Benimde göğüs pedi oldugu halde üstüm leş gını oluyo . geceleri süt dolunca agrıdan uyuyamıyrm herkseın derdı başkakızlar ne yersem yiyeyim hiç fark olmuyor ama uykumu aldım mı sütüm artıyor resmen. cidden uyku güzel süt yapıyor yaa.
Canım bebekler kalabalıkta huysuz oluyo . nas ,felak oku bi yerden gelince baya faydası oluyo ben hep öyle yapıyorm . bı yere gidip gelince falan sakinliyoGünaydın kızlar
Dün avmye gittik tospikle ,derdimiz neyseUykusu geldi, uyumadı. Gelince banyo yaptırdık hemen, üstünü giydiremeden bir ağlamaya başladııı,, canımız çıktı sustırana kadar. Emmek istiyor, sinirinden emmiyor da… Zor şer emzirdim de sakinledi.. Pişman oldum gittiğime de ama öbür türlü ev üstüme üsteme geliyor.
Bez konuşulmuş, ben karışık kullanıyorum, bir zararı olur mu ki.. Çok hoşuma gidiyor yeni yeni bezler denemek
Yapiyorlar galiba canim ama emin degilim.Ayy ben nasıl yaptırıcam aşıları haftaya annemdeyim ya. Sağlık ocağında misafir olarak yaparlar mı. Bir de 3 aşı minicik bebeğe ya. Yazık günah pof
Cok sesli yerde bebekler huzursuz oluyor canim ondandir. Biz de genelde disarda geziyoruz ama avmye de gidiyoruz tabiGünaydın kızlar
Dün avmye gittik tospikle ,derdimiz neyseUykusu geldi, uyumadı. Gelince banyo yaptırdık hemen, üstünü giydiremeden bir ağlamaya başladııı,, canımız çıktı sustırana kadar. Emmek istiyor, sinirinden emmiyor da… Zor şer emzirdim de sakinledi.. Pişman oldum gittiğime de ama öbür türlü ev üstüme üsteme geliyor.
Erkek canim evet pipisi çiş yaparken yukari mi kalkıyor ne ondan da taşıyor ama burda bir ben yaşıyorum bu durumu galiba pek kimse şikayetçi degilCanım senin bebek erkektı demi , erkek bebeklerde daha cok çiş çıkma olayı oluyor kızlara göre gördüğüm kadarıyla . bir numara buyuk mu alsan acaba bezi ben biraz gevsek baglıyorm çıkma olmuyo . sende bide oyle dene arkası inmezse taşma olmuyo o şekilde
Canım ben molfix 2 kullanıyorm, bebeğim 5,5kilo taşma olmuyo . benim ki kız . erkek bebeklerde taşma daha fazla oluyo evetYapiyorlar galiba canim ama emin degilim.
Cok sesli yerde bebekler huzursuz oluyor canim ondandir. Biz de genelde disarda geziyoruz ama avmye de gidiyoruz tabi
Erkek canim evet pipisi çiş yaparken yukari mi kalkıyor ne ondan da taşıyor ama burda bir ben yaşıyorum bu durumu galiba pek kimse şikayetçi degil3no kullanıyoruz bi büyüğü de büyük gelir sanki ama sen kaç no kullanıyorsun bebgin kac kg
Fazla sesli fazla ışıklı geldi muhtemelen..Yapiyorlar galiba canim ama emin degilim.
Cok sesli yerde bebekler huzursuz oluyor canim ondandir. Biz de genelde disarda geziyoruz ama avmye de gidiyoruz tabi
Erkek canim evet pipisi çiş yaparken yukari mi kalkıyor ne ondan da taşıyor ama burda bir ben yaşıyorum bu durumu galiba pek kimse şikayetçi degil3no kullanıyoruz bi büyüğü de büyük gelir sanki ama sen kaç no kullanıyorsun bebgin kac kg
Benim bebekleree cildi çok hassas özeniyorm şu farklı farklı bez kullananlara . ben pişik yapmayan bezi bulana kadar mahvoluyrm ,Bizim her bez değişiminde pişik oldu bebe. İlk bez mi yaptı diyordum sonra bakıyorum paket bitimine doğru alışıyor düzeliyor. Farklı markaya alışana kadar g.tü
Bende onu hiç sevmiyorumAnladim camim hormonlu istemem bende galiba ama etraftan kayıp hamile kalanları da duydum buradan da elayagiz arkadaşın öyleydi diye hatırlıyorum. Bir de ben Merti 1 aylik aşıya götürdüğümde hemşire kondom tutuşturdu elime bi paket şimdilik onunla idare ediyoruz
Bizimki günde 3 kez falan yapıyor kakayi. Bir de her bezi açtığımda da sürüntü şeklinde kirlenmiş oluyor tabi. Demekki senin oğlan iyi emiyor maasallah.
