- 5 Ekim 2020
- 14.716
- 40.304
- 548
- 36
Haklısın yediklerimden de etkilenebilir,baharatlı falan yemiyorum öyle ama.elimde bayağı var bez henüz çok almıştım,bezi değiştireceğim olmadı çokmuş azmış bakmadan.çokhassas çünkü teni.
Prima kullanan arkadaşlar hangisini kullanıyorsunuz atlatma aşamasında onu alırım sanırım
Seni en iyi ben anlarm sağ memeni cnm hemen parol ic memene sıcak uygula zeytinyag ile ov bol bol ins gecer en son 39.7 atesi görmüştük gerisini hatirlamiyorum zatenKızlar ben gene mastit oldum sanırım ateşim çıktı, memem de sızlıyor, acıyor. Bir başınayım, çok korkuyorum kötüleşeceğim de bebişe bakamıycam diye.. 2 memeyi hayatta emmiyor benimki, o yüzden oluyor sanırım böyle
Canım seninki bebek havlusu içinde gliserin, salatalık sütü falan var bak yenidoğan için olan bundan altında sarı şerit olanVallaha yalan su felan yok yikiyorum köpük cikiyor dudak altimi yakti yikiyinca bebisin poposunh da yakar bu dedim yikadim hep yikiyorum fotodakini kullaniyorunEki Görüntüle 2885655
Hic fark etmemidtim bir dahakime bunu alaym elimdekimi yine yıkıysrsk kullaniyimCanım seninki bebek havlusu içinde gliserin, salatalık sütü falan var bak yenidoğan için olan bundan altında sarı şerit olan
Saol canım sağdım artık inşallah rahatlarSeni en iyi ben anlarm sağ memeni cnm hemen parol ic memene sıcak uygula zeytinyag ile ov bol bol ins gecer en son 39.7 atesi görmüştük gerisini hatirlamiyorum zaten
Lahana bulabilir misin? Başlangıç aşamasındayken müdahale etmek lazım. Bir de çocuğu yatırıp üstüne doğru bir pozisyonda emzir daha iyi çeker sütü.Kızlar ben gene mastit oldum sanırım ateşim çıktı, memem de sızlıyor, acıyor. Bir başınayım, çok korkuyorum kötüleşeceğim de bebişe bakamıycam diye.. 2 memeyi hayatta emmiyor benimki, o yüzden oluyor sanırım böyle
Geçer canım geçer merak etme. Senin huzurluğun onada geçiyodur. Bunlar her bebeğin yaşayacağı şeyler, boşver, hepimiz aynı sıkıntıları yaşıyoruz. Bu kadar dert etme kendine.Sağolun kızlar.ıslak mendil sleppy yenidoğan,içinde doğru düzgün hiçbişey yok inanınki.onu bile nadir kullanıyorum biliyor musunuz.temizleme pamuğu kullanıyorum,çok önceden burda bi arkadaş yazmıştı poşetine döküyorum suyu üstten gün boyu yetiyor diye.ipli ya zaten sıkınca kurumuyor.bir de kuru paket tutuyorum yanımda kuruluyorum üstelik.bezim sleppy naturel canım evet,ona rağmen pişik oldu.önceki çocuklarda bepanthol kullanmıştım sudokrem de kullandım hiç olmamışlardı.üçüncü de bunu da tatmış oldum.şu an önleyici işe yaramıyor bende acil tedavi edici bişey olması lazım hametan aldıracağım sanırım.poposu bir durmuyor ki gazla kaka bulaştırıp duruyor.derin uykuda gibi şu an bacaklarını açtım iki tarafına yastık koyup hava aldırmaya çalışıyorum.
