Gecmis olsun ben gobek bagi düşene kadar yikamamistim doktorum oyle demisti 10 gun dustü 2 gunde sallanarak gezdı gobek bağının acıdığını düşünmüyorum belki gaz sancısı vardir belki uyuyamiyordur ondan agliyordur yikamayin dusene kadar düştükten sonra ertesi gün yıkayın ilk zamanlar benimde bebegim hizli nefes alip verirdi daha tam bilmiyorlar içinizin rahatlamasi icin doktora görünün gecmis olsunKızlar merhaba biz bugün 14 günlük olduk ama göbek bağımız düşmedi rif ampul kullandık beş gün yinede fayda etmedi yavruma çok üzülüyorum yeri acıyor sanırım ağlıyor sürekli çok çaresiz hissediyorum doktorumuz koku ve akıntı yoksa normal yıkamayın dedi yikamadik ama sıcaktan bunalinca ben üç defa yıkadım ve yikadigimda daha çok yer verdi sanki düşmesini hızlandırdı şuan biraz sallanıyor acile mı gitsem doktor çeker mi acababide çok hızlı nefes alıp veriyor kafama takıldı bilen fikri olan var mı
Bende son üç gündür yıkıyorum aşırı sıcaklar isilik olduk ne yapacağımı şaşırdım gaz olabilir teşekkür ederim bayramdan sonra kontrolümüz var olmazsa acil çocuk hastanesini gideceğimGecmis olsun ben gobek bagi düşene kadar yikamamistim doktorum oyle demisti 10 gun dustü 2 gunde sallanarak gezdı gobek bağının acıdığını düşünmüyorum belki gaz sancısı vardir belki uyuyamiyordur ondan agliyordur yikamayin dusene kadar düştükten sonra ertesi gün yıkayın ilk zamanlar benimde bebegim hizli nefes alip verirdi daha tam bilmiyorlar içinizin rahatlamasi icin doktora görünün gecmis olsun
Bizim yedi günde düştü yıkamadım ben ama yıkanabilir diyen de çok ünlü doktorlar okudum yıkamışsın artık onu takma sallanması düşmesinin yaklaştığını gösteriyor çekmezler hiçbirşekilde.nefes almasını da takma bizimkiler bile hala çok hızlı nefes alıp veriyorlarKızlar merhaba biz bugün 14 günlük olduk ama göbek bağımız düşmedi rif ampul kullandık beş gün yinede fayda etmedi yavruma çok üzülüyorum yeri acıyor sanırım ağlıyor sürekli çok çaresiz hissediyorum doktorumuz koku ve akıntı yoksa normal yıkamayın dedi yikamadik ama sıcaktan bunalinca ben üç defa yıkadım ve yikadigimda daha çok yer verdi sanki düşmesini hızlandırdı şuan biraz sallanıyor acile mı gitsem doktor çeker mi acababide çok hızlı nefes alıp veriyor kafama takıldı bilen fikri olan var mı
Teşekkür ederim canım inşallah normaldir bir gün daha bekleyeceğim doktora gideceğim yoksaBizim yedi günde düştü yıkamadım ben ama yıkanabilir diyen de çok ünlü doktorlar okudum yıkamışsın artık onu takma sallanması düşmesinin yaklaştığını gösteriyor çekmezler hiçbirşekilde.nefes almasını da takma bizimkiler bile hala çok hızlı nefes alıp veriyorlar
Kremin adı ne cnım,evet patlıcan kürünü bende duydum şöyle biraz baktım ama emzirenler için bende birşey bulamadımGebelikte krem yazmıştı kadın dogumcu. Geçen hafta sordum emzirirken de kullanabilirsin dedi. Surdugumde direk rahatlatıyor. 2-3 kullanımda geçiyor. Kabız olmazsam çıkmıyor . Patlıcan sapı ile kür yapıyorlar ama emzirirken içilir mi arastirmadim hiç.
