- 5 Ekim 2020
- 14.711
- 40.297
- 548
- 36
Sen böyle yazınca bi rahatlama geldi biliyor musunYa ben normalde çok soğukkanlıyımdır üç sezaryen iki büyük ameliyatım var düşün,ama nedense canım sıkılıyor çocuklarla alakalı durumlarda doktor da öyle dedi ama ben ikna olamıyorum nedense,zaten zıbınla duruyor silme işini falan da artırayım önerilerin için sağol,inşallah geçer suratı tarla gibi oldu yavrumun ya
Daha yeni uyudu benim kız uzun uğraşlar sonucu
Dün akşam ikinci doz aşımı oldum yine hafif kol ağrısı var inş başka yan etki yapmaz
Hafif uyanıyor omzuma alıyorum gaz çıkarır gibi geri uyuyorUyuduysa peki uyanmıyor mu bunları yaparken
canım ben mastit için doktora gitmiştim çatlak için o kremi verdi için rahat olsun sadece emzirmeden silMadecassol krem iyi geliyor çatlağa. Yara kapattığı için. Ben sürüyorum şu an hiç önemsemedim açıkçası emziriyor oluşumu dışarıdan neler sürüyoruz vücudumuza ne bileyim kremlerden bir şey olmaz bence.
Sıcak su oturağı. Mümkünse günde 3 kere(çocukla ne kadar mümkün olursa) içine papatya koyarsan ağrıyı alır.
Canım emzik vermeyi denesen iyi gelir belkiKızlar 1aylık olduk ama ilk haftalar hep uyuyan sakin bebek gitti zor uyuyo hemen uyanıyor uyanıkken hep ağlıyor. Gaz ilaçları fayda etmiyor. Çok zorluyor bizi. Sürekli kaka yapıyor nerdeyse her bez değişimnde. Gaz çok çıkarıyor niye gazı var ağlıyor anlamadım mama almıyor anne sütü sadece.
Ben olucam canım biontechAaaa gözün aydın kurtulmuşsun.
Kızlar herkes aşı oluyor mu?
Asla dokunmuyorumKızlar bebişiniz gece kaç saat uyuyor ? Fazla uyuyunca uyandırıyor musunuz ?
İyi bayramlar kızlarr
Hafif uyanıyor omzuma alıyorum gaz çıkarır gibi geri uyuyor
canım ben mastit için doktora gitmiştim çatlak için o kremi verdi için rahat olsun sadece emzirmeden sil
Canım emzik vermeyi denesen iyi gelir belki
Ben olucam canım biontech
Teşekkürler canım bayağı ayrıntılı yazmışsın,ben de mustela konusunda öyle biliyordum ama bir okudum ki bu avokadoludan çok şikayet gelmiş her bünye farklı bir de sonuçta olabilir yani dedim.şampuanı değiştireceğim o kesin,kolay bulunabilen sebamedi deneyecektim bayram sonu internetten farklı da isteyebilirim bakalım.C.Tuna nın Gülsuyu var elimde atacağım fotosunu içeriği nasıl bir bakın kızlar sizdeki de böyle mi sadece Gülsuyu yazmıyor yaniCanım gördüm fotoğrafını isilik bu evet.
Benim ilk 20 günlükken falan başladı. Uçları beyaz beyaz iltihaplı gibiydi bir de. Burada kim dedi hatırlamıyorum atopik dermatit olabilir demişti bana.
Benim de evde bioderma atoderm duş yağı diye bir ürünüm vardı. Atopik ciltler için. Hamileyken duş jeli olarak kullanıyordum. Bebekler için o aynı zamanda. Onunla yıkamaya başladım. Banyodan sonra sönüyordu. Ertesi gün yine çıkıyor yani.
Doktora sordum atopik dermatit mi diye sonra. Hayır daha olmamış ama olabilir yakın dedi. Ama bir şey vermedi.
Ben hala bioderma kullanıyorum. Bir de gün içinde saf gül suyu sürüyorum. Ama havalar sıcak tamamen geçmiyor. Bir de kolik bebek ağlama krizlerinde iyice kötüleşiyor.
Bu arada çıkmadan önce bunlar mustela avokadolu olandan kullanıyordum zaten doğduğundan beri. O şampuandan alerji yaptı diye şikayet eden pek duymadım. O yüzden güvenli geldi bana. İstersen bir dene. Ama doktorumuz çok önemsemedi bu şampuan konusunu bilmiyorum. Hiç şampuan sürme daha iyi dedi. Gül suyunu ihmal etme.
