Bursada olursam zıbın çorap uuzerine ince muslin. Yalova'da olursam bizm ev esiyor battaniye az kalın ortuyorum. Ayak ve bel kısmından usutmemeye çalışıyorum. Bursa da Osmangazi de basık mahalle çok sıcak oluyor en üst kat birde. O yüzden uyku dışında üzerini de ortmuyorum.kızlar bursada olanlar bebeği nasıl giydiriyorsunuz. ilk gün yeni doğan takımı vardı çok sıcak olunca baktım daraldı zıbın giydirdim ince müsline sardım durdu şimdide zıbın şort çorap var üstünde. üşüyormu sıcakladı mı anlayamıyorum. ayakları elleri sıcacık. hasta etmem inşallah. bide banyodan sonra yağlayıp ince müslinle ve birtane daha battaniyeyle kundaklıyorum yüzü hep döktü sanırım çok darlanıyor. evde olmadığım için yok öyle yok böyle deyip her şeye karışıyorlar. Bence sadece ince müslin yeter ama üşür diye diye sardılar gene.
Ben Eskişehirde yaşıyorum orası da esiyor ve ben hep yeni doğanla gezdirdim gecede ince müslin atardım üstüne ne çok sıcak ne çok soğuk olmasına izin vermedim. Ama burda çok terliyor soyuyorum bu seferde üşürmü derdi alıyor beni. Şuan rahatlamış gibi hem huzursuz değil hemde daha rahat uyuyor.Bursada olursam zıbın çorap uuzerine ince muslin. Yalova'da olursam bizm ev esiyor battaniye az kalın ortuyorum. Ayak ve bel kısmından usutmemeye çalışıyorum. Bursa da Osmangazi de basık mahalle çok sıcak oluyor en üst kat birde. O yüzden uyku dışında üzerini de ortmuyorum.
Çok geçmiş olsun canımKızlar benim romatizma ağrılarım dayanılmaz bir hal aldı. Acile gittim kortizon aldım. Önce eve git bebeği emzir süt sağ dediler. Sağdım geri gittim. İğnemi oldum 4 saat emzirmicem. Emzirirken en azından böyle çareler varmış çok şükür. Hamileyken yatıp kalıyordum çaresi yoktu. En kötü mama veririm. Kalkıp altını bile değiştiremiyorum çocuğun geceleri.
Kısa kollu zıbın ve çorapla duruyorkızlar bursada olanlar bebeği nasıl giydiriyorsunuz. ilk gün yeni doğan takımı vardı çok sıcak olunca baktım daraldı zıbın giydirdim ince müsline sardım durdu şimdide zıbın şort çorap var üstünde. üşüyormu sıcakladı mı anlayamıyorum. ayakları elleri sıcacık. hasta etmem inşallah. bide banyodan sonra yağlayıp ince müslinle ve birtane daha battaniyeyle kundaklıyorum yüzü hep döktü sanırım çok darlanıyor. evde olmadığım için yok öyle yok böyle deyip her şeye karışıyorlar. Bence sadece ince müslin yeter ama üşür diye diye sardılar gene.
Allah'ım soğanı versinKızlar benim romatizma ağrılarım dayanılmaz bir hal aldı. Acile gittim kortizon aldım. Önce eve git bebeği emzir süt sağ dediler. Sağdım geri gittim. İğnemi oldum 4 saat emzirmicem. Emzirirken en azından böyle çareler varmış çok şükür. Hamileyken yatıp kalıyordum çaresi yoktu. En kötü mama veririm. Kalkıp altını bile değiştiremiyorum çocuğun geceleri.
Ben İstanbul malum İstanbul çok fena ama ben hiç zibinla tutmadım mutlaka zıbın ve hastane çıkışı alt üstünü yada tulum giydiyorum ya bunlar civciv gibiler hergunde bonya yaptiyorum sadece sikinkundak yapmıyorum üstüne bazen battaniye bazende Müslim bez atıyorumkızlar bursada olanlar bebeği nasıl giydiriyorsunuz. ilk gün yeni doğan takımı vardı çok sıcak olunca baktım daraldı zıbın giydirdim ince müsline sardım durdu şimdide zıbın şort çorap var üstünde. üşüyormu sıcakladı mı anlayamıyorum. ayakları elleri sıcacık. hasta etmem inşallah. bide banyodan sonra yağlayıp ince müslinle ve birtane daha battaniyeyle kundaklıyorum yüzü hep döktü sanırım çok darlanıyor. evde olmadığım için yok öyle yok böyle deyip her şeye karışıyorlar. Bence sadece ince müslin yeter ama üşür diye diye sardılar gene.