Başından beri psikolojim gayet iyiydi ama bugün depresyonda gibiyim belki de pişik bir de isilik olması da etken oldu bu duruma,bunaldım.bebek de huzursuz dünden bu yana.başlarda kötü de olsa bundan daha iyi bir rutini var gibiydi.iki gündür hiç yok.dua edin geçsin
Saol canım eşim baksın bi bulur belkiLahana bulabilir misin? Başlangıç aşamasındayken müdahale etmek lazım. Bir de çocuğu yatırıp üstüne doğru bir pozisyonda emzir daha iyi çeker sütü.
Bu ıslak mendil mi bez mi anlamadım canım. Bende minnakgelin’in paylaştığı ıslak mendili kullanıormVallaha yalan su felan yok yikiyorum köpük cikiyor dudak altimi yakti yikiyinca bebisin poposunh da yakar bu dedim yikadim hep yikiyorum fotodakini kullaniyorunEki Görüntüle 2885655
Sağolun kızlar.ıslak mendil sleppy yenidoğan,içinde doğru düzgün hiçbişey yok inanınki.onu bile nadir kullanıyorum biliyor musunuz.temizleme pamuğu kullanıyorum,çok önceden burda bi arkadaş yazmıştı poşetine döküyorum suyu üstten gün boyu yetiyor diye.ipli ya zaten sıkınca kurumuyor.bir de kuru paket tutuyorum yanımda kuruluyorum üstelik.bezim sleppy naturel canım evet,ona rağmen pişik oldu.önceki çocuklarda bepanthol kullanmıştım sudokrem de kullandım hiç olmamışlardı.üçüncü de bunu da tatmış oldum.şu an önleyici işe yaramıyor bende acil tedavi edici bişey olması lazım hametan aldıracağım sanırım.poposu bir durmuyor ki gazla kaka bulaştırıp duruyor.derin uykuda gibi şu an bacaklarını açtım iki tarafına yastık koyup hava aldırmaya çalışıyorum.
Başından beri psikolojim gayet iyiydi ama bugün depresyonda gibiyim belki de pişik bir de isilik olması da etken oldu bu duruma,bunaldım.bebek de huzursuz dünden bu yana.başlarda kötü de olsa bundan daha iyi bir rutini var gibiydi.iki gündür hiç yok.dua edin geçsin
Eşim muayeneye gittiğimiz doktoru aramış travocort demiş canım.dediğinle benziyor sanki.bu da mantar kremi internetten baktım da,o kadar da değil gibi çoğunlukla kızarıklık.olmadı hametan başlayayım geçmezse onu da aldırırımÇok kötüyse yara açıldıysa mantar oluyor hametan + trosyd günde 3 kez. Diğer her bezde hametan.
yaraları kapanınca sadece hametan şeklinde kullanıyorum. Benimki de çok pişik oluyor. İlk olduğunda aşırı paniklemiştim. Ama trosyd mantar kremi çok iyi geliyor.
Eşim muayeneye gittiğimiz doktoru aramış travocort demiş canım.dediğinle benziyor sanki.bu da mantar kremi internetten baktım da,o kadar da değil gibi çoğunlukla kızarıklık.olmadı hametan başlayayım geçmezse onu da aldırırım
Ben pisik olmasada hametan sürüyorum her bez degisiminde bir sıkıntı olmaz sanirimEvet aynı şey. Bi dene bakalım hametanı inşallah gerek kalmaz
Ben pisik olmasada hametan sürüyorum her bez degisiminde bir sıkıntı olmaz sanirim
Hameten devamlı kullanma canım deriyi inceltiyormuş Dr öyle dedi pişik yara yanık olunca iyileşene kadar kullan demişdiBen pisik olmasada hametan sürüyorum her bez degisiminde bir sıkıntı olmaz sanirim
MrvCn haber var mı canım kızından
succulentaski nasılsınız merak ettim yazmadın bayağıdır...
MrvCn kızımız nasıl oldu eve çıkmıştır inşallah
MrvCn canım ne yaptın kızına kavustun u acaba
Selam kızlar çok şükür kavuştuk kuzumla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?