2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar iki aylıkken bebişi aydın tarafına götürmeyi düşünüyorum . Akşam olana kadar hep evde olacak . Sizce bunalır mı ?

Bu arada kehribar kullanmaya başlayan varmı ? Gaz sancısına da faydalı diyorlar dün almışlar çocuğa ama takip takmamak arasında kaldım. Sıcaklarda boynunu rahatsız eder mi dedm
biz daha doğmadan almıştık ama ne zaman kullansam diye bende kararsızım. şuan çok küçük canı yansada hemen kendini kurtaramaz diye korkuyorum. hareketlendiğinde boynunu başını çevirir pozisyon değiştirir daha rahat eder gibi geliyor. kızımda kehribar bileklik kullanmıştım şimdi ikisinede kolye aldım büyüme sırasında kemik ağrılarınada iyi geliyor diye kızımda da hala kullanıyorum.

İzmirde oturuyorum cok sıcak ve cok nemli canım klımasız oturulmuyor asla geçmiş olsn

Kızlar anal fissür(makatta çatlak) olan var mı aranızda,geçirmek için neler yapıyorsunuz,ben çok zordayım büyük tuvalete girince 7,8 saat süren ağrım oluyor,bebeğimi 10 dk zor emziriyorumAntibiyotik verdi doktor,günde 3 kez sıcak suya oturuyorum,orayı yağlıyorum sürekli,kabız olmamaya çalışıyorum,kaç günde geçer acaba,wc ye gitmeye korkuyorum,ağrım başlayınca dünyam kararıyo

Hah evet geçe çamşır aşılmaz ilkindi sonrası banyo yaptılmaz şimdi yine dedi bizim KV bugün kırkın ama ilkindi sonrası olmaz diye sebeb diyorum öyle derler aman dedim siz iyice bilinmezin ardına düşmüş çocukça gidiyorsunuz insanı günah sahibi yapmadan başka işe yaramıyor kırk çıkarmanız dedim o kırk çıkarsın ben tövbe ederek yıkanacagım güsüllenip bırakırım

Geçen bir yerde göğüs ucu kreminin çok iyi geldiğini okudum çatlağa. Elinde varsa lansinoh falan deneyebilirsin. Çok geçmiş olsun

Canım ben de gün sayıyorum bugün 30 günlük olduk biran önce 3. Ayı bitsin valla düzensiz uykular gaz sancıları hepsi bir arada cok yorgunum

Kizlar 2 gundur mamamizi dgistirdik bebegimde reflu var diye evet cok iyi geldi kizima kusmasi tamamen kesildi ama yemyesil kaka yapti? Neden sizce.. olmadi pazartesi doktoruna bi sorayim

Bizim de kakamız yeşilli sarılı geliyor hep. Fotoğraf çekip doktora göstermiştim bağırsaklarının çalıştığını gösteryor demişti.

Çok geçmiş olsun canım. Bir şey yoktur inşallah.

Biz de 3 4 gündür çok iyidik bugün çıldırdı yine. Gaz yapacak bir şey yemedim her gün arifoğlu anne çayı diye bir şey içiyorum süper gaz çıkarıyor. Bilmiyorum azalarak bitecek inşallah artık.

Gebelikte krem yazmıştı kadın dogumcu. Geçen hafta sordum emzirirken de kullanabilirsin dedi. Surdugumde direk rahatlatıyor. 2-3 kullanımda geçiyor. Kabız olmazsam çıkmıyor . Patlıcan sapı ile kür yapıyorlar ama emzirirken içilir mi arastirmadim hiç.

Mama kullanan kızlar kaç cc veriyorsunuz mamayı ve ne kullanıyorsunuz? Bizim 6. Haftamız bitti bugün. 7ye giriyoruz.

Ben romatoloji doktorumu aradım bugün dayanamayıp ağrılara çocuk da çok kudurdu tükendim. İlaca başladık. Ama ilaçtan sonra 4-6 saat kadar emzirmeyeceğim. Süt de stoklamamıştım uğraşamayacağım da şu an.

Şimdi içmeden önce sağdım. Gece acıkmazsa idare ederiz aslında. Ama ne olur ne olmaz aptamil conformil aldık gaz yapmıyormuş eczacı demiş eşime. Deneyen var mı? Ve kaç cc vermeyim esas soru

Çok geçmiş olsun canım ben Aptamil kullanıyorum ilk emziyorum mutlaka sonra 60 CC veriyorum ama mamayı bir ölçek fazla koyuyorum
Ama bugün bayram nedeniyle kapalı olur diye Bebelac Gold aldım inşallah o da iyi gelir
Bebelac Gold kullanlar var mı

Hipp 1 combiotic aldım sadece bir kere kullandık onda da 60 cc verdim.
Paketin arkasında bu şekilde ölçü verilmiş belki işine yarar

Eklentiler

• DCDD4BB4-665F-41A1-B8D8-6ACA1D0190D3.webp
    67,1 KB · Görüntüleme: 65
Hipp 1 combiotic aldım sadece bir kere kullandık onda da 60 cc verdim.
Paketin arkasında bu şekilde ölçü verilmiş belki işine yarar
Bu ölcumler cok fazla benim bebegim 90 cc iciyor 2,5-3 saatte bi coook nadir 120 ml iciyor.. her bebek ayni degildir illaki

Sen 120 ml dene cnm 4 kasik katiyorsun. Fazla katarsan kabizlik yapar cunku.
Ve baktin cok geliyor 90 cc ile basla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…