Cnm fitile oyle hemen alismaz bende eczaciyim fakat suan cocuklardan dolayi calismiyorum. 2,. Kizima ara ara mecburen vermek zorunda kaldim cok kabizlik cekiyordu cunkuHepsini denedim canım gel gör ki yapamıyor cocuk , fitile de alıstırmadan bu işi çözmek istşyorum inş yapar ya
ay ilk ondan korktum zaten allah korusun. çok beter bir şey o. şimdi başka parmaklarına geçti kırmızılıklar o yüzden bence tırnak batması. bir daha kesmeyeyim iyice büyüyene kadar. mecbur eldiven takıcam daralsada.Sende bilirsin biz Erzurum lular parmağım dolama oldu deriz onun gibi bişey olmuş
Sırf benzer sebeplerden ben de kimsenin yanı a gitmek istemiyorum.bayram günü gittim kayınvalidemlere,uyuyordu bebek,ay elitle bi yönden diğer yöne bir yuvarladı bebeği şaşakaldım,bebek de irkildi tabi.bir aylık bebeği boynundan desteklemeden kaldırmaz mı bir de.sırf bunlar bile çalışmaya başlamada düşündürüyor beniBu kaynanamda eşimde aynı kafadan sinirlerimi bozuyorlar tam uyuyacak cocuk a bu uyanik diyip alıyorlar kucaklarına hoppili hoppili hop tum uyku gidiyor sabah uykusunu almayınca da tüm gün uykuya dalamıyor gebertecem bu insanları gercekten sonra uğraşan benim :/
Maşallah diyelim eşine kırmamış seni yol üstü de değil kiAy ben kaynanamı yine daha çok seviyorum kafası çok çalışmıyor valla hep iş bilmezlikten konuşuyor sadece. Kp ve kayın irritasyonu oldu iyice.
Bugün çıktık yola ama eve gitmiyorum annemin yanına geçiyorum yine. Aslında plan evime gitmekti ama sinirlerim çok yıprandı. Anneme sığınmak istedim yine. Evde tek kalmak istemedim.
Gelirken e bebek ten alışverişimi bile yaptım dönmicem eve dedim eşime de
Maşallah diyelim eşine kırmamış seni yol üstü de değil ki
Oluyor canım. Bazen nefesi kesiliyor, sonra toparlıorKızlar sizin bebeklerde arada bir nefessiz kalmış gibi ses çıkarma oluyor mu hani nasıl tarif etsem biri boğazlıyor gibi.. Yeni uykuya dalıyor mesela biraz sonra irkilerek uyanıyor ve bu sesi çıkarıyor.. Uyanıkken de çıkardığı oluyor...
Ay sağol canım iyiki yazdın yoksa kontrole kadar kendimi yiyecektim, abimizde nörolojik sıkıntılar da olunca ister istemez acaba diyorumOluyor canım. Bazen nefesi kesiliyor, sonra toparlıor
Allah korusun cnm.Ay sağol canım iyiki yazdın yoksa kontrole kadar kendimi yiyecektim, abimizde nörolojik sıkıntılar da olunca ister istemez acaba diyorum
Ben daha hiç kesmedim kendi kendiliğinden dökülüyoray ilk ondan korktum zaten allah korusun. çok beter bir şey o. şimdi başka parmaklarına geçti kırmızılıklar o yüzden bence tırnak batması. bir daha kesmeyeyim iyice büyüyene kadar. mecbur eldiven takıcam daralsada.
Benimki de öyle canım normal gibi geliyor bana. Allahım sağlık sıhhat versin bebişlerimizeAy sağol canım iyiki yazdın yoksa kontrole kadar kendimi yiyecektim, abimizde nörolojik sıkıntılar da olunca ister istemez acaba diyorum
Bi de makatı acıyacak zarar görecek vs diye de korkuyorum, gaz sancısı o kadar fazla brikiyor ki kakayı yapmadıgı 3. Gün kriz oluyor resmen yoksa yapana kadar 1 hafta beklemekten yanayım ama katıla katıla ağladıgında içim gidiyor artıkCnm fitile oyle hemen alismaz bende eczaciyim fakat suan cocuklardan dolayi calismiyorum. 2,. Kizima ara ara mecburen vermek zorunda kaldim cok kabizlik cekiyordu cunku
Atesi cikmasin diye isterswn bir cay kasigi ates düşürücü verebilirsin benim kizimda bu hece kustuğu kusmuğu buz gibi üşüttü mü acaba yavrumEvet . Bayramda kim demiş memlekete gidin diye. Bende olsa ton laf ederler usutursun diye. Dün kaynanama uğradık bayram vesilesi ile . Aldılar zibinla iki kapı arası salladılar surekli. Balkon ve salon kapısı arası. Ki hafif esiyordu bursa da olan varsa bilir. Ve bugn oğlumun hiriltisi çok.burnu tıkanmış. Serum fizyolojik uyguluyorum ama yok biraz açıyor gbi ama hala dolu gibi genzievde başka yapabileceğim birşey varmıdır
