- 10 Nisan 2017
- 333
- 606
- 103
- 33
biz daha doğmadan almıştık ama ne zaman kullansam diye bende kararsızım. şuan çok küçük canı yansada hemen kendini kurtaramaz diye korkuyorum. hareketlendiğinde boynunu başını çevirir pozisyon değiştirir daha rahat eder gibi geliyor. kızımda kehribar bileklik kullanmıştım şimdi ikisinede kolye aldım büyüme sırasında kemik ağrılarınada iyi geliyor diye kızımda da hala kullanıyorum.Bu arada kehribar kullanmaya başlayan varmı ? Gaz sancısına da faydalı diyorlar dün almışlar çocuğa ama takip takmamak arasında kaldım. Sıcaklarda boynunu rahatsız eder mi dedm
Neden bunalsın canm sıcağı mı kastediyorsunKızlar iki aylıkken bebişi aydın tarafına götürmeyi düşünüyorum . Akşam olana kadar hep evde olacak . Sizce bunalır mı ?
İzmirde oturuyorum cok sıcak ve cok nemli canım klımasız oturulmuyor asla geçmiş olsnKızlar ben romatizma ağrılarımdan uyuyamıyorum. İzmire geldim hava çok nemli bana yaramadı. Büyün gece oturur pozisyondayım bebeğe de bakamıyorum. Romatizma ilaçlarım yasak. Ağrı kesici ile idare etmeye çalışıyorum.
Emzirirken içilebilecek ağrı kesici bilşyor musunuz parol harici. Apranax forte içsem zararlı mıdır?
Benim doktorum geralgine k verdi. Ama içinde kodein var bayağı morfin. İyi geliyor doktor da iç bir şey olmaz dedi ama ben parol harici bir şey içemiyorum korkuyorum. Var mıdır bildiğiniz yine güvenli bir ilaç?
Hah evet geçe çamşır aşılmaz ilkindi sonrası banyo yaptılmaz şimdi yine dedi bizim KV bugün kırkın ama ilkindi sonrası olmaz diye sebeb diyorum öyle derler aman dedim siz iyice bilinmezin ardına düşmüş çocukça gidiyorsunuz insanı günah sahibi yapmadan başka işe yaramıyor kırk çıkarmanız dedimBen 40 dan kurtuldum darısı başınıza.Yok ikindiden sonra yıkanmaz çamaşır asilmazmis. Çocuk bezleri atilmazmis. Aman 40 li kadın gezmezmis vs vs. En azından büyüklerin lafından kurtuldum geçmek bilmedi su 40
Ben suyuna gümüş altın ve gül yaprakları koydum ekstra birşey yapmadım. O suyu 2 ye böldüm yarışı kendi dusumda yarısını oğlumun dusunda kullandım. Sırf 40 için kayınpeder kayınvalide geldibüyükler çok önemsiyor malesef. Hatta ilk kziimda odaya kuran kızımın başına süpürge koymuslardi.
Dalan ileKızlar bebeğinizin kıyafetlerini neyle yıkıyorsunuz
Geçen bir yerde göğüs ucu kreminin çok iyi geldiğini okudum çatlağa. Elinde varsa lansinoh falan deneyebilirsin. Çok geçmiş olsunKızlar anal fissür(makatta çatlak) olan var mı aranızda,geçirmek için neler yapıyorsunuz,ben çok zordayım büyük tuvalete girince 7,8 saat süren ağrım oluyor,bebeğimi 10 dk zor emziriyorumAntibiyotik verdi doktor,günde 3 kez sıcak suya oturuyorum,orayı yağlıyorum sürekli,kabız olmamaya çalışıyorum,kaç günde geçer acaba,wc ye gitmeye korkuyorum,ağrım başlayınca dünyam kararıyo
Canım ben de gün sayıyorum bugün 30 günlük olduk biran önce 3. Ayı bitsin valla düzensiz uykular gaz sancıları hepsi bir arada cok yorgunumBir an önce iki ayı geçelim istiyorum valla ben sabrım bitmek üzere bugün bi arkadaşım geldi 5 saat oturdu bizimki öyle bir uyuyor ki derin derin kız çıkar çıkmaz başladı kıpkırmızı kesilip yaygara kopartmaya valla artık bilerek yapıyor bu bebeler öyle düşünmeye başladım iyice
Kizlar 2 gundur mamamizi dgistirdik bebegimde reflu var diye evet cok iyi geldi kizima kusmasi tamamen kesildi ama yemyesil kaka yapti? Neden sizce.. olmadi pazartesi doktoruna bi sorayim
Çok geçmiş olsun canım. Bir şey yoktur inşallah.Hanımlar. Bugün bebeğimi uyuttum her zman ki gibi koltuğun üzerine reflü yatagoyla koydum Koltuğun üzerine koymuştum reflü yatagiyla birlikte her zman öyle koyarım. Mutfağa gittim. 5 dk geçti geçmedi bı çığlık bı baktım yerde hemen hasteneye gittik . Şu an için bişey yok . Uzun süre uyutmadik tomografi. Girdi çok hareketli olduğu için çok net değil dedi doktor ama 4 saat durduk. Kusma olmadı gözlerinde de kayma yok kan da gelmedi eve gönderdi bişey yok diye.
