2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

benim eşim de panikledi bu isilik meselesine. Çocuğumuz çirkinleşti diyip duruyor

Daha yeni uyudu benim kız uzun uğraşlar sonucu
Dün akşam ikinci doz aşımı oldum yine hafif kol ağrısı var inş başka yan etki yapmaz

İyi bayramlar kızlarr
Uyuduysa peki uyanmıyor mu bunları yaparken
Hafif uyanıyor omzuma alıyorum gaz çıkarır gibi geri uyuyor
canım ben mastit için doktora gitmiştim çatlak için o kremi verdi için rahat olsun sadece emzirmeden sil
Canım emzik vermeyi denesen iyi gelir belki
Aaaa gözün aydın kurtulmuşsun.

Kızlar herkes aşı oluyor mu?
Ben olucam canım biontech

Meme çatlağı değil canım makat çatlağıydı mevzu. Ama memeye verdiyse sıkıntı yoktur o halde teşekkürler

Teşekkürler canım bayağı ayrıntılı yazmışsın,ben de mustela konusunda öyle biliyordum ama bir okudum ki bu avokadoludan çok şikayet gelmiş her bünye farklı bir de sonuçta olabilir yani dedim.şampuanı değiştireceğim o kesin,kolay bulunabilen sebamedi deneyecektim bayram sonu internetten farklı da isteyebilirim bakalım.C.Tuna nın Gülsuyu var elimde atacağım fotosunu içeriği nasıl bir bakın kızlar sizdeki de böyle mi sadece Gülsuyu yazmıyor yani
benim eşim de panikledi bu isilik meselesine. Çocuğumuz çirkinleşti diyip duruyor
Şükür yine de ama haklı
Daha yeni uyudu benim kız uzun uğraşlar sonucu
Dün akşam ikinci doz aşımı oldum yine hafif kol ağrısı var inş başka yan etki yapmaz
Hangisini oldun canım bende sinovac oluyum diyorum

Eklentiler

• image.webp
    43 KB · Görüntüleme: 45

Ben bu tarz ürünler alırken mühendisinoğlu na bakıyorum instagramda genelde.
Sebamed içeriği pek temiz değil sanırım.

Eklentiler

• 2FEAE0E8-A18A-4B6B-AA22-C5F2FD0C4EA3.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar bebişiniz gece kaç saat uyuyor ? Fazla uyuyunca uyandırıyor musunuz ?
Keşke uyandırma isteği duyacağım kadar uyusa en uzun 1 saat uyuyor. Gece uyanınca saate bakıyorum mesela 2,30 diyorum ki 4,30 a kadar uyusak… 3,30 da kalkıyor mutlaka

Ben bu tarz ürünler alırken mühendisinoğlu na bakıyorum instagramda genelde.
Sebamed içeriği pek temiz değil sanırım.
Ben de aynen.dün karar verdim şampuanı değiştirmeye istesem de internetten gelmeyecek uzun zaman bayram tatili de var,o da kolay bulunuyor diye onu düşündüm acil.el yapımı sabun vardı sonra onla yaptırdım
Hangi sampuan mustelaninnsampuanlari bazi bebeklerde böyle yapabiliyormuş bilgin olsun cnm
Evet aynen yenidoğan saç ve vücut için olan avokadolu

Asla dokunmuyorum
En fazla 4 saat uyuyor
Ben 2 saat olunca vicdan azabı çekiyorum . Doktorlar ne diyor acaba
Meme çatlağı değil canım makat çatlağıydı mevzu. Ama memeye verdiyse sıkıntı yoktur o halde teşekkürler
Hagagagag pardon muhabbetin ortasından daldım
Keşke uyandırma isteği duyacağım kadar uyusa en uzun 1 saat uyuyor. Gece uyanınca saate bakıyorum mesela 2,30 diyorum ki 4,30 a kadar uyusak… 3,30 da kalkıyor mutlaka
Canım emzirirken iki memeni de veriyor musun ? Tek meme verdiğimde bir saat uyuyor benim . Açlıktan uyanıyormuş gibi geldi seninkisi

Emzirme uyuma muhabbetini gördüm de. Biz gece iki saatte bir meme istiyoruz mutlaka ama uyanmıyor bağırıyor uykusunda. Tek meme emiyor bitince ikinciyi veremiyorum. Ben de farkındayım tek memeyle doymuyor 2 saatte bir uykuda acıkmak normal değil de nasıl olacak o 2. Meme işi ya.

Emzirme uyuma muhabbetini gördüm de. Biz gece iki saatte bir meme istiyoruz mutlaka ama uyanmıyor bağırıyor uykusunda. Tek meme emiyor bitince ikinciyi veremiyorum. Ben de farkındayım tek memeyle doymuyor 2 saatte bir uykuda acıkmak normal değil de nasıl olacak o 2. Meme işi ya.

Benimkinin derdi dötüyle gaz sancısı oluyor. İnan tek mememi bile o kadar zor veriyorum ki.. her yerimiz süt oluyor, ağzını açmıyor bir türlü. 5 dk emip bırakıyor. Yani derdi emmek olmuyor çoğu zaman sadece kıvranıyor

Canm benm de aynı ama tek memeyi verirken uyuyor sen uyandırıp mı 2 meme emziriyor sun

Hiç korkma canım gecer rahatla kac günlük bebişimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…