2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kizlar 2 gundur mamamizi dgistirdik bebegimde reflu var diye evet cok iyi geldi kizima kusmasi tamamen kesildi ama yemyesil kaka yapti? Neden sizce.. olmadi pazartesi doktoruna bi sorayim

Hanımlar. Bugün bebeğimi uyuttum her zman ki gibi koltuğun üzerine reflü yatagoyla koydum Koltuğun üzerine koymuştum reflü yatagiyla birlikte her zman öyle koyarım. Mutfağa gittim. 5 dk geçti geçmedi bı çığlık bı baktım yerde hemen hasteneye gittik . Şu an için bişey yok . Uzun süre uyutmadik tomografi. Girdi çok hareketli olduğu için çok net değil dedi doktor ama 4 saat durduk. Kusma olmadı gözlerinde de kayma yok kan da gelmedi eve gönderdi bişey yok diye.
Yani beyin kanamwsi filan olsa hareketli olduğu halde görürdugörürdu d

Cok gecmis olsun cnm bebekler bazen cok hareket ettikleri icin kayip dusebiliyorlar.. sen takip et bebegini ama insallah biseyi yoktur

Hanımlar bebeğim düştü bugün 45 günlük.. Koltuğun üzerine koymuştum reflü yatagiyla birlikte her zman öyle koyarım. Mutfağa gittim. 5 dk geçti geçmedi bı çığlık bı baktım yerde hemen hasteneye gittik . Şu an için bişey yok . Uzun süre uyutmadik tomografi Girdi çok hareketli olduğu için çok net değil dedi doktor ama 4 saat durduk. Kusma olmadı gözlerinde de kayma yok kan da gelmedi eve gönderdi bişey yok diye. Geldik uykusuzluktan sızdı kaldı 20dk uyudu tekrar uyandı . 1 saat sonra yine uyutmaya çalıştım şu an uyuyor ama ayağımda sürekli irkilip duruyor. Doktor a sordum da korkudan da olur yenidogan da olur zaten dedi. Evet irkilme vardı normal de de zaten yined e korkuyorum hala kendimde değilim. Şu an 7 saat geçti kusma olmadığı sqdece süt fazlasını çıkarttı. Birde hemşire yenidoganlwrin kafa yapısı yumuşak plastik gibi bebrkl r üzülme hisseder filan dedi ama gel de bana anlat. Şu an bebeğimi izliyorum arada içini çekiyor . Başına gelen varmı yorum yapar misiniz

Kizlar 2 gundur mamamizi dgistirdik bebegimde reflu var diye evet cok iyi geldi kizima kusmasi tamamen kesildi ama yemyesil kaka yapti? Neden sizce.. olmadi pazartesi doktoruna bi sorayim
Mamanın içindeki vitaminlerden olabilir canım, zaten yeşil kaka normal kabul ediliyor endişelenme, bu arada hangi mamaya başladınız burada da var mıdır acaba

Çok geçmiş olsun, Allah korusun sağlık sıhhat versin bir şeyi yoktur İnşaAllah Bebeklerin kafasının darbelere dayanıklı olduğunu okumuştum bıngıldak büyük ölçüde koruyor, zaten eve göndermişler sizi şüpheli bir durum olsa göndermezlerdi sen yine izle bebeği ama sakinliğini korumaya çalış

Mamanın içindeki vitaminlerden olabilir canım, zaten yeşil kaka normal kabul ediliyor endişelenme, bu arada hangi mamaya başladınız burada da var mıdır acaba
Valla hep acik kahverengiydi bu mamaya basladiktan sonra yesil oldu biraz degisik geldi o nedenle :) nestle nan AR ismi artik orda hangisi oluyor bilemedim ama asiri iyi geldi kizima.. iyice sakinlesti kusmasi tamamen bitti gazinida kendi cikarip duruyor sukur..

Çok geçmiş olsun canım. Rabbim korusun bir daha yaşatmasın inşallah. Malesef ne kadar dikkat edersek edelim böyle şeyler olabiliyor. Benim kızımda daha dönmediği halde bir kere koltuktan bir kere engel koyduğum halde yataktan düştü. Çok şükür sapasağlam hiç bir sorun yaşamadık ama onda bunu yaşadığım için daha 1 günlük olmasına rağmen oğluma ilk günden itibaren dönebilir gibi muamele ediyorum. Hatırladıkça hala içim sızlar yataktan direk parkeye düşmüş çok acılı ağlamıştı sakinleştikten sonra bile içini çekip durdu ben bitmiştim sanki o gün.

