- 5 Ekim 2020
- 14.716
- 40.310
- 548
- 36
Doktor iyi dedi ortalama gidiyormus sukur boyu 51 cm 46,5 dogmustu oda iyi ama suan icin boyu oyle buyuk degil ortalamaya yakinmis minnos kizim
Günaydın kızlar kızım 2 3 gündür yeni huy edindi sanki saha karsi basliyor gerinmeye gerinmesinden uuuyamiyor 15 dk bir uyanıyoruz;;(
Bende korkuyorum işte ağlarken kesiyorlar sanki öyle bir ağlamak yaniYengemde bı cesaret çıkmıştı. Merinos parkında çocuk susturucam diye eli ayağına dolanmisti.Bende Bursa'ya gelsem büyük kızımı hayvanat bahçesine götürmek istiyorum ama iyice ufaklığn huyunu suyunu öğrenmem lazım .
Benimde oyle oldu canım , 15 sonra bitmişti sonra adet olack gibi sancım oldu bi baktım baya kanama başlamş . su anda da arada sancı geliyo bakıyrm kanama olmş . onun harıcınde bende de olmuyo .normaldır herhaldeKızlar kanamam bitmişti şimdi azıcık yine başladı . Böyle olan var mı acaba nornal mi?
Ayy ne parkı markete bile çıkamıyorum korkudan. Ya emmek istiyor ya ağlıyor. Emzik biberon versek biraz daha rahatlardım, böyle zormuş cidden.O kadar gerinmeden sonra bir şeyler çıksın tabi
Çevremde de bir kaç kişi doğum yaptı yakın zamanlarda hiç birinin ki uslu değilmiş hep ağlak bebeklerbu dönemde bebek modelleri böyle sanırım
Bir arkadaşımın bebeği emer uyurdu abartmıyorum hiç uyanmazdı kız her yere gidiyordu 1 aylık bebekle ben yakınımdaki parka çıkıyorum da çığlık çığlığa eve dönüyoruz
Mihraplı parkını biliyorsundur en çok gitmek istediğim yer bu aralar ama cesaret edemiyorum işte
MaşallahAsimizi olduk bizde bugün. İlk 15 gün kilo alımı yavaş gibiydi . 3620 doğdu 4840 çıktı sağlık ocağında. Üstündekileri cikarmamisti onu da düşüp 4700 dedi hemşire. Boyumuz 51 den 55 cm olmuş . Anne sütü alıyorsa sürekli gaz damlası verme alışmasın damlaya dedi.
Gaz problemi ne zaman bitiyor kızlar geceyi ayakta geçirdim
Hanımlar bepanthol pişik önleyici kullanıyorum ama yine de pişik oldu az çok hep kaka yapmaktan sanırım.halbuki gece bile değiştiriyorum.pişik için ne kremi aldırsam acaba kullanıp memnun kaldığınız var mı
Asimizi olduk bizde bugün. İlk 15 gün kilo alımı yavaş gibiydi . 3620 doğdu 4840 çıktı sağlık ocağında. Üstündekileri cikarmamisti onu da düşüp 4700 dedi hemşire. Boyumuz 51 den 55 cm olmuş . Anne sütü alıyorsa sürekli gaz damlası verme alışmasın damlaya dedi.
Ben mustela kullanıyorum canım pişik olmadı sayılır bebeğimHanımlar bepanthol pişik önleyici kullanıyorum ama yine de pişik oldu az çok hep kaka yapmaktan sanırım.halbuki gece bile değiştiriyorum.pişik için ne kremi aldırsam acaba kullanıp memnun kaldığınız var mı
Emzik cok buyuk kurtarici cnm ama herkesin dusuncesine saygim varAyy ne parkı markete bile çıkamıyorum korkudan. Ya emmek istiyor ya ağlıyor. Emzik biberon versek biraz daha rahatlardım, böyle zormuş cidden.
Ben anlayamadım ya öncekilerde hiç pişik yaşamamıştım bunda pişik isilik ne ararsan var.halbuki sık sık değiştirdim ama oldu,sleppy bio kullanıyorum bez ondan mı oldu acaba diye de düşünüyorum,hiç kimyasal kokmuyor bez koruyuculuğu düşük mü acaba dedimBen mustela kullanıyorum canım pişik olmadı sayılır bebeğim
succulentaski gerçekten gaz damlasını düzenli kullanmak gerekiyor
Ben veriyorum büyük kızımda da 3. Aya kadar kullanmıştım şimdide kullanıcam çünkü faydasını görüyorum
Haklısın canım ne düşüncesi memeyi reddeder diye korkuyorum sadeceEmzik cok buyuk kurtarici cnm ama herkesin dusuncesine saygim var
Haklısın canım ne düşüncesi memeyi reddeder diye korkuyorum sadece
Emzikten reddetmez bence cnm ama dedigim gibi her bebek farkliHaklısın canım ne düşüncesi memeyi reddeder diye korkuyorum sadece
Bende bezi ondan kullanıyorum canım ama isilik bizde de çok oluyor havalar çok sıcak çünkü, ıslak mendil de yapabilirmis diye duymuştumBen anlayamadım ya öncekilerde hiç pişik yaşamamıştım bunda pişik isilik ne ararsan var.halbuki sık sık değiştirdim ama oldu,sleppy bio kullanıyorum bez ondan mı oldu acaba diye de düşünüyorum,hiç kimyasal kokmuyor bez koruyuculuğu düşük mü acaba dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?