2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Ben bu çocuğu uyutmaya beceremiyorum ya sürekli kucakta pış pış yaparak mı uyuyacak hadi orda uyusa gam yemeyeceğim yerine bıraktığımız gibi ıkınıp sıkılmaya başlıyor maksimum 5 dk içinde de uyanıyor kollarım mahvoldu artık başka hiç bir yöntemi kabul etmiyor pusetine koyuyoruz yok beşik zaten hiç kabul etmiyor ayakta sallıyorum onda da 2 dk dalar gibi oluyor sonra tekrar gözlerini açıyor valla çıldırmama az kaldı

Canım selamlar benim de ishal oldu dün gece. Ne yaptınız siz? Sütü de itiyor uyandığından beri çok huzursuz.
Canım 3 bardağa yakın koyu kıvamlı, bol tuzlu ayran içtim. Bi kasede leblebi yedim. Bol su içtim. Çok şükür benimde bebişinde ishali kesildi. Gerçi bu da bu sefer bebeğe fazla geldi heralde ki; dün 10 dan bu saate hala kaka yapmadı bol bol emmesi lazım ama canım. Sütünden ona geçmesi lazım. Yoksa bebeğe bi faydası olmaz ki

Ayy çok geçmiş olsun canım. Ancak toparlar vücutta bir şey kalmamış dur bakalım

Bizimki üşüttü sanırım ya. Dün ceryanda kaldı evde. Yeşil ishal çıkıyor.

Aa biz

90cc çıktı şimdiye kadar en fazla.
kvlerin hepsi aynı canım sallama, benimki 3 gece kaldı sütüm dert oldu ona hasıta yapsa sütüm olurmuş, istemiyorum diyorum ben alışık olmadığım tatlara kapalıyım bilmediğim şeyi yemem, gidene kadar gitti geldi hasıta yapsaydım hasıta yapsaydım istemiyorum bacım istemiyorum. Birde bebeği kendine benzetecek diye bir tarafını yırttı ay babaannesi gibi kara gözlü siyah saçlı, e hepimizin göz rengi aynı zaten diyorum baktı gözlerime senin göz rengin açık biraz dedi bebeğin saçları da siyah falan değil kahverengi bu arada. Ve herkesin bebeği görür görmez ay aynı minnakgelin bu demesi dışında bir sorun yok, arkadaşlarım çocuğa miniminnak diye isim bile taktılar (minyon olduğum için bana minnak diyorlar)

Ayy canım rahatladım ya benim de öyle. 100 civarı çıkıyor sürekli biraz fazla biraz eksik. Tabi tam doluysa emzirmediysem 3 saat falan. Az diyip duruyor. Doymaz onlan diyor bu çocuk. Doysa kilo alırdı diyor. Sabah biberon temizlerken gördü beni nasıl mutlu oldu mama yapıcan sandım diyor. Hayır tabi ki yapmicam. Offf günlük 5 çişli bez olayını anlat. Kilo alımı normal diyen doktoru anlat bir şey anlamıyor. Küçük doğdu zaten. Bunun bacakları tombik olmaz öyle bir beklentin olmasın ama karnı tok diyorum. Bu mantığı kavrayamadı. Korona var gelemem desem yeriymiş.
Minnak gelinin miniminnak yavruşu güzel olmuş

Herkese iyi bayramlar kızlar biraz geç oldu ama fazla giremiyorum hala, herkesin bebişler iyidir umarım. Biz de köyümüze geldik haftaya döneceğiz nasipse. 40mızıda burada çıkarmış olduk maaşallah uyku sorunu harici herşeyimiz iyiye gidiyor. Kucak dolusu sevgiler Isparta'dan

Aynıyız bizde uyuyor 5 dk içinde uyanıyor ben ayağımda sallıyorum bazen dalıyor tekrar. Gazdan sanırım böyle yapıyorlar zamanla geçer umarım

Ayy çok geçmiş olsun canım. Ancak toparlar vücutta bir şey kalmamış dur bakalım

Bizimki üşüttü sanırım ya. Dün ceryanda kaldı evde. Yeşil ishal çıkıyor.
Saol canım. Sizede çok geçmiş olsun Aynı bizimkide öyleydi. Birde her gazda kaka geliyodu. O ara baya bez değişimi yapmıştım

Canım çoğumuzun öyledir şuan kucakcilar . Bizde gündüz keyfine göre bazen uzun uyuyor tabii baya omuzda geziyor zilli. Şimdi ailemin yanındayım komşumuz küçük portatif sallanan beşik getirdi . Önce emziriyorum , sonra omuzda gazını çıkarıp altını değiştiriyorum hem sütü de sindirimis oluyor yoksa yatınca hıçkırık tutuyor sinir oluyor yine biraz kucağa alıyorum o sıra süpürge mak sesi aciyorum telefondan, mayısında besige bırakıp çok hafif sallıyorum çok uykusu varsa ona bile gerek kalmıyor hele keyfi emzik almak isterse güzel daliyor , hafif mikirdanirsa hafif sallıyorum uyuyor. Gece de Allah kerim keyfi nasıl isterse yeter ki uyusun diye mapusane voltasi atıyorum uzun uzun gece aman ağlamasın da omzunda gezdirmeye razıyım yoksa ikin babam ikin yuregim darlaniyor

Maşallah canım. Umarım uyku sorunu da çözülür. ,İyi bayramlar sana da

Aynen canım benimde tam dolduysa anca o kadar çıkıyor zaten süt sağma makineleri tam boşaltamıyor bebek memeden emince daha çok içiyor. Kilo alımı normalse hiç sallama, ilk başta sütüm yoktu sonra bebek emmedi falan derken bizimkinin kilo alımı düşük kaldı biraz, yine de gece çok uzun süre uyumadıysa anca mama veriyorum çünkü sütüm kalmıyor gerçekten zaten sütün yetmeyince kendin anlarsın biri dışardan bakmayla anlamaz
Evet bende sevdim

Kızlar şuan dikkatimi çekti ve baya korktum. İki elinde de aynı parmaklar kırmızı ağrı var mı diye sıkıyorum hiç tepki vermiyor görünürde iltihap falanda yok. Ellerine eldiven takmıyorum kaç gündür. Tırnaklarını da baya oldu keseli. Neden olmuş olabilir acaba ?

Eklentiler

• IMG-20210723-WA0015.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 83
  • IMG-20210723-WA0013.webp
    12 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG-20210723-WA0014.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 80

Canım tırnak batmasına benzettim ben ama inşallah değildir

Canım tırnak batmasına benzettim ben ama inşallah değildir
annemlerde aynı şeyi söylüyor ama iki eldede aynı parmaklar olunca başka bir şey olabilir mi dedim. tırnaklarını kesmesem eldiven takmak zorundayım onuda hiç istemiyor ne yapıcam ben. inşallah iltihap falan olmaz ya.

4 gun fazla bebiş rahatsız oluyordur ben iki gun yapmazsa kulak cubugunu zeytinyağına bandırıp poposuna 1 2 cm lık sokuyorum bırazda karnına masaj hemen yapıyor kakasını canım cok rahatlıyor bebek

Enfeksiyon olmasa okadr kızarıp şişmezdi canım yanılıyormuyum foto dan biraz şiş gibi duruyor ama sağlık ocağına götür krem verir Dr

Canım o ilaç ları kullanmadım ama gaz ve tuvaleti için Dr zeytin yağ kullan yarım çay kaşığı içir alışkanlık haline getir hergün ver dedi en saglıklısı oymuş

Sabun yakar canım yapma bıdaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…