Düşer canım bence sallanıyorsa inşallah sabırlı olTeşekkür ederim canım inşallah normaldir bir gün daha bekleyeceğim doktora gideceğim yoksa
Benim kayınvalidem göbeğine her altını değiştirirken bir damla yağ damlatmamı söyledi,bende kantoron yağı vardı onu damlattım bebe yağıda olur zeytinyağıda ,çok çabuk düştü gerçekten 5. Günde ,yağ orayı yumşatıyor ve acıtmıyor,çabuk düşmesine vesile oluyor sende yağ damlatabilirsin canım hemen düşer inş..Kızlar merhaba biz bugün 14 günlük olduk ama göbek bağımız düşmedi rif ampul kullandık beş gün yinede fayda etmedi yavruma çok üzülüyorum yeri acıyor sanırım ağlıyor sürekli çok çaresiz hissediyorum doktorumuz koku ve akıntı yoksa normal yıkamayın dedi yikamadik ama sıcaktan bunalinca ben üç defa yıkadım ve yikadigimda daha çok yer verdi sanki düşmesini hızlandırdı şuan biraz sallanıyor acile mı gitsem doktor çeker mi acababide çok hızlı nefes alıp veriyor kafama takıldı bilen fikri olan var mı
Kortos canım adıKremin adı ne cnım,evet patlıcan kürünü bende duydum şöyle biraz baktım ama emzirenler için bende birşey bulamadım
Masallah paşaya ins gecede uyur anne sütü önce sulu sekerli geliyor sonra yaglı belki yağlı kısmı almadan uyuya kalıp ondan hemn uyanıyordur dün akşam bende mama verdim cok uykusuzdum uyusun diye icmedi 5 ml icti sadece meme açıktı direk bana saldırdı
Aa cok iyi fikir gerçektenBenim kayınvalidem göbeğine her altını değiştirirken bir damla yağ damlatmamı söyledi,bende kantoron yağı vardı onu damlattım bebe yağıda olur zeytinyağıda ,çok çabuk düştü gerçekten 5. Günde ,yağ orayı yumşatıyor ve acıtmıyor,çabuk düşmesine vesile oluyor sende yağ damlatabilirsin canım hemen düşer inş..
Hızlı nefes alıp vermeside gayet normal bizimkide arada yapıyor halen ..
Sağol canım Allah razı olsun inşallahDüşer canım bence sallanıyorsa inşallah sabırlı ol
Benimde kuaföre ihtiyacım var annem sehir dışında kv yanmda ama cocuk bakamıyor ki bırakamıyorumYa gazını da çıkardı bir güzel sıçtı da bilmiyorum 30cc mamadan olur mu ama rahatladı çocuk sanki. Anneme bıraktım kuaföre gittim bugün ilk kez. Evde mama olmasının da rahatlığıyla. Şimdi koştur koştur eve gidiyorum.
Benimde kuaföre ihtiyacım var annem sehir dışında kv yanmda ama cocuk bakamıyor ki bırakamıyorum
Ankraya geliyordun degil mi cok sıcak buralar ve cok kuru bebisin burnunu hergun temizle cnmBen de yarın kv ye gideceğim. Dedim onun yanında şans yok. Kv ler çekiniyor mu bizden çok bulaşmak mı istemiyor ama sorumluluk sıfır.
Ankraya geliyordun degil mi cok sıcak buralar ve cok kuru bebisin burnunu hergun temizle cnm
Ankaradaym cnm :)Ankara da mısın sen de? Evet ankara sayılır uzak bir ilçesine geliyoruz koçhisar
kuru hava olsun benim romatizmalara iyi gelir inşallah. bebişin burnu her türlü temizlenir.
Kremin adı ne cnım,evet patlıcan kürünü bende duydum şöyle biraz baktım ama emzirenler için bende birşey bulamadım
Evet uyanıyor ama emzik verip uyutuyrm tekrarO sancı da sonra uyandırıyor ya emzirmeden sonra yapsam da uyanıyor hep uyanıyor kuş uykusu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?