Yani beyin kanamwsi filan olsa hareketli olduğu halde görürdugörürdu d
Biz de bu gece yine zombiye bağladık kızlar.
Surekli uyandı bizim bey. Gaz yapacak bir şey de yemedim diye düşünüyorum ama sürekli huzursuzdu. Sabah kalkıp baya pirtlattik biraz kendine geldi şimdi de banyo yaptırdım uyudu bakalım ne kadar uyur.
Kızlar bebeğinizin kıyafetlerini neyle yıkıyorsunuz
Gebelikte krem yazmıştı kadın dogumcu. Geçen hafta sordum emzirirken de kullanabilirsin dedi. Surdugumde direk rahatlatıyor. 2-3 kullanımda geçiyor. Kabız olmazsam çıkmıyor . Patlıcan sapı ile kür yapıyorlar ama emzirirken içilir mi arastirmadim hiç.Kızlar anal fissür(makatta çatlak) olan var mı aranızda,geçirmek için neler yapıyorsunuz,ben çok zordayım büyük tuvalete girince 7,8 saat süren ağrım oluyor,bebeğimi 10 dk zor emziriyorumAntibiyotik verdi doktor,günde 3 kez sıcak suya oturuyorum,orayı yağlıyorum sürekli,kabız olmamaya çalışıyorum,kaç günde geçer acaba,wc ye gitmeye korkuyorum,ağrım başlayınca dünyam kararıyo
Ben bugun taktım ama ayak bileğine taktım en rahat orası dıyeBu arada kehribar kullanmaya başlayan varmı ? Gaz sancısına da faydalı diyorlar dün almışlar çocuğa ama takip takmamak arasında kaldım. Sıcaklarda boynunu rahatsız eder mi dedm
Boynuna taktim şimdilik sıkıntı yok aksine maşallah diyim arka arkaya çok iyi gaz çıkardıBen bugun taktım ama ayak bileğine taktım en rahat orası dıye
Çok geçmiş olsun canım ben Aptamil kullanıyorum ilk emziyorum mutlaka sonra 60 CC veriyorum ama mamayı bir ölçek fazla koyuyorumMama kullanan kızlar kaç cc veriyorsunuz mamayı ve ne kullanıyorsunuz? Bizim 6. Haftamız bitti bugün. 7ye giriyoruz.
Ben romatoloji doktorumu aradım bugün dayanamayıp ağrılara çocuk da çok kudurdu tükendim. İlaca başladık. Ama ilaçtan sonra 4-6 saat kadar emzirmeyeceğim. Süt de stoklamamıştım uğraşamayacağım da şu an.
Şimdi içmeden önce sağdım. Gece acıkmazsa idare ederiz aslında. Ama ne olur ne olmaz aptamil conformil aldık gaz yapmıyormuş eczacı demiş eşime. Deneyen var mı? Ve kaç cc vermeyim esas soru
Hipp 1 combiotic aldım sadece bir kere kullandık onda da 60 cc verdim.Mama kullanan kızlar kaç cc veriyorsunuz mamayı ve ne kullanıyorsunuz? Bizim 6. Haftamız bitti bugün. 7ye giriyoruz.
Ben romatoloji doktorumu aradım bugün dayanamayıp ağrılara çocuk da çok kudurdu tükendim. İlaca başladık. Ama ilaçtan sonra 4-6 saat kadar emzirmeyeceğim. Süt de stoklamamıştım uğraşamayacağım da şu an.
Şimdi içmeden önce sağdım. Gece acıkmazsa idare ederiz aslında. Ama ne olur ne olmaz aptamil conformil aldık gaz yapmıyormuş eczacı demiş eşime. Deneyen var mı? Ve kaç cc vermeyim esas soru
Bu ölcumler cok fazla benim bebegim 90 cc iciyor 2,5-3 saatte bi coook nadir 120 ml iciyor.. her bebek ayni degildir illakiHipp 1 combiotic aldım sadece bir kere kullandık onda da 60 cc verdim.
Paketin arkasında bu şekilde ölçü verilmiş belki işine yarar
Sen 120 ml dene cnm 4 kasik katiyorsun. Fazla katarsan kabizlik yapar cunku.Mama kullanan kızlar kaç cc veriyorsunuz mamayı ve ne kullanıyorsunuz? Bizim 6. Haftamız bitti bugün. 7ye giriyoruz.
Evet canım bebekler bunalır mı acaba sıcaklık olarak şehir değişikliğinden nemdenNeden bunalsın canm sıcağı mı kastediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?