Ben bu gece cok kötü birsey yaptim bebegimi yatarak emzirmisim hic farkinda degilim nasil yanima aldim emzirdim uyuklamisim defne uyandirdi beni sesiyle memeyi birakmis kipirdaniyordu bir sorun yok gibi ama kendi kendine uyuyor besige koyunca kendi kendine hic uyumuzdi nefessiz kalmamistiir degil mi of nasil boyle salaklik yaptim ben

Büyük geçmiş olsun.Benim büyük oğlum da altı aylık falandı,mama sandalyesine koymuştum ben de bulaşık yıkıyordum yanında önünün tablasını tezgaha koyduğum saniyeler içinde düşmüştü,benzer trafiği yaşamıştık şükür ki bişey olmamıştı.inşallah sizde de yoktur ama sen yine de iyi takip et

Evet canim aslında annenin kırkı cikar bebegin değil ama eskilerden böyle gelmiş gidiyor işte. Benim de annem illa kirkini çıkarın cocuk daha iyi gelişirmiş vs dedi. Ben yine de kendi çapımda hurafe olayını en aza indirerek yaptim. Taş toplayamadigimiz için 40tane fasulyeye tek tek ihlas süresi okuyup suya attık. Birazcık tuz attım. Sonra o suya yine Felak nas okuduk banyo yaptırdık yaptırırken de yine salavat çekerek dua ederek yaptırdık yani tamamen dualara dayalı bir 40 banyosu oldu. Insallah yine de hurafelere uymamisizdir.
Canim cok gecmis olsun. Benim kizim da cok duserdi. Insallah bir sorun olmaz sizde de

Çok geçmiş olsun
Dönmezler diye güveniyoruz ama çok hareket ettikleri için kayıp düşebiliyorlar
Benim kız beşiğin içinde en yukardan en uca geliyor hiç bir şekilde bırakamam koltukta yatakta çünkü büyük kızım düşmüştü yataktan o zamandan beri çok korkarım
Malesef hepimiz yaşıyoruz bunları Allah korusun bir daha yaşatmasın

En güzeli tek başına olmak illa ki annede olsa kv de de olsa karışıyorlar
Bende bir hafta kadar kaldılar oda kırılmasınlar diye kabul ettim sonrası hep eşimle hallettik
Şu hurafe şeyleri hiç sevmiyorum hiç te yapmadım kırkıncı gün her zaman ki gibi yıkadık kızımı bende öyle
Bana da komşum dedi bir defa balkondan bağırıyor gece çamaşır asma eskiler asmazmış falan bende inanmıyorum öyle şeylere ne zaman vaktim olursa o zaman asarım dedim

Biz de bu gece yine zombiye bağladık kızlar.
Surekli uyandı bizim bey. Gaz yapacak bir şey de yemedim diye düşünüyorum ama sürekli huzursuzdu. Sabah kalkıp baya pirtlattik biraz kendine geldi şimdi de banyo yaptırdım uyudu bakalım ne kadar uyur.

Ben 40 dan kurtuldum darısı başınıza. Yok ikindiden sonra yıkanmaz çamaşır asilmazmis. Çocuk bezleri atilmazmis. Aman 40 li kadın gezmezmis vs vs. En azından büyüklerin lafından kurtuldum geçmek bilmedi su 40
Ben suyuna gümüş altın ve gül yaprakları koydum ekstra birşey yapmadım. O suyu 2 ye böldüm yarışı kendi dusumda yarısını oğlumun dusunda kullandım. Sırf 40 için kayınpeder kayınvalide geldi büyükler çok önemsiyor malesef. Hatta ilk kziimda odaya kuran kızımın başına süpürge koymuslardi.

Nestlenin mamalarını hiç görmedim yoktur muhtemelen, çok şükür İnşaAllah öyle devam eder
Günlerdir sabaha kadar uyumuyordu benim minnak uyusa da 5 dk sonra uyanıyordu, dün gece kundakladım MaşaAllah diyeyim uyudu, yorgunluktan mı yoksa kundaktan mı bilemedim ama uyumadığı zaman kundaklamayı dene bence

Bu arada kehribar kullanmaya başlayan varmı ? Gaz sancısına da faydalı diyorlar dün almışlar çocuğa ama takip takmamak arasında kaldım. Sıcaklarda boynunu rahatsız eder mi dedm

Yok canim bizimki kundaklaninca etini koparmislar gibi bağırıyor. İlk haftalarda kundaklardim elini çıkarana kadar kızarıp bozariyordu en sonunda uyandiriyordu kendini. B3nde bıraktım kundagi
Kızlar bebeğinizin kıyafetlerini neyle yıkıyorsunuz
Baby me sıvı deterjanla canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…