2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Kızlar aranızda covid aşısı olan var mı bilmiyorum ama ben geçen perşembe oldum cumartesi günü sarpın ateşi çıktı düne kadar da ateşi vardı, acile götürdüm doktor iştahını sordu istahinda azalma olmadığını söyledim enfeksiyon değildir o zaman aşı senin sütünden geçmiştir büyük ihtimalle dedi calpol şurup verdi yolladı. Bilginiz olsun herkeste aynı sonuç olur mu bilmiyorum ama covid aşısı olacaksanız bile bi kaç gün bebeğinizi emzirmeyin en azından

Yarın 2. Dozu olacam korktum şimdi ya

Yarın 2. Dozu olacam korktum şimdi ya
Canım korkma da önlemini al takip et en azından biz anlayamadık bile ne olduğunu bi de ilk bebeğim ateşinin çıktığını anlamadım bile hava çok sıcak diye o da sıcakladı sandım annem deli misin göbeği kafası yanıyo çocuğun demese anlayamazdım heralde, dayım hemşire olarak hastanede çalışıyo o da söyledi aşıdan olmuştur diye. 2. Dozu yaptırdığımda emzirmicem bi kaç gün. Öncesinde süt sağıcam onlardan iciricem

Biz bu gecede uyumadık gerçi hiç geceleri uyumayı sevmiyoruz 00;30 yattı 02 de kalktık ve hala bu saat oldu ayaktayız tabi 3/5 dk anneciği sallarken gözleri kapadık ama yatagımıza yatmaya asla düşünmedik,,, ay kızlar başım çatlıyor haftalardır gece uyuyamıyorum en fazla günlük 4 saat uyuyorum bu şekilde bünye kaç hafta daha dayanır bilmiyorum artık gün içinde de etrafa çarpıyorum birde ilgilenmem gereken kızım var dersi yemeği oyunu tuvalette bile gitmeyi unutuyorum eşimde sabah 10 gece 01;30 arası çalışıyor KV köye gitti zaten haftada bir saat ancak ilgileniyordu artık oda yok duva edelim birbirimize bebişlerimiz bol uykulu sağlıklı olsun

İlk dozun ertesi günü de öykü çok huysuzdu belki de aşının etkisi vardı.

Valla canım içime su serptin resmen sağol denize sokmam büyük ihtimalle korkarım ama başkasından da duydum hatta deniz isiliğe iyi gelmiş vs. O boyunlupu aslunda evde havuzda kullancaksın süper olur . Aklıma düşürdün alıyım ben de evde serinler en azından hem de baby spa gibi olur
Yani düzensiz gibi görünse de uyudugu saatlerde uyusan kesin uykunu alırsın . Ben gece toplasan 5 saat uyuyorumdur o da maksimum . Gün içinde daha uyumuyorum yetiyor bana canım
Canım doktor bana 4. Aya kadar süt korur 4. Ay gel iğne yapalım dedi . Tabii rahmim sorunlu benim spiral olmuyor
Bu konu benim çok aklıma takıldı ya geçen gün söyledin ya.
Ben yağlı kısmını alıp almadığını nasıl anlicam bu bebenin ya?
Canım o çok doğru bir bilgi değilmiş emzirme danışmanları artık bir memeyi emzirmeye uzun süre ara vermezsen yağın dağınık bir şekilde durdugunu söylüyorlar. Ama sürekli aynı memeyi emzirirsen yap geri kaçıyormuş bir miktar
Canım emzirmekle en iyisinş yapmışsın ama . Antikor oluşmuştur bebeğinde ne güzel . Ben de ilk dozu olucam inşallah

Kızlar nasılsınız? Uzun zamandır giremedim buraya, bayram koşturmacası misafirler falan. Hepinize de iyi bayramlar bu arada.
Kızlar benim bebek dün 8 kere sulu kaka yaptı. Bugünde şimdiye kadar 3 kez yaptı. Salı günü akşam kavun yemiştim. Bende dünden beri ishalim. Ondan mı o da ishaldir ki ? Yoksa başka bişeyden midir ki? Sizin bebeklerde ishal oldu mu hiç? Ne yapmam lazım sadece anne sütü alıyo

Ben spiral taktırcam inş cnm. 4 yıl taktırmıştım bi zararını görmedim.
sinovac mı biontec mi vurdurdun cnm ?

Emzirenler için biontech öneriliyor cnm koruyuculuğu daha fazla bebeğede antikor geçtiği için.bnde biontech oldum
Bende biontech vurdurucam cnm. İlk başta sinovac vurdurmayı düşünüyodum ama dediğin gibi koruyuculuğu daha yüksek biontech’in

İyi bayramlar Senden etkilenmiş canım kavun yapabilir evet geçmiş olsun

Hanimlar yeni dogan icin ve diger aylarda da kullanabileceğim kanguru modeli bilen var mi acaba?

Mamadus veya solomom baby var ikisi aynı fabrikadan çıkıyor zaten. Ben bundan aldım. Fiyatı uygundu. İki modeli var biri yenidoğana uygun. Diğeri 4 aydan itibaren ama istersen ona da aparat alıyorsun sanırım yenidoğan için.

Kızlar 2 gündür bizim deli oğlan gündüzleri beni memeyi itiyor elleriyle ayaklarıyla. Neden ola ki ya. Sıcaklardan bunalıyor mu acaba?
Kortizona başladım ya sütümün tadı mı bozuldı gece biberon veriyorum meme reddi mi oldu vs vs kendimi yedim

Sıcaktan cnm benim kizda öyle bende yatarak emziriyorum bu sekilde çözüm buldum. Birde bebeklerimiz isilikoluyor ister istemez canları acıyormudur Defnoşun iki gündür arttı isiliği popo üstü belide de olmus yavrumun ne yapsam ki

Saf Gül suyu iyi geliyor canım hem serinliyor. Hafifliyor isilik.

Ben de kucağıma yatırıyorum eğilip üstüne çıkıyorum sıkıştırıyorum artık öyle emiyor biraz biraz. Ve evet ankara da çok sıcakmış. Alışkın olmadıkları için klima da yok burada evlerde.

Bugun biraz daha iyi hava ben saf gül suyu temin edeyim dolaba mi koyuyorsun oda da sıcak olur serin olmasi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…