2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

Ben sleepy bio ile iyidim aslında ama arkadaşlarım prima premium care almış eve göndermiş hediye olarak. Onun içi böyle delikli delikli en üst katmanı. Poposuna yapışıp iz yapıyor sevmedim. Prima pure biraz daha pahalı ama poposu geçene kadar ondan alabilirsin belki.

Kızlar ben gene mastit oldum sanırım ateşim çıktı, memem de sızlıyor, acıyor. Bir başınayım, çok korkuyorum kötüleşeceğim de bebişe bakamıycam diye.. 2 memeyi hayatta emmiyor benimki, o yüzden oluyor sanırım böyle

Seni en iyi ben anlarm sağ memeni cnm hemen parol ic memene sıcak uygula zeytinyag ile ov bol bol ins gecer en son 39.7 atesi görmüştük gerisini hatirlamiyorum zaten

Vallaha yalan su felan yok yikiyorum köpük cikiyor dudak altimi yakti yikiyinca bebisin poposunh da yakar bu dedim yikadim hep yikiyorum fotodakini kullaniyorunEki Görüntüle 2885655
Canım seninki bebek havlusu içinde gliserin, salatalık sütü falan var bak yenidoğan için olan bundan altında sarı şerit olan

Eklentiler

• 56DA9EED-FE98-4C93-B30D-ECDED13782B0.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 37
Lahana bulabilir misin? Başlangıç aşamasındayken müdahale etmek lazım. Bir de çocuğu yatırıp üstüne doğru bir pozisyonda emzir daha iyi çeker sütü.

Ben bez olarak pampers islak mendil olarak pampers aqua pure kullaniyorum hic sorun yasamadim.. turkiyede isimleri ne bilmiyorum

Geçer canım geçer merak etme. Senin huzurluğun onada geçiyodur. Bunlar her bebeğin yaşayacağı şeyler, boşver, hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz. Bu kadar dert etme kendine.

Vallaha yalan su felan yok yikiyorum köpük cikiyor dudak altimi yakti yikiyinca bebisin poposunh da yakar bu dedim yikadim hep yikiyorum fotodakini kullaniyorunEki Görüntüle 2885655
Bu ıslak mendil mi bez mi anlamadım canım. Bende minnakgelin’in paylaştığı ıslak mendili kullanıorm

Kizlar bu seferde bebegim 2 gundur cok uyuyor bi dengeyi bulamadi korkmalimiyim bilemedim ama sut icin kalkiyor sonra tekrar emzigi alip uyuyor bakalim bu gece nasil olcak

Çok kötüyse yara açıldıysa mantar oluyor hametan + trosyd günde 3 kez. Diğer her bezde hametan.
yaraları kapanınca sadece hametan şeklinde kullanıyorum. Benimki de çok pişik oluyor. İlk olduğunda aşırı paniklemiştim. Ama trosyd mantar kremi çok iyi geliyor.

Eşim muayeneye gittiğimiz doktoru aramış travocort demiş canım.dediğinle benziyor sanki.bu da mantar kremi internetten baktım da,o kadar da değil gibi çoğunlukla kızarıklık.olmadı hametan başlayayım geçmezse onu da aldırırım

Evet aynı şey. Bi dene bakalım hametanı inşallah gerek kalmaz

Ben pisik olmasada hametan sürüyorum her bez degisiminde bir sıkıntı olmaz sanirim

Ben de öyle yapıyorum şu an çünkü başka bir şey sürdüğüm an geri kızarıyor hemen. Pişik olursa mantar kremi ekliyorum hametanın yanına. Bepanthol oxizinc mustela denedim olmuyor ya.

MrvCn haber var mı canım kızından

succulentaski nasılsınız merak ettim yazmadın bayağıdır...
MrvCn kızımız nasıl oldu eve çıkmıştır inşallah
MrvCn canım ne yaptın kızına kavustun u acaba
MrvCn canım gözünüz aydın çok sevindim. Bebişinle tadını çıkar günlerinin

MrvCn ya canım gözünaydın çok sevındım
Selam kızlar çok şükür kavuştuk kuzumla soran dua eden herkese tşkler salı günü beni eğitim vereceğiz diye çağırmışlardı. Sondayla besleme ve biberonu aldırma için 2 kere yanına girdim sonrasında bizi odaya aldılar bir gece kalınca ikna oldular beslenme konusunda ve eve çıktık ama ptesi mr var beyinden ve diğer muayeneleri olacak sonuca göre umarım onlarda temiz çıkar. Şuanda zorlansakda sondayla beslememeye çalışıyorum yarımsaatte bi o yüzden pek bakamayacağım bir süre buraya. İnş en kısa zamanda normal beslenmeye başlayabiliriz

Kızlar bebeğim emerken sancılanıyor . Uyuduğunda beşiğine koyuyorum. Bu sefer sancıdan uyanıyor. Gazınıda çıkartıyorum ama yinede uyurken kıvranıp uyanıyor. Birde emerken çok kısa sürede uyuya kalıyor. Ne yapmam lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…