeyen ordan oraya koşan bir bebe

Canım gazı vardır onun. Sancı yapıodur o da. Benim ilk kızımda öyleydi. Ben kolunu falan mı kırdık acaba nie bu kadar ağlıo ki derdim. Hastaneye giderdik gaz sancısı derlerdi. Resmen sanki biri dövmüş gibi çığlığı basardı bu kızımda öyle şuan. Çok fena kolik. Sancısını elimizden geldiği kadar dindirmeye çalışıyoruz. Ama ne yaparsak yapalım, illa ki sancı olur. Çünkü bağırsaklarda yeni ve kullanıla kullanıla alışacaklar inş yeni dünyaya

Son düzenleme:
Günaydın mı deseeeeeem tünaydın mı deseeeem bilemedim
Herkesin gecesi gündüzü bir birine karıştı
Acayip sıcak ya bir kaç gündür klimayı açıyoruz salonda ,yatak odasında duruyor bebiş çarpılmasın diye en azından tatlı bir serinlik oluyor

MrvCn kızından haber var mı canım nasıl durumu
Dün görmeye gittik canım ilk defa kucakta getirip gösterdiler makineden tamamen bağımsız üstü giyinik gördüm ilk defa bi içim rahatladı normal bir bebeğe benzemişti beslenme sorunu dışında pek birşeyi kalmamış görünüyor. Yorulup bitiremediği için hala mideye salınan hortuma drvam ediyorlar arada biberonla da beslemeyi alıştırıyorlar. Son birkaç tahlil sonucu kalmış, cuma tekrar mr çekilecek o zamana kadar iyiye giderse böyle sonuçları beklemeden çıkarabilirlermiş❤ heyecanla cumayı bekliyoruz şimdilik

Çok sevindim canım
İnş cuma günü evinde olur kuzucuk

Canim naptin? Hayirlisiyla dogumun oldu mu?

Kızlar 2 sorum var
Emzirirken yeşil çay içmemde bir mahsur var mı ?
Sezeryandan sonra korse kullanmaya başladınız mı ?
Diyetisyenler ilk altı ay yeşil çay önermiyorlar diye biliyorum canım,vücuttan su atıyor ya sütü etkiliyor olabilir
Tek çocuklu arkadaşlar şu an ki deneyimlerinize göre ikinci çocuğu düşünüyor musunuz ileride
Ben 3-4 çocuklu arkadaşları ayakta alkışlıyorum
Üç çocukla eyvallah
Ben tam anlayamadım,neme neden olan korse mi göbek mi,tak dedi yani değil mi sarkmasın oraya göbek diye
Bence hiç geç kalmadın,ben de ilkini 26da doğurdum.biraz gözü açılsın biraz büyüsün bebeğin bir bak canım huyuna husuna.benim de ilk çocuğum ikizler kardeşi doğunca üç yaşında yoktu o kadar zorlandım ki anlatamam.gözleri çok açık oluyor oyalayamıuorsun pek öyle.çok yorulmuştum ben sabah beşte evden çıksak kardeşinin kontrolleri için hemen gözünü açardı

Ben doymadığını düşündüğüm zaman veriyorum

Benim annem de çok ısrar ediyor. Vermek lazım arada küçük senin çocuğun sütle büyümez diye tutturuyor da. geçen gece bir verdim 90 cc ama bitiremedi bile. Ben de gece arada versem mi diye arada kalıyorum.

Valla ben de 3 çocuktu hayalim. 33üm. 40a kadar 3 tane yaparım diyordum. Yav ben neleri hallettim bu hayatta 3 çocuğa mı bakamicam. Kafam hep böyleydi. Beni korkutan yaş değildi hiçbir zaman. Ama süreç gerçekten yordu. Yaş etkiliyor sanırım özgüvenim çok kırıldı.

Tek çocuklu arkadaşlar şu an ki deneyimlerinize göre ikinci çocuğu düşünüyor musunuz ileride
Ben 3-4 çocuklu arkadaşları ayakta alkışlıyorum

Ben de çok büyük konuşmuşum. Çocuk yapmak sıradan bir şeydi kafamda. Ne büyük meziyetmiş hamilelik doğum yenidoğan bakımı. Şimdi bunun atakları var kreşi var okulu var ergenliği var. İnanılmaz zor bir süreçmiş.

Nem yapan göbek. Ete değiyor ya. Korse kullanmak gerekiyormuş yani.

Aynen her şey olacağına varır kızlar zaten ama şu an beni ikinci ve üçüncü de mahrum eden tek şey insanların yapabileceği yorumlar. Yani çocuk yapmazsam onların yüzünden kendim hala istiyorum

Yaş gerçekten etkiliyor hem hamilelik olarak hemde bebek bakımı olarak
Çocuk büyütmek gerçekten zor

Aynen her şey olacağına varır kızlar zaten ama şu an beni ikinci ve üçüncü de mahrum eden tek şey insanların yapabileceği yorumlar. Yani çocuk yapmazsam onların yüzünden kendim hala istiyorum

Ya ben bir tek iş yerimden çekinirim sürekli doğum iznine ayrılıyorsun yeter da derler diye

Onun dışında hiçkimseyi ilgilendirmez. Gerçekten milletin boş yorumlarını takma. Maddi manevi gücüm var seviyorum yaptım kime ne yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…