Çok şükür canım sıcaklarla boğuşmaca işte...C ceylin1907 sana da iyi bayramlar canım iyi misiniz?
Bizim de aynı böyle isilik diye düşünüyorumİşte benimkindeki gerçekten isilik mi onun kararını veremiyorum,yüzle başladı kafa boyun bağır kol dirsek içleri şimdi kol bileklerinde de görülmeye başladı,çok pütürtü var
Ben olmadım şimdilik düşünmüyorumAaaa gözün aydın kurtulmuşsun.
Kızlar herkes aşı oluyor mu?
Pentinin sortlu taytını kullanıyorum doğumdan 5. gün sonra takmaya basladım karnım küçüldü popo basen toparladı sıcaklarda terletti birde doğumkiloları da gitti tavsiye ederim.Bi 15 gün daha takar bırakırım.Sezaryenle doğum yapanlar ne yaptınız korse takıyor musunuz ben bir korse aldım ebebekten owli marka küçük geldi değiştirme yokmuş galiba bilgisi olan var mı yoksa yeni alacağım kalacak yoksa karın böyle bide kanamanız ne durumda ben hala tam sökülemedim dependler elimde patladi bir tane bile kullanmadım hani çok kanama oluyordu 
Ben henüz olmadım, şimdilik olmayı düşünmüyorumAaaa gözün aydın kurtulmuşsun.
Kızlar herkes aşı oluyor mu?
Genelde uyumuyorKızlar bebişiniz gece kaç saat uyuyor ? Fazla uyuyunca uyandırıyor musunuz ?
İçinde başka şeyler var canım o yüzden üstünde %100 Gül suyu yazan ürünleri tercih et, ve gerçek Gül suyu biraz farklı kokar tam Gül kokusu olmaz ona dikkat etTeşekkürler canım bayağı ayrıntılı yazmışsın,ben de mustela konusunda öyle biliyordum ama bir okudum ki bu avokadoludan çok şikayet gelmiş her bünye farklı bir de sonuçta olabilir yani dedim.şampuanı değiştireceğim o kesin,kolay bulunabilen sebamedi deneyecektim bayram sonu internetten farklı da isteyebilirim bakalım.C.Tuna nın Gülsuyu var elimde atacağım fotosunu içeriği nasıl bir bakın kızlar sizdeki de böyle mi sadece Gülsuyu yazmıyor yani
Şükür yine de ama haklı
Hangisini oldun canım bende sinovac oluyum diyorum
Kaç beden aldın canım bende bakayım birPentinin sortlu taytını kullanıyorum doğumdan 5. gün sonra takmaya basladım karnım küçüldü popo basen toparladı sıcaklarda terletti birde doğumkiloları da gitti tavsiye ederim.Bi 15 gün daha takar bırakırım.
3.gunden beri takıyorum korse. Kanama da kan sulandırıcı kullandım ve hastanede karnıma baya bastirdilar ilk 10 gün yoğundu kanamam. Hatta tekrar depebd aldım. Ama sıcaklarda dikiş yerini terletti bıraktım normal ped e gectm. 20 günden sonra az az ped doldurmayacak kadar geldi. 1 haftadır da hergun 2 damla anca geliyor. Doktorum 40 çıksın mekik çek dedi de 2 çocukla mekik çekmeye hal kalmıyorSezaryenle doğum yapanlar ne yaptınız korse takıyor musunuz ben bir korse aldım ebebekten owli marka küçük geldi değiştirme yokmuş galiba bilgisi olan var mı yoksa yeni alacağım kalacak yoksa karın böyle bide kanamanız ne durumda ben hala tam sökülemedim dependler elimde patladi bir tane bile kullanmadım hani çok kanama oluyordu 
Maşallah ne güzel yok bende tık resmen 4.gunden sonra bir damla gelmedi3.gunden beri takıyorum korse. Kanama da kan sulandırıcı kullandım ve hastanede karnıma baya bastirdilar ilk 10 gün yoğundu kanamam. Hatta tekrar depebd aldım. Ama sıcaklarda dikiş yerini terletti bıraktım normal ped e gectm. 20 günden sonra az az ped doldurmayacak kadar geldi. 1 haftadır da hergun 2 damla anca geliyor. Doktorum 40 çıksın mekik çek dedi de 2 çocukla mekik çekmeye hal kalmıyor
Evde bel için korsesi vardı eşimin onu taktım vallaMaşallah ne güzel yok bende tık resmen 4.gunden sonra bir damla gelmedikorse nasıl bir şey memnun musun canım benim dikişler biraz sorunlu korkuyorum
Yaaa maşallah sizeKızlar bugün de bebemle 760 km yol yaptık biz. O kadar huzurlu bir gündü ki. Uzun yol şoförü olasım geldi ya. Sadece son 80km huzursuzluk yaptı o da sıçamamış sıçtı rahatladı
Çok iyi masalla canımEvde bel için korsesi vardı eşimin onu taktım vallabenm kan sulandirici iğne hem kanamami getirdi hem ödem artırdı 19 kilo verdim kaldı 6 . O da gobus ve gogusler ama göbekte baya söndü. Sezeryanda 6 aya kadar gitmez diyorlar göbeği ki 2. Doğumdan sonra iyice hamur gibi oldu benm göbeğim. İns mekik cekebilirsem toparlarim.