Gozunaydin canim sevindim. Erken şimdi gerçekten sende bebek de kendinize gelin biraz da ondan sonra olur ancak
Önden çıksa halletmesi kolay da aksine kenarlardan çıkıyor. Pipisi çiş yaparken yana kayıyor galibaCanım ben molfix 2 kullanıyorm, bebeğim 5,5kilo taşma olmuyo . benim ki kız . erkek bebeklerde taşma daha fazla oluyo evetbiraz gevsek bagla canım bide önden çıkıyosa one daha fazla getir bezi ben arkaya verıyorm daha fazla . bide kucakta çok tutulursa kayıyo hele de erkek tutarsa kendını kaybediyo bez
Biz de mecburiyetten isteBende onu hiç sevmiyorum
Bizimde bir iki kez pişik oldu ama bezden mi bilemedim. Bezdense bile hangi bezden acabaBizim her bez değişiminde pişik oldu bebe. İlk bez mi yaptı diyordum sonra bakıyorum paket bitimine doğru alışıyor düzeliyor. Farklı markaya alışana kadar g.tü
Canm rota aşısını sağlık ocağı yapıyor mu2aylik asimizi olduk kızlar. Bi koldan 2 de bacakta vurdular
Ates yapar dedi calpol yazdı aldik. Çok agladi yavrucum. Bir de göz muayenesi yaptı.
Rota aşısını da söyledi 3.ayda yapalım dedi
Evet canim kzimda hastane yapmıştı ama bunda hemşire getirin yapalim dedi. Zaten direkt kendisi söyledi ben sormaya gerek kalmadanCanm rota aşısını sağlık ocağı yapıyor mu
Ben misafir olarak yaptırıyorum. Ailenin bağlı olduğu sağlık ocağına gidip söylüyorsun bakıyorlar aşıları da yapıyorlar canım.Ayy ben nasıl yaptırıcam aşıları haftaya annemdeyim ya. Sağlık ocağında misafir olarak yaparlar mı. Bir de 3 aşı minicik bebeğe ya. Yazık günah pof
Bence de bol su bol uyku. Öğlen çocuklar uyudugunda yatıyorum hemen bende. Ama bende ısırgan otu da çok fayda etti süte. Hatta tuvaletini de rahat yapmaya başladı çok sancı çekmeden.kızlar ne yersem yiyeyim hiç fark olmuyor ama uykumu aldım mı sütüm artıyor resmen. cidden uyku güzel süt yapıyor yaa.
Ben ücretli biliyordum diye biliyordumEvet canim kzimda hastane yapmıştı ama bunda hemşire getirin yapalim dedi. Zaten direkt kendisi söyledi ben sormaya gerek kalmadan
Bizimde bir iki kez pişik oldu ama bezden mi bilemedim. Bezdense bile hangi bezden acabacanbebe molfix prima sleepy goon hepsini denedim. Bazen uyutmaya çalışırken kaka yapmış oluyor farketmiyoruz o zaman kızarıyor poposu, ona dikkat ediyorum sadece..
Evet canim kzimda hastane yapmıştı ama bunda hemşire getirin yapalim dedi. Zaten direkt kendisi söyledi ben sormaya gerek kalmadan
Benim de sleppy bio dediğin gibi biraz uzun kalırsa yandan sızma yapıyor.önceki oğlumda da aynısı olurdu.bir de molfix deneyeceğim ben.prizma alırım aslında ama çokmkimyasal geliyor kokusu bana.baby turco önceki oğlumda gece bez bulamayınca almıştık molfix sleppy hele prizma kullanan bir beğenmez pek.hem kalın hem kokuluKizlar bir de size danışmak istediğim hangi bezi kullanıyorsunuz? Biz 3no sleepy kullanıyoruz ama 2 kez uyuduğunda altını degistirmesem taşırıyor cisi kenar üstten.
Bir arkadaşım baby turco almış çok memnunum dedi. O da sleepyden geçti buna. Bende mi geçsem kullanan varmi?
Süt yaplandıkça göğüz boş gibi olurmuş,ikna olamasak daYa kızlar benim gögüslerimde doluluk hissi artık yok .han i damardan geliyor hissediyorsunuz ya 2 gündür o yokama sağdıgımda yada emzirdiğimde süt geliyor .yumusadılar niye boyle oldu bilen var mı ?
Molfix kullanıp başka sızdıran da var mı arkadaşlar??Bende molfixin pure&softunu aldım aşırı sızdırdı sleepye geçtim hiç sızdırma sorunu yaşamadım bazen 6 saat değiştirmiyorum yine de bezi şişiyor ama hiç sızdırmadıbu dabebekden bebeğe mi değişiyor acaba ya bide molfix bizde pişik yaptı çok fena
Bio natürel ile natürel farklı canımNatural canim evet. Valla ben mi beceremiyorum bu bez bağlama işini dicem artık iyice de sıktırıyorum ustelik
Benim de e paket bitince mutlu oluyorum günler geçiyor yaBez konuşulmuş, ben karışık kullanıyorum, bir zararı olur mu ki.. Çok hoşuma gidiyor yeni yeni bezler denemek
Ha evet ücretli tabi canım sen eczaneden alıp götüreceksinBen ücretli biliyordum diye biliyordum
Ozel evet . Ben liyamin sorduğunu yanlış anlamışım heralde.Rota aşısı özel değil mi?
Ozel evet . Ben liyamin sorduğunu yanlış anlamışım heralde.
Kizimda asiyi alıp goturmustuk ama hastanede yapmışlardı sağlık ocağında değil. Ben bunu soruyor sandım yoksa evet eczaneden alıp götürmek gerekiyor asiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?