2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben 10 gundur sadece kendım yıkıyorum ben sadece iki kere komple yagladm banyodan sonra , ama her alt acmada popo ve karnını yaglıyorm . günlük yıkıyorm buyuk kızımı da bebegıde sadce zıbınla duruyo bebek . o kadar sıcak var ki anlatamam bunhalde bile hep pişik oldu

Şu akrabaların çenesi dursa zaten bu kadar stres yaşamayız akraba degil sanki akrepler
Cok zor dönem bu lohusalik cnm bide bunun uzerine kv fln ugrasmak (anlayissizsa) daha zor. O nedenle sadece esinle gecirmek daha iyi oluyor aslinda…. Ben kimseyi istememistim diyer kizlarimda bu bebegimdede kimse gelemedi zaten

Ben yutkunmasından anlıyrm süt olup olmadıgını , bide bebek emmesıyle sagma daha farklı cıkıyor bence . ama dr danısmakta fayda var yınede

Cok zor dönem bu lohusalik cnm bide bunun uzerine kv fln ugrasmak (anlayissizsa) daha zor. O nedenle sadece esinle gecirmek daha iyi oluyor aslinda…. Ben kimseyi istememistim diyer kizlarimda bu bebegimdede kimse gelemedi zaten
En iyisini yapmissn cnm

Selam kızlar , hepiniz iyisinizdir inşallah :) cuma günü annem gitti kaldık çocuklarla tek
Korkunç zormuş 2 çocuk hele aralarının 19 ay olmadı aşırı korkunç

3 cocuklu hayata düse kalka devam ediyoruz bazen gunduz uyumaz bazen gece birde ustune diyer 2 kizimda guzelce hastalandilar bir ona kos bir bebege kendimi unuttum

Allah yardımcınız olsun kızlar valla ben bitaneyle başedemiyorum ikinciye cesaretim kırıldı ancak bunu okula gönderdikten sonra yapabilirim o zamana da yaşım geçiyor. Benden bu kadar yani

Canım ben de uzun zamandır sağmıyordum. dün emzirdikten 1-2 saat sonra sağdım. Tek memeden 20cc geldi benim de çok moralim bozuldu. Ama sağmak etkiledi gece emzirmeye kalktığımda akıyordu sütlerim. Sonra bugün gün içinde yine bir azalma hissettim mama verdim artık. Problemlere bağlama. Hemen moral bozma. Bir de ben sağarken çok geliyordu. Yormuştu artık sürekli akması. bırakınca azaldı diye sevindim şimdi de çok mu azaldı diye takıyorum. Tekrar sağmaya başlayacağım. Geceleri de mamaya dayanacağım artık.

Kızlar bu arada MrvCn bebisiyle evinde dünden beri. Müsait olunca girip yazar .

MrvCn canım gözünüz aydın çok sevindim. Bebişinle tadını çıkar günlerinin

Ben eskişehirdeyim ve evimin olduğu yer biraz esintili. O yüzden zıbın artı bir takım giydiriyorum. Her banyo sonrası yağlar mıyım bilmiyorum ama biraz toplayana kadar yağlıycam inşallah.

Kızlar geçen buz dolabından yeni çıkmış karpuzu yemiştim gecesine oğlum fışkırtır gibi kusmuştu. Bugünde dondurma yedim azıcık yine fışkırtır gibi kustu üşütüyor mu yoksa yediğim şeylerin soğukluğundan mı kusuyor acaba.

Şu akrabaların çenesi dursa zaten bu kadar stres yaşamayız akraba degil sanki akrepler

Evet ben kaynanamı çok severdim valla tiksindim ya. İyi niyetli yine torunu en iyisini istiyor torunu içn ben lohusayım fazla alınganım diyordum. Ama birkaç yılanlık yaptı.
Beni eşime şikayet etmiş giderken resmen. Bir de doğum öncesi yaşadığım sıkıntılarda annemin bana gelememiş yardım edememiş olmasını hep yüzüme vurdu. Hamileliğim boyunca sağolsun hep bana bir şeyler yolladı memleketten annem dibimde bir şey yapmadı. Sürekli bunu kullandı bana. Ben de haliyle annemi savunmaya geçtm. Ben gitmiyim ben gidersem yalnız kalırsın kimse gelmez sana yardıma. Ben olmasam bir halt edemezsin tarzı.
Hala yediremiyorum yani. Bir daha çocuk yaparsam gelemez yanıma. O zaman otursun düşünsün. Ben o torununu görsün diye gel dedim. Bir de g.t kadar eve kaynımla geldi. Kaynım gidicek sanıyordum bırakıp gitmedi. Her gün avmlere gidip eve geldi çocuğa dokundu.
Eşime dedim hani gidecekti kardeşin ben öyle demiştim ama gitmiyor ne diyim dedi
Tam delirmelikti. O dönem iyi tolere ettim kavga etmedim. Şimdi hatırladıkça sinirleniyorum.