Sifani versinAllah'ım soğanı versin
Geçmiş olsun canım Rabbim çaresiz dert vermesin inş iyi bari bir çözümü varmış aç kalmaz bebiş ilaç saati dolunca hem sağar hem emzirirsin anne sütünden mahrum olmaz
Ben İstanbul malum İstanbul çok fena ama ben hiç zibinla tutmadım mutlaka zıbın ve hastane çıkışı alt üstünü yada tulum giydiyorum ya bunlar civciv gibiler hergunde bonya yaptiyorum sadece sikinkundak yapmıyorum üstüne bazen battaniye bazende Müslim bez atıyorum
Canım ben İstanbul dayım çok sıcak sadece zıbın ve ayaklı ince pantolon ile duruyor bazen yarım kol bazen sıfır kol sadece terlediği için günlük 5 defa üst değiştiriyor evim giriş kat olmasına rağmen çok sıcak olmasa da üst katlara nazaran gecede müslim ürtüyorum gündüz örtmüyorum annem hep derdi erkek çocukları sıcağı sevmez fazla sıcak tutmamalı diye aklımda kalmışükızlar bursada olanlar bebeği nasıl giydiriyorsunuz. ilk gün yeni doğan takımı vardı çok sıcak olunca baktım daraldı zıbın giydirdim ince müsline sardım durdu şimdide zıbın şort çorap var üstünde. üşüyormu sıcakladı mı anlayamıyorum. ayakları elleri sıcacık. hasta etmem inşallah. bide banyodan sonra yağlayıp ince müslinle ve birtane daha battaniyeyle kundaklıyorum yüzü hep döktü sanırım çok darlanıyor. evde olmadığım için yok öyle yok böyle deyip her şeye karışıyorlar. Bence sadece ince müslin yeter ama üşür diye diye sardılar gene.
evet canım cidden sevmiyorlarmış. çocuğu soyduk mızıldanması huysuzluğu bitti. demek ki darlanıyormuş. yüzündeki sivilceler bile geçmeye başladı.Canım ben İstanbul dayım çok sıcak sadece zıbın ve ayaklı ince pantolon ile duruyor bazen yarım kol bazen sıfır kol sadece terlediği için günlük 5 defa üst değiştiriyor evim giriş kat olmasına rağmen çok sıcak olmasa da üst katlara nazaran gecede müslim ürtüyorum gündüz örtmüyorum annem hep derdi erkek çocukları sıcağı sevmez fazla sıcak tutmamalı diye aklımda kalmışü
Aynen canım biz yine kalkıp elimizi yüzmüzü yıkıyoruz su içiyoruz cam açıp hava alıyoruz o minnaklar ya yatıyor ya emmiyor ne yapsınlar darlanmayıp yazık kuzularaevet canım cidden sevmiyorlarmış. çocuğu soyduk mızıldanması huysuzluğu bitti. demek ki darlanıyormuş. yüzündeki sivilceler bile geçmeye başladı.
Takma kimseyi sakin ol cnm.. sukur bana kimse niye biberonla sut veriyosun niye mama veriyosun demiyor bilmiyorum ben sunu fark ettim turkiyedeki kaynanalar daha cok kaynanalik yapiyor burdakiler sakinAh deli olucam bu çocuk ağladımı huysuzlandı mı sütün mü yetmiyor aç bu çocuk biberona mı alıştı emzikten dolayı memeyi reddediyor laflarından. Zaten bebek ağladımı bende strese giriyorum herkes beni iyice strese sokuyor. Uykusu geldimi uyuyamadımı hem memede sıkıntı yaşıyor hemde uykuya dalamadığı için ağlayıp duruyor. Çok yorucu her şey. Allah bana bol bol sabır bebeğimede bol bol uyku nasip etsin inşallah.
kız sadece kv olsa keşke. Annemdeyim illa ediyor biberonla verme senin yüzünden memeyi bırakacak yok emzik verme çocuğun yüreği bayıldı.Takma kimseyi sakin ol cnm.. sukur bana kimse niye biberonla sut veriyosun niye mama veriyosun demiyor bilmiyorum ben sunu fark ettim turkiyedeki kaynanalar daha cok kaynanalik yapiyor burdakiler sakinolabilirmi bilemedim ama cevremdeki her kaynana aamaaan evinde olsun rahat olsun kafasindalar
Ben Hindistan cevizi yağı kullanıyorum, bir de fotoğraf atmışsın net görmüyorum ama sadece deri döküntüsüyse kızımın el bilekleri, ayak bilekleri, boynu o şekilde dökülüyordu iki kere çok az tuzlu suyla yıkadım her banyodan sonra da Hindistan cevizi yağını sürdüm geçti çok şükürKızlar bebeklerinizin vücudu için bişey kullanıyor musunuz?ben pek taraftar değildim ama bu bebek fikrimi değiştirdi.hassas bi teni var.zeytinyağı mı kullansam ya da başka krem falan mı bilemedim.isilik pişik kulak memeleri de böyle kuru kuru oldu,ne yapsam?siz ne kullanıyorsunuz??
Şimdiye kadar uzun kollu giydiriyordum ama iki gündür aşırı sıcak, kısa kollu zıbının altına patikli pijama giydiriyorum ama banyodan sonra 1-2 saatliğine üstüne çok ince bir üst giydiriyorum üşümesin diyekızlar bursada olanlar bebeği nasıl giydiriyorsunuz. ilk gün yeni doğan takımı vardı çok sıcak olunca baktım daraldı zıbın giydirdim ince müsline sardım durdu şimdide zıbın şort çorap var üstünde. üşüyormu sıcakladı mı anlayamıyorum. ayakları elleri sıcacık. hasta etmem inşallah. bide banyodan sonra yağlayıp ince müslinle ve birtane daha battaniyeyle kundaklıyorum yüzü hep döktü sanırım çok darlanıyor. evde olmadığım için yok öyle yok böyle deyip her şeye karışıyorlar. Bence sadece ince müslin yeter ama üşür diye diye sardılar gene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?