Cok gecmis olsun cnm bebekler bazen cok hareket ettikleri icin kayip dusebiliyorlar.. sen takip et bebegini ama insallah biseyi yokturHanımlar. Bugün bebeğimi uyuttum her zman ki gibi koltuğun üzerine reflü yatagoyla koydum Koltuğun üzerine koymuştum reflü yatagiyla birlikte her zman öyle koyarım. Mutfağa gittim. 5 dk geçti geçmedi bı çığlık bı baktım yerde hemen hasteneye gittik . Şu an için bişey yok . Uzun süre uyutmadik tomografi. Girdi çok hareketli olduğu için çok net değil dedi doktor ama 4 saat durduk. Kusma olmadı gözlerinde de kayma yok kan da gelmedi eve gönderdi bişey yok diye.
Yani beyin kanamwsi filan olsa hareketli olduğu halde görürdugörürdu d
Mamanın içindeki vitaminlerden olabilir canım, zaten yeşil kaka normal kabul ediliyor endişelenme, bu arada hangi mamaya başladınız burada da var mıdır acabaKizlar 2 gundur mamamizi dgistirdik bebegimde reflu var diye evet cok iyi geldi kizima kusmasi tamamen kesildi ama yemyesil kaka yapti? Neden sizce.. olmadi pazartesi doktoruna bi sorayim
Çok geçmiş olsun, Allah korusun sağlık sıhhat versin bir şeyi yoktur İnşaAllahHanımlar bebeğim düştü bugün 45 günlük.. Koltuğun üzerine koymuştum reflü yatagiyla birlikte her zman öyle koyarım. Mutfağa gittim. 5 dk geçti geçmedi bı çığlık bı baktım yerde hemen hasteneye gittik . Şu an için bişey yok . Uzun süre uyutmadik tomografi Girdi çok hareketli olduğu için çok net değil dedi doktor ama 4 saat durduk. Kusma olmadı gözlerinde de kayma yok kan da gelmedi eve gönderdi bişey yok diye. Geldik uykusuzluktan sızdı kaldı 20dk uyudu tekrar uyandı . 1 saat sonra yine uyutmaya çalıştım şu an uyuyor ama ayağımda sürekli irkilip duruyor. Doktor a sordum da korkudan da olur yenidogan da olur zaten dedi. Evet irkilme vardı normal de de zaten yined e korkuyorum hala kendimde değilim. Şu an 7 saat geçti kusma olmadığı sqdece süt fazlasını çıkarttı. Birde hemşire yenidoganlwrin kafa yapısı yumuşak plastik gibi bebrkl r üzülme hisseder filan dedi ama gel de bana anlat. Şu an bebeğimi izliyorum arada içini çekiyor . Başına gelen varmı yorum yapar misiniz
Valla hep acik kahverengiydi bu mamaya basladiktan sonra yesil oldu biraz degisik geldi o nedenle :) nestle nan AR ismi artik orda hangisi oluyor bilemedim ama asiri iyi geldi kizima.. iyice sakinlesti kusmasi tamamen bitti gazinida kendi cikarip duruyor sukur..Mamanın içindeki vitaminlerden olabilir canım, zaten yeşil kaka normal kabul ediliyor endişelenme, bu arada hangi mamaya başladınız burada da var mıdır acaba
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim korusun bir daha yaşatmasın inşallah. Malesef ne kadar dikkat edersek edelim böyle şeyler olabiliyor. Benim kızımda daha dönmediği halde bir kere koltuktan bir kere engel koyduğum halde yataktan düştü. Çok şükür sapasağlam hiç bir sorun yaşamadık ama onda bunu yaşadığım için daha 1 günlük olmasına rağmen oğluma ilk günden itibaren dönebilir gibi muamele ediyorum. Hatırladıkça hala içim sızlar yataktan direk parkeye düşmüş çok acılı ağlamıştı sakinleştikten sonra bile içini çekip durdu ben bitmiştim sanki o gün.Hanımlar bebeğim düştü bugün 45 günlük.. Koltuğun üzerine koymuştum reflü yatagiyla birlikte her zman öyle koyarım. Mutfağa gittim. 