Enteresan ya bilen de konuşuyor bilmeyen deAynen canım hatta ilk kızımda dr dıyet yaptır dedi emen çocugabaşka dr götürdüm o nasıl oluyo demişti anne sütü zarar vermez emzir dedi de rahatladm
Olur mu canım öyle sey iyi emiyor ki kaka yapıyor. Esas yapmasa ben bugün sütüm azdı diyorum mesela.
Kilosu boyu nasıl zayıf değildi diye biliyorum senin bebeğini ama
Evet bizim de bazen geceleri çiş taşıyor sleepy den ya. Bir ara prima hediye gelmişti o yapmamıştı ama sleepy daha güzel sanki dokusu. Ve fiyatı yarısı nerdeyse. Baby turcoyu kullananlar vardı çevremde memnunlar bildiğim ama ben denemedim. Mühendisinoğlunda temiz içerikli bezlerdendi o da.Kizlar bir de size danışmak istediğim hangi bezi kullanıyorsunuz? Biz 3no sleepy kullanıyoruz ama 2 kez uyuduğunda altını degistirmesem taşırıyor cisi kenar üstten.
Bir arkadaşım baby turco almış çok memnunum dedi. O da sleepyden geçti buna. Bende mi geçsem kullanan varmi?
Peki 3 tane normal dogum mu yaptin ? Ben iki sezeryan iki cocuk daha istiyorum allah nasip ederse vucudum dayanirsa tabi
yok canim zayıf değil ya gayet iyi de kilo almis maasallah boyu da iyi uzamış. Benim oğlan 4 cm uzamisti şimdi ne durumda bilmiyorum da yarın gidicez asi icin.Biz 2700gram 49 cm ile hastaneden çıkmıştık. Hala da minnak ya. Kilo alımı normal gidiyor da görüntü çok zayıf geliyor.50 günlük gittiğimde 4500gram 56 cm idi. Herkes zayıf zayıf dedikçe ben de takıyorum. Mama vereyim diye gözümün içine bakıyor anneler.
Evet bizim de bazen geceleri çiş taşıyor sleepy den ya. Bir ara prima hediye gelmişti o yapmamıştı ama sleepy daha güzel sanki dokusu. Ve fiyatı yarısı nerdeyse. Baby turcoyu kullananlar vardı çevremde memnunlar bildiğim ama ben denemedim. Mühendisinoğlunda temiz içerikli bezlerdendi o da.
Evet cnm hepsi normal dogum olduPeki 3 tane normal dogum mu yaptin ? Ben iki sezeryan iki cocuk daha istiyorum allah nasip ederse vucudum dayanirsa tabi
Hep oyle oluyorBen de 3 çocuk çok istiyorum. Doğuma yakın doğum zamanları vazgeçmiştim bir yeter dedim. Ama şu an yine 3 istiyorum. Doğum anını tekrar tekrar yaşamak istiyorum
Ama pek vaktim yok.
Bende sleepy 3 no kullaniyorum tasma olmuyor arada yanlardan sizdirma oluyor kakadaKizlar bir de size danışmak istediğim hangi bezi kullanıyorsunuz? Biz 3no sleepy kullanıyoruz ama 2 kez uyuduğunda altını degistirmesem taşırıyor cisi kenar üstten.
Bir arkadaşım baby turco almış çok memnunum dedi. O da sleepyden geçti buna. Bende mi geçsem kullanan varmi?
Aynen canımEnteresan ya bilen de konuşuyor bilmeyen debizim bir arkadaşın sütü öyle iyiydi bebekleri daha 6aylikken 10kiloya ulaşmıştı ama 1yasindan sonra suan gayet normal kilodalar
Tek göğüs benmde .Kizlar sizin bebeler gece 3 4 saat rahat uyuyor sanirim ama bizimki 2 saatte bir uyaniyor tek meme emiyor ondan mı bilmem.
Siz 2 memeyi de emzirip mi yatırıyorsunuz?
