2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
kızlar ne yersem yiyeyim hiç fark olmuyor ama uykumu aldım mı sütüm artıyor resmen. cidden uyku güzel süt yapıyor yaa.
Benimde göğüs pedi oldugu halde üstüm leş gını oluyo . geceleri süt dolunca agrıdan uyuyamıyrm herkseın derdı başka maşallah, göğsüm küçük oldugu için mi bılmıyorm ıkı saat emmese agrı başlıyo duramıyorm

Canım bebekler kalabalıkta huysuz oluyo . nas ,felak oku bi yerden gelince baya faydası oluyo ben hep öyle yapıyorm . bı yere gidip gelince falan sakinliyo

Bez konuşulmuş, ben karışık kullanıyorum, bir zararı olur mu ki.. Çok hoşuma gidiyor yeni yeni bezler denemek

Bizim her bez değişiminde pişik oldu bebe. İlk bez mi yaptı diyordum sonra bakıyorum paket bitimine doğru alışıyor düzeliyor. Farklı markaya alışana kadar g.tü

Ayy ben nasıl yaptırıcam aşıları haftaya annemdeyim ya. Sağlık ocağında misafir olarak yaparlar mı. Bir de 3 aşı minicik bebeğe ya. Yazık günah pof
Yapiyorlar galiba canim ama emin degilim.
Cok sesli yerde bebekler huzursuz oluyor canim ondandir. Biz de genelde disarda geziyoruz ama avmye de gidiyoruz tabi
Erkek canim evet pipisi çiş yaparken yukari mi kalkıyor ne ondan da taşıyor ama burda bir ben yaşıyorum bu durumu galiba pek kimse şikayetçi degil 3no kullanıyoruz bi büyüğü de büyük gelir sanki ama sen kaç no kullanıyorsun bebgin kac kg

Canım ben molfix 2 kullanıyorm, bebeğim 5,5kilo taşma olmuyo . benim ki kız . erkek bebeklerde taşma daha fazla oluyo evet biraz gevsek bagla canım bide önden çıkıyosa one daha fazla getir bezi ben arkaya verıyorm daha fazla . bide kucakta çok tutulursa kayıyo hele de erkek tutarsa kendını kaybediyo bez

Fazla sesli fazla ışıklı geldi muhtemelen..

Bizim her bez değişiminde pişik oldu bebe. İlk bez mi yaptı diyordum sonra bakıyorum paket bitimine doğru alışıyor düzeliyor. Farklı markaya alışana kadar g.tü
Benim bebekleree cildi çok hassas özeniyorm şu farklı farklı bez kullananlara . ben pişik yapmayan bezi bulana kadar mahvoluyrm , molfıx en az pişik yapan benim bebekte

Bende onu hiç sevmiyorum

Önden çıksa halletmesi kolay da aksine kenarlardan çıkıyor. Pipisi çiş yaparken yana kayıyor galiba
Bende onu hiç sevmiyorum
Biz de mecburiyetten iste

Son düzenleme:
Bizimde bir iki kez pişik oldu ama bezden mi bilemedim. Bezdense bile hangi bezden acaba canbebe molfix prima sleepy goon hepsini denedim. Bazen uyutmaya çalışırken kaka yapmış oluyor farketmiyoruz o zaman kızarıyor poposu, ona dikkat ediyorum sadece..

Ayy ben nasıl yaptırıcam aşıları haftaya annemdeyim ya. Sağlık ocağında misafir olarak yaparlar mı. Bir de 3 aşı minicik bebeğe ya. Yazık günah pof
Ben misafir olarak yaptırıyorum. Ailenin bağlı olduğu sağlık ocağına gidip söylüyorsun bakıyorlar aşıları da yapıyorlar canım.
kızlar ne yersem yiyeyim hiç fark olmuyor ama uykumu aldım mı sütüm artıyor resmen. cidden uyku güzel süt yapıyor yaa.
Bence de bol su bol uyku. Öğlen çocuklar uyudugunda yatıyorum hemen bende. Ama bende ısırgan otu da çok fayda etti süte. Hatta tuvaletini de rahat yapmaya başladı çok sancı çekmeden.

Bizim çok aşırı yaralı pişik oldu iki kez. Birinde sleepyden primaya geçmiştim. 70li 2 paket vardı. 2. Pakette geçti. Diğerinde de primadan geri sleepyye geçtim o zaman oldu. Kullandıkça geçti. Yeniliklere kapalı bir popomuz var anladığım bir daha değiştirmicrm

Benim de sleppy bio dediğin gibi biraz uzun kalırsa yandan sızma yapıyor.önceki oğlumda da aynısı olurdu.bir de molfix deneyeceğim ben.prizma alırım aslında ama çokmkimyasal geliyor kokusu bana.baby turco önceki oğlumda gece bez bulamayınca almıştık molfix sleppy hele prizma kullanan bir beğenmez pek.hem kalın hem kokulu
Ya kızlar benim gögüslerimde doluluk hissi artık yok .han i damardan geliyor hissediyorsunuz ya 2 gündür o yok ama sağdıgımda yada emzirdiğimde süt geliyor .yumusadılar niye boyle oldu bilen var mı ?
Süt yaplandıkça göğüz boş gibi olurmuş,ikna olamasak da
Molfix kullanıp başka sızdıran da var mı arkadaşlar??
Natural canim evet. Valla ben mi beceremiyorum bu bez bağlama işini dicem artık iyice de sıktırıyorum ustelik
Bio natürel ile natürel farklı canım
Bez konuşulmuş, ben karışık kullanıyorum, bir zararı olur mu ki.. Çok hoşuma gidiyor yeni yeni bezler denemek
Benim de e paket bitince mutlu oluyorum günler geçiyor ya

Rota aşısı özel değil mi?
Ozel evet . Ben liyamin sorduğunu yanlış anlamışım heralde.
Kizimda asiyi alıp goturmustuk ama hastanede yapmışlardı sağlık ocağında değil. Ben bunu soruyor sandım yoksa evet eczaneden alıp götürmek gerekiyor asiyi

Eczaneden alıp götürünce devlet hastanesinde yapıyorlar, Sağlık ocağında yapmıyorlar yani doğru anladım dimi?

Ben de bayağı süre annemdeyim. 3. Ay aşılarında da burada olacağım. Eylül sonuna kadar muhtemelen. burada özel hastane yok. Ondan merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…