Ve evet saçları yağlanıyor bunların resmenköpürtünce çok güzel oluyor tüyleri uçuşuyor
Şükür yine de ama haklıbenim eşim de panikledi bu isilik meselesine. Çocuğumuz çirkinleşti diyip duruyor
Hangisini oldun canım bende sinovac oluyum diyorumDaha yeni uyudu benim kız uzun uğraşlar sonucu
Dün akşam ikinci doz aşımı oldum yine hafif kol ağrısı var inş başka yan etki yapmaz
Teşekkürler canım bayağı ayrıntılı yazmışsın,ben de mustela konusunda öyle biliyordum ama bir okudum ki bu avokadoludan çok şikayet gelmiş her bünye farklı bir de sonuçta olabilir yani dedim.şampuanı değiştireceğim o kesin,kolay bulunabilen sebamedi deneyecektim bayram sonu internetten farklı da isteyebilirim bakalım.C.Tuna nın Gülsuyu var elimde atacağım fotosunu içeriği nasıl bir bakın kızlar sizdeki de böyle mi sadece Gülsuyu yazmıyor yani
Şükür yine de ama haklı
Hangisini oldun canım bende sinovac oluyum diyorum
Hangi sampuan mustelaninnsampuanlari bazi bebeklerde böyle yapabiliyormuş bilgin olsun cnmAma şampuandan harbi harbi şüpheleniyorum öyle başladı kulakları
Ben olmadım henüz ama olacağım inşallahAaaa gözün aydın kurtulmuşsun.
Keşke uyandırma isteği duyacağım kadar uyusaKızlar bebişiniz gece kaç saat uyuyor ? Fazla uyuyunca uyandırıyor musunuz ?
Ben de aynen.dün karar verdim şampuanı değiştirmeye istesem de internetten gelmeyecek uzun zaman bayram tatili de var,o da kolay bulunuyor diye onu düşündüm acil.el yapımı sabun vardı sonra onla yaptırdımBen bu tarz ürünler alırken mühendisinoğlu na bakıyorum instagramda genelde.
Sebamed içeriği pek temiz değil sanırım.
Evet aynen yenidoğan saç ve vücut için olan avokadoluHangi sampuan mustelaninnsampuanlari bazi bebeklerde böyle yapabiliyormuş bilgin olsun cnm
Ben 2 saat olunca vicdan azabı çekiyorum . Doktorlar ne diyor acabaAsla dokunmuyorum
En fazla 4 saat uyuyor
Hagagagag pardon muhabbetin ortasından daldımMeme çatlağı değil canım makat çatlağıydı mevzu.Ama memeye verdiyse sıkıntı yoktur o halde teşekkürler
Canım emzirirken iki memeni de veriyor musun ? Tek meme verdiğimde bir saat uyuyor benim . Açlıktan uyanıyormuş gibi geldi seninkisiKeşke uyandırma isteği duyacağım kadar uyusaen uzun 1 saat uyuyor. Gece uyanınca saate bakıyorum mesela 2,30 diyorum ki 4,30 a kadar uyusak… 3,30 da kalkıyor mutlaka
Ben 2 saat olunca vicdan azabı çekiyorum . Doktorlar ne diyor acaba
Hagagagag pardon muhabbetin ortasından daldım
Canım emzirirken iki memeni de veriyor musun ? Tek meme verdiğimde bir saat uyuyor benim . Açlıktan uyanıyormuş gibi geldi seninkisi
Ben 2 saat olunca vicdan azabı çekiyorum . Doktorlar ne diyor acaba
Canım emzirirken iki memeni de veriyor musun ? Tek meme verdiğimde bir saat uyuyor benim . Açlıktan uyanıyormuş gibi geldi seninkisi
Benimkinin derdi dötüyleBen 2 saat olunca vicdan azabı çekiyorum . Doktorlar ne diyor acaba
Canm benm de aynı ama tek memeyi verirken uyuyor sen uyandırıp mı 2 meme emziriyor sunBen 2 saat olunca vicdan azabı çekiyorum . Doktorlar ne diyor acaba
Hiç korkma canım gecer rahatla kac günlük bebişimizSen böyle yazınca bi rahatlama geldi biliyor musunYa ben normalde çok soğukkanlıyımdır üç sezaryen iki büyük ameliyatım var düşün,ama nedense canım sıkılıyor çocuklarla alakalı durumlarda doktor da öyle dedi ama ben ikna olamıyorum nedense,zaten zıbınla duruyor silme işini falan da artırayım önerilerin için sağol,inşallah geçer suratı tarla gibi oldu yavrumun ya
Oldum 2.olucm bayram sonrasıAaaa gözün aydın kurtulmuşsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?