Ne olacak bizim bu halimiz peki
Molfix kullanıyorum tasmiyor hiç. Büyük kızıma bebem natüral aldım iyi gibi . Küçüğe de denicemTaşırma sorunu oluyor mu hiç canim? Bu sabah komple tüm üstünü değiştirdim ya cocuga da eziyet oluyor
Kızıma Prima aktif Bebek kullanıyordum fakat pişik olmuştu ama geçmedi . Önce ıslak mendili bıraktım sonra bezi değiştirdim . Sleepy kullanıyoruz şimdi. Bunda da sanki idrarını yapınca hafif gaz kokusu çıkıyor gibi önceden yoktu oğlumda kullanırken yani. Baby turco yu hiç önermem . Bize 2 numara hediye gelmişti . Deneme amaçlı bir tane kullandım. Onda çok fena gaz kokusu çıktı idrarını yaptığını anladım. Gaz dediğim mazot kokusu gibi değişik kimyasal bir koku.Kizlar bir de size danışmak istediğim hangi bezi kullanıyorsunuz? Biz 3no sleepy kullanıyoruz ama 2 kez uyuduğunda altını degistirmesem taşırıyor cisi kenar üstten.
Primayi bende kizima kullanmıştım iyiydi sonra sleepye geçtik ama o zamanlar sleepy iyiydi bence şimdi değişmiş.Kızıma Prima aktif Bebek kullanıyordum fakat pişik olmuştu ama geçmedi . Önce ıslak mendili bıraktım sonra bezi değiştirdim . Sleepy kullanıyoruz şimdi. Bunda da sanki idrarını yapınca hafif gaz kokusu çıkıyor gibi önceden yoktu oğlumda kullanırken yani. Baby turco yu hiç önermem . Bize 2 numara hediye gelmişti . Deneme amaçlı bir tane kullandım. Onda çok fena gaz kokusu çıktı idrarını yaptığını anladım. Gaz dediğim mazot kokusu gibi değişik kimyasal bir koku.
Bizimkide yesil canim isikta dahada bi yesilkızlar bebeklerinizin göz rengi nasıl ? Bizimki doğduğundan beri koyu mavi kırkı çıkınca rengi belli olur kahveye döner veya mavi kalır dediler hala mavi ama emin olamadım anne baba kahve rengi gözlüyüz
Aynı durumdayım galiba bebeğin tükettiği kadar üretmeye başlıyor vücut bir zamandan sonra. Zaten öyleyken bebek sütü yutmakta zorlanıyordu. Ben mutluyum o yüzden.Ya kızlar benim gögüslerimde doluluk hissi artık yok .han i damardan geliyor hissediyorsunuz ya 2 gündür o yokama sağdıgımda yada emzirdiğimde süt geliyor .yumusadılar niye boyle oldu bilen var mı ?
Fazla tazyikli geliyordu bu sekılde önsüz azalıp yağlı süt mü fazla oluyor acaba.Aynı durumdayım galiba bebeğin tükettiği kadar üretmeye başlıyor vücut bir zamandan sonra. Zaten öyleyken bebek sütü yutmakta zorlanıyordu. Ben mutluyum o yüzden.
6_8ay arası göz rengi netleşir. Koyu maviyse kesin değişir. Oğlum kocaman zeytin gözlü oldu mavi_gri gibiydi bebekken. Kızım yeşil gibi şuan ama kahveye dönecek sanki . Benim gözler kara kara eşim yeşilkızlar bebeklerinizin göz rengi nasıl ? Bizimki doğduğundan beri koyu mavi kırkı çıkınca rengi belli olur kahveye döner veya mavi kalır dediler hala mavi ama emin olamadım anne baba kahve rengi gözlüyüz
Primaya geri donucem iyi olsunlar da üç kuruş fazla olsunPrimayi bende kizima kullanmıştım iyiydi sonra sleepye geçtik ama o zamanlar sleepy iyiydi bence şimdi değişmiş.
Ne kullanacağımı bilemedim simdi.
Olması gereken bu memeler terbiye oldu. Sönük olsada süt var iner canım şüpheye düşme. Bol su içmeye dinlenmeye devam etmen yeter.Ya kızlar benim gögüslerimde doluluk hissi artık yok .han i damardan geliyor hissediyorsunuz ya 2 gündür o yokama sağdıgımda yada emzirdiğimde süt geliyor .yumusadılar niye boyle oldu bilen var mı ?
İçim rahatladı sağolasın cnm .İlk annelik tecrubesi olunca ( : demek terbiye oldular.dinlenmek zorda suya devamOlması gereken bu memeler terbiye oldu. Sönük olsada süt var iner canım şüpheye düşme. Bol su içmeye dinlenmeye devam etmen yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?