Kayninin gelmesi iyi olmamis lohusasin kanaman var rahat giyinmen gerek bebegi her dk emzirmen gerek düşüncesiz davranmış

Sende benim gibi ikinciye akıllanıp çağırmazsın işte. Kv çok sıkıntılı benim hamileliğim boyunca gelemesin diye dua ettim hep. Ben 50 kere annem gelecek dedim gelmesin diye eşimi bile konuşturdum ama hiç duymamış gibi yapıp gelmek için gün sayıyordu Rabbim o kadar büyük ki aylarca beklediği ama tarih alamadığı ameliyata aniden gün verilmesi gelmesine engel oldu.

Kayninin gelmesi iyi olmamis lohusasin kanaman var rahat giyinmen gerek bebegi her dk emzirmen gerek düşüncesiz davranmış
Ev büyük olsa neyse. Yatak odamda yürüyecek alan yok kendi yatağım ve bebğin yatağı sığıyor. Bir tane de şifonyer. Gardrobum başka odada düşün. O oda da ufacık. Bir de küçük salonumuz var. Ben salonda emziriyordum koltuk var yatak odamdan daha geniş ferah diye. Bu geldi salonda yayılıyor hiç rahatsız olmuyor. Ben de kendimi yatak odama kilitledim valla. Çocukla takıldım hiç çıkmadım. O dönem allahtan bu kolik olayları başlamamıştı.
Kendi babam kardeşim gelmedi 15 dk bebeği görüp kaçtılar rahatsız etmemek için. Kayın ne ya.

Ya benimki çok çekindi gelmeye. Çünkü Aynı anda yeğeni de doğum yaptı. O kaynanasını kabul etmedi ben de duydum bunu. Bu mevzu olunca bak ayşe kaynanasını kabul etmedi ya sen de bana gelme dersen anlarım annenle daha rahat edersin dedi. Ben de dedim ki sen gel ne demek gelmemek sorman bile gereksiz. Ayşe ayıp etmiş bence. Torunun olmuş oğlunun evi tabi gelicen ne soruyon. Başımın üstünde yerin var. Hay benim salak kafam.
Ayşe ne ayıp edecek ayşe akıllıymış.

Valla sen de allahın sevdiği kuluymuşun

Canım bebeğin çişi kaka durumu nasıl kilo alma durumu nasıl sadece bu iki etmenle sütünün yetip yetmediğine karar veriyor uzmanlar haberin olsun hiç üzme kendini ben de kendimi sayıyorum emzirdikten sonra benden de iki memeden ancak 30 en fazla 40 çıkıyor yani
Canım çok emmiştir o filan veya reflü yatağı mı kullansan acaba yediklerinlr hiçbir alakası yoktur bence

Allah yardimcin olsun cnm esim ve kv ile bende sorunluyum boşanmayı bile düşünüyorum insallah sütüme birsey olmaz
İnşallah canım olmasın bu düşüncesizlerin yüzüne bide sütümüz azalıyor. Çocuğumu doğurduğuma bile sevinemedim bunların yüzünden öyle üzdüler ki kaç gün ağladım allah biliyor süt mü dayanır tabi gider aman sen ağöama

Benim kaynanada aynı benim bebiş yoğun bakımda yattı iki gün sonra normal yanıma çıkarttılar sadece antibiyotik saatlerinde içeri gidiyordu kaynanam geldi üç gün durdu elini hiç bişeye sürmedi vurdu kafayı 24 saat abartmıyorum uyudu. Başım ağrıyor migrenim tuttu vs diye en son ben eve yolladım git dinlen diye eve gidince beni şikayet etmiş gelin bana bakmadı hastalandım da benimle ilgilenmedi diye bide kadından tavır yedim taburcu olduğumuz gün gelip bana tavır yaptı. Ya benim dikişlerim var çocuğumla mı ilgileneyim seninle mi ? Hayır senin zaten benimle ilgilenmen lazım sen refakatçisin eşimle aramı açtı resmen önceden bende öok

Kuzum valla çişi bol baya kakası da son bir iki gündür çok fazla kilosunu bilmiyorum doktora gidince ortaya çıkacak

P Pc-Muhendisi normal cnm oyle asiri cok gelmedigi surece hani birden asiri cogalmadigi surecr 40 gun boyunca gelmesi normal hatta bazilarinda daha fazla suruyor

Ya inanki oğlumun pek zararı yok :) hayta diyorum kızımda neden kendimi okdr telaşa vermişim sanırım tecrübe bu oluyor , benı asıl zorlayan büyük kızım 2 yaş sendromunda burnumuzdan getiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…