5 dk geçti geçmedi bı çığlık bı baktım yerde hemen hasteneye gittik . Şu an için bişey yok . Uzun süre uyutmadik tomografi Girdi çok hareketli olduğu için çok net değil dedi doktor ama 4 saat durduk. Kusma olmadı gözlerinde de kayma yok kan da gelmedi eve gönderdi bişey yok diye. Geldik uykusuzluktan sızdı kaldı 20dk uyudu tekrar uyandı . 1 saat sonra yine uyutmaya çalıştım şu an uyuyor ama ayağımda sürekli irkilip duruyor. Doktor a sordum da korkudan da olur yenidogan da olur zaten dedi. Evet irkilme vardı normal de de zaten yined e korkuyorum hala kendimde değilim. Şu an 7 saat geçti kusma olmadığı sqdece süt fazlasını çıkarttı. Birde hemşire yenidoganlwrin kafa yapısı yumuşak plastik gibi bebrkl r üzülme hisseder filan dedi ama gel de bana anlat. Şu an bebeğimi izliyorum arada içini çekiyor . Başına gelen varmı yorum yapar misiniz
Büyük geçmiş olsun.Benim büyük oğlum da altı aylık falandı,mama sandalyesine koymuştum ben de bulaşık yıkıyordum yanında önünün tablasını tezgaha koyduğum saniyeler içinde düşmüştü,benzer trafiği yaşamıştık şükür ki bişey olmamıştı.inşallah sizde de yoktur ama sen yine de iyi takip etHanımlar bebeğim düştü bugün 45 günlük.. Koltuğun üzerine koymuştum reflü yatagiyla birlikte her zman öyle koyarım. Mutfağa gittim. 5 dk geçti geçmedi bı çığlık bı baktım yerde hemen hasteneye gittik . Şu an için bişey yok . Uzun süre uyutmadik tomografi Girdi çok hareketli olduğu için çok net değil dedi doktor ama 4 saat durduk. Kusma olmadı gözlerinde de kayma yok kan da gelmedi eve gönderdi bişey yok diye. Geldik uykusuzluktan sızdı kaldı 20dk uyudu tekrar uyandı . 1 saat sonra yine uyutmaya çalıştım şu an uyuyor ama ayağımda sürekli irkilip duruyor. Doktor a sordum da korkudan da olur yenidogan da olur zaten dedi. Evet irkilme vardı normal de de zaten yined e korkuyorum hala kendimde değilim. Şu an 7 saat geçti kusma olmadığı sqdece süt fazlasını çıkarttı. Birde hemşire yenidoganlwrin kafa yapısı yumuşak plastik gibi bebrkl r üzülme hisseder filan dedi ama gel de bana anlat. Şu an bebeğimi izliyorum arada içini çekiyor . Başına gelen varmı yorum yapar misiniz
Evet canim aslında annenin kırkı cikar bebegin değil ama eskilerden böyle gelmiş gidiyor işte. Benim de annem illa kirkini çıkarın cocuk daha iyi gelişirmiş vs dedi. Ben yine de kendi çapımda hurafe olayını en aza indirerek yaptim. Taş toplayamadigimiz için 40tane fasulyeye tek tek ihlas süresi okuyup suya attık. Birazcık tuz attım. Sonra o suya yine Felak nas okuduk banyo yaptırdık yaptırırken de yine salavat çekerek dua ederek yaptırdık yani tamamen dualara dayalı bir 40 banyosu oldu. Insallah yine de hurafelere uymamisizdir.Benim KV dede takmış bir kırka yok kırk taş yok süpürge teli yüzük kırk kaşık su çocugun kırkı cıkacakmış dedim anne bunlar hurafe durduk yere günaha sokuyorsun sanki az günah sahibiyiz. Diyorum niye kırk diyor eskiler böle yapıyormuş dedim koca karının biri ortaya birşey çıkarmış sizde sürdürüyorsunuz