2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298

Canım derin mi kesmişsin acaba? Uzamamış sanki bayağı oldu keseli demişsin ya

Ya bir şey ısırmıştır yada tırnak batması olmuştur gibi geldi bana. Sağlık ocağına götürsen daha iyi olur

Enfeksiyon olmasa okadr kızarıp şişmezdi canım yanılıyormuyum foto dan biraz şiş gibi duruyor ama sağlık ocağına götür krem verir Dr
şiş değil canım sadece kırmızı. pazartesi ilk iş götürücem eğer dahada kötü olursa direk acile giderim zaten. inşallah çok ilerlemeden düzelir.

Ya bir şey ısırmıştır yada tırnak batması olmuştur gibi geldi bana. Sağlık ocağına götürsen daha iyi olur
Tırnak batması en büyük ihtimal gibi pazartesi gidicem canım. İnşallah hemen geçerde çocuğum sorun yaşamaz.

şiş değil canım sadece kırmızı. pazartesi ilk iş götürücem eğer dahada kötü olursa direk acile giderim zaten. inşallah çok ilerlemeden düzelir.
İnş ilerlemez canım ama tırnaklarını sanki çok derin kesmişsin baya oldu demişsin keseli ben iki günde bir kesiyorum çünkü derin kesemiyorum çok ince olduğu etide kesilir diye korkuyorum eğer daha kötü olursa nöbetçi eczaneden krem alırsın canım onlarda anlıyor az çok eldiven takarsın bir yere temas etmez

4 gun fazla bebiş rahatsız oluyordur ben iki gun yapmazsa kulak cubugunu zeytinyağına bandırıp poposuna 1 2 cm lık sokuyorum bırazda karnına masaj hemen yapıyor kakasını canım cok rahatlıyor bebek
Hepsini denedim canım gel gör ki yapamıyor cocuk , fitile de alıstırmadan bu işi çözmek istşyorum inş yapar ya

inşallah geçer canım. yoksa dediğin gibi her şeyi deniycez mecbur.

Kizlar birsey sorcam size.
Çocuğumun bacaklari bazen özellikle bez değiştirirken ya da kucaga alirken titriyor.
Kaslarını kontrol edemiyor mu acaba.

Bu kaynanamda eşimde aynı kafadan sinirlerimi bozuyorlar tam uyuyacak cocuk a bu uyanik diyip alıyorlar kucaklarına hoppili hoppili hop tum uyku gidiyor sabah uykusunu almayınca da tüm gün uykuya dalamıyor gebertecem bu insanları gercekten sonra uğraşan benim :/

Kaynanam kayınpederim kaynım beni bu tatilde delirtti aynı mevzudan. Uyurken gidip öpüyorlar bir şey yapıyorlar. Geliyorlar bebiş uyandı ağlıyor. Ağlıyorsa sustursana. Uyandırmayı biliyon. Yatakta sakin yatıyor bazen çok nadir. Hemen kucağa alıyorlar. Ağlamaya başlıyor yatağa bırakıyorlar oldu şimdi kesin durur.

Hiçbir fikrim yok cnm ama aile hekimine göster derim

Kızlar sizin bebeklerde arada bir nefessiz kalmış gibi ses çıkarma oluyor mu hani nasıl tarif etsem biri boğazlıyor gibi.. Yeni uykuya dalıyor mesela biraz sonra irkilerek uyanıyor ve bu sesi çıkarıyor.. Uyanıkken de çıkardığı oluyor...

Kayinpederim ve kaynimdan cok memnunum cok nazik severler opmezler bile kaynananm ve eşim canavar gibiler ne zaman dönüyorsun cnm insnain kendi evi düzeni gibi yok

Emerken oluyor bende cnm

Kayinpederim ve kaynimdan cok memnunum cok nazik severler opmezler bile kaynananm ve eşim canavar gibiler ne zaman dönüyorsun cnm insnain kendi evi düzeni gibi yok

Ay ben kaynanamı yine daha çok seviyorum kafası çok çalışmıyor valla hep iş bilmezlikten konuşuyor sadece. Kp ve kayın irritasyonu oldu iyice.

Bugün çıktık yola ama eve gitmiyorum annemin yanına geçiyorum yine. Aslında plan evime gitmekti ama sinirlerim çok yıprandı. Anneme sığınmak istedim yine. Evde tek kalmak istemedim.

Gelirken e bebek ten alışverişimi bile yaptım dönmicem eve dedim eşime de

ağızlarından nefes almayı bilmediklerinden oluyor o tarz şeyler sanırım

Sende bilirsin biz Erzurum lular parmağım dolama oldu deriz onun gibi bişey olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…