- 5 Ekim 2020
- 14.710
- 40.292
- 548
- 36
Kızlar şuan dikkatimi çekti ve baya korktum. İki elinde de aynı parmaklar kırmızı ağrı var mı diye sıkıyorum hiç tepki vermiyor görünürde iltihap falanda yok. Ellerine eldiven takmıyorum kaç gündür. Tırnaklarını da baya oldu keseli. Neden olmuş olabilir acaba ?
Ya bir şey ısırmıştır yada tırnak batması olmuştur gibi geldi bana. Sağlık ocağına götürsen daha iyi olurKızlar şuan dikkatimi çekti ve baya korktum. İki elinde de aynı parmaklar kırmızı ağrı var mı diye sıkıyorum hiç tepki vermiyor görünürde iltihap falanda yok. Ellerine eldiven takmıyorum kaç gündür. Tırnaklarını da baya oldu keseli. Neden olmuş olabilir acaba ?
şiş değil canım sadece kırmızı. pazartesi ilk iş götürücem eğer dahada kötü olursa direk acile giderim zaten. inşallah çok ilerlemeden düzelir.Enfeksiyon olmasa okadr kızarıp şişmezdi canım yanılıyormuyum foto dan biraz şiş gibi duruyor ama sağlık ocağına götür krem verir Dr
Belki de. Ben kesemem zaten cesaretim hiç yok eşim kesiyor o da belki derin kesmiş olabilirCanım derin mi kesmişsin acaba? Uzamamış sanki bayağı oldu keseli demişsin ya
Tırnak batması en büyük ihtimal gibi pazartesi gidicem canım. İnşallah hemen geçerde çocuğum sorun yaşamaz.Ya bir şey ısırmıştır yada tırnak batması olmuştur gibi geldi bana. Sağlık ocağına götürsen daha iyi olur
İnş ilerlemez canım ama tırnaklarını sanki çok derin kesmişsin baya oldu demişsin keseli ben iki günde bir kesiyorum çünkü derin kesemiyorum çok ince olduğu etide kesilir diye korkuyorum eğer daha kötü olursa nöbetçi eczaneden krem alırsın canım onlarda anlıyor az çok eldiven takarsın bir yere temas etmezşiş değil canım sadece kırmızı. pazartesi ilk iş götürücem eğer dahada kötü olursa direk acile giderim zaten. inşallah çok ilerlemeden düzelir.
Hepsini denedim canım gel gör ki yapamıyor cocuk , fitile de alıstırmadan bu işi çözmek istşyorum inş yapar ya4 gun fazla bebiş rahatsız oluyordur ben iki gun yapmazsa kulak cubugunu zeytinyağına bandırıp poposuna 1 2 cm lık sokuyorum bırazda karnına masaj hemen yapıyor kakasını canım cok rahatlıyor bebek
inşallah geçer canım. yoksa dediğin gibi her şeyi deniycez mecbur.İnş ilerlemez canım ama tırnaklarını sanki çok derin kesmişsin baya oldu demişsin keseli ben iki günde bir kesiyorum çünkü derin kesemiyorum çok ince olduğu etide kesilir diye korkuyorum eğer daha kötü olursa nöbetçi eczaneden krem alırsın canım onlarda anlıyor az çok eldiven takarsın bir yere temas etmez
Ben craft model aldm 4-20 kg arası bebisler kullanabiliyor gayet memnunum tek başımayken koyuyorum bebisi cikiuorm disariHanimlar yeni dogan icin ve diger aylarda da kullanabileceğim kanguru modeli bilen var mi acaba?
Bu kaynanamda eşimde aynı kafadan sinirlerimi bozuyorlar tam uyuyacak cocuk a bu uyanik diyip alıyorlar kucaklarına hoppili hoppili hop tum uyku gidiyor sabah uykusunu almayınca da tüm gün uykuya dalamıyor gebertecem bu insanları gercekten sonra uğraşan benim :/
Hiçbir fikrim yok cnm ama aile hekimine göster derimKızlar şuan dikkatimi çekti ve baya korktum. İki elinde de aynı parmaklar kırmızı ağrı var mı diye sıkıyorum hiç tepki vermiyor görünürde iltihap falanda yok. Ellerine eldiven takmıyorum kaç gündür. Tırnaklarını da baya oldu keseli. Neden olmuş olabilir acaba ?
Kayinpederim ve kaynimdan cok memnunum cok nazik severler opmezler bile kaynananm ve eşim canavar gibilerKaynanam kayınpederim kaynım beni bu tatilde delirtti aynı mevzudan. Uyurken gidip öpüyorlar bir şey yapıyorlar. Geliyorlar bebiş uyandı ağlıyor. Ağlıyorsa sustursana. Uyandırmayı biliyon. Yatakta sakin yatıyor bazen çok nadir. Hemen kucağa alıyorlar. Ağlamaya başlıyor yatağa bırakıyorlar oldu şimdi kesin durur.
Emerken oluyor bende cnmKızlar sizin bebeklerde arada bir nefessiz kalmış gibi ses çıkarma oluyor mu hani nasıl tarif etsem biri boğazlıyor gibi.. Yeni uykuya dalıyor mesela biraz sonra irkilerek uyanıyor ve bu sesi çıkarıyor.. Uyanıkken de çıkardığı oluyor...
götürücem canım inşallah.Hiçbir fikrim yok cnm ama aile hekimine göster derim
Kayinpederim ve kaynimdan cok memnunum cok nazik severler opmezler bile kaynananm ve eşim canavar gibilerne zaman dönüyorsun cnm insnain kendi evi düzeni gibi yok
Kızlar sizin bebeklerde arada bir nefessiz kalmış gibi ses çıkarma oluyor mu hani nasıl tarif etsem biri boğazlıyor gibi.. Yeni uykuya dalıyor mesela biraz sonra irkilerek uyanıyor ve bu sesi çıkarıyor.. Uyanıkken de çıkardığı oluyor...
Sende bilirsin biz Erzurum lular parmağım dolama oldu deriz onun gibi bişey olmuşKızlar şuan dikkatimi çekti ve baya korktum. İki elinde de aynı parmaklar kırmızı ağrı var mı diye sıkıyorum hiç tepki vermiyor görünürde iltihap falanda yok. Ellerine eldiven takmıyorum kaç gündür. Tırnaklarını da baya oldu keseli. Neden olmuş olabilir acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?