kırk annenindir lohusa annedir hazlık gibi hanifi mesebinde 40 gün uzatmalı benim gusullenip bebeği de normal şekilde yıkarım dedim kızdı, yok birde bebek üşür uzun kollu giydir kolları buz gibi çocuk kafadan sırtdan SApır şapır ter atıyor dedim çocugu bayacan sen herhalde hele mama konusu hormonu dayıyorsun keyfine bir sende görüyorum angare işleri diyor hepden tırlatıyorum banyo yaptırıyoruz kirli suyunu gece dökme sabah dök kuvetde kalsın sebebiyle eskiler öyle demiş akşam vakti dışarı adım atmayın eskiler öyle demiş doğduğu gün banyo yapma eskile öyle demiş bu eskiler ne çok şey demiş ama sebeb ne açıklama yok durduk yere insanları kandırmak için boş laf atmışlar hiç kimse kimseyi takmasın bende takmıyorum diyorum sen 50 yaşındaysan bende 36 olacağım kusura bakma çocuk yok karşında işime karışma bu yaşda akıla ihtiyacım yok diyorum küsüp gidiyor birde altlı üstlü oturuyoruz sağolsun doğumdan geldim tavuğu haşlamış çorba yapda iç diyor o kadar doğum yapmışın halinden anlıyor yani daha hiç sorması yardıma ihtiyacın varmı diye
Canim cok gecmis olsun. Benim kizim da cok duserdi. Insallah bir sorun olmaz sizde deHanımlar. Bugün bebeğimi uyuttum her zman ki gibi koltuğun üzerine reflü yatagoyla koydum Koltuğun üzerine koymuştum reflü yatagiyla birlikte her zman öyle koyarım. Mutfağa gittim. 5 dk geçti geçmedi bı çığlık bı baktım yerde hemen hasteneye gittik . Şu an için bişey yok . Uzun süre uyutmadik tomografi. Girdi çok hareketli olduğu için çok net değil dedi doktor ama 4 saat durduk. Kusma olmadı gözlerinde de kayma yok kan da gelmedi eve gönderdi bişey yok diye.
Yani beyin kanamwsi filan olsa hareketli olduğu halde görürdugörürdu d
Çok geçmiş olsunHanımlar bebeğim düştü bugün 45 günlük.. Koltuğun üzerine koymuştum reflü yatagiyla birlikte her zman öyle koyarım. Mutfağa gittim. 5 dk geçti geçmedi bı çığlık bı baktım yerde hemen hasteneye gittik . Şu an için bişey yok . Uzun süre uyutmadik tomografi Girdi çok hareketli olduğu için çok net değil dedi doktor ama 4 saat durduk. Kusma olmadı gözlerinde de kayma yok kan da gelmedi eve gönderdi bişey yok diye. Geldik uykusuzluktan sızdı kaldı 20dk uyudu tekrar uyandı . 1 saat sonra yine uyutmaya çalıştım şu an uyuyor ama ayağımda sürekli irkilip duruyor. Doktor a sordum da korkudan da olur yenidogan da olur zaten dedi. Evet irkilme vardı normal de de zaten yined e korkuyorum hala kendimde değilim. Şu an 7 saat geçti kusma olmadığı sqdece süt fazlasını çıkarttı. Birde hemşire yenidoganlwrin kafa yapısı yumuşak plastik gibi bebrkl r üzülme hisseder filan dedi ama gel de bana anlat. Şu an bebeğimi izliyorum arada içini çekiyor . Başına gelen varmı yorum yapar misiniz
Ah deli olucam bu çocuk ağladımı huysuzlandı mı sütün mü yetmiyor aç bu çocuk biberona mı alıştı emzikten dolayı memeyi reddediyor laflarından. Zaten bebek ağladımı bende strese giriyorum herkes beni iyice strese sokuyor. Uykusu geldimi uyuyamadımı hem memede sıkıntı yaşıyor hemde uykuya dalamadığı için ağlayıp duruyor. Çok yorucu her şey. Allah bana bol bol sabır bebeğimede bol bol uyku nasip etsin inşallah.
