- 15 Ekim 2020
- 131
- 260
- 23
- 29
Çok kalın gydrmezsn cnm bişey olmazEvet canım bebekler bunalır mı acaba sıcaklık olarak şehir değişikliğinden nemden
Canım ben sırtımda kucagımda deniyorum bir de yüzüstü yatırıyorum çıkmıyorsa pes ediyorum . Ama devamında ayaklarını çekip sızlanıtırsa illa çıkarmaya çalışıyorumEmziren anneler gaz çıkarmak için ne kadar uğraşıyorsunuz emzirme sonrası mutlaka gaz çıksın diye bekliyor musunuz
Canım bende conformil kullanıyorum gün içerisinde toplasam 60 cc anca veriyorumdur ama yeni doğduğu zaman daha fazla veriyordum. Mamayı içtiğinde bebeğimi kaldırırken başlıyordu gazını çıkarmaya bağırsak düzenide oluşmuştu ben çok faydasını gördüm. Şimdi dışarıda olduğum süt sağamadım emziremediğim zamanlarda 80 90 cc civarı veriyorum.Tadı biraz acı gibi her bebek beğenmeye biliyormuş ve biraz kıvamlı bir mama içirirken ara ara çalkalamak gerekebiliyor. umarım sizde memnun kalırsınızMama kullanan kızlar kaç cc veriyorsunuz mamayı ve ne kullanıyorsunuz? Bizim 6. Haftamız bitti bugün. 7ye giriyoruz.
Ben romatoloji doktorumu aradım bugün dayanamayıp ağrılara çocuk da çok kudurdu tükendim. İlaca başladık. Ama ilaçtan sonra 4-6 saat kadar emzirmeyeceğim. Süt de stoklamamıştım uğraşamayacağım da şu an.
Şimdi içmeden önce sağdım. Gece acıkmazsa idare ederiz aslında. Ama ne olur ne olmaz aptamil conformil aldık gaz yapmıyormuş eczacı demiş eşime. Deneyen var mı? Ve kaç cc vermeyim esas soru
Ben ne kadar içiyor henüz bilmiyorumBu ölcumler cok fazla benim bebegim 90 cc iciyor 2,5-3 saatte bi coook nadir 120 ml iciyor.. her bebek ayni degildir illaki
Uyuduysa peki uyanmıyor mu bunları yaparkenCanım ben sırtımda kucagımda deniyorum bir de yüzüstü yatırıyorum çıkmıyorsa pes ediyorum . Ama devamında ayaklarını çekip sızlanıtırsa illa çıkarmaya çalışıyorum
Neden mamayı bir ölçek fazla koyuyorsunÇok geçmiş olsun canım ben Aptamil kullanıyorum ilk emziyorum mutlaka sonra 60 CC veriyorum ama mamayı bir ölçek fazla koyuyorum
Ama bugün bayram nedeniyle kapalı olur diye Bebelac Gold aldım inşallah o da iyi gelir
Bebelac Gold kullanlar var mı
Günde 3 defa 10 damla şeklinde veriyorum benKızlar 2 gündür bebgimde aşırı gaz problemi ve kusma var. Biogaia kullanıyoruz. Bir de sam simplex aldim dün. Kullandiktan hemen sonra ağlama krizine girdi titredi ne yapacağım bilemedim.arabaya atladik gezdirdik biraz sustu. Sam.simplex kullanalar uygulama sekliniz nedir ben yanlis birsey mi yaptım acaba
Çok geçmiş olsun canım ben Aptamil kullanıyorum ilk emziyorum mutlaka sonra 60 CC veriyorum ama mamayı bir ölçek fazla koyuyorum
Ama bugün bayram nedeniyle kapalı olur diye Bebelac Gold aldım inşallah o da iyi gelir
Bebelac Gold kullanlar var mı
Hipp 1 combiotic aldım sadece bir kere kullandık onda da 60 cc verdim.
Paketin arkasında bu şekilde ölçü verilmiş belki işine yarar
Sen 120 ml dene cnm 4 kasik katiyorsun. Fazla katarsan kabizlik yapar cunku.
