2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Valla çok haklısın. Emzirme aşırı kutsallaştırılıyor, zaten bebek bakmak başlı başına zor. Anneyi bu kadar strrse sokmaya ne gerek var..

Valla çok haklısın. Emzirme aşırı kutsallaştırılıyor, zaten bebek bakmak başlı başına zor. Anneyi bu kadar strrse sokmaya ne gerek var..

Evet aynen öyle. Bir de instagramda emzirme danışmanları türedi. Tamam beceremediğimiz akıl danışmak istediğimiz durumlarda öyle birileri lazım da. Sürekli sponsorlu gönderilerde meme reddi yaşıyor olabilirsiniz vs tarzı şeyler görmekten aşırı sıkıldım. Tek düşündüğümüz şey emzirmek değil dediğin gibi çocuk başlı başına çok komplike. Gücümüz yettiği kadar işte.

İyi bayramlar kızlar
İlk defa kv ye geldik bebişle
Yarım saat uzaklıkta oturuyoruz ama gelmemiştik daha önce hiç bebekle
Uyku saati geldi uyumadı bir türlü bende ilk defa ayaklarımda salladım daldı gibi inş uyanmaz

Ayak sallamaya hemen alısıyorlar dikkat et kuzum iyi bayramlar cnm

Peki üç günde bir şampuan kullanınca saçları yapış yapış gibi oluyor mu.ben hergün kullanıyordum sanırım kullanmayacağım.sen foto atmıştın ya canım çok önceden yüzünde isilik gibi bişeyler vardı şu an ne durumda.annelik içgüdüm benimkinin sadece isilik olmadığını söylüyor,şampuanı değiştireceğim acaba o mu alerji yapıyor diyorum,mustela kullanıyordum ama internette çok da alerji yapanı okudum şu avokadolu yeni olanınından.banyo yaptırana kadar hiçbirşey yoktu yüzünde gözünde şu an düşünüyorum da,seninkinde ilk ne zaman çıkmıştı,bebeğinde isilik falan olanlar ilk ne zaman çıktı sizde örneğin üç günlük bebek de olabiliyor mu acaba

O tamamen sektör olmuş.. doulalar emzirme danışmanları.. çoğunda birbirinin aynısı cümleler.. o kadar okudum ki ben bile danışmanlık yapabilirim

Benim kızımda ilk isilik 4. günde cıktı hatta isilik olduğunu bilmiyordum doktora götürmüştüm.hala da var isilik sıcaklardan kaynaklı

Benim kızımda ilk isilik 4. günde cıktı hatta isilik olduğunu bilmiyordum doktora götürmüştüm.hala da var isilik sıcaklardan kaynaklı
İşte benimkindeki gerçekten isilik mi onun kararını veremiyorum,yüzle başladı kafa boyun bağır kol dirsek içleri şimdi kol bileklerinde de görülmeye başladı,çok pütürtü var

Eklentiler

• image.webp
    26 KB · Görüntüleme: 91
İşte benimkindeki gerçekten isilik mi onun kararını veremiyorum,yüzle başladı kafa boyun bağır kol dirsek içleri şimdi kol bileklerinde de görülmeye başladı,çok pütürtü var
İsilik bu canım göbeğine kadar iniyor hatta ayaklarına kadar. Sadece zıbınla kalsın üstüne baska birsey giydirme günde 2 kez banyo yaptır 2 saatte bir de kol altı yüzü kol ve bacaklarını sil düzeliyor

Sen böyle yazınca bi rahatlama geldi biliyor musun Ya ben normalde çok soğukkanlıyımdır üç sezaryen iki büyük ameliyatım var düşün,ama nedense canım sıkılıyor çocuklarla alakalı durumlardadoktor da öyle dedi ama ben ikna olamıyorum nedense,zaten zıbınla duruyor silme işini falan da artırayım önerilerin için sağol,inşallah geçer suratı tarla gibi oldu yavrumun ya

Canım gördüm fotoğrafını isilik bu evet.
Benim ilk 20 günlükken falan başladı. Uçları beyaz beyaz iltihaplı gibiydi bir de. Burada kim dedi hatırlamıyorum atopik dermatit olabilir demişti bana.
Benim de evde bioderma atoderm duş yağı diye bir ürünüm vardı. Atopik ciltler için. Hamileyken duş jeli olarak kullanıyordum. Bebekler için o aynı zamanda. Onunla yıkamaya başladım. Banyodan sonra sönüyordu. Ertesi gün yine çıkıyor yani.
Doktora sordum atopik dermatit mi diye sonra. Hayır daha olmamış ama olabilir yakın dedi. Ama bir şey vermedi.
Ben hala bioderma kullanıyorum. Bir de gün içinde saf gül suyu sürüyorum. Ama havalar sıcak tamamen geçmiyor. Bir de kolik bebek ağlama krizlerinde iyice kötüleşiyor.
Bu arada çıkmadan önce bunlar mustela avokadolu olandan kullanıyordum zaten doğduğundan beri. O şampuandan alerji yaptı diye şikayet eden pek duymadım. O yüzden güvenli geldi bana. İstersen bir dene. Ama doktorumuz çok önemsemedi bu şampuan konusunu bilmiyorum. Hiç şampuan sürme daha iyi dedi. Gül suyunu ihmal etme.
Ve evet saçları yağlanıyor bunların resmen köpürtünce çok güzel oluyor tüyleri uçuşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…