2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
C ceylin1907 sana da iyi bayramlar canım iyi misiniz?
Çok şükür canım sıcaklarla boğuşmaca işte...
İşte benimkindeki gerçekten isilik mi onun kararını veremiyorum,yüzle başladı kafa boyun bağır kol dirsek içleri şimdi kol bileklerinde de görülmeye başladı,çok pütürtü var
Bizim de aynı böyle isilik diye düşünüyorum
Aaaa gözün aydın kurtulmuşsun.

Kızlar herkes aşı oluyor mu?
Ben olmadım şimdilik düşünmüyorum

Sezaryenle doğum yapanlar ne yaptınız korse takıyor musunuz ben bir korse aldım ebebekten owli marka küçük geldi değiştirme yokmuş galiba bilgisi olan var mı yoksa yeni alacağım kalacak yoksa karın böyle bide kanamanız ne durumda ben hala tam sökülemedim dependler elimde patladi bir tane bile kullanmadım hani çok kanama oluyordu 

Pentinin sortlu taytını kullanıyorum doğumdan 5. gün sonra takmaya basladım karnım küçüldü popo basen toparladı sıcaklarda terletti birde doğumkiloları da gitti tavsiye ederim.Bi 15 gün daha takar bırakırım.

Aaaa gözün aydın kurtulmuşsun.

Kızlar herkes aşı oluyor mu?
Ben henüz olmadım, şimdilik olmayı düşünmüyorum
Kızlar bebişiniz gece kaç saat uyuyor ? Fazla uyuyunca uyandırıyor musunuz ?
Genelde uyumuyor eğer uyuduysa ve iyi emziremediğimi düşünüyorsam 3 saat sonra falan zorla emziriyorum (uyandıramıyoruz çünkü) emmezse sağıp biberonla veriyorum, göğüsüm uyanmadığı için şişince de aynı şeyi yapıyorum
İçinde başka şeyler var canım o yüzden üstünde %100 Gül suyu yazan ürünleri tercih et, ve gerçek Gül suyu biraz farklı kokar tam Gül kokusu olmaz ona dikkat et

Kaç beden aldın canım bende bakayım bir

3.gunden beri takıyorum korse. Kanama da kan sulandırıcı kullandım ve hastanede karnıma baya bastirdilar ilk 10 gün yoğundu kanamam. Hatta tekrar depebd aldım. Ama sıcaklarda dikiş yerini terletti bıraktım normal ped e gectm. 20 günden sonra az az ped doldurmayacak kadar geldi. 1 haftadır da hergun 2 damla anca geliyor. Doktorum 40 çıksın mekik çek dedi de 2 çocukla mekik çekmeye hal kalmıyor

Maşallah ne güzel yok bende tık resmen 4.gunden sonra bir damla gelmedi korse nasıl bir şey memnun musun canım benim dikişler biraz sorunlu korkuyorum

Maşallah ne güzel yok bende tık resmen 4.gunden sonra bir damla gelmedi korse nasıl bir şey memnun musun canım benim dikişler biraz sorunlu korkuyorum
Evde bel için korsesi vardı eşimin onu taktım valla benm kan sulandirici iğne hem kanamami getirdi hem ödem artırdı 19 kilo verdim kaldı 6 . O da gobus ve gogusler ama göbekte baya söndü. Sezeryanda 6 aya kadar gitmez diyorlar göbeği ki 2. Doğumdan sonra iyice hamur gibi oldu benm göbeğim. İns mekik cekebilirsem toparlarim.

Çok iyi masalla canım darısı başıma inşallah şu kilolar gider

Hanımlar bebeğim aglamakdan sesi.kisildi onerdiniz bişey var mı aglatmamaya çalışıyorum ama uyumuyor da. Zeytinyağ filan versem mi. Oksurege cevirmesinden korkuyorum

Hanımlar bebeğim aglamakdan sesi.kisildi onerdiniz bişey var mı aglatmamaya çalışıyorum ama uyumuyor da. Zeytinyağ filan versem mi. Oksurege cevirmesinden korkuyorum
Neden agladigini anlamak lazim gaz sancisi mi var ac mı? Sıcaklamış olabilir banyo ettirebilirsiniz . Birde vücudunu kontrol edin ayak parmaklarina bakin sac vs dolanmis olabilir

Neden agladigini anlamak lazim gaz sancisi mi var ac mı? Sıcaklamış olabilir banyo ettirebilirsiniz . Birde vücudunu kontrol edin ayak parmaklarina bakin sac vs dolanmis olabilir
Canım herşeyi yaptım sanırım benim kız kolik. Çünkü hiç durmuyor gaz damlasi kullanıyorum soğuk su bile icmiyorum ona geçmesin diye. Ac da değil sütüm var bakıyorum yok mu diye sıkıyorum bı anda baya çıkıyor. Yani anlamıyorum neden ağladığını.

Ben veriyorum yarım çay kaşığı zeytin yağı Dr alışkanlık haline getir çok iyi yapıyorsun vermek ile dedi bir çay kaşığı verirsen kilo aldırırır yarım olacakmış hiç bir Zararı yokmuş ama doğal olsun canım ben marketlerden almıyorum tanıdık yapıyor

Kaç beden aldın canım bende bakayım bir
72 kiloydum alırken m beden aldım biraz sıktı ama zaten sıkması gerekirmiş. Suan 68 kiloyum rahat giyiyorum .kiloya göre beden tablosu var cnm int bir bak penti sort korse yaz cıkıo

Canım durmayınca son nokta banyoya sokmak banyoda iyice çıldırabiliyor böyle anlarda ama sonra çok rahatlıyor. Burda muhtemelen çok kişi önermez doktorumuz da önermedi ama ben anason veriyorum birkaç kaşık. Annem eskiden biz biberon dolusu verirdik yenidoğan bebeklere dedi. Ondan cesaret aldım böyle çok çıldırdığı yerde 10cc yi geçmeyecek kadar veriyorum.

Canm benm de aynı ama tek memeyi verirken uyuyor sen uyandırıp mı 2 meme emziriyor sun
Kızlar ben şöyle yapıyorum ilk memeyi veriyorum uyuyakalıyor memede 10 15 dkda . Sonra gazını çıkarma hareketleri yapıp altını açıp bezini temizliyorum bazen burnunh temizliyorum . Çocuk zımba gibi uyanık oluyor sonra ikinci memeyi veriyorum zaten yine uyuyakalıyor ama daha derin omzumda gaz çıkarır gibi tutuyorum sonra 2 saat uyuyor genelde en az . Geceleri daha çok oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…