Ve baktin cok geliyor 90 cc ile basla
Canım bende conformil kullanıyorum gün içerisinde toplasam 60 cc anca veriyorumdur ama yeni doğduğu zaman daha fazla veriyordum. Mamayı içtiğinde bebeğimi kaldırırken başlıyordu gazını çıkarmaya bağırsak düzenide oluşmuştu ben çok faydasını gördüm. Şimdi dışarıda olduğum süt sağamadım emziremediğim zamanlarda 80 90 cc civarı veriyorum.Tadı biraz acı gibi her bebek beğenmeye biliyormuş ve biraz kıvamlı bir mama içirirken ara ara çalkalamak gerekebiliyor. umarım sizde memnun kalırsınız
Kızlar 2 gündür bebgimde aşırı gaz problemi ve kusma var. Biogaia kullanıyoruz. Bir de sam simplex aldim dün. Kullandiktan hemen sonra ağlama krizine girdi titredi ne yapacağım bilemedim.arabaya atladik gezdirdik biraz sustu. Sam.simplex kullanalar uygulama sekliniz nedir ben yanlis birsey mi yaptım acaba
Maşallah , bizde gazını ben yardımcı olup cıkarıyrm ama ,kakası sorun günlük iki kere yapıyo kabızda değil sıvı yapıyo ama yaparken çok zorlanıyo . bir saat falan inlıyo zorla yapıyo normal bir durum mu ? boyle olan var mı yoksa dr mı götürsem ?Boynuna taktim şimdilik sıkıntı yok aksine maşallah diyim arka arkaya çok iyi gaz çıkardı
Ben uğrasmıyorm her seferınde uyursa ıkı pışpışlıyrm çıkmazsa yatıryrm . sonra sancı olursa alıyrm çıkarıyrmEmziren anneler gaz çıkarmak için ne kadar uğraşıyorsunuz emzirme sonrası mutlaka gaz çıksın diye bekliyor musunuz
Bizimde öyle sancılı yapiyordu iki gündür rahat. Ben ısırgan otu çayı içiyorum kolye de taktım. Birinden biri fayda etti aama hangisi bilmiyorum.Maşallah , bizde gazını ben yardımcı olup cıkarıyrm ama ,kakası sorun günlük iki kere yapıyo kabızda değil sıvı yapıyo ama yaparken çok zorlanıyo . bir saat falan inlıyo zorla yapıyo normal bir durum mu ? boyle olan var mı yoksa dr mı götürsem ?
Isırgan otu ne için içiyosunz ? Bende taktım kehrıbar ama bi değişim olmadıBizimde öyle sancılı yapiyordu iki gündür rahat. Ben ısırgan otu çayı içiyorum kolye de taktım. Birinden biri fayda etti aama hangisi bilmiyorum.
Masallah paşaya ins gecede uyur anne sütü önce sulu sekerli geliyor sonra yaglı belki yağlı kısmı almadan uyuya kalıp ondan hemn uyanıyordur dün akşam bende mama verdim cok uykusuzdum uyusun diye icmedi 5 ml icti sadece meme açıktı direk bana saldırdıKızlar ben çocuğuma ilk zamanlar sütüm azken bir iki kez de annemin zoruyla verdim mamayı.
Şimdi kortizon aldığımdan bu geceden itibaren düzenli başlicam az önce conformil mamadan 30cc kaşıkla deneme amaçlı verdim. Tadını sever diyordum sevmedi ama içti çünkü çöplük kendisiiçtikten sonra da uyuyakaldı birden oh beeee. Benim sütüm uyutmuyor mu bu çocuğu acaba.
İnşallah gazlarını da kolay çıkartır.
Direk şöyle kopyala yapıştır yapayım ..Isırgan otu ne için içiyosunz ? Bende taktım kehrıbar ama bi değişim olmadı
O sancı da sonra uyandırıyor ya emzirmeden sonra yapsam da uyanıyor hep uyanıyor kuş uykusu gibiBen uğrasmıyorm her seferınde uyursa ıkı pışpışlıyrm çıkmazsa yatıryrm . sonra sancı olursa alıyrm çıkarıyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?