En güzeli tek başına olmak illa ki annede olsa kv de de olsa karışıyorlarBenim KV dede takmış bir kırka yok kırk taş yok süpürge teli yüzük kırk kaşık su çocugun kırkı cıkacakmış dedim anne bunlar hurafe durduk yere günaha sokuyorsun sanki az günah sahibiyiz. Diyorum niye kırk diyor eskiler böle yapıyormuş dedim koca karının biri ortaya birşey çıkarmış sizde sürdürüyorsunuz kırk annenindir lohusa annedir hazlık gibi hanifi mesebinde 40 gün uzatmalı benim gusullenip bebeği de normal şekilde yıkarım dedim kızdı, yok birde bebek üşür uzun kollu giydir kolları buz gibi çocuk kafadan sırtdan SApır şapır ter atıyor dedim çocugu bayacan sen herhalde hele mama konusu hormonu dayıyorsun keyfine bir sende görüyorum angare işleri diyor hepden tırlatıyorum banyo yaptırıyoruz kirli suyunu gece dökme sabah dök kuvetde kalsın sebebiyle eskiler öyle demiş akşam vakti dışarı adım atmayın eskiler öyle demiş doğduğu gün banyo yapma eskile öyle demiş bu eskiler ne çok şey demiş ama sebeb ne açıklama yok durduk yere insanları kandırmak için boş laf atmışlar hiç kimse kimseyi takmasın bende takmıyorum diyorum sen 50 yaşındaysan bende 36 olacağım kusura bakma çocuk yok karşında işime karışma bu yaşda akıla ihtiyacım yok diyorum küsüp gidiyor birde altlı üstlü oturuyoruz sağolsun doğumdan geldim tavuğu haşlamış çorba yapda iç diyor o kadar doğum yapmışın halinden anlıyor yani daha hiç sorması yardıma ihtiyacın varmı diye
Nestlenin mamalarını hiç görmedim yoktur muhtemelen, çok şükür İnşaAllah öyle devam ederValla hep acik kahverengiydi bu mamaya basladiktan sonra yesil oldu biraz degisik geldi o nedenle :) nestle nan AR ismi artik orda hangisi oluyor bilemedim ama asiri iyi geldi kizima.. iyice sakinlesti kusmasi tamamen bitti gazinida kendi cikarip duruyor sukur..
Günlerdir sabaha kadar uyumuyordu benim minnak uyusa da 5 dk sonra uyanıyordu, dün gece kundakladım MaşaAllah diyeyim uyudu, yorgunluktan mı yoksa kundaktan mı bilemedim ama uyumadığı zaman kundaklamayı dene benceBiz de bu gece yine zombiye bağladık kızlar.
Surekli uyandı bizim bey. Gaz yapacak bir şey de yemedim diye düşünüyorum ama sürekli huzursuzdu. Sabah kalkıp baya pirtlattik biraz kendine geldi şimdi de banyo yaptırdım uyudu bakalım ne kadar uyur.
Yok canim bizimki kundaklaninca etini koparmislar gibi bağırıyor. İlk haftalarda kundaklardim elini çıkarana kadar kızarıp bozariyordu en sonunda uyandiriyordu kendini. B3nde bıraktım kundagiNestlenin mamalarını hiç görmedim yoktur muhtemelen, çok şükür İnşaAllah öyle devam eder
Günlerdir sabaha kadar uyumuyordu benim minnak uyusa da 5 dk sonra uyanıyordu, dün gece kundakladım MaşaAllah diyeyim uyudu, yorgunluktan mı yoksa kundaktan mı bilemedim ama uyumadığı zaman kundaklamayı dene bence
Baby me sıvı deterjanla canimKızlar bebeğinizin kıyafetlerini neyle yıkıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?