ah ah benzer bir durumu yaşadım dün evime döndüm. Bursa son 3 gündür hafif serinlemeye başladı dün resmen soğuk gibiydi ona rağmen ben giydirdikçe çocuğu soydular çoraplarını bile çıkartılar tek zıbınla battaniyeye sarıyorum geliyorum ki soymuşlar allahım çıldıracaktım resmen. Çocuk gazdan patlıycak avaz avaz ağlıyor ne yedinde dokundu diyor babam bile. Yola çıktık sarıp sarmaladım kucağımda iyice ısıttım resmen rahatladı çocuk ya. Bide ben yokken eşimide doldurmaya kalkmışlar yok ben biberona alıştırmışım benim mememi emip sömürmesi gerekirken biberona yapışıp nasıl emiyormuş. Biride kalkıp demiyor ki sabahtan akşama kadar al acıkmış emzir diyoruz bu çocukda emiyor memeyi tutuyor nasıl memeyi reddetsin. Evime geldim sabaha kadar belki 1 saat deliksiz uyumamışımdır sürekli ağladı kalktım aldım şuan ayaklarımda sallıyorum ama inan çok daha rahatım. Evim evim güzel evim. Kendi düzenim kendi kararlarım en azından.Evet . Bayramda kim demiş memlekete gidin diye. Bende olsa ton laf ederler usutursun diye. Dün kaynanama uğradık bayram vesilesi ile . Aldılar zibinla iki kapı arası salladılar surekli. Balkon ve salon kapısı arası. Ki hafif esiyordu bursa da olan varsa bilir. Ve bugn oğlumun hiriltisi çok.burnu tıkanmış. Serum fizyolojik uyguluyorum ama yok biraz açıyor gbi ama hala dolu gibi genzievde başka yapabileceğim birşey varmıdır
Aynı aynı. Çocuk ağlıyor deli gibi. Eşimin halası filiz al emzir acıkmış diyor ki açıktı çocuk esimn annesi ne yapcak o bebeği . Vermiyor kadın çocuğu. Üzerini çıkardı çorapları çıkardı ayakları buz gibi. Açlıktan ağlıyor çocuk ama onların dediği ne yapcak o çocuğa. Sanki bakamiyor gibi muamele yapıyorlar insana. Eşime dedm acmicam bir daha sizinkilern kapısını. Çocuğumu seviyorum elleme çocuğun yüzüne sulcuklu olur diyor kadın. Kendi yüzünü sapur supur opuyor sıkıyor yüzünüah ah benzer bir durumu yaşadım dün evime döndüm. Bursa son 3 gündür hafif serinlemeye başladı dün resmen soğuk gibiydi ona rağmen ben giydirdikçe çocuğu soydular çoraplarını bile çıkartılar tek zıbınla battaniyeye sarıyorum geliyorum ki soymuşlar allahım çıldıracaktım resmen. Çocuk gazdan patlıycak avaz avaz ağlıyor ne yedinde dokundu diyor babam bile. Yola çıktık sarıp sarmaladım kucağımda iyice ısıttım resmen rahatladı çocuk ya. Bide ben yokken eşimide doldurmaya kalkmışlar yok ben biberona alıştırmışım benim mememi emip sömürmesi gerekirken biberona yapışıp nasıl emiyormuş. Biride kalkıp demiyor ki sabahtan akşama kadar al acıkmış emzir diyoruz bu çocukda emiyor memeyi tutuyor nasıl memeyi reddetsin. Evime geldim sabaha kadar belki 1 saat deliksiz uyumamışımdır sürekli ağladı kalktım aldım şuan ayaklarımda sallıyorum ama inan çok daha rahatım. Evim evim güzel evim. Kendi düzenim kendi kararlarım en azından.
Ben usuttu diye düşünüyorum yada hava değişimi gibi birşey yaşadı. Ateşi yok şükür ama bugn gece hep ağladı yavrum burnu tıkalı şekildeAtesi cikmasin diye isterswn bir cay kasigi ates düşürücü verebilirsin benim kizimda bu hece kustuğu kusmuğu buz gibi üşüttü mü acaba yavrum
Ateş düşürücü ateş olmadığı zaman verilmez cnm. Çıkmasın diye yada ağrısı olmasın diye hele hele küçük bebeğe (dr yazmadığı sürece) hiç verilmez. Aşı sonrası bile ateşi 38,5 olmadan şurup verilmez. Bazıları önceden şurup veriyor ama aslında verilmemeliAtesi cikmasin diye isterswn bir cay kasigi ates düşürücü verebilirsin benim kizimda bu hece kustuğu kusmuğu buz gibi üşüttü mü acaba yavrum
Kendiliğinden tırnak nasıl dökülüyor yaBen daha hiç kesmedim kendi kendiliğinden dökülüyor
Ateş düşürücü ateş olmadığı zaman verilmez cnm. Çıkmasın diye yada ağrısı olmasın diye hele hele küçük bebeğe (dr yazmadığı sürece) hiç verilmez. Aşı sonrası bile ateşi 38,5 olmadan şurup verilmez. Bazıları önceden şurup veriyor ama aslında verilmemeli
sanki onlar doğurdu çocuğu yaa. tam sinir olmalık.Aynı aynı. Çocuk ağlıyor deli gibi. Eşimin halası filiz al emzir acıkmış diyor ki açıktı çocuk esimn annesi ne yapcak o bebeği . Vermiyor kadın çocuğu. Üzerini çıkardı çorapları çıkardı ayakları buz gibi. Açlıktan ağlıyor çocuk ama onların dediği ne yapcak o çocuğa. Sanki bakamiyor gibi muamele yapıyorlar insana. Eşime dedm acmicam bir daha sizinkilern kapısını. Çocuğumu seviyorum elleme çocuğun yüzüne sulcuklu olur diyor kadın. Kendi yüzünü sapur supur opuyor sıkıyor yüzünütahammül edemiyorum büyüklere ya .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?