2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar günaydın
Benim üç gündür bildiğiniz adet kanaması gibi kanamam başladı adet mi oldum acaba yoksa hala lohusa kanaması mı bilemedim başına gelen var mı böyle bişey ?

Emziren anneler gaz çıkarmak için ne kadar uğraşıyorsunuz emzirme sonrası mutlaka gaz çıksın diye bekliyor musunuz

Emziren anneler gaz çıkarmak için ne kadar uğraşıyorsunuz emzirme sonrası mutlaka gaz çıksın diye bekliyor musunuz
Canım ben sırtımda kucagımda deniyorum bir de yüzüstü yatırıyorum çıkmıyorsa pes ediyorum . Ama devamında ayaklarını çekip sızlanıtırsa illa çıkarmaya çalışıyorum

Canım bende conformil kullanıyorum gün içerisinde toplasam 60 cc anca veriyorumdur ama yeni doğduğu zaman daha fazla veriyordum. Mamayı içtiğinde bebeğimi kaldırırken başlıyordu gazını çıkarmaya bağırsak düzenide oluşmuştu ben çok faydasını gördüm. Şimdi dışarıda olduğum süt sağamadım emziremediğim zamanlarda 80 90 cc civarı veriyorum.Tadı biraz acı gibi her bebek beğenmeye biliyormuş ve biraz kıvamlı bir mama içirirken ara ara çalkalamak gerekebiliyor. umarım sizde memnun kalırsınız

Bu ölcumler cok fazla benim bebegim 90 cc iciyor 2,5-3 saatte bi coook nadir 120 ml iciyor.. her bebek ayni degildir illaki
Ben ne kadar içiyor henüz bilmiyorum ama tabi ki her bebek aynı değildir sonuçta kiloları farklı uyku düzenleri farklı iklim bile etkiliyordur miktarını. Genelde ilkinde fazla yapıp ne kadar içtiklerine bakıyorlar sanırım

Kızlar 2 gündür bebgimde aşırı gaz problemi ve kusma var. Biogaia kullanıyoruz. Bir de sam simplex aldim dün. Kullandiktan hemen sonra ağlama krizine girdi titredi ne yapacağım bilemedim.arabaya atladik gezdirdik biraz sustu. Sam.simplex kullanalar uygulama sekliniz nedir ben yanlis birsey mi yaptım acaba

Neden mamayı bir ölçek fazla koyuyorsun
2 ölçek su 3 ölçek mama mı koyuyorsun
Bağırsaklarını yormuyor mu sıkıntı yapmıyor mu

Günde 3 defa 10 damla şeklinde veriyorum ben
Düzenli kullanınca faydasını görürsün

Hipp 1 combiotic aldım sadece bir kere kullandık onda da 60 cc verdim.
Paketin arkasında bu şekilde ölçü verilmiş belki işine yarar

Sen 120 ml dene cnm 4 kasik katiyorsun. Fazla katarsan kabizlik yapar cunku.
Ve baktin cok geliyor 90 cc ile basla

Sağolun kızlar dün vermeme gerek kalmadı. Ama bu akşam vericem artık gece çok uyanıyor acıkıp belki uyanmaz mamayla hep bu tereddütte kalıyorum ama vericem artık.

Bizimki çöp versen yicek ya. Damlalar ilaçlar d vitaminini bile yalanarak yutuyor. Tadıyla ilgili yorumları okudum ama önemsemedim. Bu gece deneyeyim gece tok tutar hem belki. Uyanmaz. Hem de strese girmiyim. Süt sağ yetti mi 4 saatte yetmedi mi diye.

Sab simplexten değildir o titreme gaz sıkıştırmıştır iyice. Günlük düzenli gaz masajlarını mutlaka yap. sakin vakitlerinde.
Sab simplex çok işe yarıyor düzenli kullanmak lazım. Saat kur mutlaka. 8 saatte bir 10 damla. Saatlerni onun gaz sancılarının sıkıştırma zamanlarından önceye ayarlarsan güzel olur.

Ben 04:00-12:00-20:00 saatlerinde veriyorum. 20:00de veriyorum. 21:00de uyuyor mesela. Sabah 4te de acıkıp uyanıyor ilk damlayı verip emziryorum. Sabah 7 gibi çok güzel gazlarını çıkartarak uyanıyor.
Mesela dün sabah çıkaramadı gazını bütün gün çıldırdı bizimki de.

Kızlar ben çocuğuma ilk zamanlar sütüm azken bir iki kez de annemin zoruyla verdim mamayı.
Şimdi kortizon aldığımdan bu geceden itibaren düzenli başlicam az önce conformil mamadan 30cc kaşıkla deneme amaçlı verdim. Tadını sever diyordum sevmedi ama içti çünkü çöplük kendisi içtikten sonra da uyuyakaldı birden oh beeee. Benim sütüm uyutmuyor mu bu çocuğu acaba.
İnşallah gazlarını da kolay çıkartır.

Boynuna taktim şimdilik sıkıntı yok aksine maşallah diyim arka arkaya çok iyi gaz çıkardı
Maşallah , bizde gazını ben yardımcı olup cıkarıyrm ama ,kakası sorun günlük iki kere yapıyo kabızda değil sıvı yapıyo ama yaparken çok zorlanıyo . bir saat falan inlıyo zorla yapıyo normal bir durum mu ? boyle olan var mı yoksa dr mı götürsem ?

Ben uğrasmıyorm her seferınde uyursa ıkı pışpışlıyrm çıkmazsa yatıryrm . sonra sancı olursa alıyrm çıkarıyrm

Bizimde öyle sancılı yapiyordu iki gündür rahat. Ben ısırgan otu çayı içiyorum kolye de taktım. Birinden biri fayda etti aama hangisi bilmiyorum.

Masallah paşaya ins gecede uyur anne sütü önce sulu sekerli geliyor sonra yaglı belki yağlı kısmı almadan uyuya kalıp ondan hemn uyanıyordur dün akşam bende mama verdim cok uykusuzdum uyusun diye icmedi 5 ml icti sadece meme açıktı direk bana saldırdı

Isırgan otu ne için içiyosunz ? Bende taktım kehrıbar ama bi değişim olmadı
Direk şöyle kopyala yapıştır yapayım ..

Isırgan otu vitamin ve mineral deposu harika bir bitkidir. Isırgan otu ayrıca galaktagog yani anne sütünü artırma özelliği ile de meşhurdur. Anne sütünü artırmak için ısırgan yemeği yiyebilir veya ısırgan otu çayı içebilirsiniz. Isırgan otu çayının süt yapma kapasitesini artırmak için, ısırgan otunu, çemen otu tohumu ve rezene gibi bitkilerle kombinleyip bitki çayı hazırlayabilirsiniz

Kızlar merhaba biz bugün 14 günlük olduk ama göbek bağımız düşmedi rif ampul kullandık beş gün yinede fayda etmedi yavruma çok üzülüyorum yeri acıyor sanırım ağlıyor sürekli çok çaresiz hissediyorum doktorumuz koku ve akıntı yoksa normal yıkamayın dedi yikamadik ama sıcaktan bunalinca ben üç defa yıkadım ve yikadigimda daha çok yer verdi sanki düşmesini hızlandırdı şuan biraz sallanıyor acile mı gitsem doktor çeker mi acaba bide çok hızlı nefes alıp veriyor kafama takıldı bilen fikri olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…