Neden agladigini anlamak lazim gaz sancisi mi var ac mı? Sıcaklamış olabilir banyo ettirebilirsiniz . Birde vücudunu kontrol edin ayak parmaklarina bakin sac vs dolanmis olabilirHanımlar bebeğim aglamakdan sesi.kisildi onerdiniz bişey var mı aglatmamaya çalışıyorum ama uyumuyor da. Zeytinyağ filan versem mi. Oksurege cevirmesinden korkuyorum
Canım herşeyi yaptım sanırım benim kız kolik. Çünkü hiç durmuyor gaz damlasi kullanıyorum soğuk su bile icmiyorum ona geçmesin diye. Ac da değil sütüm var bakıyorum yok mu diye sıkıyorum bı anda baya çıkıyor. Yani anlamıyorum neden ağladığını.Neden agladigini anlamak lazim gaz sancisi mi var ac mı? Sıcaklamış olabilir banyo ettirebilirsiniz . Birde vücudunu kontrol edin ayak parmaklarina bakin sac vs dolanmis olabilir
Ben veriyorum yarım çay kaşığı zeytin yağı Dr alışkanlık haline getir çok iyi yapıyorsun vermek ile dedi bir çay kaşığı verirsen kilo aldırırır yarım olacakmış hiç bir Zararı yokmuş ama doğal olsun canım ben marketlerden almıyorum tanıdık yapıyorHanımlar bebeğim aglamakdan sesi.kisildi onerdiniz bişey var mı aglatmamaya çalışıyorum ama uyumuyor da. Zeytinyağ filan versem mi. Oksurege cevirmesinden korkuyorum
72 kiloydum alırken m beden aldım biraz sıktı ama zaten sıkması gerekirmiş. Suan 68 kiloyum rahat giyiyorum .kiloya göre beden tablosu var cnm int bir bak penti sort korse yaz cıkıoKaç beden aldın canım bende bakayım bir
Tamam canım teşekkür ederim72 kiloydum alırken m beden aldım biraz sıktı ama zaten sıkması gerekirmiş. Suan 68 kiloyum rahat giyiyorum .kiloya göre beden tablosu var cnm int bir bak penti sort korse yaz cıkıo
Hanımlar bebeğim aglamakdan sesi.kisildi onerdiniz bişey var mı aglatmamaya çalışıyorum ama uyumuyor da. Zeytinyağ filan versem mi. Oksurege cevirmesinden korkuyorum
Emzirme uyuma muhabbetini gördüm de. Biz gece iki saatte bir meme istiyoruz mutlaka ama uyanmıyor bağırıyor uykusunda. Tek meme emiyor bitince ikinciyi veremiyorum. Ben de farkındayım tek memeyle doymuyor 2 saatte bir uykuda acıkmak normal değil de nasıl olacak o 2. Meme işi ya.
Benimkinin derdi dötüylegaz sancısı oluyor. İnan tek mememi bile o kadar zor veriyorum ki.. her yerimiz süt oluyor, ağzını açmıyor bir türlü. 5 dk emip bırakıyor. Yani derdi emmek olmuyor çoğu zaman sadece kıvranıyor
Kızlar ben şöyle yapıyorum ilk memeyi veriyorum uyuyakalıyor memede 10 15 dkda . Sonra gazını çıkarma hareketleri yapıp altını açıp bezini temizliyorum bazen burnunh temizliyorum . Çocuk zımba gibi uyanık oluyorCanm benm de aynı ama tek memeyi verirken uyuyor sen uyandırıp mı 2 meme emziriyor sun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?