2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Rota yapmıyor lar bizim sağlık ocağında siz nerede ikamet ediyorsunuz canım özelde yaptıracagız biz 1000 yakın bir ücret talep ederler kesin yedi yıl önce 300 TL idi
Ben sivastayim canim 3sene önce 180e almıştık eczaneden şimdi 250 olmjs diye duydum. özelde bir doktora yaptirmistik o zamanlar ama ekstra ücret talep etmediler hastaneden. Senden duyuyorum bunu da. bir de ücret mi istiyorlar ya zaten alıp gidiyorsun

Hiç suçluluk duyma elinden geleni yapıyorsun canım benim . Nerdeyse suyla yaşadım kaç gün baktım o zamanda kriz geliyor şuan istediğimi yiyorum zilli bırakırsa tabii. Gece 1den sabah 6.5 a kadar volta attım artık dayanamadım anneme devrettim 2 saat uyudum. 40 çıksın yok 3ay geçsin falan onlar yalan . Bazı bebekler malesef zor o da şans işte . Kendim de dahil herkese sabır diliyorum

severb canım gaz damladı kullanıyor musun? Bizimde kıpkırmızı oluyordu, daml kullanmaya başlayınca azaldı çok şükür.. Benim de memeyi itiyor, kavga ediyor resmen, sürekli emmek istiyor bazen.. Süt tazyikli geliyor olabilir ama benim eskisi gibi değil zaten azaldı sütüm.. önceden sırılsıklam olurdu, o yüzden ben gazdan olduğunu düşünüyorum artık memeyi itmesinin falan..

Sleepyin 3nosunun da büyüğü varmis kızlar onu aldik az önce. midi plus diye geçiyor bağladım şimdi daha iyi oturdu beline sanki insallah taşmaz artık cisi

Benim doktorum sen yemeğinden kısma bu bebek gazlı ne yersen ye gaz yapacak diyor. 3. Aydan sonra bıçak gibi kesilecek dedi. Ben de onu bekliyorum. Psikoloji kalırsa o zamana

Bizde 200 küsur hastaneye verdik 3sene önce aşı ücreti diye. Özel hastanedeydi takiplerimiz. Şimdi 300 küsur olmuştur maksimum . O kadar olmaz . Bugün sağlık ocağına gittik 3.ay aşıyı al gel dedi. Zaten fizyolojik su gibi damla ağıza damlatıp geçiyor damaryolu mu açıyor sanki

Aynen ya enteresan ona da para istemeleri. Saglik ocağında ya da devlette yaptırmak en doğrusu. Ne gerek var ekstra para vermeye.

Benim doktorum sen yemeğinden kısma bu bebek gazlı ne yersen ye gaz yapacak diyor. 3. Aydan sonra bıçak gibi kesilecek dedi. Ben de onu bekliyorum. Psikoloji kalırsa o zamana
Evet canim 3.aydan sonra azalıyor . Daha doğrusu hareketleri arttıkça azalıyor kendi gazlarını çıkarabiliyorlar zamanla.

Senin yazdıklarını okuyunca ferahlıyorum canım valla

Sleepyin 3nosunun da büyüğü varmis kızlar onu aldik az önce. midi plus diye geçiyor bağladım şimdi daha iyi oturdu beline sanki insallah taşmaz artık cisi
İnşaAllah canım, sana yazdıktan sonra kucağımda kakasını, hemen arkasından da çişini yaptı sızdı hep

Hangi gaz damlasını kullanıyorsunuz

İnşaAllah canım, sana yazdıktan sonra kucağımda kakasını, hemen arkasından da çişini yaptı sızdı hep
Canım bir kere yapsa bile sızıyor mu ya da çok mu yapıyor ki? Ben de sleppy kullanıyorum hiç öyle bişey yaşamadım da ondan sordum

Ben İst dayım medipole gitmişdim 2014 de kızım için 300 TL istemişlerdi yaptırmadık ama 750 TL rotadan yatış için ödedik hastaneye insan yaptırmasa korkuyor rota çok kötü maalesef 9 aylık olunca ogluma menenjit yaptırırken 8 yaşındaki kızımada yaptıracagım,, çok fazla para istiyorlar maalesef canım saglığımızda cebindeki paraya bağlı keşke bu önemli aşılarda devlet üstlense çoğu çocuk bu yüzden ya ölüyor yada çok ağır zarar görüyor

Canım bir kere yapsa bile sızıyor mu ya da çok mu yapıyor ki? Ben de sleppy kullanıyorum hiç öyle bişey yaşamadım da ondan sordum
Yok canım bir kereden sızmıyor hemen, çok dolduysa ve fark etmediysem, bezini gevşek bağladıysam yada kakasının üstüne hemen çişini yaptıysa sızıyor çişi emecek alan kalmıyor herhalde kakasını yapınca o yüzden

Canım biraz daha sabret bnm kızımda kıpkırmızı olurdu. O ıkınırken ben ağlardım Hatta acile hastaneye gittik gaz ağrısına çözüm bulmak için en etkili sap simplex oldu ayrıca her aksam kimyon cayı yaptım içtim.çift kat corap giydirdim. 2.5 aylık oldu şükür azaldı gaz ağrıları 4.ayda bitiyormuş tamamen gün sayıyorum

Rota yapmıyor lar bizim sağlık ocağında siz nerede ikamet ediyorsunuz canım özelde yaptıracagız biz 1000 yakın bir ücret talep ederler kesin yedi yıl önce 300 TL idi
Çok fazla bizim hastanede doktor aşıyı al gel demişti. Sadece muayene ücreti ödemiştim ekstra
Kızlar mert cok rahatsiz oldu bu aşıdan. Sürekli mizmiz ağlak halde. Kucagimizdan indirsek ağlıyor surekli kucakta ve memede kalmak istiyor insallah gece rahat uyuruz
Canm bacakları hareket ettikçe bile ağlar. Mümkünse belden aşağı kundak gibi sar. Ağrı kesici verdin mi ?

Kızlar mert cok rahatsiz oldu bu aşıdan. Sürekli mizmiz ağlak halde. Kucagimizdan indirsek ağlıyor surekli kucakta ve memede kalmak istiyor insallah gece rahat uyuruz
Ası yapılan koluna pek dokunma cnm .ağrı kolunda olurmuş. Calpol vermiştim ben ateşi de yükselebilir saat bası ölçmeni öneririm

Calpol aldik canim başka ilaç yok evde ama onu da ateşi olursa ver dedi.
Ası yapılan koluna pek dokunma cnm .ağrı kolunda olurmuş. Calpol vermiştim ben ateşi de yükselebilir saat bası ölçmeni öneririm
Evet insalah ateşi cikmaz en korktuğum şeydir şu ateş. Sürekli kontrol ediyorum

Benim oğlan da ilk defa bugün bu kadar huzursuz oldu.gaz olduğu anları anlıyorum sürekli göz yoktu aslında.dün göğsüm çok doluydu bugün öğleden sonra bomboş gibiydi.sizde de böyle olabiliyor mu.bi dolu gibi bi boş?böyle olunca strese giriyorum,girdikçe de kısır döngüye gidiyor.çocuklar bazen canımı sıkıyor yoruluyorum ondan da mı acaba anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…